OLD NEWS OM FRØKNA & ANDRE FRØKNER

Ser dere noe nytt? Vi har fått ny logo som vi er meget stolte av. Se så fin den er.

Ser nå at den ligner fryktelig på den gamle.

Anne Brith har som de fleste andre bloggere fått hets både på bloggen og på snap. Det er spesielt en person som har ønsket å “trø mor sjøl ned i gjørma.” Dette er ikke greit og jeg klarer faktisk ikke forstå at noen har behov for å være drittsekk eller drittkjærring i et kommentarfelt. Kan det være lavt blodsukker? Krangla med kjæresten? PMS? Det kan være mange ulike grunner, men når det blir så ille som hun beskriver, da bør vedkommende få hjelp.

Mor sjøl ønsker å straffe trollet:

(Skjermdump annebrith.blogg.no) 

“Det er sikkert ikke engang lov”, du liksom. Det er bare noen få uker siden hun gjorde noe enda verre, hun postet mailadressen til en person som kun ga henne litt kritikk, noe hun ikke tålte. IP adresser er forresten meget vanskelig å spore da man feks. kan bruke en såkalt proxy server som gjør det enda mer vrient å spore. Og etter 3 uker er IP’n fjernet fra registeret.

Det finnes andre måter å bli kvitt troll på da. Politi eller balltre! Neida til det siste der.


Isabel Raad
har shoppet igjen, for en bombe. Denne gangen ble det over 70(!) antrekk som hun bare måtte ha til en ny ferie.

Spektakulære reisemål som krever fancy antrekk fra bl.a Nelly, altså. Hun har snakket om Marbella, Maldivene og LA. Blir det noen av disse tro? Og blir vi å se henne i Norge før nyttår? Sist hun reiste ble det et opphold på to mnd. Med fest og… fest! Og litt lystgass, da.


God kveld Norge
tok for seg Mammaens puppestunt de også. De laget en søt liten videosnutt som man måtte inn på Facebook eller Instagram for å se:

Dette likte Anna dårlig. Dere vet, hun liker å provosere, men når noen faktisk blir provosert eller gjør en artig greie ut av det hun selv har delt, da kommer mobbe-kortet rimelig kjapt og gjerne en blokkering på toppen.

(Skjermdumper godkveldnorge/Facebook)

Fortalte jeg forresten at mammaen blokka oss på Insta før vi i det hele tatt hadde tenkt tanken på å følge henne? Well well, hun må ha lest oss da.

Frøkna har hatt en meget hektisk uke som heldigvis går mot slutten nå da. Jeg hadde ikke fikset det:


Er det bare meg eller er det fryktelig mye kos hele uka, eller mys (kos på Svensk) som frøkna sier. Hun har tross alt hatt Svensk kjæreste og da legger man om språket, må vite. Tro om Mor sjøl prater Nederlandske ord innimellom. Hun har tross alt bodd i Nederland i ti år, har hun nevnt (tusen ganger).

Jeg måtte titte innom kommentarfeltet til Isabel for å se om det bare var meg som reagerer på arbeidsuka hennes:

Om det er uinteressant, nei. Absolutt ikke. Jeg er oppriktig nysgjerrig da hun ofte sier at hun jobber 24/7. (Arbeidsnarkoman der altså). Ikke rart hun må ta seg så mange ferier.

Malin er også nysgjerrig:

(Skjermdumper Sraad.blogg.no)

La dere forresten merke til at hun på onsdag var på en konsultasjonstime. Hun postet klinikken på snap. Det kan bety enda en operasjon som hun så klart ønsker at vi skal spekulere i. Og det gjør vi gjerne. Kan det være puppene? Jeg vet at mange har nevnt at silikonene hennes ser litt merkelig ut, og at hun burde få sjekket dette opp. Man ser tydelig at det er noe som ikke stemmer helt, og det heter visstnok rippling eller kapsling . Dette skal vissnok være meget vanlig. Les HER

De fleste har sikkert fått med seg Isabels stikk til Kristina Andersen. Det har vært delte meninger om dette var på sin plass eller feil av frøkna. Jeg har fått med meg at Kristina flere ganger har disset Isabel, så derfor er det kanskje litt forståelig at hun nå tok igjen.

Siden det stormet rundt Kristina følte hun på at hun måtte komme med et innlegg for å forklare seg. Det gikk i at hun tidligere hadde gjort idiotiske ting, men at hun nå var snill, god og ferdig med fortiden. Isabel ble ikke nevn med et ord og ingen beklagelse kom heller.

Jeg har funnet tilbake til en av tingene som Kristina har skrevet om Isabel:
(Skjermdump kristinaandersen.no)

Ha en fin kveld dere.

Adina xoxo

21 thoughts on “OLD NEWS OM FRØKNA & ANDRE FRØKNER

 1. Det Kristina skrev er jo egentlig riktig da, og de fleste tenker det. Er bare at Kristina er en av de få som har turt å fronte disse meningene.

  1. Helt greit å ha en mening om en person. Men å skrive at noen “er den dummeste i bloggnorge”, og som hun tidligere har skrevet: “vi ler av henne”, det er smålig. Bloggere som får slike utsagn i kommentarfeltene sine ville ropt om mobbing og sjalusi. Er dette annerledes bare fordi det kommer fra en blogger og kollega? Bare nevner det😊

  1. Å kalle noen “den dummeste i bloggnorge” er vel rimelig smålig. Hun sa også at “alle ler av henne.” Synes det er så unødvendig av KA

 2. Å bli blokkert fra en åpen Instagram må være tidenes teiteste innfall. Det er jo bare å logge ut av Instagram, så ser man innleggene uansett. Anna er dessverre ikke den skarpeste kniven i skuffen.

