NABOJENTA FOTBALLFRUE

Hei alle sammen 🌸

For et drøyt tiår siden, før Fotballfrue nok i det hele tatt hadde vurdert å starte en blogg, bodde vi i samme gate et steinkast fra Bogstadveien. Jeg tenkte det var på sin plass med et lite innlegg om mine observasjoner, og ikke minst en avsløring om den gang jeg var misunnelig på frua. Så er vi nødt til å snakke litt om det der kommentarjukset da.

Jeg ser mange syns det virker slitsomt å være frua fordi hun alltid må holde fasaden og se perfekt ut. Første gang jeg så frua var på trikken på vei hjem fra skolen en høstdag i 2006. Jeg la veldig merke til henne fordi hun så så plettfri ut, med langt blondt hår, flotte klær og skyhøye heler. Senere gikk det opp for meg at denne jenta bodde i samme gate som meg, i en av disse bittesmå studioleilighetene i “Living in a box”-gården. Etterhvert fikk hun seg en liten veskehund, og enda litt senere ble hun plukket opp i en gul sportsbil av det som senere viste seg å være Lars-Kristian, bedre kjent som frua til frua på vår blogg. Dette er den ene gangen i livet jeg har følt et snev av misunnelse mot frua. Så pen jente, med en så søt hund og kjæreste med sportsbil. Heldigvis hadde jeg evnen til å reflektere allerede da, og tenkte som så at “joda, jeg kunne nok også sett så perfekt ut, men HVOR mange timer på badet tar noe sånt?”.

Et par år senere satt jeg på en uterestaurant i Bogstadveien med en kamerat, da frua og hennes entourage (bestående av Lars-Kristian og hans kamerater) satte seg på bordet ved siden av oss. Den fotballinteresserte kameraten min påpekte med en gang at dette var en kjent fotballspiller, og da så jeg det – dama hans var jo hun perfekte jenta som ble hentet i den gule sportsbilen.

Jeg husker ikke når jeg oppdaget bloggen til frua, men innbiller meg at vi gikk hjem og googlet “Lars-Kristian Eriksen” hvor vi kom over den meget sjarmerende artikkelen hvor han uttalte at Beyonce og Kim Kardashian veide 15-20 kilo for mye (HER) og hvor det også var linket til modellkjæresten sin blogg. Jeg må bare spørre. Har Fotballfrue vært modell? La merke til at de også nevnte dette da de introduserte henne på Kjendisrestauranten i forrige uke.

Etter dette var jeg hekta og leste bloggen hver dag. Det tok ikke lange tiden før jeg tok frua i ei litta hvit løgn på bloggen. Hun var glad i å skryte av å være tidlig oppe for å trene. Jeg var glad i å følge med på hva som skjedde rundt meg samtidig som jeg ofte så på klokka, så jeg la merke til at frua såvisst ikke gikk ut av treningssenteret så tidlig som hun påsto en morgen. Well well. Hun trente uansett svært mye på den tiden og delte villig treningsuka med oss leserne:(Skjermdump carolinebergeriksen.no)

Hadde jeg hatt en kjæreste som gikk ut i media og kalte flotte kjendisdamer for tykke hadde jeg vel kanskje hatt en lignende treningsplan selv.

Opp gjennom årene har vi fått et godt innblikk i fruas liv hvor alt er perfekt. Gjennom media har vi blitt gjort oppmerksomme på at dette var ispedd både bilderedigering og kommentarjuks. HER kan dere lese det VG skrev om saken. Noe som er mye mer interessant å lese angående kommentarjukset er alt brukeren Asti på Kvinneguiden har klart å lete frem av dokumentasjon på falske kommentarer. Tråden til frua på forumet er nå på hårreisende 500 sider, men for å se den grundige og gode dokumentasjonen til Asti kan dere gå rett til cirka midt på side 353 HER. Det viser seg at dette kommentarjukset var langt mer omfattende enn det som fremkom i artikkelen hos VG. Av de falske kommentarene jeg har lest er nok denne den som sjokkerer meg mest:(Skjermdump kvinneguiden.no)

