FRØKNAS DRØMMEVERDEN

Isabel S Raad er overlykkelig om dagen. Hun har nemlig blitt ambassadør for et reiseselskap som heter Dreamworld. Hun har nå fått sponset turer til Dubai og Bali (som om hun trenger spons når hun tjener 200.000kr. i mnd.), og er straks klar for avreise.

Om du ønsker booke reise med dette selskapet som frøkna skryter sånn av, ja da er det meget viktig å sjekke om selskapet er medlem av Reisegarantifondet først. Dette er faktisk lovpålagt og du kan finne mer ut om dette  HER

Jeg har gjort jobben for deg, kjære leser, og sendt en mail til reisegarantifondet for å høre om Dreamworld er medlem der. Her er svaret jeg fikk:


Jeg har også fått noen til å sende en mail til Dreamworld for å be om opplysninger om hvem de er og hvor de holder til, da denne infoen mangler på deres egen nettside. Nettsiden synes jeg forøvrig ser meget useriøs ut og er skrevet med et dårlig språk. I tillegg koster alle turer fra 9999kr. Svar ventes.

Her er hva de skriver om seg selv:

(Skjermdump dreamworld.no) 

Det er vanskelig å finne ut hvem som står bak firmaet. Kontaktinfo er kun en mail og et mobilnummer som i tillegg er reservert for opplysning. Jeg kunne heller ikke finne verken et AS eller et enkeltmannsforetak

Det jeg derimot kunne finne var at Domenet er registrert på Sindre Back fra Vikhammer. Domenet ble registrert 11.7.17.


Jeg har søkt i SoMe for å prøve finne ut noe om denne arrangøren. Jeg fant dem på Instagram men kunne heller ikke der få noe info, og kontoen var dessuten privat. Er ikke det litt merkelig å ha en privat konto når man skal selge reiser?

(Skjermdump Dreamworld/Instagram/norid.no)

Jeg finner rett og slett ingen andre som kan knyttet til Dreamworld enn denne Sindre Bach. Som jeg ser av profilen hans er han meget bereist. Og hvor har han har reist? Jo, til Bali, Singapore, Maldivene og Dubai, akkurat samme steder som det selges reiser til.

Nå vet jeg ikke hva Isabel vet om dette selskapet eller hvor involvert hun er med Bach, men om dette er svindel eller forsøk på svindel så skal det mye til om ikke hun kan anmeldes for medvirkning. Hun kan ikke som profesjonell aktør late om ingenting og si “jeg visste ikke.” Blogger eller ei, man har et ansvar for hva man frivillig promoterer.

Med strafferettslig medvirkning menes at man aktivt bistår eller passivt støtter en straffbar handling med ord eller gjerning, og derigjennom pådrar seg et straffansvar når straffebestemmelsen også ilegger straff for medvirkning. Enkelt forklart er medvirkning at man har vært med på forbrytelsen under utførelsen, uten selv å ha utført gjerningsbeskrivelsen i straffebudet.”
(Skjermdump jusinfo.no) 

Nå sier ikke jeg at dette er svindel, jeg bare nevner dette.

Med det faktum at man starter et reiseselskap og registrerer et domenet på seg selv, og ikke starter et AS, kan tyde på at den godeste Sindre Bach mangler de nødvendige 30k for å starte et AS. Uansett, her viftes det voldsomt med et gigantisk rødt flagg, og en bør ikke betale inn penger til en reisearrangør som virker så lite seriøs.

At frøkna frivillig stiller opp for noe som virker litt uferdig og shady hadde overrasket meg for ett år siden, men ikke nå lenger. Vi husker alle hvordan hun promoterte “Premium White.”

Til sist, Dreamworld  kjører et lite lotteri for de som har kjøpt reiser av dem:


(Skjermdump dreamworld)

Her har de hverken opplyst hvor mange som vinner, hvem som trekker eller hvor og hvordan. Et helt klart brudd på markedsføringsloven paragraf 18 HER Bare nevner det.

Flere har prøvd å spørre litt om arrangøren i kommentarfeltet til frøkna uten at hun godkjenner disse. Er ikke dette typisk. Tar du sjansen og stoler på hva Isabel sier?

