O’BOY, ANE MÅ TA DEN TØFFE JOBBEN

Anne Brith har nå bestemt seg for å sette inn nådestøtet, hun skal finne seg en mann koste hva det koste vil.

Hun betaler nå Ane Hagen i byrået MatchMe 35.000(!)kr. for å finne drømmemannen. Hun betaler av egen lomme, påstår hun (Tipper det blir snakk om spons etterhvert). Anne Brith må være en perfekte kandidaten til å reklamere for et slikt byrå, om hun lykkes da vel og merke.

Jeg lurer på (siden det kan være snakk om spons), hvis hun finner Mr. perfekt, kan man da si at han er kjøpt og betalt? Og må hun merke innleggene med spons hver gang hun viser han frem på bloggen? Og perfekt det må han være, mor sjøl har store krav til denne mannen hun betaler for. Men betale for en kopp kaffe på en date, nei det kan hun ikke. (Jeg kan kanskje forstå det litt nå når hun har brukt så mye penger på å finne han).

Det er iallfall snakk om mye penger å bruke på en matchmaker, penger som faktisk kunne kommet godt med til huset de sparer til. Mulig det ville gått mye bedre med hennes mannejakt om hun senket noen av kravene sine. Man kan ikke få både i pose og sekk, dessverre. Jeg tenker litt med meg selv at dette hun tilbyr sikkert ikke er så veldig lukurativt for en mann med høy utdanning, høy stilling og i begynnelsen av 30-åra, men hva vet vel jeg. Mirakler har skjedd før. Nå er hun i tillegg kjendis (tror det er C eller D) og aktuell med Bloggerne, så kanskje det kan hjelpe på.

Mor sjøl klager ofte over hvor mye arbeid det er å være alenemamma, tror det blir nevnt i nesten hvert innlegg. Har hun nå egentlig tid til en mann i livet sitt nå? Hun som ikke en gang har tid til å finne han selv og må sette bort jobben til andre.

Hun forteller også at hun er lei datingen på Tinder og Sukker fordi hun ikke har tid. Hun ønsker rett og slett å hoppe over dating-delen med datingen, og gå rett inn i et forhold.

Hun er også lei av menn som ikke har tålmodighet:

(Skjermdumper annebrith.blogg.no)

Apropos det å bli sur fordi folk ikke svarer med en gang. Minnes at hun selv, da hun datet han hun hadde en weekend i Tromsø med, sa at om ikke personen hun datet ikke svarte henne med en gang på snap eller mld. da var han ikke nok interessert i henne. Da ville hun ikke ha ham. Kan det være at mennene på Tinder og Sukker tenker likt?

Jeg vil ønske henne lykke til og håper det blir uttelling for pengene. Hadde vært flott for ungene om de kunne få seg en “pappa” i huset også. Matbudsjettet ville kanskje også øke til normalen. Hun har nylig økt det litt da, fra 1000(!)kr til 1500kr. uka, da hele familien plutselig begynte å drikke O’boy i mengder. Selvsagt rett etter en reklame

vent, akkurat nå gikk det opp for meg hvorfor mor sjøl har holdt matbudsjettet sitt så lavt, faktisk så lavt at jeg til tider har vært litt bekymra for om alle fikk i seg det de burde. Hun har selvsagt spart penger for å få råd til denne matchmakeren.

(Jeg venter fremdeles spent den store nyheten hun skulle fortelle).

Adina xoxo

56 thoughts on “O’BOY, ANE MÅ TA DEN TØFFE JOBBEN

  1. Kan være enig i at 1500kr ikke er veldig lavt, derfor har jeg fjernet utropstegnet. Denne familien består av 5 personer. Ifølge Statens institutt for forbrukerforsknings (Sifo) referansebudsjett, bruker en familie på fire cirka 8300 kroner i måneden på mat og drikke.

 1. kan dere pliiiiiis undersøke krisssy og roomien hun skulle få før sommeren? etter at den forrige flyttet ut mener jeg å huske at det skulle flytte inn en “sykt kul skeiv gutt” men det ble liksom ikke noe av?

 2. Lol, den selvskrytinga til Anne Brith på bloggerne “jeg ble invitert på festen til Lene Orvik, men jeg prioriterer ikke å dra, kan jo ikke dra i ALLE de festene jeg blir invitert i”. Eeh, really? Jeg vet de bloggerne tror at de virker veldig vellykka med den selvskrytinga, men helt ærlig – hvem prøver de å overbevise – oss eller dem? Antakelig begge! Virker som om de smører litt ekstra tykt på in the moment. 😂 Derfor jeg liker typ Marna, hun bare sier det rett ut. Og for all del, skryt gjerne, jeg er i mot janteloven selv jeg, men heller skryt enn snikskryt!

  PS. Jeg har jobbet med Espen Hilton bak kamera på en TV-produksjon, og jeg har irriteret meg over den nedlatende fyren i alle år etterpå. Kjøper virkelig ikke den “alle er så fake og jeg orker ikke være med dem”, for sånn jeg opplevde han var han nettopp den fyren som smiska med celebsa og så ned på oss på hans stillingsnivå. Håper kanskje han har vokst siden jeg jobbet med han, og at man får se en bedre side av han i bloggerne, men så langt ser jeg rett gjennom det skuespillet der ass.