Asti (som fortjener masse applaus for sitt detektivarbeid 👏👏👏) har dokumentert at kommentaren til “Thea” er skrevet av Lars-Kristian. Altså, jeg blir rett og slett eitrende FORBANNA på sånne internettnisser som han! Beklager utbruddet. Her skriver Stine på 14 år at hun har noen kilo for mye og blir kalt feit av guttene i klassen samtidig som hun må lese at perfekte, tynne Caroline må jobbe med bikinikroppen. Jeg blir så satt ut av det Lars-Kristian her tillater seg å skrive under falskt navn til en 14 år gammel sårbar jente at jeg ikke vet hva jeg skal si. Bloggen til frua hadde såpass mye fokus på tynn kropp og masse trening på denne tiden at selv jeg som kun hadde et par kilo mer enn henne holdt på å bli treningsnarkoman. Barna i Afrika som sulter du liksom. Hvis denne kommentaren var så fæl å lese for paret kunne de vel bare latt være å godkjenne den.

Jeg som trodde frua ikke bare ble sponsa, men også fikk betalt for å ta seg fri i fem dager av Freia tidligere i år. Minde er vel noe annet enn Freia, er det ikke? Dette med å kun ta seg EN sjokoladebit til kaffen må kreve noe enormt med selvkontroll. Her i huset går hele storplata på 200 gram ned på samme kvelden, men det er kanskje derfor jeg har lagt på meg 15-20 kilo (og blitt like tjukk som Beyoncé) siden den gang jeg var like tynn som frua 🤔

❤️ Vicky

103 thoughts on “NABOJENTA FOTBALLFRUE

 1. jeg føler at vi er ferdig med denne saken. De har beklaget seg. Lars kristian gjorde det fordi han ville gi henne noen oppmuntrende ord eller støtte under all hetsen og følte at det ville ha større styrke om det kom fra andre enn han selv. Jeg kan forstå det selv om det var galt av han.

  1. Jeg føler ikke at vi er ferdig, alt Asti har dokumentert var ikke kjent for meg før tidligere i år. Jeg trodde (ut fra deres beklagelse hos VG) virkelig at kommentarjukset gjaldt at han hadde svart på hetsende kommentarer, men det viser seg å være langt mer enn det.

   1. Jeg var en av de bloggerne som først omtalte saken om kommentarjukset, og var med på å få det frem i søkelyset. Ble så utrolig forbanna på VG da de ENDELIG skrev at paret beklaga seg for kommentarjukset. Var så ekstremt tydelig at det i denne saken var noe som gjorde at VG absolutt ikke skrev konkret nok hvor ille det faktisk var. Fikk VG’s journalist på nakken (publiserte eget innlegg på bloggen min om hvor lite kristisk VG var i denne saken) etter å ha poengtert at bekjentskap eller etelleranna avtaler med paret må ha hindret et godt og opplysende journalistarbeid her. Jeg tror VG lenge hadde visst om saken, uten å publisere. Det tok ikke lang tid før VG endret på saken og skrev den kanskje et snev mer kritisk. Dog ikke kristisk nok! Er selv utdannet journalist og har jobbet i bransjen, så det var tydlig at VG ikke gjorde jobben sin her. For å kommentere frem og opp sin egen blogg, spesielt når du er Norges største, DET er ikke greit!! Skandaløst og FLAUT av både frua og fruas mann.

    Helt sikker på at det er LK selv som har vært og kommentert på innlegget deres, btw! Haha✌🏼

   2. Tusen takk for veldig interessant informasjon Kine ❤️ Satt og tenkte på her om dagen hvem det var som gravde opp dette i sin tid og hvordan det kom frem 😊

 2. Anonym, er det Lars Kristian som er ute å kommenterer igjen ?

  Hehe Neida! Han hadde nok gode tanker, men å gå etter 14 åringer er bare teit !

  1. Aldri godt å vite hvem som skjuler seg bak en kommentar 😊 Enig, det hadde ikke vært nødvendig å gå så hardt ut mot denne 14-åringen.

