MENS VI VENTER PÅ BLOGGERNE

Hei alle sammen 🌸

I forbindelse med at Bloggerne har premiere på mandag har TV2 lagt ut ei litta snutt fra bursdagsfesten til Kristine Ullebø HER.

Altså. Hva skal jeg si. Hvor skal jeg begynne? Klippet handler i korte trekk om at hennes kjære Fabian Raw midt oppi all engelsken flørter litt for mye med venninnene hennes slik at Kristine til slutt har et sammenbrudd på soverommet. Dette er det vondeste jeg har sett på lang tid. Sist gang jeg gråt var i mars, så det er ikke så ofte jeg tar til tårene lenger, men mens jeg så denne videoen trillet de. Ikke bare en gang, men også da jeg måtte se videoen igjen etter at jeg tenkte å skrive om dette. Alt jeg kan tenke på er mitt eget sammenbrudd nyttårsaften 2007 da jeg var på hennes alder og hadde min egen Fabian. Eller egen blir feil å si, for denne type gutter er gjerne alle sin. Ingen jente fortjener å bli behandlet slik, og det er så synd at Kristine ikke forstår det selv. Samtidig forstår jeg at hun ikke forstår det, det er hennes første kjæreste og da er det ikke så lett å vite at det ikke er sånn det skal være. Kristine er heldig, for hun har en veldig fornuftig storebror som bryr seg, men han gidder hun ikke høre på. Jeg hadde ingen storebror. Foreldrene mine visste ikke hva som foregikk og venninnene mine skjøv jeg fra meg fordi jeg var så forelska. Kjære Kristine, hør på den flotte broren din. Senskadene den dagen du selv innser det han prøver å fortelle deg nå kan potensielt bli store.

Apropos broren til Kristine så fikk vi tilsendt noen screenshots fra en leser (tusen takk 😘) etter at han hadde fått skryt på Jodel:Etter litt mer skryt dukket plutselig Håkon opp selv med en selfie:En annen jodler (heter det det?) dukket opp og spurte om Håkon ville være med på date. Syns han svarte greit for seg med det jeg leser som et lite stikk til sin svigerbror:

(Skjermdumper Jodel Oslo)

Kjære Håkon. Du er knall. Alle skulle hatt en storebror som deg ❤️ Det må være kjipt at du ikke når inn til lillesøster som du så gjerne vil beskytte. Jeg tar gjerne imot kjærlighetsråd fra deg anytime.

PS: Legg merke til at venninna som Fabian egler seg innpå sier “det hjelper ikke at du snakker engelsk” (fritt gjengitt av meg, jeg orker bare ikke å se den vonde videoen en gang til for å finne ut ordrett hva hun sa).

Ta vare på dere selv kjære lesere, og la aldri noen slippe unna med å behandle dere dårlig 😘

❤️ Vicky