FEMINISME

Hei alle sammen 🌸

Adina har tidligere hatt et par innlegg om bloggere og feminisme (sist om mammaen sin nakengulvlegging HER), og jeg ser av kommentarfeltet at bare overskriften min er som å stikke hånden inn i et vepsebol.

Det er en drøy uke siden jeg roste Fotballfrue (HER) for å ha merket et innlegg på Instagram med #reklame, men hun hadde visst ikke lært likevel:

(Skjermdump carobergeriksenno på Instagram)

Her er frua tilbake på #ad helt i slutten av teksten hvor hun reklamerer for noen plakater som hun skriver på bloggen at matcher henne 100 prosent. Jaha, ja, så nå har hun altså blitt feminist? Kommentarfeltet er fullt av lesere som lurer på det samme, og for en gangs skyld svarer frua (eller er det frua til frua?) på kritikken. Ikke helt uten å hisse seg opp da. En leser spør hva bildet med fingeren opp betyr for henne og hun svarer ydmykt følgende:Konservative moralist-feminister der altså. Vi får også svar på hva som gjør henne til feminist:(Skjermdump carolinebergeriksen.no)

Bygd opp sin egen karriere. En karriere som består av å få sponset mest mulig produkter og tjenester, alltid se perfekt ut, og gjerne la mannen ta alle diskusjoner for henne rundt i diverse kommentarfelt. Joda, jeg syns hun har vært veldig flink til å bygge opp sin egen karriere, og ikke minst til å holde seg attraktiv for annonsører år etter år. Samtidig slår det meg at hun vel aldri har vært ute i det “ekte” arbeidslivet hvor man jobber side om side med menn.

En annen ting som har slått meg om feminisme, apropos innlegget Adina hadde etter at flere bloggere viste seg frem i bar overkropp, er denne merkelige måten å gjøre det på. Jeg vil helst slippe at det skal være naturlig for kvinner å vise pupper overalt, jeg fortrekker at mine fortsetter å være seksualiserte. Jeg må innrømme at jeg er en sånn type jente som elsker å se fascinasjonen til menn hver gang de får se og klemme på de for første gang.

Kunne ikke disse bloggerne heller slått et slag for feminismen ved å slutte å barbere bort kroppshåret i alle kriker og kroker? Bare la det gro? Samtidig innser jeg hvor korttenkt jeg er som tenker i disse baner, for da hadde de jo mistet masse inntekter fra disse barberhøvlene de stadig reklamerer for. Well well, her er det ingen reklame for noe som helst som har med barbering å gjøre, så jeg bjuder på og slår et slag for feminismen selv med min(e) etterhvert så ubarberte legg(er):

(Foto Vicky)

Armhulene mine har forøvrig samme lengde på håret sitt. Og lillemor da, men det skal jeg spare dere for bilde av. Det får eventuelt bli i et annet innlegg, jeg ser definitivt behovet etter at Annijor og venninnene på Bloggerne i forrige uke var nødt til å Google hvordan et kvinnelig kjønnsorgan ser ut med hår. For ikke å snakke om den gang jeg var på heisatur til Ayia Napa og venninnene mine sørget for å ha nybarbert lillemor HVER kveld.

Håper dere har hatt en fin start på uka 😘 Jeg har hatt en heller slitsom dag i altfor trange bukser på min mannsdominerte arbeidsplass, så nå var det godt å finne sofaen og slippe ut magan for å si det sånn.

❤️ Vicky