 3. DIGGER enkelte deler av denne bloggen, men disse delene liker jeg litt mindre. Skjønner ikke hvorfor det må være nødvendig å være så nedlatende alltid, når det eneste hun gjør «feil» er at hun ikke spiser så mye sjokolade og bruker lang tid på å fikse seg. Bøtter ofte innpå med 200g sjokolade selv, men hver sin smak 😀

  1. Tusen takk for at du digger enkelte deler av bloggen ❤️ Jeg syns ikke vi er nedlatende, så beklager at du oppfatter det slik. Dette med sjokoladen er mest brukt som et eksempel på hva slags signaler denne bloggeren sender med tanke på forholdet til mat. Og jeg er jo imponert over selvkontrollen 😁

   1. Vil bare si at dere gjør en flott jobb i kommentarfeltet, og synes dere/du kommer med veldig fine og modne svar! <3 Setter pris på det

   2. Tusen takk for skryt på håndteringen vår av kommentarfeltet ❤️ Vi syns det er viktig å svare på alle kommentarer og utdype på en saklig måte der det trengs 😊

 4. Tror de fleste som har sett dokumentasjonen på kommentarjukset og fått med seg hvor glatt ekteparet snodde seg unna, ikke er helt ferdige med saken. De sa at de forsvarte seg mot nettrollene, men det var de som var de virkelige trollene. Jeg er helt sikker på at kommentarjukset fortsatt foregår (hvorfor ellers stenge for muligheten til å sjekke), det er i alle fall ingen tvil om at det er strengt regissert. Konstruktiv kritikk kommer ikke igjennom men de slipper gjennom hetsende kommentarer. Slik kan de fortsette å innta offerrollen hver gang de gjør noe som er kritikkverdig.

  1. Helt enig med deg Annette. Jeg tror det fortsatt er en del der ute som ikke har fått med seg dette, regner ikke med at alle leser Kvinneguiden 😊 Jeg syns også det er spesielt at de har stengt for muligheten til å sjekke hvorvidt kommentarjuks foregår eller ikke.

 5. Fy søren så frekk de to der er altså! Også Caroline som later som om hun ikke aaaaaner hva som foregår, og later som om hun ikke hadde anelse at han skrev slike kommentarer. Snakk om å ikke ta ansvar! Bra at folk tar dette opp altså, for dette er absolutt ikke greit. Har aldri vært borti noen som det paret der. Stakkars uskyldige jente som blir angrepet på denne måten. Får helt vondt!

 6. Godt skrevet! Dere er så innmari god til å luke frem ulumskheter, og det trenger vi mer av! Leser bloggen deres hver eneste dag, og det er et stooort høydepunkt i livet ❤️
  Kjærlighet!!

 7. Jeg liker rett og slett Caroline sin blogg. Jada, hun ser så perfekt ut til enhver tid at det er too much. Men man vet jo at både hår, vipper og negler er fake, så det blir jo nesten bare litt morsomt.
  Og ja, disse kommentarene den gangen kunne de lagt seg enda flatere på (jeg nekter å tro at hun ikke skrev en eneste av dem selv). Og jeg blir litt sliten av å få rapporter fra mølla som virker mer som litt tvangsrituale for henne enn kos.
  Men bloggen hennes er så herlig positiv, jeg blir alltid glad av å lese den, selv om jeg er dypt nede i sjokoladeskåla og buksene blir trangere😂 Hun skal jammen meg ha for å ha fått B-mennesket meg til å trene før kl ni om dagen.
  Synes hun kombinerer sjokolade og is godt med alle treningsrapportene.
  Synes ikke akkurat man skal pålegge henne å bli enda mer perfekt/feilfri, det blir überslitsomt.

 8. Endelig! Har ventet på et innlegg om dette. Hun og LK er så slu at det er helt ekkelt!
  Når de satt og skrev og de stakkars uteliggerene de måtte se på fra sitt sponsende suite på grand hotell måtte jeg spy! For en dame du….