(Skjermdump sraad.blogg.no) 

(Mange har tipset oss så stor takk til dere).

Oppdatering: Nå har det kommet svar på mailen som ble sendttil  Dreamworld: 

Han bekreftet hvertfall at vi hadde rett mann.

Adina xoxo

93 thoughts on “FRØKNAS DRØMMEVERDEN

 1. Konkurransen fra noen dager siden mangler også betingelser. Ble glad når jeg leste teksten ovenfor. Håper hun må betale det hun tjener på sånt tilbake. Ikke noe vondt om henne, men dette går for langt

 2. Er helt sykt at hu ikke har undersøkt selskapet først. Er ganske mangelfult det innlegget hennes, men er vell ikke så rart siden hele selskapet skurrer noe forferdelig.

 3. Bare et tips, hvis dere skulle ha lite å skrive om nå som den skandaløse mammaen har tatt seg ei litta pause igjen, så slo det meg: hva gjør kjærestene til alle disse bloggerne? Kanskje en oppsummering der hadde vært interessant? Hva lever Morten Botten av? Alexander? Dennis? Janbanan? Pierre? (ja, jeg antar pierre og isabel er sammen igjen), kjæresten til hu stina?

   1. Men hva gjør de andre? Jeg bare undres. Under snokingen Harm hadde på vgtv på mobilen til Sofie kunne man se en samtale mellom henne og Morten der hun ber han legge ut et innlegg og der hun skriver “skriv noe litt spennende da”. Dr. Jan skrev at han jobber 1,5 t om dagen, og Anna jobber 1,5 t om dagen. Har blogging blitt en par-jobb eller er vi blitt så moderne at bloggkvinnene forsørger sine menn?

 4. Tredje kommentar på to dager, jaja: Må bare si at det var så flott å lese dette innlegget, da det er så mye suspekt og forferdelig som skjer for tiden. Å påpeke at noen krysser en grense, er ikke uthenging eller mobbing, hverken ang. blogging eller i andre sammenhenger…

 5. Hei! Kanskje en ide å ikke “doxxe” eieren av domenet, altså ikke offentliggjøre fullt navn sammen med adresse. Ellers dødsbra jobba!

 6. Wow, hadde aldri klart å være like god detektiv som deg! 🙌🏻 Nesten litt inspektør Gadget fakter på deg. Bra at folk opplyser om slike ting! 💛

 7. Utrolig kult at du går så nøye til verks, du hadde sikkert vært en fantastisk journalist! Elsker bloggen deres ellers også <3

  Bare et lite tips i tilfelle du/dere vil skrive om noen lovbestemmelser en annen gang: jusinfo.no er en veldig lite troverdig kilde. Oppdateres sjelden, og er ofte feil og mangler i det som står der. Det du har hentet derfra angående straffbar medvirkning, passer for eksempel ikke til hvordan dagens straffelov er utformet. Tipper det som står på jusinfo om straffbar medvirkning ikke har blitt oppdatert etter at de nye straffeloven trådte i kraft.

  Hadde vært utrolig gøy å se flere innlegg dere går bloggerne i sømmene som du har gjort her, er så viktig at blogglesere er kritiske til det de leser! Tusen takk for at du har tatt deg tid til å forberede og lage dette innlegget! <3

  1. Tusen takk for så mye skryt😘 Ble litt rørt her jeg sitter☺️
   Dette med jusinfo ante jeg faktisk ikke så nå skal jeg inn å lese på straffeloven for å se om det er store endringer. Takk❤️

   1. lovdata er amazing <3 bare søk for eksempel "straffeloven" i søkefeltet, også øverste linken 🙂

 8. Siden er nå nede. Har de tjent nok Alt? “Vi flytter til Norge ” merkelig unnskyldning for å legge ned en hjemmeside, for en internettbutikk var det ikke.
  Den dagen noen må ringe meg for at jeg skal få bestilt en reise, er den dagen jeg slutter å reise😁

 9. Fantastisk innlegg igjen. Dette er vel et av de beste med tanke på alle reklameinnleggene bloggerne har som er lite troverdig. Dette er vel det verste p.g.a alle pengene som er involvert fra kjøpere. Håper lesere av bloggere leser denne slik at de tenker seg grundig om før de lar seg rive med av alle reklameinnlegg.
  Til Adina: Grundig jobbet. Supert!!

