O’BOY, ANE MÅ TA DEN TØFFE JOBBEN

Anne Brith har nå bestemt seg for å sette inn nådestøtet, hun skal finne seg en mann koste hva det koste vil.

Hun betaler nå Ane Hagen i byrået MatchMe 35.000(!)kr. for å finne drømmemannen. Hun betaler av egen lomme, påstår hun (Tipper det blir snakk om spons etterhvert). Anne Brith må være en perfekte kandidaten til å reklamere for et slikt byrå, om hun lykkes da vel og merke.

Jeg lurer på (siden det kan være snakk om spons), hvis hun finner Mr. perfekt, kan man da si at han er kjøpt og betalt? Og må hun merke innleggene med spons hver gang hun viser han frem på bloggen? Og perfekt det må han være, mor sjøl har store krav til denne mannen hun betaler for. Men betale for en kopp kaffe på en date, nei det kan hun ikke. (Jeg kan kanskje forstå det litt nå når hun har brukt så mye penger på å finne han).

Det er iallfall snakk om mye penger å bruke på en matchmaker, penger som faktisk kunne kommet godt med til huset de sparer til. Mulig det ville gått mye bedre med hennes mannejakt om hun senket noen av kravene sine. Man kan ikke få både i pose og sekk, dessverre. Jeg tenker litt med meg selv at dette hun tilbyr kanskje ikke er så lukurativt for en mann med høy utdanning, høy stilling og i begynnelsen av 30-åra, men hva vet vel jeg. Mirakler har skjedd før. Nå er hun i tillegg kjendis (D?) og aktuell med Bloggerne, så kanskje det kan hjelpe på.

Mor sjøl klager ofte over hvor mye arbeid det er å være alenemamma, tror det blir nevnt i nesten hvert innlegg. Har hun nå egentlig tid til en mann i livet sitt nå? Hun som ikke en gang har tid til å finne han selv og må sette bort jobben til andre.

Hun forteller også at hun er lei datingen på Tinder og Sukker fordi hun ikke har tid. Hun ønsker rett og slett å hoppe over dating-delen med datingen, og gå rett inn i et forhold.

Hun er også lei av menn som ikke har tålmodighet:

(Skjermdumper annebrith.blogg.no)

Apropos det å bli sur fordi folk ikke svarer med en gang. Minnes at hun selv, da hun datet han hun hadde en weekend i Tromsø med, sa at om ikke personen hun datet ikke svarte henne med en gang på snap eller mld. da var han ikke nok interessert i henne. Da ville hun ikke ha ham. Kan det være at mennene på Tinder og Sukker tenker likt?

Jeg vil ønske henne lykke til og håper det blir uttelling for pengene. Hadde vært flott for ungene om de kunne få seg en “pappa” i huset også. Matbudsjettet ville kanskje også øke til normalen. Hun har nylig økt det litt da, fra 1000(!)kr til 1500kr. uka, da hele familien plutselig begynte å drikke O’boy i mengder. Selvsagt rett etter en reklame

vent, akkurat nå gikk det opp for meg hvorfor mor sjøl har holdt matbudsjettet sitt så lavt, faktisk så lavt at jeg til tider har vært litt bekymra for om alle fikk i seg det de burde. Hun har selvsagt spart penger for å få råd til denne matchmakeren.

(Jeg venter fremdeles spent den store nyheten hun skulle fortelle).

Adina xoxo