  1. Hyggelig å høre at du endelig har fått det du ventet på 😘 Jeg har også ventet lenge på dette innlegget, måtte bare få tid til å skrive det 😊

 9. Synes en skal holde seg for god til å spre rykter, latterliggjøre og hetse andre mennesker fordi de prioriterer annerledes og lever et bedre liv enn en selv.

  1. Forsto ikke helt om dette var ment direkte til mitt innlegg? Vil ikke si det inneholder rykter, latterliggjøring og hets. Enig med deg i at man bør holde seg for god til den slags ❤️

 10. Hun har aldri konkurranser eller legger ting for salg. For å trene så mye som hun Gjør, var hun jo helt elendig i skal vi danse. Hun var jo så stiv og det var så kleint å se på henne. Der hjemmet de har nå er jo alt sponset, og det er vell bra for ellers hadde de ikke hatt råd. Tilogmed plakatene på kontoret. Der neste er vell dopapir som Gjør underverker for analen😂😂😉😉😉

  1. Selv om man trener mye betyr vel ikke det at man er flink til å danse? Jepp, jeg jogger hver dag det betyr ikke at jeg er flink til å svømme…

  2. Aldri tenkt over dette, men når du sier det kan jeg ikke huske å ha sett konkurranser eller salg på bloggen til frua. Jeg så ikke på Skal vi danse, men vil vel påstå at treningsinnsats på et annet område ikke nødvendigvis henger sammen med prestasjonene hennes der. Jeg er også elendig på å danse, men god på å trene mye i perioder. Med hele huset sponset ser jeg for meg at sparekontoen vokser hver måned 😊 Dopapir som gjør underverker for analen 😂

  3. Denne kommentaren skjønte jeg ikke helt? Jeg har deltatt på mange konkurranser på bloggen hennes, i fjor hadde hun til og med julekalender på bloggen. Og hun har jo solgt en del møbler via bloggen, seinest nå når de holdt på med flytting.

   Jeg er verken LK eller Caroline altså. Ble bare litt forundret over hva dette (som ikke er sant en gang) hadde med saken å gjøre 😂

  4. Dopapir? Husker dere dopapirholderen eller om det var selve dopapiret hennes som skapte furore i kommentarfeltet hennes? 😂😂😂

 11. Endelig!!! Har ventet på at dere skulle ta opp dette gjennomsyra sleipe ekteparet. De tjener rått på å spille ett skuespill for naive fans som ikke skjønner at de blir lurt. Ser bare her også ” er vi ikke ferdig med det? De har sagt unnskyld, bla bla bla stakkars de..” Saken er at det er så MYE mer omfattende en det som kom frem at du kan bli helt svimmel. Og nei, jeg er IKKE misunnelig, Feit eller singel.
  Håper absolutt alt som ble kostet under teppet kommer frem for det er MYE, og Asti er fantastisk og sammen med dere kan dette settes lys på igjen og det bør det absolutt. Stå på!!! Dere er fantastiske😊😊

  1. Glad du ble glad for innlegget, for dette har jeg tenkt på å skrive en stund 😊 Helt enig, det at saken var så mye mer omfattende enn det som kom frem gjør at man liksom ikke kan si seg ferdig med det. Mange fans der ute som godtok unnskyldningen uten å ha fått med seg dette. Ikke feit eller singel 😂 Får se om det blir et oppfølgingsinnlegg etterhvert med mer fra dette kommentarjukset, med mindre VG tar over da 🙄 Tuuusen takk ❤️

 12. Da har altså dommen over naken falt av, er ikke mye å rope hurra for. Anna hadde en live sending. Først var det dårlig lyd, så ble den sending til. Hun virker dypt deprimert.

