OLD NEWS OM FRØKNA & ANDRE FRØKNER

Ser dere noe nytt? Vi har fått ny logo som vi er meget stolte av. Se så fin den er.

Ser nå at den ser ut som den gamle.

Anne Brith har som de fleste andre bloggere fått hets både på bloggen og på snap. Det er spesielt én person som har ønsket å “trø mor sjøl ned i gjørma.” Dette er ikke greit og jeg klarer faktisk ikke forstå at noen har behov for å være drittsekk eller drittkjærring i et kommentarfelt. Kan det være lavt blodsukker? Krangla med kjæresten? PMS? Det kan være mange ulike grunner, men når det blir så ille som hun beskriver, da bør vedkommende bli fratatt PC.

Mor sjøl ønsker å straffe trollet:

(Skjermdump annebrith.blogg.no) 

– “Det er sikkert ikke engang lov”, du liksom. Det er bare noen få uker siden hun gjorde noe enda verre: postet mailadressen til en person som kun ga henne litt kritikk som hun ikke tålte. IP-adresser er forresten vanskelig å spore nøyaktig. Man kan bruke VPN. Etter 3 uker er IP’n fjernet fra registeret.

Det finnes andre måter å bli kvitt troll på, da. Blokkering eller balltre! Neida til det siste.


Isabel Raad
har shoppet igjen, for en bombe. Denne gangen ble det over 70(!) antrekk som hun bare måtte ha til en ny ferie.

Spektakulære reisemål som krever fancy antrekk fra bl.a Nelly, altså. Hun har snakket om Marbella, Maldivene og LA. Blir det noen av disse tro? Og blir vi å se henne i Norge før nyttår? Sist hun reiste ble det et opphold på to mnd. Med fest og… fest! Og litt lystgass, da.


God kveld Norge
tok for seg Mammaens puppestunt de også. De laget en søt liten videosnutt som man måtte inn på Facebook eller Instagram for å se:

Dette likte Anna dårlig. Dere vet, hun liker å provosere, men når noen faktisk blir provosert eller gjør en artig greie ut av det hun selv har delt, da kommer mobbe-kortet rimelig kjapt og gjerne en blokkering på toppen.

(Skjermdumper godkveldnorge/Facebook)

Fortalte jeg forresten at mammaen blokka oss på Insta før vi i det hele tatt hadde tenkt tanken på å følge henne? Well well, hun må ha lest oss da.

Frøkna har hatt en meget hektisk uke som heldigvis går mot slutten nå da. Jeg hadde ikke fikset det:


Er det bare meg eller er det fryktelig mye kos hele uka, eller mys (kos på Svensk) som frøkna sier. Hun har tross alt hatt Svensk kjæreste og da legger man om språket, må vite. Tro om Mor sjøl prater Nederlandske ord innimellom. Hun har tross alt bodd i Nederland i ti år, har hun nevnt (tusen ganger).

Jeg måtte titte innom kommentarfeltet til Isabel for å se om det bare var meg som reagerer på arbeidsuka hennes:

Om det er uinteressant, nei. Absolutt ikke. Jeg er oppriktig nysgjerrig da hun ofte sier at hun jobber 24/7. (Arbeidsnarkoman der altså). Ikke rart hun må ta seg så mange ferier.

Malin er også nysgjerrig:

(Skjermdumper Sraad.blogg.no)

La dere forresten merke til at hun på onsdag var på en konsultasjonstime. Hun postet klinikken på snap. Det kan bety enda en operasjon som hun så klart ønsker at vi skal spekulere i. Og det gjør vi gjerne. Kan det være puppene? Jeg vet at mange har nevnt at silikonene hennes ser litt merkelig ut, og at hun burde få sjekket dette opp. Man ser tydelig at det er noe som ikke stemmer helt, og det heter visstnok rippling eller kapsling . Dette skal vissnok være meget vanlig. Les HER

De fleste har sikkert fått med seg Isabels stikk til Kristina Andersen. Det har vært delte meninger om dette var på sin plass eller ei. Kristina har uttalt seg negativt om Isabels provokasjoner.

Siden det har stormet rundt Kristina følte hun at hun måtte komme med et innlegg for å forklare seg. Det gikk i at hun tidligere hadde gjort idiotiske ting, men at hun nå var snill, god og ferdig med fortiden. Isabel ble ikke nevn med et ord og ingen beklagelse kom.

Jeg har funnet tilbake til en av tingene som Kristina har skrevet om Isabel:
(Skjermdump kristinaandersen.no)

Ha en fin kveld dere.

Adina xoxo