RULL INN PUPPEN

I dag tenkte jeg skrive et innlegg om bloggnorge som tar helt av for tiden. Alle skal plutselig vise pupp. Men så fant jeg ut at det allerede hadde blitt nevnt vel mye i det siste, på de fleste bloggene faktisk, derfor bestemte jeg meg for å droppe det. Neida. Her skal det blottes, host… jeg mener blogges.

Anna gjorde dette stuntet uten så mye mål og mening, kun fordi hun ville. Jeg har prøvd å lese mellom linjene opp til flere ganger, slik mammaen oppfordret oss til å gjøre med alle hennes innlegg, men nei, jeg finner ingen mening bak stuntet. (Annet en å provosere for klikk).

Det blir ropt ut om kvinnekamp og likestilling, at vi kvinner kan gjøre akkurat som menn og gå i baris. Men må det virkelig være slik at vi kvinner skal/må gjøre absolutt alt det menn gjør, bare fordi vi kan? Og når det ropes om likestilling, hvorfor må alltid puppen ut? Det er latterlig, spør du meg.

Selvfølgelig kom det et sutrete innlegg fra mammaen der hun sa — “det hadde ikke blitt en like stor greie om det var en mann som hadde posert i baris med rumpa i sky.” Og det har hun jammen rett i, for bildet av Burøe, der han hermer etter mammaen, ble glemt etter to sekunder, og ikke ble jeg provosert heller.

Men hvorfor blir det ikke en like stor greie med menn i baris som med kvinner? Kan det være fordi menn ikke har pupper, og at pupper er seksualiserte? Menn og kvinner er forskjellige, enten man vil innse det eller ikke.

Anna og flere med henne sier videre at –“her hjemme har vi et naturlig forhold til kropp” og “naken kropp har aldri vært et tema hjemme hos oss.” Men sladde og holde for brystvorten, det gjør de. Da må jeg stille spørsmål om hvor naturlig kroppen egentlig er der hjemme?

Slik det høres ut kan det virker som om hippietiden er tilbake i hvert et bloggehjem om dagen, hvertfall vil enkelte at vi skal tro det. For kropp er bare kropp, pupp er bare pupp, mens brystvorte er… eh, ikke så naturlig allikevel.

For all del, vær naken eller toppløs når dere pusser opp, ser TV, spiser eller gå ut med søpla. Men gjør det hjemme hos dere selv, vær så snill! Jeg forstår virkelig ikke at det må være slik at vi må vise frem alt selv om vi kan. Har noen av bloggerne tenkt på at disse bildene garantert havner på forum og på diverse snuskete nettsider, enten bildet de la ut nå var ment som alvor eller parodi? Bare nevner det.

Og barna deres, de som er vokst opp med en mor og far som vandrer naken rundt i hjemmet i tide og utide, hva tenker de? Jeg tror jeg trygt kan påstå at unger i dag synes det er like ekkelt, flaut og kvalmt å se foreldrene naken, som det var i 1950.

Vel, jeg skal ikke skrive mer om dette.

Eller vent, jeg må ta med noe Anne Brith nettopp skrev, som igjen viser at mor sjøl sier en del svada:

Ok, så hvis hun lyttet til barna, da burde vel det halvnakne “prosjektet” hennes være slettet da?

Da hun postet dette halvnakne “prosjektet” sitt sa hun at barna visste om dette og de syntes det var greit. Men da var det ikke helt sånn allikevel da.

I fremtiden tror jeg vi må forberede oss på å se mere til mor sjøl:

(Skjermdumper annebrith. blogg.no)

Kred til Anne Brith for ikke å kastet seg på puppe-trenden. Men noe måtte vises frem der i huset også, så vi fikk titte på mor sjøl bakfra, i en kort kort nattkjole. Det er faktisk like før “lillemor” titter frem. Siden bildet er tatt i en vinkel som tilsier at fotografen sitter på kne eller er veldig liten, lurer jeg på om det er minsten som har knipset bildet av sin mamma.

Les hennes dobbeltmoralske syn på naken kropp HER

Ps. Sist jeg skrev om feminisme tok det helt av i kommentarfeltet, men det trenger det vel ikke denne gangen, vær så snill.

Adina xoxo

57 thoughts on “RULL INN PUPPEN

 1. OMG 🙈 Så flaut Anne Brith! Hvor vil hun hen med å vise baksiden? Få mannlige beundrere? Jeg bare undrer! Måtte le når du skrev om det var minsten sjøl som hadde tatt bildet 😂😂 Åh nei du, hun har jo kamerastativ, proff blogger og “kjendis”som hun er…
  Jeg tok selv flere screenshot av henne da hun lå naken i senga og la 2 av bildene på Imgur for å vise til i en tråd der vi diskuterte. Da ble jeg sensurert av Imgur gitt! Fikk beskjed om å ikke legge ut sånne bilder, og at dette skulle være et “koselig sted for alle” på engelsk, og bildene måtte slettes. Jeg bare WHAAT?!Ikke koselige bilder altså?