 13. Takk!! Er forresten helt sikker på at de fortsatt jukser med kommentarene for å fyre opp leserne og KG. Gjenkjenner ordlyden når forsvarerne kommer på banen og støtter CBE. Og ikke bare støtter, men faktisk setter igang krangel/diskusjoner, slik at faste lesere synes synd på Caroline og går til angrep. Tragisk hvordan de to lurer leserne, og alt for penger. Nå står minstejentas ettårs feiring for døra, og man kan jo håpe at hun kan få slippe at bursdagen blir solgt på bloggen. (tror det ikke, men…lov å håpe)

  1. Bare hyggelig 😘 Om de ikke jukser med kommentarene er det hvertfall sikkert at kommentarfeltet er kraftig moderert – konstruktive kommentarer kommer ikke gjennom, mens alt av støtteerklæringer og hets går rett gjennom 🙄 Tror ikke jeg ville brukt energi på å håpe på det, kan ikke i min villeste fantasi se for meg at den bursdagen foregår uten et eneste sponset produkt.

   1. Jeg linket til dette innlegget og spurte hva hun tenkte om det i kommentarfeltet hennes, kommentaren ble overraskende nok ikke godkjent 🙊😂
    Det er jo igrunn svar nok, iallefall for oss med middels iq over snippen ✌🏻

   2. Morsomt at du linket til innlegget vårt i kommentarfeltet hennes 😊 Kanskje de allerede har sagt hva de tenker anonymt kommentarfeltet her 🤔

 14. Denne bloggen er så morsom og bra, keep it up❣

  Vil gjøre dere oppmerksomme på YouTube serien “Under skjørtekanten” på kanalen “De Nye” som er laget i samarbeid med Dr. Greve.
  Frøken Ullebø er en av “programlederne” i serien og hun fremstår tidvis veldig ulik seg selv der hun skal promotere naturlig kropp uten sminke og med hår både her og der. Hun er rappkjefta og morsom, men 20 åringer som “kan alt” om kropp og sex er alltid litt kleint for oss som ikke var russ igår 🙈

  1. Tusen takk Belinda ❤️😘 Haha, så faktisk en av disse videoene om Dr. Greve for noen uker siden og syns det var meeeget kleint. Visste ikke at dette var en serie, det må jeg få sjekket ut 🍿

  1. Tusen takk ❤️ Syns vi skal holde oss for gode til å kalle andre mennesker tragiske selv om noe av det de tidligere har gjort i forbindelse med bloggen kanskje går i kategorien tragisk.

 15. Jeg elsker denne bloggen!! Dere er så morsomme, og innleggene er kjempegod underholdning! Leser bloggen hver dag, men har ikke kommentert før nå. Håper dere fortsetter leeengeeee

  1. Tuuusen takk Hedda, glad for å høre at du syns vi er morsomme og god underholdning ❤️❤️❤️ Vi fortsetter så lenge bloggerne fortsetter, om vi så må slenge opp laptopen på gamlehjemmet 😁

 16. Off topic! Meeen, blir for dumt å se på kommentarfeltet til Mamma til Michelle (nå da direktesendingen).. eneste kommentarene som er der nesten begynner med slikt som “slutt å hets”, “ikke vær så slemme”, “har du ikke no pent å si” and so on.. men det er ikke en eneste negativ eller kritisk melding i det hele tatt.. ser så noldus ut!!!

 17. Sjekk ut de siste bildene på bloggen til isabell raad, der hun skriver at hun er helt uten sminke. Om det er sant har hun en øye- og leppesykdom.

 18. Elsker og elsker denne bloggen. Jeg lurer på, kan vi få bli kjent med dere? Nysgjerrig på hvem dere er😎
  Stå på videre!!! Heiaheia❤️

  1. Henge ut? Hvor blir de hengt ut? Dette er jo kun presisering av fakta som er godt dokumentert og som mange antagelig ikke har fått med seg tidligere med mindre de følger med på Kvinneguiden. Helt på sin plass spør du meg 😊

 19. Årh, det er så gøy å lese bloggen deres! Helt fantastisk detektiv arbeid og skrevet, dere er vanvittig flinke mennesker!
  Gleder meg til mer ♥️

 20. Takk for at dere har denne bloggen, er innom flere ganger i løpet av dagen i håp om nytt innlegg! 😃 hvor mange lesere har dere daglig egentlig?

