SISTE UKES CLICKBAITS UKE 36 OG 37

Hei alle sammen 🌸

Flere har spurt etter oppsummering av ukas clickbaits etter at det ikke kom noe i forrige uke. Neida, ingen har spurt, men jeg har lært av toppbloggerne at det er vanlig å si at “flere spør” for enten å ha en unnskyldning til å skrive om noe eller for å fortelle hvor noe er kjøpt.

Det har vært mye skriverier om mammaen til Michelle (og William og Lucas) i nettavisene den siste tiden, så mye at det har blitt litt vel mye. Selv om hun har begynt å vise seg naken i tide og utide har hun ikke glemt kunsten å lage (dårlige) clickbaits. Lurer på om jeg går for en live-kommentering denne gangen hvor jeg tipper hva overskriften handler om her før jeg leser innlegget selv.

“UTE TIL SALGS NÅ” lød overskriften 4. september. Man skulle tro det var boken som hadde kommet ut for salg tidligere enn planlagt, men det vet jeg jo at ikke er tilfellet. Apropos salgsstart for boken, var ikke den egentlig satt til 9. september? Nå er den plutselig 25. september. Korriger meg gjerne om jeg tar feil eller bare har drømt dette. Uansett så handler innlegget om at mammaen fortsetter garasjesalget sitt, bare at det nå vil foregå ved at hun legger ut ting på Facebook. Så må man melde sin interesse på e-post og hente gjenstandene i Søgne. Si meg, finnes det ikke egne kjøp og salg sider for Søgne på Facebook?

“PLUTSELIG ENDER DET I RETTEN”. Jeg har tidligere snappet opp at det har vært noe uoverensstemmelser mellom mammaen og familien, og at det har vært snakk om en rettssak, så jeg tror selvfølgelig det handler om dette. Men nei, det handler om at det har vært hektisk aktivitet med folk som har hentet disse møblene hun har solgt på Facebook, og at noen av disse folkene ikke har dukket opp til avtalt tid.

“JEG OG JAN LÅ SAMMEN FLERE ÅR FØR VI BLE ET PAR”. Jasså, så det hendte at Jan fikk dyppe bananen sin litt innimellom da dere bare var bestiser? For å være helt ærlig er jeg usikker på hva mammaen skal frem til her. Hun skriver om at de har sovet på en madrass i stuen i to uker mens hun har pusset opp soverommet, og at det å flytte inn på en nytt/nyoppusset rom er nesten som å sove sammen med noen for første gang. Jaha ja. Så i teorien kan man ta med seg kjæresten på et hotellopphold og plutselig ha en like spennende natt som første gang man sov sammen? 🤔

“FORLOVELSESRINGEN ER AV OG DRØMMEN ER KNUST”. Vent nå litt, er det ikke en stund siden bryllupet ble avlyst/utsatt nå? Har paret omsider bestemt seg for å gå hver til sitt? Tok sjalusien til Janbanan overhånd etter at hele Norge fikk se mammaen naken? Etter hva jeg forstår har hun tatt av seg ringen for å slippe å bli minnet på hele tiden at bryllupet er avlyst/utsatt.

“JEG HAR SUGD EN ANNEN MANN OG HATT TREKANT”. Oida. Dette var voldsomme nyheter å komme med. Har mammaen vært utro mot Jan og hans banan? Kan det være at hun har vært på innspilling av pornofilm og gjort dette i jobbsammenheng? Når har hun hatt tid til dette? Det virker som paret bare har lekt “Jeg har aldri”-leken. En lek de fleste andre som ikke fikk barn mens de fortsatt var barn antagelig har dumpet borti på en eller annen fest. Morsomt konsept denne leken, om man tenker over det. De gangene jeg motvillig har blitt med på den har det mest virket som en unnskyldning for folk til å få skrytt litt av sine seksuelle erfaringer. Mammaen må innrømme at dette er den gøyeste leken hun vet på fest. Jeg må innrømme at det er den kleineste leken jeg vet. Mammaen klarte dessverre å slette videoen av leken med Janbanan, men melder om at vi kan vente i spenning på en ny runde.

Isabel Raad holder fortsatt på med clickbaits, men der har jeg helt sluttet å la meg lure. Her om dagen kom hun med innlegget “HAN VIL VÆRE MIN SUGARDADDY” hvor hun hadde fått følgende forespørsel av en mann:

(Skjermdump sraad.blogg.no)

Her blander frøkna begrepene litt, for det denne mannen ønsker er financial domination hvor han skjemmer henne bort med penger uten å få noe tilbake. En sugardaddy vil gjerne ha selskap av sugarbaben sin i bytte mot pengene han bruker på henne. Men la gå. Isabel syns det er leit at denne meldingen hadde vært en drøm for mange jenter å få. Videre sier hun at hun aldri kommer til å forstå seg på dette, og at det er direkte ekkelt og kvalmt. Hmm. Hvis jeg hadde hatt valget mellom å få masse penger av en mann uten å måtte gi noe tilbake, eller å tjene pengene mine på en blogg hvor jeg holdt meg på topplista ved hjelp av masse clickbaits vet jeg neimen ikke helt hva jeg hadde valgt.

Tenkte jeg skulle inn og se om Anne Brith har produsert noen clickbaits i det siste.

Kake!

Herreguuud, dette er det nydeligste jeg har sett i hele dag. Til og med nydeligere enn skoene jeg kjøpte i formiddag. Også jeg som begynte et nytt og sunnere liv i morges. Det har jeg jo bare prøvd på ørten ganger de siste månedene, så hvorfor ikke utsette det litt til? Det er tross alt premiere på Bloggerne i dag, og da må man vel ha noe å kose seg med? Eventuelt noe å trøste seg med om det hjerteskjærende klippet med Kristine Ullebø blir vist igjen. Oppskrift på kaka kan dere finne på mor sjøl sin blogg. Jeg har dessverre for lavt blodsukker til å finne flere clickbaits og må rett ut på butikken nå 🙄

Håper dere har hatt en fin start på uka 😘

❤️ Vicky