SETT OG HØRT FOR UKE 39

For en uke dette ble. Enda en Kardashian er gravid, altså totalt tre nye Kardashians babyer i 2018, og mammaens store lanseringsfest. 


UKAS FEST:  

Mammaen hadde lanseringsfest på fredag HER Jeg forventet ikke å se verken Espen Hilton eller noen i hans entourage (altså Lenemor eller Anne Brith) der. Men mor sjøl overrasket og stilte opp for Anna. Hun har i ettertid også skrevet et rørende innlegg til Anna.

Jeg hadde tidligere lest at selveste frøkna skulle komme på festen, så jeg stod klar ved inngangen. For å være hyggelig med henne tenkte jeg åpne taxidøren for henne når hun kom susende. Jeg var også meget spent på antrekket hennes da jeg tidligere denne uka har sett hennes antrekk for Ikea. Frøkna dukket ikke opp, dessverre. Hun var opptatt med å ta en velfortjent pause og skjemme seg selv bort, fordi hun fortjener det. 


UKAS STIKK X 2:  

Onsdag anmeldte VG boken Naken av mammaen. Dessverre endte det med (nesten) slakt. Jeg ble litt bekymret der og da for om VG og journalisten ville bli kalt for en fiasko. Det gikk heldigvis bra. 

(Faksimile vg.no) 

Samme dag legger Sophie Elise ut et bilde av sin egen bok Forbilde. «Tilfeldigvis» viste hun frem hvilket terningkast hun fikk. 

(Faksimile Sophie Elise Snapchat) 

Hun gadd heller ikke møte opp på lanseringsfesten til mammaen, men sitte hjemme å kaste ut små stikk, det gadd hun: UKAS STALKER

Jeg har lovet ukas stalker anonymitet. Men jeg kan si så mye som at h*n er en person jeg kjenner. Vedkommende passerte tilfeldigvis forbi leiligheten hvor frøkna bodde, på vei til et viktig symøte. Som vi vet så holdt Isabel på med flytting i helgen. 

Da stalkeren passerte vinduene med lamellene la h*n merke til en liten glippe hvor man kunne kikke rett inn. Og der dere, der satt det en herremann med tatoverte armer og trykket iherdig på en PC. Kan dette være samme mann som knipset bilder av henne samme dag? Og var dette han som skulle kjøre flyttebilen? Slik stalkeren så det kunne det virke som mannen var meget opptatt med å skrive. Kan det ha vært søknader? Jeg vet de driver å caster til X on the beach Norge nå om dagen. Bare nevner det. 

Vel, dagen etter var vår stalker på vei til enda et viktig symøte og gikk da samme vei som sist. H*n gikk da rett på frøkna og Pierre som akkurat skulle til å låse seg inn hos Isabel. De hadde vært å handlet på Coop Mega og kjøpt med seg rykende varm pizza fra sin lokale pizzeria. Like etterpå la godeste Pierre ut dette bildet på snap: 

Som om ikke det var nok, en stund etterpå kom dette på frøknas blogg:


(Faksimile sraad.blogg.no)

Les om en stalker HER


UKAS INSPIRASJON:  

På Instagram følger vi Kim Kardashian og alle søstrene hennes. Det skjer sjelden at vi trykker like på bilder av store kjendiser, det føler vi blir borkasta likes. De vil aldri se vår lille like blandt millioner. Men vi legger selvsagt merke til om andre bloggere deler ut likes på kjendisbildene: 

Well well, trodde dette var hun som oppfordra oss alle til å trykke unfollow på kontoer med mennesker som gir oss dårlig selvtillit:

(Faksimile sophieelise.blogg.no) 

Lurer veldig på hvilken inspirasjon hun fikk av dette bildet? 


UKAS TULLEMOR

Når man nettopp har vist hele Norge at man har tatt botox, for så å annonsere for helsekost som motvirker aldringsprosessen: 


Orker ikke… 


UKAS KLEINE INNLEGG

Isabel Raad skrev et langt innlegg om Kylie Jenner og hennes graviditet. Ikke bare kom hun med en klein clickbait men hele innlegget var lite gjennomtenkt. 

