BLOGGERNE UKE 3

Hei alle sammen 🌸

I dag har jeg prøvd noe nytt mens jeg ventet på kveldens episode av Bloggerne, nemlig å bake. Jeg fikk så lyst til å prøve Espen Hilton sin svært enkle oppskrift på økologiske proteinrundstykker (HER), og unngikk såvidt å brenne ned hele kåken. Som jeg tidligere har nevnt er jeg minst like dårlig på kjøkkenet som Isabel Raad. Da det sto “bruk stavmikser” i oppskriften måtte jeg tenke meg godt om før jeg husket hva en stavmikser er. Etter en liten stund kom det røyk ut i begge ender av stavmikseren og jeg måtte bare hive den rett ut før den tok fyr. Leste i ettertid at den skal brukes i maks 60 sekunder med belastning, så nå lurer jeg veldig på hva slags vidunder av en stavmikser Espen har på kjøkkenet sitt. Well well, rundtstykkene ble gode da.

(Foto Vicky)

KRISTINE ULLEBØ:

Kristine er lei av at hun får så utrolig mange stygge kommentarer og henviser til de som skriver inn om at hun er dum som er sammen med Fabian som er en player. Hun spør retorisk om hva definisjonen på en player er. Er en gutt en player bare fordi du ikke fikk han? Hun tror ikke folk unner henne å ha det bra. Her må jeg få komme med et lite innspill. Det har blitt sagt at Fabian har hatt seg med halve Oslo, noe jeg nekter å tro. MEN, når det er såpass mange som skriver inn om hvordan Fabian er som person hadde jeg nok ikke avfeid det som at det bare er folk som vil deg vondt. Etter hva jeg har hørt hadde Fabian kjæreste den kvelden han møtte Kristine for første gang på fest, og Kristine skal selv ha skrevet på bloggen sin at de tilbrakte natta sammen. Jeg har møtt nok av menn som har glemt at de har kjæreste, samboer eller kone på fest, og enda så godt jeg likte de på forhånd anser jeg det som helt uaktuelt å starte noe seriøst med de når de allerede har vist at de ikke har noe problem med å tukle med andre. Når jeg tenker meg om så vi vel allerede i første episode av Bloggerne hvordan Fabian flørtet med venninnene hennes. Kristine vurderer å stenge kommentarfeltet. Fabian sin reaksjon er “Seriøst? Democracy…”

Kristine viser oss en bukse som har blitt altfor trang. Hun syns det er deilig å ha gått opp i vekt og det føles dødsbra. Så drar hun til et modellbyrå. Der får hun beskjed om at hun er tre centimeter for bred over hoftene. Det tilsvarer visstnok en halv kilo. Hun må gjerne trene, men knebøy må hun holde seg unna. Forstår jo det om vi tenker på den velfylte rumpa Sophie Elise har fått av knebøy. Så må hun klippe det lange nydelige håret sitt. Hun sier selv at hun nærmest har bygd opp karrieren på håret og er redd for å miste seg selv. Jeg tror vel sjansen er større for å miste seg selv ved å være sammen med Fabian. Heldigvis vokser håret hennes fort. Ellers har jeg hørt at tablettene fra Haircare skal gjøre susen. Hun blir til slutt fornøyd med klippen.

Fabian har gått litt lei og trenger space.

ANNE BRITH:

Mor sjøl irriterer seg over alle klærne som ligger strødd rundt i hele huset og bestemmer seg for å innta Snickers og Solo til frokost. Hun har et lite sammenbrudd foran kamera fordi det aldri er ro og fred i stua, og fordi det ikke går an å sitte på do i fred uten at det kommer en jævel og banker på døra. Neste gang min mor spør hvorfor jeg aldri skal ha barn skal jeg spille av denne episoden for henne. Bare nevner det.

Til slutt blir det en alvorsprat rundt spisestuebordet. “E tar playstation og internett om e ikke bi tilfredstilt i den her samtalen” sier hun. Jeg syns hun klarer seg veldig bra som mor med god grensesetting hvor hun setter seg ned og prater ordentlig med barna om hvorfor det er så viktig at de hjelper til hjemme.

