BLOGGERNE UKE 1

Da var endelig Bloggernetilbake på TV, og første uken er nettopp unnagjort. Så hva synes vi, er vi enig i terningkast 6 som VGTV ga?

Vi kommer til å skrive et sammendrag av alle episodene hver uke, litt for dem som ikke fikk sett og litt for dem som er interessert i å høre hva vi så. Innspillingen startet i januar i år.


KRISTINE ULLEBØ

Det blir drama nesten fra starten. Kristine skal feire sin 20-årsdag og har invitert venner og selvfølgelig kjæresten Fabian. Fabian presterer å komme alt for sent og bruker resten av kvelden til å klenge på venninnene til Kristine, samt mumle ut engelske setninger. Det gjør selvfølgelig vondt for Kristine å se på dette, så forelska som hun er. Hun ender opp med å gråte en hel elv inne på et rom.

Fabian himself virker som han ikke helt har forstått hva greia er. Han ber henne calm down og han klapper i hendene(?) for å roe henne. Han lover at han aldri skal gjøre noe slikt igjen. (Kremt… det har iallfall vært to slike episoder etter dette).

Kristine gjør alt for Fabian. Vi som har hatt en “Fabian” i livet vårt vet at alt blir så mye bedre når “Fabian” har forduftet. Men dette kan man ikke si det til en ung jente som står mitt oppi det hele. Hun må gå sin egen vei og lære.

Så var det klart for årets Vixen. Kristine var ikke nominert men hun deppa ikke av den grunn. Neida, partyhumøret var som alltid på topp og hun dansa skjørtet av alle der. Feil, hun dansa skjørtet av seg selv.

Dagen etter greide hun faktisk å sjokkere seg selv da hun så bildene fra festen. Der stod hun å dansa i bare trusa med skjørtet rundt midjen.


MARNA HAUGEN
BURØE:

Marna feiret også bursdag. Ektemann Ørjan Burøe stelte i stand et lite selskap for henne. Han hadde kjøpt inn tusener på tusener heliumsballonger (fyyyy!) og fått venner og familie til å skrive en liten lapp med hilsener til Marna, som han hengte på alle ballongene. Hun ble selvsagt rørt, og det ble jammen jeg også. Snufs. Tryllekunstner fikk hun også.

Siden Marna og Ørjan driver et AS sammen så må de som seg hør og bør ha et årsmøte. Marna bestemte at årsmøtet i år skulle holdes på SPA i Strømstad. Smart jente.

Så var det Vixen for henne også. Marna vant den gjeveste prisen av dem alle: Folkets favoritt. Dette likte ikke Anna Rasmussen noe særlig og hun ble pottesur og slem.


ANNA RASMUSSEN

Mammaen døpte sin minstemann, Lucas. En fin dåp med kun de nærmeste, altså familien til Janbanan. Trist å se at ikke Annas familie var der på Lucas sin store dag.

Jan holdt en fin tale. Det jeg merket meg var at talen kun dreide seg om “Anna og meg”, og ikke om dagens mann, lille Lucas.

Så var mammaen også klar for Vixen, uten Jan denne gang. Hun hadde i stedet tatt med seg en venninne. Hun sa til venninnen at hun måtte henge på henne, og at hun fort ville merke om det var noen Anna ikke likte. Da måtte de bare gå. De folkene som Anna ikke likte var folk som hadde “gjort henne noe”, som hun sa. Tipper de som har “gjort henne noe” er folk som har gitt henne litt kritikk, bare. Vi kjenner jo Anna, et feil ord og du er utestengt/blokka.

Hun var meget klar for å motta en “dum pris”, som hun kalte prisen hun ønsket seg. Hun mente at hun fortjente å vinne folkets favoritt etter så mange år som blogger. Hun fortalte også at hun visste nøyaktig hvor mange stemmer hun hadde fått og mente hun ville vinne.

Anna mente hun var den mest populære bloggeren i Norge fordi hun hadde flest lesere. Det mammaen kanskje burde tenke litt på, gjerne før et slikt utsagn kommer ut av munnen hennes, er at selv om hun har mange lesere så er ikke alle disse hennes fans. Jeg vil tippe at tre fjerdedeler av leserne hennes kun er der av ren nysgjerrig, og fordi hun selv har lokket dem inn med en eller annen clickbait som roper sex eller drama.