Jeg blir faktisk meget trist over å lese dette. Her har frøkna alltid sagt at hun ikke vil ha unger før hun er 40 år minst, men når Kylie Jenner blir gravid, da er det greit å skifte mening og få de før. Hva med å slutte sammenligne seg med andre og bare være seg selv. Tenkt så flott og enkelt. 

Jeg må innrømme at jeg blir meget bekymret for om dette er malen for hvordan (unge) voksne jenter tenker, at de blir så påvirket av hva ei pen jente i Hollywood gjør, at de tar valg som bør være godt gjennomtenkte. Jeg håper virkelig det bare er frøkna som tenker slik. 

Isabel spår også en ny trend:

(Faksimile sraad.blogg.no) 

Nå orker jeg virkelig ikke.


UKAS (SNART) HUSEIER

Anne Brith er lykkelig om dagen. Hun har fått skuta på rett kjøl og er straks klar for drømmehuset. Hun har spinket og spart for å komme i mål og nå har hun funnet tomt og hus. Og oppskriften: 


Men da lurer jeg på hvorfor hun nettopp brukte 35.000kr. på en matchmaker HER Det lurte også andre på: 

Hun har fremdeles samme spørsmål nå som sist når det ble snakk om huskjøp: 

Spør hun oss leserne? Da ønsker jeg å svare at hun bør kjøpe det huset hun liker og som hun har råd til, enkelt og greit. 

Adina xoxo 


Advertisements

30 kommentarer om “SETT OG HØRT FOR UKE 39

 1. Vet dere hva som har skjedd mellom isabel og det kjæresteparet hun alltid hang med før? Hun skriver jo på bloggen sin at alle vennene hennes i Oslo har vært boss, minus 2 stk ..

 2. Enda en flytur på SE.. og var visst veldig viktig å snappe at det var 1klasse… viktig å skryte si 🙂 «ja sånn kan man skryte av når man har jobbet hardt og skrevet bok…» pfffffffff… 🙂

  1. Syns du kunne spart deg for denne kommentaren. Det er mulig å glede seg på andres vegne innimellom. Ja, jeg er så klart misunnelig på Sophie som har råd til å i det hele tatt sette seg på et fly, 1-klasse eller ikke, men det er tanker jeg som oftest prøver å holde for meg selv.

   Jeg syns innlegget Sophie skrev i dag var veldig bra. Jeg tror det er viktig med et fokusskifte nå. Hun gjør så mye bra med stemmen sin. Hun kan helt klart gjøre mer, men det betyr ikke at det hun allerede gjør ikke har betydning.

  2. Det flyet letter uansett, med eller uten SE.. Hadde jeg flydd på første klasses luxus hadde jeg også gladelig snappet det 😝

 3. Hva synes dere om at frøkna gikk ut med vekten sin på den «intime» spørmålsrunden hun kjørte? Kan dere ha et innlegg om Sunn Fornuft-smellene bloggerne går på?

  1. Frøkna har ikke skrevet under Sunn Fornuft-plakaten, så derfor tenker ikke frøkna så nøye over hva hun sier og gjør, dessverre!
   Skal absolutt skrive om Sunn Fornuft-plakaten og brudd på den igjen😊

 4. En skal vokte seg vell hvis en kommer med en kommentar om SE, mens kommentar om de resterende på topplista skaper god stemning, engasjement og humor. Hvorfor skal hun være urørlig… Bare se slagsparket til mammaen som allerede ligger nede, og skal en pirke så fikk SE 4 av VG ( hvis hun skulle sammenligne direkte) Og hvorfor kan hun helt upåaktet gå hen å legge ut et bilde av seg selv i en Ittsi bittsi bikini med en kropp som sett i nåtidens tidsånd er perfekt, og si at hun lengter etter den tiden hun følte seg fin. Jommen sa jeg smør- hvor er de 25 kg hun har gaina ? Jeg er like lav som henne, og tro meg, når jeg sier at tre kilo på en minikropp vises godt… Jeg skjønner at folk irriterer seg over at hun preiker miljøpolitikk og reiser fly rundt hele verden og kjører bil der hun skal… Hvis du engasjerer deg så skal det koste noe… Du må ofre noe hvis ikke er det bare handlingsløse (mote)ord. Jeg synes det er vondt å lese om det voldsomme engasjementet for husløse katter når 1.1 millioner muslimere blir slaktet og fordrevet ut av Myanmar, når 10 millioner syrere er på flukt..Og som medias mektigste kvinne så kan du influere de unge til å bry seg om mer komplekse saker enn pels og kjøtt

