BLOGGERNE UKE 2

Da var uke to over, negler og popcornrester ligger strødd utover gulvteppet, og jeg er klar for å gi dere en liten oppsummering. (Well well, godt jeg har støvsuger og samboer, og føler de to hører sammen på en måte).

ANNIKEN

Anniken Jørgensen (Annijor) er vel den i Norge som har hatt den lengste og jævligste kjærlighetssorgen som man kan tenke seg. Hun er faktisk kjent for dette og det har vært skrevet mange artikler om henne og den sorgen. Hun var sammen med en av gutta i bandet Broiler før det tok slutt, og etter flere mnd. frivillig innelåst, bestemte hun seg til slutt for å flytte og fortsette å sørge et annet sted. Etter mange år traff hun endelig Anders og ble forelska igjen. Da jeg så forholdet deres på tv, tenkte jeg med meg selv at dette forholdet vil ende om ikke Annijor gir kjærligheten en real sjanse. Hun er rett og slett så redd for å bli såret, og greier dermed ikke gi av seg selv og slappe av. (Forholdet er nå over men Annijor og Anders er fremdeles bestevenner og møtes ofte).

Mellom Anniken og noen venninner ble det snakk om barbering. Annijor kunne fortelle at Anders likte alt naturlig på jenter, også hår her og der og han ville helst at Anniken skulle la være å barbere seg. Tenk jenter, det må være fantastisk å ha en slik kjæreste som er så enkel, som bare ønsker at vi skal være naturlige. (Dette er ikke noe for mammaen da, hun kommer aldri til å kvitte seg med sin bestevenn, høvelen).

Annijor var også med på en nyåpning av en Glitter butikk. Etter dette løp hun rett hjem for å ta en graviditetstest. Den var negativ og hun pusta lettet ut. Annijor er en herlig ærlig jente.


MAMMAEN

Endelig ble mamman og Jan banan forlovet. Rart å se det på tv nå når vi vet at forlovelsen er brutt. De er fremdeles sammen da.

Merkelige greier med den planleggingen av forlovelsen. Ingen må komme å fortelle meg at ikke Anna visste noe om frieriet på forhånd. Lillestore Michelle visste at hjemmedoktor og pappa Jan skulle fri, og ikke søren om en unge på seks år greier holde tett om noe slikt over tid.

I Kragerø så hele hotellet meget forlatt ut og det kunne faktisk virke som om de hadde booket hele hotellet. Jeg skimtet så vidt noen folk på taket dagen etter, men det kan jo ha vært betjeningen eller noen fra TV-crewet.

Selve frieriet var rimelig kleint å se på, og jeg må innrømme at jeg havna rett bakom en pute. Men det var nå litt søtt også da, at Jan var så nervøs at jeg knapt kunne høre hva han sa, og at mammaen skalv i stemmen da hun ga sitt ja. Da ble det ekte, på ekte.

Jeg savnet at venner og bekjente var rundt dem og at det ble en skikkelig glad feiring. Men folk er forskjellig, Anna og Jan ville sikkert helst være alene. Endelig skulle Anna bli gift, noe hun hadde drømt om siden hun var liten jente, og sikkert lekte med en, to og tre dukker.

Det som var litt gøy var at vi fikk se mammaen med håndukturban på hodet, akkurat slik Herman Flesvig HER  pleier parodiere henne.


ESPEN RAGNVALD HILTON:

Spanderte han botox på sin gode venninne mor sjøl?


ANNE BRITH

Mor sjøl tok søren meg botox på direkten. Eller i januar da. Hilton befalte og mor sjøl havna i stolen med nåler i hele ansiktet.

Jeg blir litt skremt over å tenke på hvor vanlig botox og fillers har blitt. De på 20 år tar dette for å forebygge rynker mens de på 40 år tar for å fjerne rynker. Funker dette til å forebygge tro? Jeg tenker at om du lammer en muskel i ansiktet, da vil du automatisk bruke en ny muskel og da vil du tilslutt trenge botox i hele fjeset. Det blir en slags evig runddans.

Da Anne Brith var på Vixen i år snakket hun med Kristin Gjeldsvik om botox:


(Skjermdump annebrith.no)

Men like etterpå var det plutselig greit for mor sjøl med botox, og sikkert siden det ble påspandert av Espen, eller salongen selv. Det gikk med hele 20 nålestikk.

Hun hadde tydeligvis en date på gang også, for plutselig var Silje (som tidligere hadde spalten Min mote) der og skulle hjelpe til med antrekk. Vel, mor sjøl endte opp som en Senorita i en blå kjole med bar skulder og folder, riktig så lekker for daten. Dette var altså i januar, så det gikk tydeligvis ikke så bra på den daten da hun fremdeles er singel. Synd siden hun hadde gjort seg riktig flid med både botox og ny kjole.

Men halleluja for noen cupcakes hun lager den dama. Snakk om å være flink. (Prøvde meg på muffins selv en gang, men de greide faktisk heve seg motsatt vei).

Så skulle bakemor til Lambertseter senter for å holde et lite bakekurs for de små. Hun fikk et sabla strev med å passe på at ingen tok mer enn én cupcake  –Det er kun en til hver, sa mor sjøl strengt.

Artig at skuespiller Kristofer Hivju fra Game of Thrones var der med to av sine barn, og Anne Brith kommer fykende bort for å stoppe det ene barnet fra å ta mere enn én cupcake. —Den andre cupcaken er til søsteren, sier han. Anne Brith himler med øynene og spaserer bort. Jeg tror faktisk ikke at Anne Brith så at det var stjerne hun nekte cupcake.

–Her i Norge er folk så grådige, sier hun. Det er ikke barna sin feil, men de voksne. Tipper at de ikke er grådige i Nederland, der hun har bodd i 10 år, må vite. Bare nevner det.

Meget gøy å se når hun rødmende tar imot en stor blomsterbukett med røde roser. Fra en hemmelig beundrer ble det sagt. Hun blir helt satt ut og rødmer kledelig. Gleder meg til å følge med videre.


MARNA OG ØRJAN

Marna og Ørjan drar til Haugesund der de skal være konferansierer. Marna blir fort scenevant etter først å ha neid dypt og vist frem spanxen sin. Festlig.

Så durer de ut på husjakt. Endelig har de funnet en bolig de tror kan være drømmeboligen. Men Ørjan setter seg på bakbena da støyen fra motorveien er øredøvende. Så da må de lete videre.

Slik så jeg det.

Adina xoxo