BLOGGERNE UKE 2

Da var uke to over, negler og popcornrester ligger strødd utover gulvteppet, og jeg er klar for å gi dere en liten oppsummering. (Well well, godt jeg har støvsuger og samboer, og føler de to hører sammen på en måte).

ANNIKEN

Anniken Jørgensen (Annijor) er vel den i Norge som har hatt den lengste og jævligste kjærlighetssorgen som man kan tenke seg. Hun er faktisk kjent for dette og det har vært skrevet mange artikler om henne og den sorgen. Hun var sammen med en av gutta i bandet Broiler før det tok slutt, og etter flere mnd. frivillig innelåst, bestemte hun seg til slutt for å flytte og fortsette å sørge et annet sted. Etter mange år traff hun endelig Anders og ble forelska igjen. Da jeg så forholdet deres på tv, tenkte jeg med meg selv at dette forholdet vil ende om ikke Annijor gir kjærligheten en real sjanse. Hun er rett og slett så redd for å bli såret, og greier dermed ikke gi av seg selv og slappe av. (Forholdet er nå over men Annijor og Anders er fremdeles bestevenner og møtes ofte).

Mellom Anniken og noen venninner ble det snakk om barbering. Annijor kunne fortelle at Anders likte alt naturlig på jenter, også hår her og der og han ville helst at Anniken skulle la være å barbere seg. Tenk jenter, det må være fantastisk å ha en slik kjæreste som er så enkel, som bare ønsker at vi skal være naturlige. (Dette er ikke noe for mammaen da, hun kommer aldri til å kvitte seg med sin bestevenn, høvelen).

Annijor var også med på en nyåpning av en Glitter butikk. Etter dette løp hun rett hjem for å ta en graviditetstest. Den var negativ og hun pusta lettet ut. Annijor er en herlig ærlig jente.


MAMMAEN

Endelig ble mamman og Jan banan forlovet. Rart å se det på tv nå når vi vet at forlovelsen er brutt. De er fremdeles sammen da.

Merkelige greier med den planleggingen av forlovelsen. Ingen må komme å fortelle meg at ikke Anna visste noe om frieriet på forhånd. Lillestore Michelle visste at hjemmedoktor og pappa Jan skulle fri, og ikke søren om en unge på seks år greier holde tett om noe slikt over tid.

I Kragerø så hele hotellet meget forlatt ut og det kunne faktisk virke som om de hadde booket hele hotellet. Jeg skimtet så vidt noen folk på taket dagen etter, men det kan jo ha vært betjeningen eller noen fra TV-crewet.

Selve frieriet var rimelig kleint å se på, og jeg må innrømme at jeg havna rett bakom en pute. Men det var nå litt søtt også da, at Jan var så nervøs at jeg knapt kunne høre hva han sa, og at mammaen skalv i stemmen da hun ga sitt ja. Da ble det ekte, på ekte.

Jeg savnet at venner og bekjente var rundt dem og at det ble en skikkelig glad feiring. Men folk er forskjellig, Anna og Jan ville sikkert helst være alene. Endelig skulle Anna bli gift, noe hun hadde drømt om siden hun var liten jente, og sikkert lekte med en, to og tre dukker.

Det som var litt gøy var at vi fikk se mammaen med håndukturban på hodet, akkurat slik Herman Flesvig HER  pleier parodiere henne.


ESPEN RAGNVALD HILTON:

Spanderte han botox på sin gode venninne mor sjøl?


ANNE BRITH

Mor sjøl tok søren meg botox på direkten. Eller i januar da. Hilton befalte og mor sjøl havna i stolen med nåler i hele ansiktet.

Jeg blir litt skremt over å tenke på hvor vanlig botox og fillers har blitt. De på 20 år tar dette for å forebygge rynker mens de på 40 år tar for å fjerne rynker. Funker dette til å forebygge tro? Jeg tenker at om du lammer en muskel i ansiktet, da vil du automatisk bruke en ny muskel og da vil du tilslutt trenge botox i hele fjeset. Det blir en slags evig runddans.

Da Anne Brith var på Vixen i år snakket hun med Kristin Gjeldsvik om botox:


(Skjermdump annebrith.no)

Men like etterpå var det plutselig greit for mor sjøl med botox, og sikkert siden det ble påspandert av Espen, eller salongen selv. Det gikk med hele 20 nålestikk.

Hun hadde tydeligvis en date på gang også, for plutselig var Silje (som tidligere hadde spalten Min mote) der og skulle hjelpe til med antrekk. Vel, mor sjøl endte opp som en Senorita i en blå kjole med bar skulder og folder, riktig så lekker for daten. Dette var altså i januar, så det gikk tydeligvis ikke så bra på den daten da hun fremdeles er singel. Synd siden hun hadde gjort seg riktig flid med både botox og ny kjole.

