UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 37

UKAS RETWEETER:

David Wathne, dere vet han rappkjefta bergenseren fra sporten på Tv2, skrev dette på Twitter:

Han syntes tydeligvis at det var søtt (mener egentlig idioti) at VG alltid må gjengi slikt fjas. Well Well, se hvem som føler seg nødt til å gjengi (retweete) vårt fjas, da.

Vi synes det er søtt (ikke idioti altså) hver gang folk med mange følgere er fortørnet, refser eller forarges av «puppestunt», sex og nakenhet de ser seg nødt til å retweete. Kanskje han til og med likte innlegget vårt, og hadde håpet på et bilde av mor sjøl i baris. Uansett, takk Davy!<3


UKAS COUPLE GOALS:  

Kristine Ullebø og Kjæresten Fabian Venjar Raae har helt klart sett på seg selv som Norges svar på Kate Moss og Johnny Depp. Selv om ingen andre har hatt de samme tankene så har disse to jobbet hardt og målrettet med både klesstil (Kristine har vært både rocker og cowgirl) og poseringer. Til og med detaljer som røyk, whiskey, «heoin chic» og fjes uten sminke har vært på plass. De har også flere ganger nevnt at Jånny og Keit er forbilder.
(Faksimile Kristineullebo Instagram) 

— It ain’t happen this way, som noen ville sagt. Det er noe med det å prøve litt for hardt. Det vil synes for godt, og dermed ikke skje.

Well Well, denne uka kåret Britiske Vouge, selveste faktisk, disse to til Norges Jånny og Keit:(Faksimile vouge.co.uk)

Dette er altså Skam skuespiller Henrik Holm og kjæresten Lea Meyer. Første gang jeg så Henrik som Even i Skam, tenkte jeg wow, for en karisma. Han kommer til å nå langt. Og se nå, han er selveste Jånny. Ikke han fra Stovner altså.


UKAS MED ELLER UTEN FILTER: 

Mor sjøl er også i år med i Bloggerne. I den forbindelse har vi sett alle bloggerne i utallige intervjuer denne uka. Jeg kunne ikke unngå å se at Anne Brith så helt annerledes ut foran kamera enn hun gjør på bloggen. Slik jeg ser det så må hun bruke filter der filter brukes kan på bloggen. Bloggen er et eneste stort filter. (Takk gud for at kaninfilter ikke finnes der også).

(Faksimile God kveld Norge Snapchat)

God kveld Norge gjorde også litt morro ut av aldersreachen hun har på Tinder. Det ble også spurt om det var 23(!) hun egentlig mente var nedre grense. Så lo de godt alle sammen og jeg satt undrende tilbake med spørsmål om det faktisk var hennes nedre grense før. Nevnte ikke hun noe om en date med en på 27 tro. Davy er altså for gammel.


UKAS KJÆRLIGHETSPAR: 

Denne uka postet Sophie Elise endelig et skikkelig kjærlighetsbilde av seg selv og kjæresten på Insta. Se så forelska og pene<3

Må nok en gang få skryte av oss selv og vår etterforskning for å finne ut hvem kjæresten var. Med hjelp av forstørrelsesglass, tålmodighet, våre leserne og Google, landet vi til slutt på Kasper fra Harstad. (KG var ubrukelig når vi trengte de). Ingen andre enn oss skrev noe om dette da. Les HER

Må innrømme at vi var innom alt fra Marcus og Martinus til gutta i Lemaitre, til hennes homofile venn Joakim og Cezinando.

UKAS HJEMKOMST

Da var Kristin også kommet tilrette igjen. Som vi vet er Lord Audun også tilbake. Det har ryktes at Linni Meister har vært forsvunnet sammen med disse, men det får jeg ikke helt til å stemme. Hvor har de vært?


UKAS SE-PÅ-MEG:

(Faksimile krisssy.blogg.no)

Elsker folk med selvtillit altså, men føler det blir helt feil når man må fortelle «alle» hvor kul man så ut og hvor mange som kikka. Hva med å hive opp et bilde og la folk få bedømme selv hva de ser og synes. Tror heller ikke noen trodde det var Norges Jånny og Keit som var ute å tråkka. Den stillingen er dessuten opptatt nå.


UKAS HARDTARBEIDENDE MOR: 

Jobber man hardt nok får man det man ønsker. Anne Brith har nå opplevd at akkurat dette har skjedd:

(Faksimile annebrith.blogg.no) 

Hun vil ikke røpe nyheten, så klart. Mjølke litt først, si. Men jeg tipper det er noen makroner (KG’s navn på barna hennes, som jeg herved vil adoptere. Ikke ungene da, herregud!) som skal stilles opp for fotografen, overrasket og glad i ansiktene sine, når den store nyheten skal røpes.

