BRUDD MEG HER OG BRUDD MEG DER

Hei alle sammen 🌸

Jeg trengte litt tid på å roe meg ned etter dagens Bloggerne, derfor kommer dagens innlegg litt sent. Kristine Ullebø fortsetter å minne meg om Vicky anno 2007 og det er fortsatt frustrerende å se på. I dag fikk vi se Kristine ligge og gråte alene dagen derpå mens hun sier at hun ikke orker tanken på at forholdet med Fabian ikke skal funke. Han har vist henne så utrolig mange steder. Alt i Oslo har han vist henne, og tanken på å se de stedene uten han virker visst uutholdelig. Well well. Kjenner til tankegangen altså, men jeg er sikker på det finnes steder i Oslo hun kan gå uten å minnes han. Det finnes for eksempel ganske mange flere kaffebarer enn Kaffebrenneriet som de stadig er på sammen.

Videre sier Kristine at hun aldri kommer til å komme over han om det blir slutt. Hun hadde håpet å være den jenta som kanskje kunne forandre han og få han til å slå seg til ro. Det tok henne sju år å finne han, og hun spør hypotetisk om hvor lenge hun skal gå og vente på en ny en. Altså. Jeg orker ikke 😭 Dette er så hjerteskjærende å høre. Typisk oss jenter å håpe at vi er den spesielle jenta som skal klare å forandre en fuckboy. Og jeg kjenner meg SÅ igjen i å bli i et forhold som går på psyken løs bare fordi man til slutt sitter der og tror ingen andre vil ha en.

Med tanke på at Fabian er så himla god på å blande norsk og engelsk lurer jeg på om Facebook kanskje har en ledig stilling til han. De liker å oversette tekster automatisk, men her tror jeg kanskje de bomma litt:

(Skjermdump Helene Drage/Facebook)

Når vi først er inne på Kristine og brudd ser det ut som hun er i ferd med å gå i Fotballfrue sine fotspor hva angår markedsføring:

Jeg tok meg en tur innom forbrukerombudet.no som har følgende å si om merking av sponsede produkter:

Det du legger ut kan ikke inneholde salgsfremmende reklame. Med dette mener vi fremtredende eksponering av produktet, som for eksempel oppfordringer til kjøp eller opplysninger om hvor du kan kjøpe en vare.

(Skjermdump forbrukerombudet)

Det skal nevnes at Kristine senere i innlegget har lagt inn både link og ei litta rabattkode til nettbutikken jakka kan kjøpes i.

(Skjermdumper Kristine Ullebø)

I tillegg er ei flaske med Bulmers godt synlig på samtlige sju bilder i dette innlegget. Det er ikke mange månedene siden Fotballfrue ble tatt for brudd på alkoholloven etter å ha reklamert for klær fra Gina Tricot mens hun poserte ved siden av en flaske champagne. For spesielt interesserte har VG skrevet om dette HER. Jens J. Guslund i Helsedirektoratet sier her at forbudet er til fordi man tror reklame for alkohol øker forbruket. Meget godt poeng, for jeg må innrømme at jeg er en sånn type jente som blir alkoholtørst av å se så mange bilder av en Bulmers. Det ser faktisk mer ut som det er det hun reklamerer for enn jakka. Hun sitter der også med en kaffekopp, så hvorfor trenger alkoholen i det hele tatt å være med på bildene?

Jeg bare spør.

❤️ Vicky