VI MÅ LEGGE NED

Hei alle sammen 🌸

Vanligvis pleier jeg å skrive “Siste ukes clickbaits” på mandager, men nå som mammaen til Michelle (og William og Lucas) har gitt seg på topp tror jeg vi dessverre blir nødt til å legge ned denne spalten grunnet for lite stoff. Altså stoff som i ting å skrive om, ikke stoff solgt på gata eller i gardinbutikken. Well well, min overskrift i dag går kanskje under kategorien clickbait. Lært av den beste si. Har også lært at det ikke er så smart i lengden, så lover at dette ikke er en ny trend her på bloggen.

Apropos mammaen, var hele boka hennes en clickbait? Skulle den ikke komme ut i dag? Har vært innom ikke mindre enn tre bokhandlere, men kunne ikke finne boka. Aldri i verden om jeg tør å spørre betjeningen om de har fått den inn.

I tomrommet etter mammaen har jeg blitt nødt til å sjekke ut litt nye bloggere, og den mest naturlige å begynne med var Espen Hilton som hun mener er en fiasko. Visste dere at Espen egentlig heter Espen Ragnvald? I tillegg har han ikke bare et, men to typisk norske etternavn, så Hilton har han nok tatt fra enten Paris eller Perez Hilton. Han har forøvrig også gitt ut en bok som han på Vixen uttalte at hadde reddet liv. Denne boka lover jeg at jeg skal få lest snarest. Bokanmeldelse kommer (kanskje).

Jeg har merket meg at Espen opererer litt i gråsoneområdet for clickbaits, men siden innleggene likevel dreier seg om alvorlige ting er nok terskelen for å ta han for det litt høyere. I forrige uke hadde han blant annet innlegget “RUSFRI I FIRE ÅR”. Jeg trodde selvsagt først dette handlet om han selv, men kunne ikke erindre å ha hørt noe om at han har en fortid med rus. Det handlet altså om hans lillesøster som han er veldig stolt av. Vi gratulerer lillesøsteren med fire år som rusfri ❤️
Hans neste innlegg hadde tittelen “UTEN BEHANDLING VIL JEG DØ”. Igjen trodde jeg det handlet om han selv og ble rent bekymret, men det hele dreier seg om en innsamlingsaksjon til Julia Fink som er rammet av MS og skal gjennom en dyr behandling i Russland på nyåret. Jeg syns dette var en så viktig sak at vi også legger ved link for kontonummer og mer info HER.

Allerede nå vil jeg konkludere med at Espen absolutt ikke er noen fiasko. Han er veldig inspirerende når det kommer til trening og sunn mat. Her om dagen la han ut treningsprogrammet til en av disse Kardashian-damene, og det var hakket før jeg hoppet ut av sofaen for å teste det ut. I dag har han lagt ut en frokost som skal gjøre underverker for tarmene, samtidig som han skriver at han hadde dobbel trening både lørdag og søndag. Wow 💪

Denne mannen har også selvinnsikt, og ser selv at det ikke er helt stabilt å impulskjøpe en leilighet til tre millioner kroner. Jeg gjorde akkurat det samme tidligere i år, og har lurt på om jeg burde la meg utrede etter denne hendelsen. Neida, vi er nok helt friske, viktig å ta noen sjanser en gang i blant 🙂 Jeg vil påstå at Espen kom godt ut av det der han nå bor i 18. etasje med det jeg vil tro er en amazing utsikt over Oslo. Tenk om frøkna hadde impulskjøpt en leilighet til tre millioner. Det høres kanskje ut som et dyrt impulskjøp, men det hadde kostet henne mindre enn de 18.000 kr hun betaler i leie i måneden. Bare nevner det.

Håper dere har hatt en fin start på uka 😘

❤️ Vicky