HVA LURER JEG PÅ?

Hei alle sammen 🌸

Mammaen til Michelle (og William og Lucas) har i anledning at hun gir seg på topp slettet alle bildene sine på Instagram. Kun ett bilde med et av barna fikk ligge igjen. Som Adina tidligere har nevnt blokkerte mammaen oss på Instagram før vi rakk å følge henne. Puh, enda godt jeg har en privat bruker si. Nå har mammaen som nettopp lovte at hun ikke ble å se fremover publisert en video av boken sin

Har hun glemt seg, eller var hun redd vi hadde glemt boken allerede? Jeg kan berolige mammaen med at jeg hvertfall ikke har glemt den. Jeg sjekker stadig om det er mulig å reservere den på biblioteket. Ikke fordi jeg har så lyst til å lese den. Hadde kanskje litt lyst tidligere i år, men etter alt fjaset de siste ukene har lysten min dalt og er nå på bunn. Eller på topp som mammaen liker å kalle bunnen. Jeg tenker likevel å lese boken litt motvillig, for en bokanmeldelse her på bloggen må vi få til 😊 Det funket aldeles fantastisk å si at jeg gjerne ville ha sponset et treningsprogram av Helene Drage, men vi har vel såpass selvinnsikt at vi ikke engang gidder å prøve et sånt triks her. Jeg kunne forresten ikke unngå å legge merke til at mammaen kun følger én annen profil på Instagram og lurte veldig på hvem dette var. Burde jo forstått med en gang at det var Janbanan.

Brukeren Daisy_B på Kvinneguiden postet tidligere i dag DENNE YouTube-videoen fra Kjetil og Kjartan show da det slo henne at det minnet veldig om Fabian Raw. Og hooooi, som Fabian selv pleier å si, at ingen har påpekt dette før! Ikke bare snakker de helt likt, de ser jo også klin like ut. Spesielt på håret. Jeg lurer på om Kjartan er det store forbildet til Fabian?

Isabel Raad er på flyttefot i disse dager og som den detektiven jeg er har jeg sett at leiligheten nå ligger ute til leie på finn.no. Det er ikke lenge siden frøkna skrev et innlegg om en stalker som hadde sett inn i leiligheten hennes, så jeg skal spare meg for å legge ut link til den. Jeg lurer likevel på en hel del rundt denne leiligheten. Frøkna har tidligere sagt at hun betaler 18.000 kr i måneden for å leie den, så jeg hadde bygget meg opp noen ganske høye forventninger. Det viser seg at denne dyre leiligheten er på knappe 50 kvm med to soverom. Den ligger i første etasje med stooore vinduer rett ut mot et fortau som jeg er ganske sikker på at veldig mange benytter seg av. Frøkna påpeker i nevnte stalker-innlegg at hun ALDRI har hatt lamellene åpne. Kjøkkenbenken er så liten at selv jeg som er like dårlig på å lage mat som henne hadde fått fnatt. Jeg lurer på hvordan noen kan finne på å betale ATTENTUSEN i måneden for å bo i en leilighet i første etasje hvor man må ha lamellene igjen hele tiden slik at man ikke engang kan se ut? I tillegg vil jeg påstå at 50 kvm ikke er store plassen for så mye penger når man har to soverom som tar opp en del plass. La også merke til at kun et av disse soverommene er ledig. Kan det være at frøkna skal beholde det andre?

Fotballfrue sin dårlige merking av reklame har jeg vært inne på flere ganger tidligere, spesielt dette med at hun merker med #ad helt i slutten av teksten på Instagram når hun henvender seg til norske følgere. Man lærer så lenge man lever. Kan det være at Fotballfrue endelig har tatt innover seg at det skal merkes #reklame?:

wp-image-888482111.png

(Skjermdump carolinebergeriksen.no)

Hvor mye lenger tid trenger hun på å ta innover seg at dette skal stå først i den veldig lange teksten?

Frua har også reklamert for klesmerket Ganni flere ganger den siste uken. Først med denne flotte dressen som hun brukte som pysjamas en dag hun følte seg litt pjusk:

Hun spør i innlegget hva leserne synes. Pysjamas hele dagen eller nei? Jeg synes det er helt innafor. Hadde også vært innafor å droppe sminken på en sånn dag. Jeg må innrømme at jeg er en sånn type jente som liker å gå med pysjamas hjemme, gjerne hver dag, så jeg klikket meg inn på reklamelinkene til frua. 1299 kr for buksen og 1099 kr for blusen. Tror jeg stikker en tur på Cubus til uka hvor jeg sikkert kan få fem pysjamaser til samme sum. Nå har frua lagt ut innlegget “5 fine stikkegensere denne høsten”. To av disse genserne er fra Ganni og koster rundt 4000 kr. Per genser ja. Jeg lurer veldig på hvem som kjøper så dyre gensere? Samtidig lurer jeg på om jeg skal starte min egen bedrift hvor jeg strikker lignende gensere og selger videre. Her er det penger å tjene 💰

Håper dere har hatt en fin lørdagskveld 😘

❤️ Vicky