NABOJENTA FOTBALLFRUE

Hei alle sammen 🌸

For et drøyt tiår siden, før Fotballfrue nok i det hele tatt hadde vurdert å starte en blogg, bodde vi i samme gate et steinkast fra Bogstadveien. Jeg tenkte det var på sin plass med et lite innlegg om mine observasjoner, og ikke minst en avsløring om den gang jeg var misunnelig på frua. Så er vi nødt til å snakke litt om det der kommentarjukset da.

Jeg ser mange syns det virker slitsomt å være frua fordi hun alltid må holde fasaden og se perfekt ut. Første gang jeg så frua var på trikken på vei hjem fra skolen en høstdag i 2006. Jeg la veldig merke til henne fordi hun så så plettfri ut, med langt blondt hår, flotte klær og skyhøye heler. Senere gikk det opp for meg at denne jenta bodde i samme gate som meg, i en av disse bittesmå studioleilighetene i “Living in a box”-gården. Etterhvert fikk hun seg en liten veskehund, og enda litt senere ble hun plukket opp i en gul sportsbil av det som senere viste seg å være Lars-Kristian, bedre kjent som frua til frua på vår blogg. Dette er den ene gangen i livet jeg har følt et snev av misunnelse mot frua. Så pen jente, med en så søt hund og kjæreste med sportsbil. Heldigvis hadde jeg evnen til å reflektere allerede da, og tenkte som så at “joda, jeg kunne nok også sett så perfekt ut, men HVOR mange timer på badet tar noe sånt?”.

Et par år senere satt jeg på en uterestaurant i Bogstadveien med en kamerat, da frua og hennes entourage (bestående av Lars-Kristian og hans kamerater) satte seg på bordet ved siden av oss. Den fotballinteresserte kameraten min påpekte med en gang at dette var en kjent fotballspiller, og da så jeg det – dama hans var jo hun perfekte jenta som ble hentet i den gule sportsbilen.

Jeg husker ikke når jeg oppdaget bloggen til frua, men innbiller meg at vi gikk hjem og googlet “Lars-Kristian Eriksen” hvor vi kom over den meget sjarmerende artikkelen hvor han uttalte at Beyonce og Kim Kardashian veide 15-20 kilo for mye (HER) og hvor det også var linket til modellkjæresten sin blogg. Jeg må bare spørre. Har Fotballfrue vært modell? La merke til at de også nevnte dette da de introduserte henne på Kjendisrestauranten i forrige uke.

Etter dette var jeg hekta og leste bloggen hver dag. Det tok ikke lange tiden før jeg tok frua i ei litta hvit løgn på bloggen. Hun var glad i å skryte av å være tidlig oppe for å trene. Jeg var glad i å følge med på hva som skjedde rundt meg samtidig som jeg ofte så på klokka, så jeg la merke til at frua såvisst ikke gikk ut av treningssenteret så tidlig som hun påsto en morgen. Well well. Hun trente uansett svært mye på den tiden og delte villig treningsuka med oss leserne:(Skjermdump carolinebergeriksen.no)

Hadde jeg hatt en kjæreste som gikk ut i media og kalte flotte kjendisdamer for tykke hadde jeg vel kanskje hatt en lignende treningsplan selv.

Opp gjennom årene har vi fått et godt innblikk i fruas liv hvor alt er perfekt. Gjennom media har vi blitt gjort oppmerksomme på at dette var ispedd både bilderedigering og kommentarjuks. HER kan dere lese det VG skrev om saken. Noe som er mye mer interessant å lese angående kommentarjukset er alt brukeren Asti på Kvinneguiden har klart å lete frem av dokumentasjon på falske kommentarer. Tråden til frua på forumet er nå på hårreisende 500 sider, men for å se den grundige og gode dokumentasjonen til Asti kan dere gå rett til cirka midt på side 353 HER. Det viser seg at dette kommentarjukset var langt mer omfattende enn det som fremkom i artikkelen hos VG. Av de falske kommentarene jeg har lest er nok denne den som sjokkerer meg mest:(Skjermdump kvinneguiden.no)

Asti (som fortjener masse applaus for sitt detektivarbeid 👏👏👏) har dokumentert at kommentaren til “Thea” er skrevet av Lars-Kristian. Altså, jeg blir rett og slett eitrende FORBANNA på sånne internettnisser som han! Beklager utbruddet. Her skriver Stine på 14 år at hun har noen kilo for mye og blir kalt feit av guttene i klassen samtidig som hun må lese at perfekte, tynne Caroline må jobbe med bikinikroppen. Jeg blir så satt ut av det Lars-Kristian her tillater seg å skrive under falskt navn til en 14 år gammel sårbar jente at jeg ikke vet hva jeg skal si. Bloggen til frua hadde såpass mye fokus på tynn kropp og masse trening på denne tiden at selv jeg som kun hadde et par kilo mer enn henne holdt på å bli treningsnarkoman. Barna i Afrika som sulter du liksom. Hvis denne kommentaren var så fæl å lese for paret kunne de vel bare latt være å godkjenne den.

Jeg som trodde frua ikke bare ble sponsa, men også fikk betalt for å ta seg fri i fem dager av Freia tidligere i år. Minde er vel noe annet enn Freia, er det ikke? Dette med å kun ta seg EN sjokoladebit til kaffen må kreve noe enormt med selvkontroll. Her i huset går hele storplata på 200 gram ned på samme kvelden, men det er kanskje derfor jeg har lagt på meg 15-20 kilo (og blitt like tjukk som Beyoncé) siden den gang jeg var like tynn som frua 🤔

❤️ Vicky