— Hard work, sier hun. Kan det være at mor sjøl har funnet en mann på Tinder eller Sukker eller hva det enn heter alt? Akkurat det burde det ha vært, for der er det lagt ned både arbeid og tid. (Til og med mer enn Vicky, si).

Ha en flott uke!

Adina xoxo

Advertisements

41 kommentarer om “UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 37

  1. Haha😂 Nå må jeg forsvare henne litt da og si at det er et stykke igjen til det😁 Nå fikk jeg meg en god latter, takk😘

 1. klarer faktisk ikke sette ord på hvor hardt jeg elsker den bloggen her, i mean; hva er hjernene deres laget av??? dritbra og såååå spot on på ALT!!!!! <3<3<3

   1. Man får ha tilgang til sosiale medier osv om man er med på det da. Man får også bo/være hjemme, det har jo ikke hun..

 2. Muligheter for at Gjelsvik, Lorden og Linni har vært med på en kjendisversjon av Robinson? De har jo vært lenge borte, tydeligvis uten tilgang til sosiale medier. Og jeg syns Kristin ser litt tan ut 🤔🤔

 3. Mor sjøl la ut snapp om hard work pay off bla ba signert kontrakt sifre sist uke.. bli kvalm av hele dama men må liksom følge haha dere derimot, ingen over ingen på siden, koser meg når jeg leser bloggen deres😊

  1. Jeg har et par jeg absolutt skulle fulgt, men måtte sette bort jobben til noen andre. Orket ikke. Utrolig gøy å høre at du koser deg med bloggen vår😘

  1. Tja, synes vi har viet henne massevis av oppmerksomhet i det siste😊 Tror nok det er så enkelt som å sjokkere og overraske (som om hun greier det liksom) mest mulig slik at hun holder seg aktuell til bokslipp.

 4. Hei! Jeg lurer litt på mor sjøl.. hun legger jo hele tiden ut og syter om at hun er alenemor. Og jeg forstår det er vanskelig. Men det jeg lurer på: er alle barna med samme mann? Hvor lenge har hun vært singel? Og hvorfor er ikke far sjøl lenger i bilde? Har hun skrevet ett innlegg om dette?

  1. Slik jeg har forstått det så har de tre eldste samme far. Ungene er hos han i ferier. Om han bor i Mosjøen eller Nederland er jeg usikker på. Minstemann har en far som bor i nærheten slik at hun deler omsorgen med han😊
   Hun har nok skrevet noe om dette tidligere uten at jeg vet det helt sikkert. Jeg skal hvertfall lete litt nå🙊

 5. det er bare trist av blogger holder seg på topp ved å forente operasjoner og av å prøve å lure stakkars unge jenter til å kjøpe dyre produkter om å få langt hår og dyp brunfarge… Sophie Elise prøver seg med at hun liksom bryr seg om miljø, men gjør mye som går mot sin hensikt. Anna Rasmussen prøver seg på «free the nippels» ved å stå i doggy style å fronte puppene som ikke en gangs synes… det er så utrolig trist! Finnes det en ekte blogger der ute?

  1. For å svare på det siste først, — ja vi! 😁
   Det er ganske sykt at noen ønsker å selge seg selv for en C-kjendis fame. Mange tjener penger på å vise en falsk virkelighet med et hinsides overforbruk.
   Når det gjelder Sophie Elise så tror jeg hun oppriktig er opptatt av dyrevern og miljø. Men hun roper høyt og gjør tingene bare halvveis.
   Anna ville bare vise kroppen, hun🙊

 6. Tror det mer eller mindre klikker for mammaen. De overskriftene hun har nå fortiden henger ikke på greip. Stakkars barn når de en gang leser alt dette.

   1. Hun har jo blant annet tatt det ene og det andre i både lepper og fjes. Er også rykter om silikon. Synes det er så trist at en av de «få» oppriktige bloggerene vi hadde igjen, som var SÅ naturlig vakker, har sett seg nødt til å fikse på utseende hun også 🙁

 7. Altså. Jeg synes dere balanserer så bra konstruktiv kritikk og det å se en sak fra flere sider. Noen ganger på en knivsegg, men dere tipper aldri over i hets og skittkasting. Kudos!

Legg inn en kommentar