Påskeferien nærmer seg og mor har ordna sydentur. Første ferie på fem år og barna nekter først å tro på det. De drar allerede morgenen etter og ser ut til å ha en fin, velfortjent ferie.

ESPEN HILTON:

Espen har lagt inn bud på en leilighet som han egentlig syns er stygg og er veldig spent. Den blir hans og han mener det er på sin plass med ny leilighet etter et ganske kjipt brudd. Viktig å starte på nytt med nye minner i en ny leilighet. Jeg er helt enig og får selv frysninger hver gang jeg er innom gamleleiligheten min og tenker på gærningen jeg dro inn i våres.

Espen får besøk av Jorun Stiansen og en annen venninne som han drar på dagsfylla med. Senere drar han på hyttetur med blant annet Lenemor og Lord Audun. Der slår han et slag for oss som gjerne vil dra på hyttetur uten å måtte være med ut i løypa. Det er mye snakk om Tinder denne uka og alt det morsomme han finner på å bruke som åpningsreplikker der. Jeg takker for gode tips.

Foredrag på BI i Bergen står også på planen og han er veldig nervøs i forkant. Espen ønsker å snakke om mobbehistorien sin og inspirere andre. Jeg får selvsagt tårer i øynene over å høre om mobbingen der han står på scena. Han har oppnådd mye om man tenker på hva han har opplevd og hvor han er i dag. Etter vel gjennomført foredrag drømmer Espen om å kunne gjøre dette daglig for å inspirere folk og få de til å le. Jeg hadde lett møtt opp.

Espen våkner opp etter litt for mange tequila og kan melde om at han klinte med tre stykker på samme klubb kvelden før. “Litt slutty. Litt horete” sier han selv.

MAMMAEN til Michelle (og William og Lucas):

Mammaen har bestått teoriprøven på førerkort. Wohoo! John Arne Riise har kjørt i 15 timer for å levere møbler fra sin kjære Louise Angelica.

Så filmer nakendronninga sin første video fra senga hvor hun snakker med Jan om å ha sex på tv. Please don’t tenker jeg bare. Jan er sjenert og vil helst ikke. Likevel tar han av seg trusa og steller seg bak mammaen. Hun kjenner at den har blitt hard. Jeg tror ikke det skjer stort mer enn at Jan klasker sin banan mot rumpa til mammaen. Ille nok det altså. Har ikke TV2 et ansvar for å beskytte folk mot seg selv? Det er riktignok paret som har filmet dette og sendt det inn, men det betyr jo ikke at TV2 ikke kan ta et par vurderinger på om det virkelig bør vises på tv. Har de glemt mammaens tre barn?

Ukens siste episode handler kun om mammaen, og om Jan som har bursdag. Mammaen har planlagt en overraskelse for han i tre måneder og han får bind for øynene. Først spiller de boblefotball med noen av vennene til Jan, før det er på med bindet igjen. Neste stopp er et hotellrom i Kristiansand hvor mammaen har fått tak i en flaske sjelden champagne til bursdagsbarnet. Senere er det på med bind for øynene enda en gang, og denne gangen skal Jan få på seg noe pentøy. Man ser klart at trebarnsmammaen har god erfaring i å kle på andre. Til slutt ender de i et lokale hvor flere av Jans venner venter for en skikkelig bursdagsfest. Det må jeg si, jeg blir helt rørt til tårer av hva mammaen har stelt i stand, av hvor glad hun virker å være over organiseringen og av hvor glad Jan blir 😍

Neste uke er Marna og Anniken tilbake på skjermen!

❤️ Vicky

28 thoughts on “BLOGGERNE UKE 3

   1. Står i beskrivelsen under videoen at den opprinnelkg ble publisert i januar 2014 ser jeg 😊

 1. Klasker sin banan… Hahaha nei jeg dør 😅❤️ Helt enig at tv2 burde tatt litt mer ansvar her. Er unge seere på denne serien og har jo vært så mye prat om dette i media (filme sex).. syns fortsatt det er veeeeldig merkelig at ingen media har reagert på dette, ingen som har kritisert tv2 eller mamma og bananen… merkelig syns jeg altså..