  Takk for meg!

  1. At bloggerne smører på litt ekstra in the moment hersker det ingen tvil om😊
   Espen ja, skal bli spennende å følge han denne sesongen. Jeg er vel en av dem som har gått rett på det skuespillet hans da, for jeg har alltid sett på han som en morsom og ydmyk type 🙄 Nå har ikke jeg jobbet med han slik som du har da, så du har nok sett mere enn meg😊 Har inntrykk av at han hang mere med kjendiser før😊

 3. Eg er ganske så tålmodig må eg si…..i allefall hva angår AB! Julen 2015 (Ja eg leste bloggen hennes da, før hun ble for høy for meg) HUN plukket meg ut som VINNER av en dag i kalenderen hennes og eg vant en Smoothie maskin, men HVOR er den!??? Eg har sendt henne melding på FB 2 ganger og får samme svar: “Så rart, eg trodde den var sendt – skal sjekke” ALDRI noe tilbakemelding etter det…..Syns det er utrolig dårlig gjort når hun selv, eller uansett type Give Away ikkje får avgårde premiene. Så ja, AB skylder meg en Smoothie maskin, så det så 😉

  1. Hei😊 Du, det der synes jeg er utrolig dårlig gjort. Den Smoothie maskinen skal du søren meg ha, ikke gi deg!💪🏻 Om det er noe trøst så kan jeg fortelle at det dessverre er mange bloggere som roter med premiene de skal dele ut😞

 4. Så kult at dere er på snap!
  Til deg over her som spurte om Daniel (roomien til KU), så skulle han vel bare bo der en liten stund? Høy på pæra er han iallefall. Grøss!

 5. Noen som fikk med seg at Ørjan sa på bloggerne premierefesten at AB “hadde fått nye tits”?? Delte dette på sin egen snap hvor AB hysjet på han!! Venter i spenning på om det stemmer 😬😬

   1. Jaaa!! Typ; Her er AB som er ute på vift for første gang med sine nye tits!! Og ho bare; Hyysj da!! Litt småsur 😂😂

 6. Litt avsporing her – men er det noen som vet hvor det ble av hunden til Lene? Levi?

  Jeg har spurt henne på hvert eneste innlegg hun legger ut for tiden, men hun nekter å godkjenne spørsmålet mitt :O

  Fantastisk blogg! Er innom HVER dag! Dere er så flinke! <3

  1. Hei😊 Tusen takk for at du liker oss og er innom hver dag❤️ Godt spørsmål. Har også lurt på dette. Mener å huske at den skulle gis bort. Noen andre som vet?

 7. Bloggen deres er kjempebra, men det fokuseres mye på alderen til Anne Brith. Hun er 41? Er det så mye? Kan ikke dere heller si at det er henne dere ikke er så stor fan av, og roe ned aldersgreiene?

  1. Takk for at du liker oss😘
   Anne Brith er 42 år, bare så alderen blir rett🙊 Det er overhode ikke noe galt i å være midt i livet, og jeg føler ikke at vi tar opp dette med alder mere enn henne selv og hennes lesere. At vi har litt gøy med alderen er nok mest fordi hun selv har provosert en rekke ganger, med å si og gjøre ting som man helst forbinder med unge jenter. Eksempler som kan nevnes er å vise frem stive brystvorter, tight gap og dette evige jaget etter en mann. Alt dette er bare morsomt og vi mener ikke noe vondt med det. Vil også påstå at vi skryter av henne der det er fortjent. Men så mener vi også, akkurat som God kveld Norge, at det er litt gøy at hun vil date menn som er ti år yngre😊
   Dessverre så får hun kun bloggen til å gå bra ved hjelp av provokasjoner, og da må man tåle litt “morsomheter” rundt seg selv. Noe jeg er meget sikker på at hun gjør. Men hey, 40 er jo de nye 30 😊

   1. Demi More, Jenifer Lopez og Kourtney Kardashian gjør det. Så hvorfor skal ikke norske kvinner kunne gjøre det? Whatever rocks your boat sier nå bare jeg 😊

 8. Litt brå den forrige kommentaren min, bare blir litt satt ut. Han nye bloggeren er vel minst like “gammel”?

 9. Hei igjen! Digger bloggen deres, sjekken der flere ganger dagen 😅
  Om det er lov å komme med ønsker her, så ønsker jeg meg ett innlegg om Andrea Badendyck. Der er det mye å sette fingern på, spør du meg…

  Også har dere lagt merke til skoa som alle reklmerer for (Ida Wullf, Eirin Kristansen, Andrea Badendyck++)? Må være sykt gode………..

