VOKS OPP ANNA (OG JAN) 

Alle med tilgang til Internett har vel fått med seg nyheten om at mammaen har lagt ned bloggen. Men er det virkelig for godt denne gangen? Alle tviler.

Det er ikke så rart at det spekuleres, hun har tidligere “sluttet” å blogge for så å komme tilbake en liten stund etterpå. For innimellom kan det blitt vel mye for lille Anna, selv om det er hun selv som forårsaker dramaet, og da får hun en sykemelding av hjemmedoktoren Jan. Men hun kommer alltid tilbake, og da later hun alltid som om ingenting har skjedd.

Denne gangen fikk hun altså mye (fortjent) pes da hun ikke viste seg særlig hyggelig etter Vixen i januar. Hun var pottesur fordi hun ikke vant noen pris, og sa ting som at “jeg vet hvor mange stemmer vi hadde, så det er rart at jeg ikke vant”, noe som burde få en hver til å heve et øyebryn. Hvordan kunne hun vite antallet stemmer de hadde fått uten at hun hadde en innsider hos Vixen? Eller kan hun kjøpt stemmer? Kanskje hun bare mente at alle hennes lesere ville stemme på henne? Les om episoden og dramaet HER

Vi ble også vitne til at hun anklaget Vixen for å være korrupt og kalte Espen Hilton for en fiasko. Når man sier sånne ting så må man nesten regne med at folk vil svare.

Så hvorfor bestemte hun seg nå for å sluttet å blogge? Jeg følger hennes tidligere oppfordring om å leser mellom linjene, og det jeg finner der er en furten jentunge med alt for mange brutte relasjoner bak seg og som ikke takler at folk reagerer på hennes merkelige oppførsel. Egentlig bare trist.

Hva er det det de voksne i familien Rasmussen ikke forstår? Tror de virkelig ikke at det blir reaksjoner etter ca. 14 dager med overskrifter som hinter om sex og dop? Og når man også viser seg naken (som forøvrig er tittelen på hennes kommende bok), bare for å gjøre det. Klart det må bli reaksjoner.


(Skjermdumper mammatilmichelle.blogg.no/Facebook)

Jeg har lagt merke til at alt går i samme tralten, alt skjer om og om igjen. Hun provoserer for å få lesere, leserne reagerer og mammaen kommer med et innlegg der hun drar mobbe-kortet. Janbanan kommer så klart også med et innlegg for å vise din støtte til sin kjære Anna. Hvorfor klarer de ikke se at det er de selv er problemet, når de gang på gang på gang må ut å forsvare seg selv? Det blir Anna, Jan (og høvelen) mot resten av verden.

Impulskontrollen til disse to er heller ikke helt inntakt. Ofte kommer de med sinte kommentarer på Facebook før de like etter sletter dem. I tillegg blir alle negative kommentarer slettet og folk blir blokkert. Jeg synes denne personen som fikk svar fra Jan sier det som det er, et eneste stort sirkus.

(Skjermdump mammatilmichelle/Facebook)

Det er litt feigt å trekke seg når det stormer. Men i dette tilfellet virker det egentlig klokt å forlate bloggen, om det så bare er for en liten stund. Folk begynner å gå lei nå, på tide å vokse opp.

Til sist vil jeg vise at mammaen faktisk kan være litt morsom:

(Skjermdump kvinneguiden) 

Adina xoxo

44 thoughts on “VOKS OPP ANNA (OG JAN) 

 1. Det jeg har tenkt hele veien er at alle disse innleggene hennes som handler om nakenhet o.l er et pr-stunt for å promotere boken sin. Uansett hvor tåpelig de fleste mener hun er, så er det jo tydelig at det fungerer. Lesertallene hennes har vært skyhøye i det siste, og de som for litt siden ikke ante hvem hun er, har nok nå fått med seg både hvem hun er og at hun snart gir ut bok.

  1. Nei det er ikke smart. Det er aldri smart å få så mange sinte, og gi seg selv ett så dårlig rykte bare for penger. Dette går åpenbart utover henne mentalt, og enhver person med god mental helse hadde ikke ofret det for penger.

 2. Bare vent til hun innser at den livsstilen de lever krever at hun drar inn på bloggen. Dukker nok opp igjen om en måneds tid, de har tross alt et stort hus, dyr bil osv. Dette handler om oppmerksomhet og klikk.

 3. Sukk, ingen kommentar. Jeg syntes faktisk oppriktig synd på henne, fordi jeg vet hvor vondt det gjør når man innser etterpå hvor barnslig man har vært….