Men halleluja for noen cupcakes hun lager den dama. Snakk om å være flink. (Prøvde meg på muffins selv en gang, men de greide faktisk heve seg motsatt vei).

Så skulle bakemor til Lambertseter senter for å holde et lite bakekurs for de små. Hun fikk et sabla strev med å passe på at ingen tok mer enn én cupcake  –Det er kun en til hver, sa mor sjøl strengt.

Artig at skuespiller Kristofer Hivju fra Game of Thrones var der med to av sine barn, og Anne Brith kommer fykende bort for å stoppe det ene barnet fra å ta mere enn én cupcake. —Den andre cupcaken er til søsteren, sier han. Anne Brith himler med øynene og spaserer bort. Jeg tror faktisk ikke at Anne Brith så at det var stjerne hun nekte cupcake.

–Her i Norge er folk så grådige, sier hun. Det er ikke barna sin feil, men de voksne. Tipper at de ikke er grådige i Nederland, der hun har bodd i 10 år, må vite. Bare nevner det.

Meget gøy å se når hun rødmende tar imot en stor blomsterbukett med røde roser. Fra en hemmelig beundrer ble det sagt. Hun blir helt satt ut og rødmer kledelig. Gleder meg til å følge med videre.


MARNA OG ØRJAN

Marna og Ørjan drar til Haugesund der de skal være konferansierer. Marna blir fort scenevant etter først å ha neid dypt og vist frem spanxen sin. Festlig.

Så durer de ut på husjakt. Endelig har de funnet en bolig de tror kan være drømmeboligen. Men Ørjan setter seg på bakbena da støyen fra motorveien er øredøvende. Så da må de lete videre.

Slik så jeg det.

Adina xoxo

40 thoughts on “BLOGGERNE UKE 2

 1. Synst heile frieriet og dagen derpå var kleint🙈 Ingen feiring, kun planlegging av blogginnlegg og bildetaking til blogginnlegg!! virket veldig planlagt for tv seere, og da er det ikkje løye det var lett å kvitte seg med ringen etterpå😂 Blir vel nytt frieri i neste sesong

 2. Hehe du har er herlig formidlingsevne 😄
  Virket som bloggen er viktigere enn selve turen og opplevelsen for de. Kanskje greit med en pause så de kan få fokuserer på hverandre. For comback blir det garantert.
  Hun var uheldig med bok kritikken da 🤔

  1. For en fantastisk setning du slenger min vei, nå ble jeg skikkelig glad altså 😘
   Vært noen nedturer for henne nå, og nå sist med anmeldelse av boka si

 3. Gikk inn på #annarasmussenbok nå på Instagram og ser de har fjernet nylig innlegg med denne #. Fordi det inneholder ting som ikke går i retningslinjene til IG.. dette må dere detektiver undersøke.

  Elsker denne bloggen <3 dere er virkelig flinke altså !!!!

  1. Frøknene Drew er på saken😁 Jeg tenker nok at noen har drevet å tullet med tittelen “Naken” og lagt ut bilder av nakne folk, noe IG ikke godtar😊 Tusen takk for skryt😘

  1. Jeg holder på å sjekker litt rundt dette. Om dette er lovlig blir jeg veldig overrasket. Da blir det meget enkelt for mange å reklamere for alkohol.

   1. Slik jeg har fortsått det er det kun når det er spons eller annonse det ikke er greit å vise frem alkohol. Om hun får betalt for å skrive et blogginnlegg, altså reklameinlegg, så kan man ikke ha med alkohol, og heller ikke hvis alkoholen er sponset. Ellers har hun jo lov til å skrive om alkohol og legge ut oppskrifter på drinker osv, så lenge hun ikke på noen måte får penger for det innlegget. Avisene skriver jo “anmeldelser” av viner man finner på polet og har ølsmakingstest hver jul med juleøl osv. Finner jo mange drinkoppskrifter på nettsider som matprat og i blader osv. Så ingenting galt i det så lenge man ikke mottar penger eller annet i bytte mot et slikt innlegg, enten det er et innlegg på en blogg, i avis, blad osv. Altså er ingen reklame for alkohol lov, men omtale derimot er greit.

    Men elsker deres detektivarbeid om alt snusket og juksing som finnes i bloggverden, så fortsett med det plis! 😀 😀

 4. Skal Fotballfrue BLI Camilla Pihl, eller? Det begynner å bli skummelt og jeg lurer på hva Camilla selv synes om dette. Carolines hårfarge er Camillas, ho har overtatt frisøren, ho kjøper de samme Ganni ullgenserene, har bytta om til Camillas klesstil generelt, prøver å få samme munn/leppe som Camilla naturlig har (flekking av tenner er ikke det samme), kjøper pandakrus som Camilla har vist en forkjærlighet for i mange år, interiørstilen (også Slettvoll-elsken) har Camilla brukt i mange år, ho har starta med de samme strektegningene på bildene sine. For ikke å snakke om hvordan ho har blitt på snap – de som har fulgt Camilla lenge nok gjennomskuer det med en gang. Det siste nå som tok kaka var «cuteness overload», det syns jeg var direkte fornærmende. Seriøst lissom, tror ho ikke folk legger merke til det?