  1. Tusen takk for at du liker oss😘 Vi prøver å få med oss bloggerne som ligger på 1.- 50. plass på Blogglisten. Selvfølgelig gjør vi unntak😊 Andrea har jeg ikke sett så mye av, annet enn når det gjelder betakaroten og andre bloggepiller😊Men skal følge litt med😊Takk for tips😘
   Skoa ja, de ser faktisk sykt gode ut😊

 10. Ikke angående innlegget:
  Synes det er noe rart med hvordan bloggere reklamerer på snapchatstories. Spesielt Sophie Elise, er det bare jeg som synes noe er “off” med det? Det føles så fake og uærlig fremgangsmåte, for jeg klikker kanskje ikke gjennom storien så langt at jeg ser #annonse…

  Men det er mulig jeg bare synes det er helt feil kanal å bruke til reklame fra blogger, føler ikke snapchat skal brukes slik.

  Provoserer meg også hvordan hun klikker på media for å ha hengt seg opp i at HUN tar feil ang. rødt kjøtt og kreft. Hun kan jo ikke drive å preache bullshit for å få resultater? Journalister og nettaviser og politikere osv blir også faktasjekket, hvorfor innta offerrolle… åhhh nei jeg synes ikke leserne hennes skal skremmes til vegansime

  1. Snapchat brukes mye til reklame, da mest til å reklamere for egne blogginnlegg. Har også sett st SE har kjørt ren reklame på snap uten at jeg heller la merke til om hun merket dette riktig. Reklame skal merkes på alle bildene på snap. Skal absolutt følge med😊 Når det kommer til opplysningene hennes om kjøtt så vil jeg si at hun ordla seg meget dårlig. Synd, for hun har rett i noe😊

 11. Jeg liker denne bloggen sååå mye bedre når dere skriver innlegg med humoristisk snert og ironi. Innlegg som dette føler jeg blir som en Kvinneguiden 2. Skal man skrive nedsettende om andre så må det i det minste gjøres med glimt i øyet, og det har jeg savnet i en del av de siste innleggene deres.

 12. Er det noe beef mellom vår kjære Anna og Espen Hilton? :O virker hvertfall sånn etter blog awards.

  Jan: Det positive ikveld var at Espen Hilton ikke vant noe
  Anna: ja, helt enig. Han er en fiasko.
  Venninne: hvem da?
  Anna: ESPEN HILTON! *himling med øynene*

  (sikter til dagens episode av bloggerne)

  Ps. Elsker bloggen deres<3

   1. Hun mener at noen sitter å drar i tråder for at enkelte skal vinne. Det har ryktes at noen av vinnerne er venner med folk i juryen.

 13. Synes det du skriver er litt drøyt! “Se seg selv i speilet og se at hun er en sliten husmor”.. Synes du har begynt å gå litt over streken i fler innlegg. Synes du rakker ned på henne, og det taper du deg på! Det å rakke ned på noen mtp utseendet burde du holde deg for god til. Du skriver du er i 30-årene nå, da er det ikke lenge til du selv er der da. Jeg elsket denne bloggen før, men nå mistet du meg. Hold deg saklig, kom med konstruktiv kritikk og ikke skriv nedsettende om folk. Det er ikke ålreit å skrive slik som du skrev nå. Man skal ikke få andre til å føle seg dårlig over utseende, alder, utdannelse eller jobb.. Anne Britt kan provosere mye og komme med litt merkelige holdninger, men å komme der og be hu ta seg en titt i speilet og innse at hu ikke er så veldig interessant det er ikke Ok! Dette har du gjort flere ganger. Dere skal liksom være så mye bedre enn alle bloggerne, men det du gjør i dette innlegget er jo netopp det samme som du klager på at bloggerne gjør ; du får folk i 40-åra til å føle seg dritt og lite interessante. Du har flere ganger slengt ut holdninger om at man har gått ut på dato etter 40 åra! Denne bloggen har blitt kjedelig og du kaster sten i glasshus! Dette var derfor siste klikket jeg brukte på denne bloggen. Du må være en bitter person som har behov for å holde på slik….

  1. Hei Rikke😊 Håper du kan bruke et klikk til slik at du får lest mitt svar. Jeg har IKKE skrevet at hun må se seg i speilet. Jeg har skrevet at hun må se seg selv, da utenfra slik folk ser henne. Hun klager også ofte over at hun er sliten.

   Jeg rakker ikke ned på folk i 40-åra. Når jeg hører dette tenker jeg to ting, de forstår ikke min humor og eller de er selv i 40 åra og tåler lite. Om jeg omtalte folk i 30-åra ville jeg ikke fått reaksjoner på alder. Jeg mener absolutt ikke at folk i 40-åra er utgått på dato, da har du misforstått. Og mulig min humor ikke kommer nok igjennom på dette punktet. Da må jeg i såfall ta dette til etterretning og jobbe med det. Det jeg reagerer på er når folk prøver være 15-20 år yngre enn det de er, det er alt.

   Meget synd at du synes bloggen er blitt kjedelig og at du har bestemt deg for å forlate.

   Må få si at jeg synes det siste du skrev var utrolig stygt av deg. Vet ikke hvem av oss som virker mest bitter med et slik utsagn.

   Takk for at du har fulgt oss så langt😊

Leave a Reply