 10. De er ikke registrert i Brønnøysundregisteret, noe de forøvrig bekrefter i deres Mail. Jeg har jobbet som Compliance coordinator ( sjekket ut om selskaper er legitime og om de er korrupte etc) og det første vi sjekket var Brønnøysund for så innhente info og kredittvurdering fra Dun & Bradstreet. Det at de ikke er registrert som AS i Norge er et stort rødt flagg

 11. Hatten av for deg Adina, du e berre rå!😍👏 Så utrulig viktig at noke slikt blir avdekt så fort som mulig😳 Lite kritisk ho der Bella..

 12. Okei Adina… Helvete, du imponerer som bare faen..

  Syyyykt shady! Håper virkelig noen i systemet får med seg dette, for dette burde virkelig undersøkes.

  Jeg tenkte ikke engang over noe som helst før jeg leste innlegget ditt. For en skrivemåte.. Likte spesielt den der konkurranse delen <> “utvalgte kunder”?? “Kunder”?? Kunder eller passasjerer? Bare sånn i tilfelle man skal være pirkete og poengtere ut teite ting som sikkert flere er uenig i.

  Ser egentlig for meg at denne personen som driver dette “byrået” er en typisk mislykket shady telefon selger som søker etter nye høyder og er i gang med nytt og spennende prosjekt… Altså svidel.. (Ikke at alle telefonselgere er mislykket eller svindlere for det er de absolutt ikke. Mange er fantastiske)

  Eller er det bare Pierre med Alias som trenger litt cash og planla denne gode idéen. Isabell kan vel være ambassadør 😂

  1. Tusen takk snille😘 Elsker når folk banner🙊 Forstår at du kan tenke slik om denne reisearrangøren. Men det viser seg at dette er en ung, kjekk mann, bachelor fra BI og meget bereist😊
   Pierre, den var god😂

   1. Haha, på slutten der leste jeg:
    “Men det viser seg at dette er en ung, kjekk mann, bachelor fra BI og meget bOrtreist” 😂😂😂

 13. Du er helt rå Adina!!
  Faktisk litt skummelt at så kjente bloggere som Isabel reklamerer for dette her. Her aksepterer man tydeligvis alt mulig for litt spons… Veldig spent på om turene hennes blir noe av! Mest sannsynlig ikke, da hennes blogglesere sikkert var påtenkt å betale for turen…

  1. Tusen takk😘
   Nå sier ikke jeg at dette er svindel. Det kan rett og slett bare være at noen ikke helt vet hva som må til for å drive lovlig. Klønete i såfall og ikke minst flaut. Tipper Frøknas tur er kjøpt og betalt, så hun reiser nok😊 Blir uansett spennende å følge med på dette😊

 14. Helt utrolig at hun tør reklamere for et firma som IKKE er medlem av reisegarantifondet! Det går gjerne tid fra man bestiller og betaler en reise til man faktis drar, og går reisearrangøren konkurs eller legger ned så er pengene tapt. Det beviser nok en gang at bloggerne gjør alt for penger.. Både aktøren og Isabel fremstår som meget useriøse.

 15. I utgangspunktet synes jeg det er ganske unødvendig å i det hele tatt “kjøpe noe” fra Norges mest shady blogger. Annet enn rabattkoder fra Nelly feks som man også kan finne på alle de andre bloggene på topplisten.
  Tenker liksom, hvis noen er så dumme å går på det salgstrikset der, fortjener man nesten å bli lurt. Da er i det minste leksen lært 😂
  Godt jobbet, nydelig arbeid! ❤️

 16. Har dere peiling på hva som skjedde mellom Maren E og Kristina A? Noen sier at Maren ikke har noen venner, og av god grunn osv… Har aldri forstått helt hvorfor hun kan være sååå forferdelig.

