BLOGGERNE UKE 3

Hei alle sammen 🌸

I dag har jeg prøvd noe nytt mens jeg ventet på kveldens episode av Bloggerne, nemlig å bake. Jeg fikk så lyst til å prøve Espen Hilton sin svært enkle oppskrift på økologiske proteinrundstykker (HER), og unngikk såvidt å brenne ned hele kåken. Som jeg tidligere har nevnt er jeg minst like dårlig på kjøkkenet som Isabel Raad. Da det sto “bruk stavmikser” i oppskriften måtte jeg tenke meg godt om før jeg husket hva en stavmikser er. Etter en liten stund kom det røyk ut i begge ender av stavmikseren og jeg måtte bare hive den rett ut før den tok fyr. Leste i ettertid at den skal brukes i maks 60 sekunder med belastning, så nå lurer jeg veldig på hva slags vidunder av en stavmikser Espen har på kjøkkenet sitt. Well well, rundtstykkene ble gode da.

(Foto Vicky)

KRISTINE ULLEBØ:

Kristine er lei av at hun får så utrolig mange stygge kommentarer og henviser til de som skriver inn om at hun er dum som er sammen med Fabian som er en player. Hun spør retorisk om hva definisjonen på en player er. Er en gutt en player bare fordi du ikke fikk han? Hun tror ikke folk unner henne å ha det bra. Her må jeg få komme med et lite innspill. Det har blitt sagt at Fabian har hatt seg med halve Oslo, noe jeg nekter å tro. MEN, når det er såpass mange som skriver inn om hvordan Fabian er som person hadde jeg nok ikke avfeid det som at det bare er folk som vil deg vondt. Etter hva jeg har hørt hadde Fabian kjæreste den kvelden han møtte Kristine for første gang på fest, og Kristine skal selv ha skrevet på bloggen sin at de tilbrakte natta sammen. Jeg har møtt nok av menn som har glemt at de har kjæreste, samboer eller kone på fest, og enda så godt jeg likte de på forhånd anser jeg det som helt uaktuelt å starte noe seriøst med de når de allerede har vist at de ikke har noe problem med å tukle med andre. Når jeg tenker meg om så vi vel allerede i første episode av Bloggerne hvordan Fabian flørtet med venninnene hennes. Kristine vurderer å stenge kommentarfeltet. Fabian sin reaksjon er “Seriøst? Democracy…”

Kristine viser oss en bukse som har blitt altfor trang. Hun syns det er deilig å ha gått opp i vekt og det føles dødsbra. Så drar hun til et modellbyrå. Der får hun beskjed om at hun er tre centimeter for bred over hoftene. Det tilsvarer visstnok en halv kilo. Hun må gjerne trene, men knebøy må hun holde seg unna. Forstår jo det om vi tenker på den velfylte rumpa Sophie Elise har fått av knebøy. Så må hun klippe det lange nydelige håret sitt. Hun sier selv at hun nærmest har bygd opp karrieren på håret og er redd for å miste seg selv. Jeg tror vel sjansen er større for å miste seg selv ved å være sammen med Fabian. Heldigvis vokser håret hennes fort. Ellers har jeg hørt at tablettene fra Haircare skal gjøre susen. Hun blir til slutt fornøyd med klippen.

Fabian har gått litt lei og trenger space.

ANNE BRITH:

Mor sjøl irriterer seg over alle klærne som ligger strødd rundt i hele huset og bestemmer seg for å innta Snickers og Solo til frokost. Hun har et lite sammenbrudd foran kamera fordi det aldri er ro og fred i stua, og fordi det ikke går an å sitte på do i fred uten at det kommer en jævel og banker på døra. Neste gang min mor spør hvorfor jeg aldri skal ha barn skal jeg spille av denne episoden for henne. Bare nevner det.

Til slutt blir det en alvorsprat rundt spisestuebordet. “E tar playstation og internett om e ikke bi tilfredstilt i den her samtalen” sier hun. Jeg syns hun klarer seg veldig bra som mor med god grensesetting hvor hun setter seg ned og prater ordentlig med barna om hvorfor det er så viktig at de hjelper til hjemme.

Påskeferien nærmer seg og mor har ordna sydentur. Første ferie på fem år og barna nekter først å tro på det. De drar allerede morgenen etter og ser ut til å ha en fin, velfortjent ferie.

ESPEN HILTON:

Espen har lagt inn bud på en leilighet som han egentlig syns er stygg og er veldig spent. Den blir hans og han mener det er på sin plass med ny leilighet etter et ganske kjipt brudd. Viktig å starte på nytt med nye minner i en ny leilighet. Jeg er helt enig og får selv frysninger hver gang jeg er innom gamleleiligheten min og tenker på gærningen jeg dro inn i våres.

Espen får besøk av Jorun Stiansen og en annen venninne som han drar på dagsfylla med. Senere drar han på hyttetur med blant annet Lenemor og Lord Audun. Der slår han et slag for oss som gjerne vil dra på hyttetur uten å måtte være med ut i løypa. Det er mye snakk om Tinder denne uka og alt det morsomme han finner på å bruke som åpningsreplikker der. Jeg takker for gode tips.

Foredrag på BI i Bergen står også på planen og han er veldig nervøs i forkant. Espen ønsker å snakke om mobbehistorien sin og inspirere andre. Jeg får selvsagt tårer i øynene over å høre om mobbingen der han står på scena. Han har oppnådd mye om man tenker på hva han har opplevd og hvor han er i dag. Etter vel gjennomført foredrag drømmer Espen om å kunne gjøre dette daglig for å inspirere folk og få de til å le. Jeg hadde lett møtt opp.

Espen våkner opp etter litt for mange tequila og kan melde om at han klinte med tre stykker på samme klubb kvelden før. “Litt slutty. Litt horete” sier han selv.

MAMMAEN til Michelle (og William og Lucas):

Mammaen har bestått teoriprøven på førerkort. Wohoo! John Arne Riise har kjørt i 15 timer for å levere møbler fra sin kjære Louise Angelica.

Så filmer nakendronninga sin første video fra senga hvor hun snakker med Jan om å ha sex på tv. Please don’t tenker jeg bare. Jan er sjenert og vil helst ikke. Likevel tar han av seg trusa og steller seg bak mammaen. Hun kjenner at den har blitt hard. Jeg tror ikke det skjer stort mer enn at Jan klasker sin banan mot rumpa til mammaen. Ille nok det altså. Har ikke TV2 et ansvar for å beskytte folk mot seg selv? Det er riktignok paret som har filmet dette og sendt det inn, men det betyr jo ikke at TV2 ikke kan ta et par vurderinger på om det virkelig bør vises på tv. Har de glemt mammaens tre barn?

Ukens siste episode handler kun om mammaen, og om Jan som har bursdag. Mammaen har planlagt en overraskelse for han i tre måneder og han får bind for øynene. Først spiller de boblefotball med noen av vennene til Jan, før det er på med bindet igjen. Neste stopp er et hotellrom i Kristiansand hvor mammaen har fått tak i en flaske sjelden champagne til bursdagsbarnet. Senere er det på med bind for øynene enda en gang, og denne gangen skal Jan få på seg noe pentøy. Man ser klart at trebarnsmammaen har god erfaring i å kle på andre. Til slutt ender de i et lokale hvor flere av Jans venner venter for en skikkelig bursdagsfest. Det må jeg si, jeg blir helt rørt til tårer av hva mammaen har stelt i stand, av hvor glad hun virker å være over organiseringen og av hvor glad Jan blir 😍

Neste uke er Marna og Anniken tilbake på skjermen!

❤️ Vicky