Men det ble ingen pris på mammaen. Prisen gikk Marna, hun er folkets favoritt! Så hva gjorde mammaen da. Jo, hun labbet irritert tilbake til hotellrommet for å ringe til Jan. For Jan kom til å klikke, som hun sa. Men Jan, han klikket ikke. Han sa bare at han ikke skjønte helt hva som hadde skjedd men at det var mye han ikke skjønte.

Etter å ha nevnt at Vixen var korrupt og sagt at de begge var glade for at Espen Hilton ikke vant noen pris, og kalt han for en fiasko, så la de på.

Hvorfor hater de Espen Hilton? Det er selvfølgelig fordi Espen har kommet med kritikk. Les HER

Det jeg husker mest fra Vixen var Annas sminketabbe, eller sminkørens da. Her var det brukt et transparent setting pudder som ikke var blitz vennlig. Mammaen ble som et spøkelse på bildene. Og tenk, dette greide hun faktisk å le av. Bravvo!


ANNE BRITH

Mor sjøl sjarmerer. Hun har en kompis over for å bake, noe disse to ofte gjør. De baker, kniser og fniser. Det er meget festlig å se på. Det kan faktisk minne litt om et kjærestepar som gjør noe sammen. Mulig hun øver seg til det kommer en frier på besøk.

Mor sjøl skulle også på Vixen, men kun for å heie på sine venner, som hun sa. Etter sminking og hårstyling var Anne Brith klar for å finne seg en kjole, sånn i siste liten. Typisk henne, som moren pleide si. Kjole er ingen viktig ting, mente mor sjøl.

Hun fortalte også at 60% av hennes lesere syntes kjolen hun valgte var stygg og kjedelig og at hun fikk høre at hun så tykk ut.

Dermed tok Anne Brith tidlig kveld for å dra på Maccern.


ESPEN HILTON

Vennesla er et lite sted, ikke langt fra Søgne der Anna troner i sin borg, der Espen Hilton kommer fra. Han har hatt en tøff oppvekst med mobbing, spiseforstyrrelsen og selvmordstanker. Men han var tøff og bestemte seg for å ta tak, og han greide komme seg på beina.

Han har hatt suksess som stylist i «Homsepatruljen»og vært personlig assistent for kjendisstylistene Trinny og Susannah. Han kan også skryte på seg en PT-utdanning, akkurat som Vicky. I tillegg til å være blogger har han også skrevet boken «SELFIE – Fra mobbeoffer til toppblogger».

Espen var nominert til tre priser under Vixen, men det var en pris som hang litt høyere enn de andre, Årets stjerneskudd. Denne prisen gikk til Konatil og Espen ble veldig skuffet. Men i motsetning til Anna så greide han å være saklig og gratulere vinnerne. Han mente at han fortjente denne prisen siden han hadde skrevet en bok, en bok som faktisk hadde reddet liv.

Well well, slik var det jeg så Bloggerne denne uka.

Adina xoxo

32 thoughts on “BLOGGERNE UKE 1

 1. Trodde jeg skulle krepere av at mammaen til Michelle (og William og Lucas) og Espen Hilton sutra så inni granskæven av å ikke vinne de prisene. Jeg tenkte AKKURAT det samme du skrev om Anna, at selvom hun har mange lesere, betyr ikke det at de LIKER henne. Kristine og var jo litt småskuffa over å ikke bli nominert, men hun sa det jo selv da, at kanskje 50/50 liker og ikke liker henne pga stilen hennes osv, så litt selvinnsikt har’a vel.

  Må bare få si at jeg setter så stor pris på denne bloggen haha, jeg er aldri inne på toppbloggene lenger fordi jeg får nok gossip herfra. Jeg leser kun Erica Kvam (som har fått seg eget domene JIPPI u go gurl) og Anna Edwin for tiden, for de er de eneste jeg føler er jordnære og ordentlige.

 2. Beste bloggen altså! Bare sier det..

  Synes mammaen fremstår som utrolig barnslig og selvopptatt.

  Det er som med henne og Isabell. Selv om de konkurrere med drøyeste click baits “suging, trekant, hand job og blabla”, og folk lar seg lure inn, så betyr ikke det at folk liker de. Tåpelige overskrifter, lite innholdsrike eller relevante innlegg. Orker ikke..

  Espen Hilton (var det riktig?). Aldri hørt om eller sett før. Men bra han redder liv 😊

   1. Det er viktig å holde oppmerksomheten rettet mot seg selv før bokslippet, ja 😊 Men det innlegget hun skrev tror jeg var skrevet i affekt, siden hun fikk for mye motgang. Motgang takler ikke den dama, har det vist seg.