 3. Selv om jeg også irriterer meg veldig over Isabel syns jeg det KA holder på med er usmakelig. For meg virker det som om KA føler seg truet eller irritert for at Isabel har klart å få ting til. Jeg er selv enig i at Isabel provoserer og skrivet mye misledende for å lure folk inn på bloggen. Det har irritert meg så mye at jeg på trass nekter å trykke inn på bloggen hennes uansett hvor dramatisk ting høres ut. Men det KA driver med er overhodet ikke greit. Hun bruker så mye hersketeknikk og snakker Isabel ned. Det virker som om hennes største ønske er få Isabel fryst ut! For meg er det hun driver med alvorlig mobbing. Jeg er uenig i begge de to sine metoder å “ta” hverandre på, ved å henge den andre ut på bloggen og ha spisse kommentarer. Men jeg HATER når noen kaller andre dumme og spesielt hånler og ser ned på andre. At hun nevner at “vi har ledd så mye av hun” blir jeg så forbanna av! Det er så stygt! tillegg kan jeg minnes at Isabel tidligere har nevnt at hun digger både Kristina og Ida Wulf i tidligere innlegg, mens Kristina har opptrådd direkten fiendtlig og, ikke minst, hånlig! Det skuffer meg dypt i sjelen at en så høyprofilert blogger med så mye påvirkningskraft bruker stemmen sin til å være en bølle.

 4. Dere er et lyspunkt i hverdagen i et ellers frustrerende blogg-Norge. ❤️ Jeg bare lurer på om dere kommer til å lage en ukentlig spalte eller noe lignende om Bloggerne, nå som serien starter opp igjen på mandag? Det hadde vært utrolig fint å kunne klikke meg inn her og lese et slags referat/deres tanker etter å ha sittet alene med frustrasjonen min rundt hver episode, haha! Jeg så f.eks. et klipp fra første episode nå, der Kristine Ullebø feiret bursdag, og gråt mens Fabian ignorerte henne og klådde på andre jenter som så ut som at de helst bare ville komme seg så langt unna ham som overhodet mulig; forståelig nok. Kort sagt brenner det inni meg, og jeg måtte dele dette med noen. Well, well.

  1. Tuuusen takk Victoria, det er et lyspunkt for oss å lese slike fine kommentarer ❤️ Jaaa, jeg har faktisk tenkt på at vi skulle ha en egen spalte på Bloggerne. Ukentlig som du skriver blir nok best. Kanskje oppsummering hver torsdag eller fredag. Hvis vi ikke blir så frustrerte at vi ikke klarer å vente da 😂

 5. Dette handler ikke om innlegget dere har lagt ut, men tenkte bare å gi tips til denne ukens clickbait.

  Mammaen er jo kjent for å skrive tidenes overskrifter, hvor hun lurer inn syke bisetninger i innlegget som indirekte handler om det hun skriver om, men egentlig ikke. Den ene syke bisetningen blir brukt som overskrift på innlegget, og da tenker hun sikkert fornøyd med seg selv at “ingen kan si at innlegget ikke omhandler overskriften”.

  Nå har hun lagt ut et innlegg i kjølevannet av all nakenheten hun har hatt på bloggen i det siste, hvor overskriften er at hun selger nakenbilder. Ikke en eneste plass i hele innlegget er hun i nærheten av å si noe som helst om å selge nakenbilder, ikke som en bisarr bisetning engang. Innlegget er rett og slett en annonse for betakaroten, og om at nakenbildene kunne vært en promotering for boken og at ingen hadde reagert om Jan hadde lagt ut samme bilde.

  1. Det med overskrift og at den nevnes i en liten setning, nesten med liten skrift, har jeg sett lenge. Og helt sant, derfor sier hun at innholdet passer med overskriften, selv om tråden i innlegget er om noe helt annet. Men som hun sa, vi må lese mellom linjene🙊
   Takk for tips, Mari😘

 6. Så bra innlegg! ❤️ Dere er SÅ flinke ☺️
  Og ja, Anne Brith gikk langt over grensen. Hun virker rett og slett bare bitter og som en slem person…. Utrolig smålig av hun! Snakk om å prøve å henge ut folk helt uten grunn. En typisk mobber, spør du meg.

 7. Tusen takk for fine ord om oss😘Virket som hun ønsket vise makt, noe flere bloggere også har gjort. Hva med å bare slette, blokke eller anmelde? Skal passe seg for å ikke bli anmeldt selv

 8. Kanskje dere kan skrive litt om Rannveig Heitmann og dobbeltmoralen hun har vist i en rekke saker, når det passer… Synes det er utrolig at hun fortsatt har tilhengere som ser gjennom fingrene med dette.

  Gjerne et nøytralt, saklig innlegg, så man ikke blir beskyldt for å være “haters”, som man gjerne gjør dersom man er kritisk til en blogger.

  1. Ranvei, som hun nå heter, er en blogger jeg følger med på. Har flere ganger skrevet om henne, og vil tippe det kommer mer😊
   Vi prøver alltid være saklige og nøytrale, men av og til skinner vår personlige mening igjennom.
   Sant det du sier, er man kritisk er man haters i mange sine øyne. Eller så er man sjalu🙊
   Jeg tenker det må være greit å være kritisk men på et saklig nivå.

   God helg😘

Leave a Reply