 17. Hvis ikke dette bare er enda et PR stunt fra frøken bella da!? Bare jeg som lukter det litt..!? Sitter bare å venter på ex on the beach med hun og Pierre jeg altså… føler de følger veldig den “svenske kjendis stilen”..

  1. Det ville i såfall vært å dra ting litt for langt. Jeg personlig tror ikke det. Meen, Pierre har nok fryktelig lyst å være med🙊

 18. Dere er utrolige flinke på research! Bra jobba og utrolig bra innlegg, håper mange leser dette 🙂 Dere burde skrive om bloggere som ikke merker reklameinnlegg riktig i SoMe, spesielt Sophie Elise på facebook

  1. Tusen takk for fine ord😘 Vicky har flere ganger tatt opp dette med rett merking av reklame, og vi ser at dette bør skrives om igjen😊

 19. Godt jobba – nå kommer det sikkert snart et innlegg hvor hun er så ‘lei av alle som stalker henne’
  Lol!
  Hun har vel en manager/agent??
  Hva sier side2 om dette?
  Hadde vært fett å hørt hvordan de stiller seg til sånne innlegg og annonser.
  Stiller de seg bak Isabel?
  Stå på!

  – one love

  1. Tusen takk😘 Tror ikke hun har noe managment selv om hun absolutt burde. Så lenge hun reklamerer for det som følger kontrakten så bryr nok ikke Nettavisen side2 seg.

 20. Åi Åi var det en liten diss fra sophie Elise på snap idag? Viste stolt frem terningkast 5, rett etter mammaen har fått 2’er.. hm hm hmmm…. jeg venter bare på at både blogg, IG og Facebook siden til mammaen blir lagt ned i løpet av uken jeg.. dette tror jeg ikke hun takler særlig bra!

  1. Synes de såkalte feministene i kommentarfeltet fremtrer fryktelig moraliserende. De tror de eier fasiten på hva en feminist er og hva en feminist burde gjøre. Forkastelig holdning.

 21. Nå har jo minstejenta til villapaprika begynt å være sammen med pappaen sin plutselig og skal være der nå i 4 dager når henne og lord skal reise vekk.. Ønsker meg flere innlegg plis😄😍❤

 22. Er så glad dere også bruker bloggen til å informere på en så god måte som dere gjør!!! Er veldig lett for lesere å gå rett i fella på ting som bloggere promoterer for…. Og for et detektivarbeid dere har på de fleste innlegg. Hadde vurdert en karriere innenfor etterforskning hadde jeg vært dere! 🙊🌟

 23. Først og fremst må jeg si at jeg EEEEELSKER DENNE BLOGGEN! Dere er virkelig noen herlige damer med mye humor 😂👏
  Men over til spørsmålet mitt som ikke gjelder bloggere men jeg prøver meg uansett. Har dere noen informasjom om hvorfor Aksel&Hef brøt med hverandre? Har lagt merke til at de har unfollowed hverandre på insta og fjernet bilder, likes osv. 🤔

  1. Tusen takk for hyggelige ord😘 Carl A og Hef er ikke noen jeg følger med på. Fikk med meg at det var slutt for duoen men må innrømme at jeg aldri har hørt en eneste låt. Så tror faktisk at du vet mere enn meg😊

 24. Sjukt bra jobba. Hvis jeg ikke tar helt feil så har Ida Wulf takket ja til å være ambassadør for dette selskapet, men så trakk hun seg. Mener det er det samme selskapet 🙂

 25. Ååå omg, jeg bare digger denne bloggen. Og for en fantastisk research!! Erre mulig!!🕵️‍♀️🕵️‍♀️
  Jeg har så lyst å gi deg en klem fordi du gjør dagen min så mye bedre med at jeg kan gå inn hit og lese, og catche up med hva som skjer i den ville bloggverden! 😂
  Håper denne bloggen aldri stopper. Er inne og titter her flere ganger om dagen. (Håper dere kan tjene litt penger på dette også- dere som fortjener det)🙏🙏❤️❤️

 26. Det er noe merkelig med samarbeidet deres. Har forsøkt å legge igjen kommentar på bloggen hennes angående dreamworld som hun nekter å godkjenne.

Leave a Reply