  1. Tusen takk, så hyggelig at du er innom flere ganger daglig ❤️ I det siste har vi ligget på 5-6000 daglig. Du kan følge med på lesertall på blogglisten.no. Finner oss rundt 40.plass som regel 😊

 21. Flott noen tar tak i slike saker. Jeg leser ikke blader eller aviser, hadde ikke fått med meg dette. Damen faller ikke i smak, så bare vært inne på bloggen 1 gang for lenge siden.( liker mer slike Marna fruer.. som våger å være uperfekte). Når det er bevist at voksne mennesker hetser små jenter så burde det vel bli såpass rabalder at alle får det med seg? Hvorfor blir bloggen enda sponset? I min verden ville en blogg drevet av slike mennesker blitt nedlagt rimelig fort grunnet ingen leser den mer 🤔 Hjelper ikke å si unnskyld for en slik blemme. Er utilgivelig at voksne som skulle hatt vett behandler barn slik.

  1. Takk Lise ❤️ Rabalderet som oppsto da kommentarjukset kom frem var ikke stort om man ser på all dokumentasjon Asti har hentet frem. Etter hva jeg vet har ikke media lagt ut noe eksempel på falske kommentarer, så det er nok mange fans der ute som er uvitende om blant annet denne kommentaren til 14-åringen.

 22. Dette synes jeg er lavmål fra dere. Dette er flere år siden og de har tatt sterkt avstand fra det i ettertid. Man må kunne gå videre.

  1. Stine – oppfordrer til å lese dokumentasjonen som det lenkes til her. Det foregår langt mer snusk i den bedriften enn det som kommer frem her, så det blir direkte kunnskapsløst å si det er flere år siden. Det er en stund siden akkurat den siden av saken saken ble rullet opp i avisene, ja, men etter det har det skjedd mer enn nok. Les og lær. De lever på å selge ungene sine, blant annet, og lukker ørene for alle innspill fra samtlige instanser og fagfolk de får påpakk fra… Arrogansen er endeløs.

   1. Leser: De lever overhode ikke på å selge barna sine. For en påstand! Hun leverer 2-3 innlegg hver dag og det er et fåtall som omhandler barna, så det er ikke inntektsgrunnlaget. At de får påpakk av samtlige instanser er jo også en av løgnene som blir servert i KG har jeg sett. Det som for deg er ” sannhet” er overdrivelse og ikke nærheten av hva som er stemmer med virkeligheten. Men du må bare forsette å tro på de eventyrfortellingen og påstandene som florerer inn på CBE- tråden.

   2. Tusen takk Leser, for at du allerede har skrevet akkurat det jeg tenker selv, der sparte du meg for litt tid ❤️😁

   1. Enig med stine altså. Har de noe annet “snusk” som gjelder nå nylig så skriv om dette heller da. Selger barna sine? De viser eller skriver nesten aldri om dem. At de får sponset fine og gode klær i kvalitet hadde nok de fleste takket ja til. Kan ikke skjønne at folk har så stor problem med spons når det er noe man bruker til daglig og må kjøpe uansett?!

   2. Jeg skriver stadig om Fotballfrues merking av reklame (eller mangelen på sådan), så vi skriver også om “snusk” som gjelder nå nylig. Poenget her er vel at mange ikke har fått med seg hvor omfattende kommentarjukset var. Vi kan heller ikke vite sikkert at det ikke fortsatt pågår da de har fjernet muligheten til å sjekke det. Viser eller skriver nesten aldri om barna? Tja. De brukes jo i stor grad som “modeller” på bloggen for ting som er til salgs.

 23. Synes ærlig talt ikke den treningsplanen hun hadde var ekstrem på noen måte. Men nå vet jo ikke jeg hvor lenge og hardt hun trente styrke når hun holdt på. Men det er jo nærmest tabubelagt å trene og holde seg i form i dag, for man skal jo «værra som man er 👍👍👍» og ikke støte andre og gjøre de lei seg ved å ha en kropp som er i god form. Man velger selv hvor aktiv man er og hva man putter i munnen. Er man aktiv og spiser lite godteri og ferdigmat, sier det seg selv at kiloene ikke setter seg så lett.

  Kroppskritikken og kommentar-(og bilde)juksinga er jeg ikke enig i, bare så det er nevnt.