  1. Bra du likte den ❤️ Ja, det hadde vært på sin plass med litt kritikk av TV2 i media her syns jeg 🤔 Kanskje det bare ikke ønsker å gi selve klippet som aldri burde vært vist mer oppmerksomhet…

 2. Herlig innlegg igjen😘 mamman elsker prosjekter. Godt gjort å få Til så mye til når en har tre barn og stort hus med mer hun må tydeligvis har stor tilgang på barnevakt ,det hjelper jo litt av 🙈

 3. Erica Kvam har vært i Nice og vil ikke fortelle på bloggen hvem hun er med. Ryktes at det er en gutt ved navn Petter Solum. Kjæreste, kanskje??

  1. Skjønner ikke helt hvorfor hun skal ha tatt silikon🤔 Vokser ikke puppene ganske mye bare fra man er 18 til 20 år? Det gjorde de ihvertfall med meg, inkludert hofter og lår… Stor forskjell synes jeg, mange andre jeg kjenner har også opplevd det samme

   1. jamen hun er jo så tynn, hun blir tynnere andre steder på kroppen men puppene blir større ? det virker ikke særlig sannsynlig at hun ikke har gjort noe.. var det ikke noe snakk om at hun evt har tatt puppeløft?

   2. Husk at hun var tynnere før, da! Man legger naturlig på seg når man blir eldre, og får kvinnerlige former, blant annet pupper. Noen er så heldige at de får “store” pupper selv om de er tynne. Andre er omtrent flatbrystet selv om de er overvektige. Det er veldig individuelt, og jeg syns ikke puppene hennes ser unaturlig store ut til hennes kropp 🙂

  2. Tja, vet Adina tidligere har skrevet om dette og lurt på om det kan være at hun har tatt en vampire breastlift 🤔

   1. Man fikk jo se puppene hennes helt blottet i den ene episoden av bloggerne (klipp fra vixen festen). Det ser ikke ut som silikon-pupper, de får en rund kant.

  1. Klart du kan gi et lite tips, det blir vi alltid glad for ❤️ Skal ta en titt på det. Spør du meg er det ikke rart det må bli en del kopiering når hun insisterer på å skrive TRE innlegg per dag 🙈

 4. Hva skjer med sraad? Føler hun har en clickbait ang. ex on the beach Norge, men nekter å gi henne klikk, så håper dere kan fortelle:D stå på!!!

   1. Ekspert på frøkna?🙄Vet ikke helt om jeg vil ha den tittelen🤔 Frøkna reklamerer for programmet Ex on the beach Norge. Hun skryter av programmet og oppfordrer folk til å melde seg på. Hun sier dette:

    13. oktober arrangerer nattklubben Nox Ex on the beach-fest, der TVNorge er til stede for å se etter de perfekte deltagerne. Det kan muligens være deg! Om du er keen på å oppleve noe nytt, må du ta med deg noen venner og ta turen til Nox. De første ti som er single og fra 20 år (aldersgrense) som skriver navnet sitt i kommentarfeltet her, sørger jeg for at kommer på listen og får litt VIP treatment på Nox.

    Kommentarfeltet som nevnes er hennes😉

 5. Jan har tidligere sådd at han/de mener at Anna ligner på kim kardashian. Kim sin karriere startet med en sex-tape. Nå sier de at nakenbilder er på avveie og de vil ha sex på tv, plutselig dukker det nok opp en sex tape for å desperat tjene mer penger og å prøve å gjøre Anna enda mer kjent.

 6. Apropos Louise Angelica. Hun het bare Louise før, men allerede i 8. klasse bestemte hun seg for å bytte til Louise Angelica fordi “Det må man hvis man skal bli glamourmodell” -Quote Louise i 8. klasse

Leave a Reply