  Vet om flere som har kommentert dette under «cuteness overload»-innlegget hennes, men det blir SELVFØLGELIG ikke godkjent. Det er jo fordi det er sant. J

  1. Tenkt på det samme selv! Caroline er en liten hermegås, ganske avslørende hvor mye hun prøver. Vil dog si at interiørstilen er så forskjellig som du får det. Caroline har sin egen greie som svært få andre har, som ikke akkurat den fineste.

  2. Må si jeg er meget imponert over en grundig research, altså👏🏻 Det er Vicky som er Frue eksperten her så jeg sender dette rett over til henne😊 Lurer på om Frua “tar en Det glade hjem” 🙊

   1. Fiffi; enig i det med interiørstilen egentlig, men det ser ut som de endrer litt nå 🤔
    Adina; jeg har egentlig ikke gjort noe research altså, jeg har bare fulgt Camilla i mange år 😬 og Frua og!

    Jeg liker bloggen deres, den er kritisk og ydmyk på samme tid – det er det ikke mange som får til nå for tida 👋

  3. Tusen takk for gode tips Hovsa 😘 Jeg skal få sett nærmere på dette. Har sett det er en likhet på bilder, men er ikke så godt kjent med Camills Pihl (ennå).

 5. Nå mener jeg ikke være nettroll men når dere snakker om botox så må vel også CBE ha tatt sin del av dette? Syns dama er vakker som få men på snap ser man jo snart ingen mimikk igjen… Hun ser fin ut på bilder men når man ser lange film-snapper hvor panna er like stiv som Jan Thomas sin så må det da ha gått for langt ☹️ Vakre mennesker – aldres med verdighet da!!

  1. Man er ikke et nettroll selv om man stiller spørsmål ved noe, det må være lov😊 Har også lagt merke til at hun er litt stiv i maska, noe som kan tyde på botox. Jeg vet ikke dette for sikkert. Nå er ikke jeg noen ekspert heller da, jeg som trodde Anne Brith var botox fri 🙈

  1. Jan blir kalt dette da han sykemeldte Anna for en stund tilbake😊 Beklager at jeg kom til å slette kommentaren under, av hun som svarte deg. Jeg skulle slette din da du hadde kommentert to ganger😊

 6. Jeg har ofte syntes at Anne Brith fremstår dum og lite gjennomtenkt med ting hun deler på bloggen om barna sine. Som en pedagogisk amøbe. Men fy fader, hun fremstår virkelig veldig sympatisk i Bloggerne! Jeg liker henne!
  Mammaen, derimot, virker selvopptatt, umoden og ikke spesielt sympatisk, stakkars. Hun – og vi – trenger noen års pause fra bloggeren Anna.

  🏆 til dere for morsom, velskrevet og klok blogg.

  1. Jeg synes også Anne Brith fremstår som meget sjarmerende i Bloggerne. Håper vi får se mere til henne😊
   Anna kommer nok tilbake, fortere enn vi aner, iflg. henne selv på boklanseringen.
   Tusen takk for at du liker oss😘

  1. Såvidt jeg vet er det Dennis Andersen 😊 Dette er riktignok ikke noe vi har fått bekreftet, så helt sikker er jeg ikke

 7. Sraad lyver iallefall om planene sine, skrev hun skulle på lanseringsfesten til Anna Rasmussen ikveld. Der var hun ikke:)

 8. Mor fikk vel de blomstene fra Pretty Flowerbox som ørten andre bloggere på samme tidspunkt. Tilfeldig at alle plutselig hadde en hemmelig beundrer si 😂

 9. Jeg digger bloggen deres og skråblikket dere har på bloggverdenen, men jeg har lyst til å legge igjen en hyggelig tilbakemelding om at dette blogginnlegget kunne vært språklig litt mer gjennomtenkt/ fått seg en språkvask!

  Litt av sjarmen med bloggen deres er at dere er et stilistisk “hakk over” en del av de store bloggerne, og da synes jeg det er litt trist med innlegg av lav språklig kvalitet (skrivefeil, dårlig flyt, enkelt og litt kjedelig språk).

  Fortsett med det gode arbeidet!

  1. Takk for konstruktiv kritikk😊Jeg er enig i at det kan oppstå skrivefeil og dårlig flyt. Jeg er ingen ekspert men ønsker å bli en😊 At jeg har en annen dialekt gjør nok sikkert en del, uten at det er en unnskydning. Takk for skryt😘

Leave a Reply