  1. Tabubelagt å trene og holde seg i form? Vet ikke om jeg er helt enig med deg i den påstanden, bare se på hvordan det florerer med treningsprofiler på Instagram. Selv syns jeg det er ekstremt å løpe så lenge på mølla seks dager i uka.

   1. Ja, men samtidig kryr det av folk som lar seg provosere. Hver sin smak, men synes ikke det var SÅ voldsomt mye løping. Løper like mye selv 😛

 24. Verden vil bedras virker det som. Fatter ikke at enkelte sluker alt bloggere legger ut rått!
  Dere gjør en fantastisk jobb, har helt sluttet å lese andre blogger enn deres ❤️👏🏻👏🏻

  1. Tusen takk snille du ❤️😘 Ja, fenomenet Fotballfrue er ganske fascinerende i sammenheng med at verden vil bedras 😊

 25. Hei!
  I sommer kunne dere avsløre at Lenemor hadde en fling med en Kjell-Ola Kleiven. Hva som skjedde med dem kan man lure på.. Uansett oppdaget nettopp at han er programleder for den nye TV3-serien Svindeljegerne, tenke jeg bare skulle nevne det.

 26. Godt skrevet!
  Synes det er rart at frua har fått reggis, eller «invisalign» som det heter. Har gjentatte ganger lest i kommentarfeltet hennes at lesere har kommentert at tennene hennes ser skjeve ut, hun har selvfølgelig svart at de «er helt rette faktisk».
  Om noen uker kommer det nok et innlegg som forklarer at dette også er spins… 😂

   1. Åi ja nå så jeg det. Hm om man zoomer inn på smile bildene hennes er tennene veldig hvite og “perfekt”.. har hun tatt av reggisen eller redigerer hun den bort i kjent stil….!? 😏🤔

 27. Kan dere ikke ta en sammenligning mellom Fotballfrua og Camilla Pihl? FF er såå Pihl-wannabe med det uttrykket ho har der ho ser ut som om ho lukter noe vondt, med øynene knepet seeeexy sammen. 😉

  1. Du, dette har jeg faktisk tenkt litt på selv, de ser jo overraskende like ut på noen bilder. Skal se om jeg får til å lage et innlegg på det etterhvert 😘

 28. Jeg bare elsker dere. Dere minner meg så sykt om meg og besteveninna mi! Godt at noen faktisk tar tak i alle disse tingene og deler det offentlig. Når det er sagt så hadde vi satt stor pris på om annijor fikk litt mer kritikk. Føler hun flyter avgårde på en rosa ufortjent sky. Jenta har hatt mange uheldige uttalelser som hun har sluppet unna med, og er hun egentlig så dyp som hun prøver å fremstå? Bare nevner det!

  1. Ååå tusen takk snille du ❤️😘 Skal prøve å få satt Annijor lenger opp på prioriteringslista, vi har jo fått frigjort litt tid etter at mammaen ga seg på topp 🙈

 29. Hei!
  Har dere sett på kommentarfeltet til ms Krisssy? Her er det en “anonym” som forsvarer kontinuerlig Kristine. Virker veldig merkelig og nesten aggressiv, veldig lik skrivemåte fra denne forsvarende anonyme personen.
  Har vi en annen kjæreste kanskje som vil forsvare dama si?
  Er bare noe med språket.

  Får ikke limt det inn her grunnet vanskelig mobil, men sjekk det ut om dere kan.

  1. Hei Mia! Hender jeg dropper innom, men ikke ofte nok til å ha oppdaget noe mønster. Skal holde øynene åpne, takk for tips 😘

 30. Flott at dere tar opp kommentarjukset 👍 Tror det er mange som ikke har fått med seg omfanget. Eller at forklaringen om at det var på grunn av hets er ren løgn. CBE slapp alt for lett fra det den gangen og fortsatt slipper hun alt for lett fra feilmerking av reklame og eksponering av barn.

  Jeg digger bloggen deres 👏😀 Altså bloggomtoppbloggere.

Leave a Reply