  Over til en helt annen ting – kan ikke huske å ha lest noe om det her (ja jeg har lest bloggen fra “perm til perm” ❤❤❤), men kan være jeg tar feil – har Anne Brith alle barna med én og samme barnefar? Vet noen om hvor han har blitt av..? Har googlet litt men finner nesten bare dette og et par generelle blogginnlegg “når mor hater far” etc

  http://annebrith.blogg.no/1478842472_avgjrelsen_er_tatt_pa.html

  Jeg fikk opp denne tråden også… lo godt av Hansemann/Anne Brith :’)

  http://www.klikk.no/forum/foreldre/topic/144230675-anne-brith-blogg/?page=2

  Og TAKK FOR VERDENS BESTE BLOGG ❤

  1. Hvis hun faktisk innså at hun var den som tok feil, så var det jo bare å beklage da. Dessverre så har hun ikke innsett dette enda.

   Far til de tre eldste er fra Nederland men bor/bodde i Mosjøen.

   Tusen takk for at du liker oss og har lest hele bloggen😘

 4. Altså, den oppførselen Anna viste på vixen er virkelig ikke normal…… Det er virkelig IKKE normalt å være så lite ydmyk, være en så dårlig taper, og ikke minst å være så respektløs mot sine kollegaer…. Jeg har ikke ord altså! Og det er tydelig at hun aldri vil forstå dette selv, for det har hun vist for lenge siden er jeg redd for. Så en bloggpause tror jeg kan være lurt for alle parter, selv om jeg igjen tror dette bare er et PR stunt…..

 5. Har tru på at ho innsåg oppførselen sin på tv igår og ikkje tørr stå i stormen av reaksjoner etterpå, heller lukke bloggen og late som det ikkje har skjedd, slikt bruker jo og fungere😂

 6. Jeg har aldri vært en fast leser av bloggen hennes, men jeg vet at hun hadde ganske mange lesere før hun begynte med clickbait i hvert eneste innlegg, hver eneste dag..
  Så, da mener jeg at hun burde forstått at bloggen hadde gjort det bra uten alle disse løgnene som overskrifter. Hun hadde hatt det mye bedre med seg selv og hun hadde fått mye mindre hat og motgang. Jeg tror nok at hun har mistet ekstremt mange faste lesere som har lest bloggen hennes siden starten.

  Når det kommer til det å legge ned bloggen, tviler jeg på at hun takler å miste lønnen sin. Og i og med at hun ikke har utdanning (tror jeg?) og at hun har vist en kjip og respektløs side av seg selv i media når det kommer til andre mennesker, samarbeidspartnere eller folk hun har jobbet for/med, tror jeg neppe hun vil få så mange jobbmuligheter uten bloggen sin🤔

  1. Tror du er inne på noe😊 Selv om jeg personlig tror at mange vil samarbeide med henne siden hun klarer å få så mye oppmerksomhet. Dessverre funker det sånn

 7. Gir Anna ett par uker, så er bloggen tilbake igjen…..da med masse unnskyldinger om hvorfor hun trengte en pause.

  Hvordan skal hun ellers få råd til å brødfø 4 unger (les; 3 barn + Jan), betale for 2 hus og en Range Rover i garasjen? Hører ulv, ulv, lang vei.

 8. Anna er nok mye lurere enn vi tror så hun kommer tilbake. Jeg tilhører jo ikke fanklubben, men må jo bli imponert over dama, men ved et punkt må hun jo gi seg for ikke å skade datteren som jo tross alt startet det hele. Hun er jo flink da sel om jeg hadde nok aldri klart vært like kynisk.

  1. Hun er flink til å tjene penger på ymse😊Tror dessverre ikke det er verd det, ei heller lurt, i det lange løp. Ville heller aldri gjort det samme

 9. Ang stemmer til Vixen!
  Hadde ikke Anna en konkurranse der man ble oppfordret til å stemme på henne til folkets favoritt for å kunne vinne??
  Mener å huske at det var noe sånt, er jo et år siden så kan hende jeg tar feil 🙂
  Kanskje det er der hun får disse “vet hvor mange stemmer jeg hadde” kommer ifra?
  Helt motbydelig oppførsel ifra henne og godt det kom ut på tv! Hun hadde nok ikke trodd at hu kom til å bli fremstilt sånn, men litt vanskelig å unngå når det er sånn hun oppfører seg.

