SETT OG HØRT FOR UKE 38

Ahhh, for en uke det har vært dere. Først lukket mammaen pc’n for godt og så fikk vi høre at Kylie Jenner var gravid. Det flyter av popcornrester i sofaen min, for å si det sånn.

UKAS STYGGE BILDE: 

Dagbladet skrev nettopp om Sophie Elises anmeldelse av personer som over lengre tid hadde truet henne med vold, voldtekt og drap. Husker jeg ikke feil kom dette fra en lukket gruppe på Facebook kalt Mannegruppa Ottar. Saken er nå henlagt.

Det Sophie Elise var meget opptatt av var hvilke bilder media brukte, at de trykke det styggeste bildet de hadde av henne:
(Faksimile sophieelise.blogg.no) 

Og bildet de brukte var dette:

(Faksimile dagbladet.no) 

Jeg lurer på om hun kan ha rett i det, at media bevisst bruker «stygge» bilder (som egentlig bare er morsomme). Det kan virke som om media har fått litt nok av bloggere som roper ut sine meninger når de egentlig bare har satt seg halvveis inn i saken det gjelder.

UKENS UKE

Isabel Raad fortsetter å dele hvordan uken hennes ser ut. Dette følger vi nøye med på da frøkna tidligere har sagt at hun jobber 24/7. Vel, dette er denne uka:

At hun orker et sånn stress, jeg blir sliten bare av å lese om uka. Forstår meget godt at hun trenger dager hvor hun skjemmer seg selv bort, eller en ferie eller to.

Kred skal hun ha for å ha bakt en kake til sin lillesøster som fylte år her om dagen. Denne (eller er det to?) hun laget helt alene, rett fra Toro posen. Og den ble kjempefin.

(Faksimile sraad.blogg.no)


UKAS FOREVER YOUNG: 

Det overrasket meg ikke da jeg så at også Anne Brith, sammen med alle de andre unge bloggerne, bruker ordet typ. Vi vet jo fra tidligere at hun liker gjøre som jenter på 20 år gjør. Eller kanskje lærer hun alt dette kule av datteren sin? Vi husker vel alle dette HER

(Faksimile annebrith.blogg.no) 


UKAS JOBBANTREKK

Ariel er tilbake i London og har begynt å jobbe. Hun har sagt at hun til nå har hatt to jobber for å spare opp igjen alle pengene hun mistet da hun ble ranet. Men ranet og ranet, jeg forstod det slik at det var en de visste hvem var som hadde brutt seg inn og tatt alle pengene hennes, samt noe annet stæsj. Stæsjet hadde hun nå fått tilbake, så en meget snill raner der altså.

Men ran? Et ran er vel når du blir truet til å gi fra deg penger eller ting? Jeg tenker at det hun opplevde var innbrudd der hun fikk frastjålet masse penger. Hun var ikke en gang hjemme da det skjedde. Men det er ille nok å bli frastjålet ting. Men hvorfor ha mange penger liggende hjemme?

Well well,  Hun jobber nå for en nattklubb som heter Scandal, der inspirasjonen er hentet fra Red light distrikt i Nederland.


Jobben består i å henge i VIP avdelingen og sørge for at gjestene har det de trenger.

(Faksimile arielsoylandos.blogg.no) 

Arbeidsantrekk:

(Faksimile arielsoylandos Instagram) 

Lurer på hva jobb nr. to var.


UKAS HISSIGPROPP

Så har frøkna vår vært sint igjen.

Hun har vært innom bloggen til Kristin Gjeldsvik, og av det hun leste gjorde at hun følte hun seg meget truffet:

Jeg tenker at frøkna bare kunne latt dette gå. Som Kristin sier, hun hadde ikke fått i seg kaffen. Håper bare ikke frøkna kasta en ny mobil i veggen igjen.


UKAS STALKER

Til sist vil jeg ta opp en sak som egentlig burde vært tatt opp internt mellom oss, altså meg og Vicky. Men jeg velger å ta det offentlig da jeg tror at kun slik vil hun se galskapen i dette.

Hun har altså knipset et bilde av frøknas leilighet. Jeg vet hun bor et lite stykke unna men hun velger altså gå denne veien, forbi hos frøkna, av og til. Men betyr det at hun trenger å henge utenfor hos Isabel? Frøkna er nå skikkelig redd fordi hun vet at noen lusker utenfor, og hun har nå flyttet hjem til sin mor.


