VOKS OPP ANNA (OG JAN) 

Alle med tilgang til Internett har vel fått med seg nyheten om at mammaen har lagt ned bloggen. Men er det virkelig for godt denne gangen? Alle tviler.

Det er ikke så rart at det spekuleres, hun har tidligere “sluttet” å blogge for så å komme tilbake en liten stund etterpå. For innimellom kan det blitt vel mye for lille Anna, selv om det er hun selv som forårsaker dramaet, og da får hun en sykemelding av hjemmedoktoren Jan. Men hun kommer alltid tilbake, og da later hun alltid som om ingenting har skjedd.

Denne gangen fikk hun altså mye (fortjent) pes da hun ikke viste seg særlig hyggelig etter Vixen i januar. Hun var pottesur fordi hun ikke vant noen pris, og sa ting som at “jeg vet hvor mange stemmer vi hadde, så det er rart at jeg ikke vant”, noe som burde få en hver til å heve et øyebryn. Hvordan kunne hun vite antallet stemmer de hadde fått uten at hun hadde en innsider hos Vixen? Eller kan hun kjøpt stemmer? Kanskje hun bare mente at alle hennes lesere ville stemme på henne? Les om episoden og dramaet HER

Vi ble også vitne til at hun anklaget Vixen for å være korrupt og kalte Espen Hilton for en fiasko. Når man sier sånne ting så må man nesten regne med at folk vil svare.

Så hvorfor bestemte hun seg nå for å sluttet å blogge? Jeg følger hennes tidligere oppfordring om å leser mellom linjene, og det jeg finner der er en furten jentunge med alt for mange brutte relasjoner bak seg og som ikke takler at folk reagerer på hennes merkelige oppførsel. Egentlig bare trist.

Hva er det det de voksne i familien Rasmussen ikke forstår? Tror de virkelig ikke at det blir reaksjoner etter ca. 14 dager med overskrifter som hinter om sex og dop? Og når man også viser seg naken (som forøvrig er tittelen på hennes kommende bok), bare for å gjøre det. Klart det må bli reaksjoner.


(Skjermdumper mammatilmichelle.blogg.no/Facebook)

Jeg har lagt merke til at alt går i samme tralten, alt skjer om og om igjen. Hun provoserer for å få lesere, leserne reagerer og mammaen kommer med et innlegg der hun drar mobbe-kortet. Janbanan kommer så klart også med et innlegg for å vise din støtte til sin kjære Anna. Hvorfor klarer de ikke se at det er de selv er problemet, når de gang på gang på gang må ut å forsvare seg selv? Det blir Anna, Jan (og høvelen) mot resten av verden.

Impulskontrollen til disse to er heller ikke helt inntakt. Ofte kommer de med sinte kommentarer på Facebook før de like etter sletter dem. I tillegg blir alle negative kommentarer slettet og folk blir blokkert. Jeg synes denne personen som fikk svar fra Jan sier det som det er, et eneste stort sirkus.

(Skjermdump mammatilmichelle/Facebook)

Det er litt feigt å trekke seg når det stormer. Men i dette tilfellet virker det egentlig klokt å forlate bloggen, om det så bare er for en liten stund. Folk begynner å gå lei nå, på tide å vokse opp.

Til sist vil jeg vise at mammaen faktisk kan være litt morsom:

(Skjermdump kvinneguiden) 

Adina xoxo