   2. Du har garantert rett der 😮 skal rett i bokhandlen å kikke litt i den boken , haha har en mistanke at den er ett sammendrag av de årene hun har blogget og avsløring hvem pappaene til de to andre er 😬

 3. Jeg satt igjen med særlig to nysgjerrige tanker etter særlig dagens episode;

  1. Var det ikke nesten litt mistenkelig hvordan Anne hele tiden sa de visste nøyaktig antall som hadde stemt på henne? Jeg mener, hvordan kan de vite det, det er jo Vixen sin telling.. jeg lukter kjøpte stemmer…
  2. Kristine Ullebø – you go girl! Ja, hun gjør nok sine feil hun også og er ganske litt for kul for seg selv nå og da, men snakk om ærlig jente! Her er det ikke noe cover up men heller masse selvironi på alt fra hvor sur hun ble for ikke å bli nominert, til den klassiske fylleangsten som vi alle kjenner på. Og jeg glemmer aldri det innlegget hennes om mensen på hvit bukse og vond lukt nedentil. Haha! Jada, altfor mye av det gode, men fader så deilig med blogger som bare tør å være ekte, selv om det er uflatterende.

 4. Anna har gitt seg igjen. Nei, jeg tror ikke det varer. Hun kommer sikkert tilbake med nye innrømmelser, hemmeligheter som skal røpes og ærlig innlegg. Vent og se

 5. Har veddemål på Anna. dersom ho er borte mellom 10 og 14 får en venninne bestemme min neste permanente hårfarge. 14 dager eller mer og hun skal legge inn blå effekt i håret sitt på ubestemt tid. Innlegg fra Jan gjelder ikke, for det er bare for å forsvare Anna og hva hun gjør, og det står det ingen respekt av. Vi tipper pr stunt i forbindelse med bokslipp

  1. Oi, la oss håpe mindre enn 10 da🙊 Jeg har også en feeling på PR før bokslipp. Men tror samtidig at hun skrev det hun gjorde i affekt fordi hun følte at alle var imot henne. Lurer på om pressen får snakke med henne på lanseringsfesten🤔

 6. Åh, så deilig med pause fra mammaen! Hvor lenge tror dere hun “ikke orker mer”? Til hun ser i oktober at ikke boka akkurat går som varmt hvetebrød og hun lager en ny blogg med nytt navn med høy klisje-faktor? Jeg gir henne 6 uker.

  1. Tror du hun gidder lage en ny blogg? Jeg stemmer for at hun fortsetter med den gode gamle. Men det spørs om ikke folk har blitt litt lei av hele mammaen nå 🤔 Tror det er smart med en pause nå. Så får vi vente å se hva boka inneholder😊

 7. Jeg bor i Vennesla! Viste ikke at Espen er fra Vennesla! Lært noe nytt. Digger bloggen stå på!
  Forresten mammatilmichelle slutter p blogge vist.
  Og paprikaen har svart på “ryktene”

  1. Så gøy at du lærte noe nytt😊
   Tusen takk for at du digger oss😘
   Mammaen er overalt på nettet, skal godt gjøres og ikke få det med seg nå😊
   Paprika, Vicky løper😁

 8. Ååååh, TAKK!! Er serr såååå glad jeg slipper å lide meg gjennom episodene av ren nysgjerrighet (min last i livet, er født ALTFOR nysgjerrig), nå som jeg heller kan lese her😍 Bare nevner det: DIGGER dere!!❤️

  1. Så bra at du får matet nysgjerrigheten din her😁 Født nysgjerrig, eh Ja! 😊Takk for at du digger oss, vi digger deg rett tilbake😍 Bare nevner det😊

 9. Janbanan lever på Anna sier han. Hm. Hvorfor er han ikke i jobb. Naver han tro – og evt. hvorfor. Elsker bloggen deres. Den er bare fantastisk.

  1. Så mye penger som den bloggen drar inn i året så skulle det bare mangle at ikke det dryppet litt på Jan😊 Han er jo hjernen bak det meste.
   Jan står oppført med et firma sammen med noen andre. Om dette gir gevinst vet jeg ikke.
   Takk for nydelige ord om oss, snille❤️

 10. Nå tror jeg Anna er drittlei (den velfortjente) hetsen, noe som tydelig kommer frem i de siste to blogginnleggene hennes som er publisert 19:59 og 22:52 og IKKE på hele klokkeslett som hun har vært så fordømt nøye på før😂

Leave a Reply