  1. Mulig det, ikke noe jeg greier å huske tilbake😊 Tror egentlig ingen var overraska over oppførselen, bare at det faktisk ble vist på tv😊

 10. Og det er så urettferdig altså, nå får jeg ikke sett soverommet til mamman ferdig
  Hun har jo lagt gulv , laget skillevegger og sengegavl. Jeg håper at hun skulle ha en konkurranse der jeg fikk oppi senga hennes som premie. Skal jeg virkelig leve resten av livet i vitenhet om hvordan det ble? Jeg holder ikke ut

  1. 😂😂
   Jeg føler med deg😊 Jeg håper vi får kjøpt høvler og betakaroten noen andre steder nå når langeren vår forsvinner🙄

 11. Kan hende jeg tar feil, men husker å høre at om faren vant saksmålet mot Anna (for innlegget hun skrev om han, som var løgn/overdrivelse og ble tatt som æreskrenkelse) så måtte hun legge ned bloggen. Kanskje han vant?🤔

  1. Det høres for drastisk ut. I såfall ville hun nok kun fått et pålegg om å fjerne innleggene som inneholdt noe om faren. Men hva vet jeg🙄

 12. Herre Jesus!
  Jeg må si at jeg blir oppriktig irritert og provosert over at noe SÅ dumt som Anna Rasmussen og andre rosabloggere kan få SÅ mye oppmerksomhet i media.
  Hva i huleste er det DE bidrar med som gjør de SÅ attraktive? Selvsagt å henvise til kropp og utseende med sex som lokkemiddel. Men hva er det da EGENTLIG som gjør at de selger? Jo, nettopp et ytre med et tomt indre. For det spiller jo ikke noen trille hva de prøver å formidle…De ÉR allerede et varemerke.

 13. Som de fleste sier så kommer hun nok tilbake på mandag, haha!
  Mer sutrekjerring og oppmersomhetssyk kjerring skal du lete lenge etter!
  Tenk å kalle andre for en fiasko! 🙁

 14. Hun har dratt det alt for langt i lang tid. Hun er utrolig umoden til å være passert 20 år og har tre barn. Man får assosiasjoner til et sutrende og selvsentrert barn på 10 år. Hun trenger å vokse opp mentalt og trenger helt klart profesjonell hjelp til dette. Bloggen har virkelig vært på et lavmål i likhet med henne selv. Slutte kan hun ikke med den livsførselen hun har lagt seg til. Ingen annen jobb gir millioner i inntekt med så liten innsats. La oss håpe de rundt henne innser hun trenger hjelp og tar tak i det. Synes nesten vondt på henne at hun har dratt bloggen og seg selv så langt ned at de fleste synes det er helt latterlig. Hun burde virkelig hatt en rådgiver eller management som kunne styre butikken for henne.

 15. Jeg synes liksom hele Anna og luftslottet rundt henne bare faller på sin egen urimelighet, så tåpeligheter i clickbaitene provoserer(eller lurer) meg ikke lengre. Man trenger liksom ikke forklare hva som skurrer så kraftig der, fordi det blir en selvfølge for de fleste. Det som derimot irriterterer meg, er hvordan alle som kritiserer slik oppførsel blir “mobbere” i Jan/Annas øyne, og uthengt på bloggen som forferdelige mennesker. De bare SER IKKE hvor barnslige og umodne de er, og hvor mange broer de brenner på veien. Jeg har alltid tenkt jeg synes Anna har vært forferdelig på bloggen ift hvordan hun har hengt ut familie, venner, ekser… de stakkarsene får jo aldri forsvare seg, de blir skjelt ut på bloggen ut i fra Annas subjektive syn, og da går alle de naive leserne rundt og tror på alt de leser.
  Tilslutt: Anna sier på Bloggerne at hun har skapt sin egen merkevare… Altså, som utdannet markedsfører kan jeg bare si en ting; hvis man bruker dagens Anna Rasmussen som sponsorobjekt for merkevaren sin, så er man GAL! Makan til dårligere representant uten appellerende verdi skal man lete lenge etter 🙈 (Ja, den er rettet til dere, Get Inspired) 😅

  1. Jeg ser ikke noe feil med det. Noen bytter kjapt, noen aldri. Noen blir midt i mellom to dialekter, altså dialektforvirra😊

 16. I innlegget Jan-banan-mr.bavian skrev stod det: “… og hun jobber knallhardt hver eneste dag.” ehm hæ? Jeg trodde de bare jobbet maks 3 timer dagen jeg… SAMLET! Hahahah. Altså. Jeg klarer ikke de der, nok er nok.

Leave a Reply