BRUDD MEG HER OG BRUDD MEG DER

Hei alle sammen 🌸

Jeg trengte litt tid på å roe meg ned etter dagens Bloggerne, derfor kommer dagens innlegg litt sent. Kristine Ullebø fortsetter å minne meg om Vicky anno 2007 og det er fortsatt frustrerende å se på. I dag fikk vi se Kristine ligge og gråte alene dagen derpå mens hun sier at hun ikke orker tanken på at forholdet med Fabian ikke skal funke. Han har vist henne så utrolig mange steder. Alt i Oslo har han vist henne, og tanken på å se de stedene uten han virker visst uutholdelig. Well well. Kjenner til tankegangen altså, men jeg er sikker på det finnes steder i Oslo hun kan gå uten å minnes han. Det finnes for eksempel ganske mange flere kaffebarer enn Kaffebrenneriet som de stadig er på sammen.

Videre sier Kristine at hun aldri kommer til å komme over han om det blir slutt. Hun hadde håpet å være den jenta som kanskje kunne forandre han og få han til å slå seg til ro. Det tok henne sju år å finne han, og hun spør hypotetisk om hvor lenge hun skal gå og vente på en ny en. Altså. Jeg orker ikke 😭 Dette er så hjerteskjærende å høre. Typisk oss jenter å håpe at vi er den spesielle jenta som skal klare å forandre en fuckboy. Og jeg kjenner meg SÅ igjen i å bli i et forhold som går på psyken løs bare fordi man til slutt sitter der og tror ingen andre vil ha en.

Med tanke på at Fabian er så himla god på å blande norsk og engelsk lurer jeg på om Facebook kanskje har en ledig stilling til han. De liker å oversette tekster automatisk, men her tror jeg kanskje de bomma litt:

(Skjermdump Helene Drage/Facebook)

Når vi først er inne på Kristine og brudd ser det ut som hun er i ferd med å gå i Fotballfrue sine fotspor hva angår markedsføring:

Jeg tok meg en tur innom forbrukerombudet.no som har følgende å si om merking av sponsede produkter:

Det du legger ut kan ikke inneholde salgsfremmende reklame. Med dette mener vi fremtredende eksponering av produktet, som for eksempel oppfordringer til kjøp eller opplysninger om hvor du kan kjøpe en vare.

(Skjermdump forbrukerombudet)

Det skal nevnes at Kristine senere i innlegget har lagt inn både link og ei litta rabattkode til nettbutikken jakka kan kjøpes i.

(Skjermdumper Kristine Ullebø)

I tillegg er ei flaske med Bulmers godt synlig på samtlige sju bilder i dette innlegget. Det er ikke mange månedene siden Fotballfrue ble tatt for brudd på alkoholloven etter å ha reklamert for klær fra Gina Tricot mens hun poserte ved siden av en flaske champagne. For spesielt interesserte har VG skrevet om dette HER. Jens J. Guslund i Helsedirektoratet sier her at forbudet er til fordi man tror reklame for alkohol øker forbruket. Meget godt poeng, for jeg må innrømme at jeg er en sånn type jente som blir alkoholtørst av å se så mange bilder av en Bulmers. Det ser faktisk mer ut som det er det hun reklamerer for enn jakka. Hun sitter der også med en kaffekopp, så hvorfor trenger alkoholen i det hele tatt å være med på bildene?

Jeg bare spør.

❤️ Vicky

20 thoughts on “BRUDD MEG HER OG BRUDD MEG DER

 1. Livet blir bedre med bloggomtoppbloggere. Veldig avhengighetsskapende!! Sikkert viktig å merke innleggene deretter. ” avhengighets alarm “

  1. Tusen takk Lotte, glad for å høre at vi gjør livet ditt bedre ❤️😘 Der er jo viktig med korrekt merking, så kanskje vi må vurdere det 🙈

 2. Fabian ligner på Espen Lind. IKKE Leonardo Dicaprio. Sorry to break it to you..

  PS: Må spole over scenene med dem på bloggerne pga engelsken.

 3. Fin blogg jenter 😃
  Har lagt merke til at Kristina Andersen også har hatt alkohol pent oppstilt på bilder, ingen har sagt noe til det som jeg har fått med meg. Så det er tydeligvis forskjell på hvilke bloggere som får pes for det. Ikke at det er riktig å gjøre det, men burde være likt for alle.

  http://www.kristinaandersen.no/2017/08/23/host-dette-ser-jeg-frem-til/

  http://www.kristinaandersen.no/2017/07/18/spillkveld/

  Fortsett den gode jobben dere gjør 😊

  1. Det er vel først når alkohol vises frem sammen med sponset innhold at det er problematisk 🙂 I et vanlig innlegg uten noe spons/reklame er det vel ikke noen regler på det.

   1. Tusen takk Unni ❤️ Ikke lett å vite hva som er lov og ikke lov i bloggverden når så mange ikke overholder reglene 🙈 I det første innlegget du linker til syns jeg vinflaska er en “naturlig” del av det ene bildet den er med på, mens på det andre innlegget du har linket til syns jeg det var veldig fokus på den ølen. Nesten litt merkelig at det er et krav at alkoholen må vises med sponset innlegg for at det skal være ulovlig 🤔

   2. Alkoholloven er meget streng, det er ikke lov å reklamere for alkohol. Husker for en tid tilbake at en fotballpub måtte fjerne en av fotballtrøyer som hang på veggen, da denne hadde reklame for alkohol. Så strengt er det faktisk.

 4. Får vondt av Kristine jeg også, mest fordi jeg nettopp har kommet meg ut av et sånt forhold.. Kjenner til følelsen av at jeg aldri skal komme meg over han, at alle steder i Bergen minner meg om noe vi har gjort sammen osv. Det gjør vondt, men satser på å komme meg over han til slutt. Til tross for et tilbakefall i fylla forrige helg, det hjalp ikke akkurat. Men vi skal vel alle gjennom en sånn kjærlighet..

  1. Så godt å høre at du har kommet deg ut av det Elise ❤️ Det er bare å holde ut og tenke på at i lengden er det nok best å være foruten han. Lykke til og håper det gjør litt mindre vondt for hver dag som går 😘

 5. Har det rabla helt for mammaen nå, eller? For to timer siden la hun ut et innlegg om at hun hadde runket på seg senebetennelse. 147 negative kommentarer på Facebook, også ble innlegget slettet. Hun må ha tørna helt?! Moden for alderen, si!

  1. Noen som leste dette innlegget? Jeg gadd ikke klikke meg inn da jeg regnet med det gikk lett inn i rekken av clickbaits, men nå ble jeg nysgjerrig…😙

   1. Det var bare pinlig hele veien. Bekymret for hvordan hun skulle klare å signere bøker med et vondt håndledd. Som sikkert kom fra at hun hadde skrevet så mye på pc. Mammaen sin det!

  2. Runka på seg senebetennelse 😂 Og jeg som trodde hun og Janbanan ville ha et barn til? Blir ikke gravid av å runke på seg senebetennelse si 😁

  1. Tusen takk Linda ❤️😘 Haha, stusset litt på at det var sju år, men tenkte hun hadde begynt å interessere seg for gutter som 13-åring 😊

Leave a Reply