Well well, nå vet vi hvem som spionerer. (Håper dere forstår en spøk, det er ikke Vicky).

God søndag<3

Adina xoxo


Advertisements

36 kommentarer om “SETT OG HØRT FOR UKE 38

 1. Finner ikke leiligheten til frøkna på finn med søkekriteriet månedspris 17-19000kr og mellom 45-55kvm i oslo.. Hint meg litt på veien?

 2. «Det kan virke som om media har fått litt nok av bloggere som roper ut meninger når de egentlig bare har satt seg halvveis inn i saken det gjelder. Så hvorfor bruker vi dette bildet, tro?»

  Hva mener dere med dette? Hvem er det som ikke har satt seg inn i saken her? Sophie Elise sjøl, liksom? Det blir for dumt. S.E. har anmeldt helt konkrete drapstrusler og levert fysiske, konkrete bevis der navngitte personer har skrevet at de skal drepe henne, kjøre over henne, voldta henne. Politiet henlegger saken pga. bevisets stilling. Det i seg selv er en alvorlig trussel mot alles – spesielt kvinners – rettssikkerhet. Spesielt kvinner fordi det er stort sett de som blir utsatt for slike trusler. Jada, det er teit å i en slik sammenheng bry seg om hvilket bilde man bruker i media, men kom igjen, hva er det dere mener med det dere skriver her?

  1. Enig. Skjønte heller ikke helt den «satt seg halvveis inn i saken den gjelder»? Saken gjaldt jo trusler SE har mottatt, og dermed har satt seg ganske «helveis» inn i, vil jeg tørre å påstå? Mulig jeg misforsto hva dere mente, men hadde vært fint med en oppklaring av hva dere egentlig prøver å si isåfall. Haha

  2. Nei nei, jeg snakker ikke om henleggelsen. Jeg snakker om grunnen til at media har (kanskje) begynt å bruke «stygge» bilder i hennes saker. De er lei av at hun roper ut om feks. den saken om kjøtt. Jeg skal se litt på teksten om det er noe jeg bør forandre på slik at meningen kommer frem. Håper du skjønte nå hva jeg mente 😊

 3. Isabel har vært så opptatt med å henge hjemme hos moren til Pierre i helgen – ser bildene hun snapper er fra leiligheten til moren til Pierre.
  Haha. De snappet samme kake i helgen også!
  Gud, I feel you.
  Dette er så gøy! 😂

 4. Takk for at dere gjør så både samboeren min og jeg, får oss en ekstra god skratt.👌😄 – Jeg leser nemlig høyt for han på senga her innimellom.😉

 5. Sophie preker og preker om miljøet, men at hun kommer til å runde 150 flyturer i løpet av året, det går rett i glemmeboka. Blir så sykt provosert av hvor dobbeltmoralsk hun er! Måtte bare få det ut, haha :p

  1. Ja, forstår absolutt hva du sier. Selv mener jeg at man ikke kan gjøre absolutt alt selv om man støtter en sak, det blir for heftig. Men at hun burde redusere, ja!

 6. Litt ut av sammenheng, men jeg tror Anna er redd for alle tilbakemeldinger pga det som skjer på bloggere og den avlyste forlovelsen. Kanskje orker hun ikke påminnes det?

 7. Jeg fikk en sykt bra ide når jeg ute å løp mens jeg hørte på podcast idag. Dere MÅ lage postcast, det ville vært helt fantastisk !!

 8. Vet ho har «gitt seg», men må kommentere noe om mammaen og dr. Jan.. Så nemlig gårsdagens episode av bloggerne der de er i Kragerø på kjærestertur! For det første virker det veldig ukoselig å sitte med hver sin Mac etter å ha brukt evigheter på å fotografere champisen.. men det kommer jo så tydelig frem i den episoden at det bare er klikk og antall lesere som betyr noe for henne/dem. F.eks. når Jan sier at «dette er så mye bedre enn et vanlig blogginnlegg» (eller noe i den duren) og når Anna peker på den første dagen hun havnet på topplisten (og attpåtil husker antall lesere den dagen for 5 år siden) som høydepunktet i karrieren..😳😳😳

Legg inn en kommentar