  1. Nei ærlig talt. Er enig i store deler av det du sier, MEN at SE fronter dyrenes rettigheter må hun da få lov til? Selvom det du sier er forferdelig betyr det ikke at man må ha samme hjertesaker som deg. Hvorofr skal din mening av hva som er ille med verden være den eneste rette…

   1. Synes forresten det er vondt å lese at du mener at uskyldige dyr ikke er viktige nok til å fronte 🙂

   2. Enig i at vi skal bry oss om dyrenes velferd også, men jeg synes bare det er vanskelig å forstå at når barn dør på flukt så er dyrenes velferd det som frontes mest av toppbloggerne. Det var ikke meningen å høres ut som en besserwisser, men jeg står for at jeg synes det er ubalansert hva som belyses av toppbloggerne. Nå skal det sies at dette gjelder andre enn SE. Ha en fin kveld videre 🙂

  2. TAKK! der sa du det.. det er jo som sagt ikke noe vondt ment mot SE personlig, men om hun skal fronte seg som hun gjør på bloggen/i SoMe.. det blir falskt og dumt.
   Det var vel egentlig poenget mitt her.. er svindyrt å fly sånn, og for all del har man råd enjoy.. men ikke sitt på bloggen å sutre og si du skal kjempe for det ene og det andre, samtidig som du legger ut «skryte» snapper sånn… mener nå jeg da!

   Jeg hadde veldig sansen for SE når hun sa hun var så fornøyd med å legge på seg og hun virket mye mer opptatt av andre ting enn utseende og luksus.. ble så glad. Endelig voksen..
   Men så var jo alt bare løgn, operasjoner og alt det her.. og som du sier, dritt lei av at hun skal bli forsvart hver gang, bare fordi hun egentlig til syvende og sist er god på å snakke for seg 😉

   1. Med min kommentar mente jeg ikke å forsvare SE i alt hun gjør. Jeg mente bare at vi skal være glad for at hun i det hele tatt gidder å ta opp noe som helst. For hvis vi ser rundt i andre blogger så er ikke det en selvfølge. Den ekstreme kroppsfikseringen hun fronter syns jeg hun fortjener masse kritikk for, det alene er grunnen til at jeg sluttet å lese bloggen hennes på daglig basis.

  3. Mona, applaus! Jeg opplever også at SE er reservert for kritikk. Hun står opp for mye bra – og det er fint det. Men samtidig er hun motstridende i mange sammenhenger. Synd da, for jeg hadde så troa på den jenta der. Husker når hun var med på mitt dansecrew, så ydmyk og flott.

   Det som er så dumt er at hun gir inntrykk av at «vi må være oss sjøl – være god nok – gi faen» men samtidig så er det så mye kropp og fiksering på SoMe at det blir så feil. Lite troverdig.

   1. Jeg synes SE står for veldig mye bra. Det jeg reagerer på er at det meste blir litt halvveis. Jeg vet at ingen kan gjøre alt rett her i verden, men vi kan hverfall sette oss godt inn i sakene vi fronter. Om alle gjør litt gjør vi mye sammen. Jeg synes også det er flott at SE bruker stemmen sin til å prøve gjøre en forskjell, for det er det jammen ikke alle bloggerne som gjør. Vi har alle forskjellige hjertesaker og ingen skal komme si at min hjertesak er viktigere enn din, for vi prøver alle å hjelpe. Noen skal redde hjemløse katter og noen skal hjelpe flyktninger. Det viktigste her er at alle har sine hjertesaker, og slik kan vi gjøre en forskjell for mange.

 5. Ho mor sjøl gjorde nok rett i å støtte mamman for du verden for et løft hun fikk for det på topplista. Men det var sikkert gode hensikter med det ? Er så glad for at jeg byttet platform fra arrogansens høyborg til Nouw.

  1. Du har bytta til Nouw ja. Jeg får ta meg en tur inn å lese. Må jo finne ut hva blogg no nå har stelt i stand😊

 6. Hva har Isabel blitt versifisert for? Og hva svarte hun på spørsmålet om hun er singel.. ? 😝 «Jeg er ikke i et forhold nå…» !?

Legg inn en kommentar