  HEIER SÅNN PÅ DENNE BLOGGEN!! ❤️❤️
  Skulle gjerne ha sponset dere og handlet på noen av reklamesnuttene deres, men i motsetning til Anne Brith har jeg nettopp kjøpt et flott og dyrt hjem til meg og ungene, noe jeg er MEGET STOLT AV, ufør som jeg er og har leid lenge nå. Dette har jeg klart helt uten å utlevere barn, kropp og privatliv 👏🏼👏🏼👏🏼 Jeg er også alenemor som AB, eller deltidsmamma som det jo også heter når man får dele noe av samværet med far! Rett skal være rett. Hadde du prioritert annerledes så hadde du vært nærmere boligdrømmen du også som du har skrotet. Håper du legger mindre press på ungene dine da og slækker litt på krava om at ” Vi bruker 1000 kr i uka på mat” (Yeah right!!🙄) , “kun 6’ere er godt nok”, “jeg oppfostrer ikke tapere” osv. Er min funksjonshemmede og psykisk utviklingshemmede datter en taper i dine øyne da Anne Brith?! Fordi hun var fritatt for karakterer på skolen og i motsetning til deg: I FULL JOBB! Det finnes ikke et kvinnemenneske (bortsett fra Anna Rass) som provoserer meg så mye med denne dobbeltmoralen sin.
  Nå skal jeg drømme videre om hvordan jeg skal møblere vårt nye hjem og sove litt.

  Ha en fin dag alle sammen! ❤️ Spre smil på din vei, det er snart helg igjen! 😊

  1. Hei Viking-girl! Jeg skjønner hvor du vil med kommentaren din, men skulle ønske du kunne unngått å kommentere ting som har med utseendet hennes, da det er noe ingen kan noe for. Iallfall om du faktisk vil at folk skal spre smil på sin vei. Vær kritisk, men vær så snill: hold det saklig. Grensa mellom moral og dobbelmoral er syltynn. Kos deg med husmøblering! Det høres amazing ut! 🙂

  2. Hei Viking-girl.

   Jeg beklager å måtte si at jeg har sensurere deler av teksten din. Det er greit å skrive om ting som bloggerne selv har skrevet om, men vær så snill og ikke skriv negativt om utseendet til vedkommende.
   Grattis med hus😊 Det er så fantastisk å lese om hvor mye dette gleder deg. Og masse lykke til med innredningen😊

   Ellers vil jeg takke deg for mye skryt av bloggen vår, og at du faktisk kunne tenkt deg å sponse. 😘Smil fra oss

   1. Tar det til meg, husker ikke helt hva jeg skreiv for jeg var så provosert 😂🙈 Beklager! Legger meg flat.
    Hvis U har har sitert meg, så er det fint at du “tok” oss begge.

    Vil bare nevne at God kveld Norge snappet Anne Brith i går, på Bloggerne lanseringen, der hun innrømmer ar hun fortsatt er på Tinder og alderssegmentet hun søker er 33-45 år… Bare nevner det 😉

 2. PS! Hun la ikke ned Villa Perlesukker, hun gikk konkurs. Igjen! Nå går en god dose av blogginntektene til merkeklær, botox, fillers, vipper, tatoverte lepper og bryn. Hun som aldri har brydd seg eller tenkt over dette. Bare nevner det 😘

  1. Noen konkurser var det ja, stemmer.😊 Nå skal ikke jeg uttale meg om hun har tatt fillers og botox da jeg verken har hørt det eller sett det. Men jeg skal studere litt😊 Bare nevner det

 3. HELT enig! Og man skal ikke glemme at det er forbudt for damer å gå toppløs på gata.. men menn tror jeg har ganske lov? For den gode gamle grunn at damer har mere enn 2 nippler!

 4. Fantastisk at temaet kommer opp, men det blir bare gjort på feil måte! Hadde det vært et dagligdags bildet av Anna i en naturlig setting, hvor hun ikke poserte.. så ja! Men når hu gjør alt hu kan for å se digg ut på et bildet så forsvinner jo hele poenget!
  Og den siste videoen hun og Jan la ut var et stort steg i feil retning! Det var Jan som klådde på puppene hennes og mer eller mindre presset frem at hun skulle vise de frem og hun virket usikker! Altså “åhh nei, ska eg Gjøra det?” Hvor Jan deretter presser på at Ja! Her om jeg holder for nippelen din nå så..!
  Ja, nettopp..holder for nippelen! Der står Jan uten å holde for nippelen.. mens Anna gjør det! Da forsvinner IGJEN hele poenget! Da ser man en liten del av en pupp, en pupp som skjermes, akkurat det de jobber imot!?
  Derfor, blir det bare for oppmerksomhet og ikke den faktiske kampen imot “free the nippel”!
  Jeg er for at kvinners pupper skal være normalt og ikke bare seksualisert, men det her blir jo bare feil!
  Men en ting! Når det kommer til menn og bar overkropp! Yngre menn i bar overkropp, helt greit! Eldre menn med vom, pupper og masse hår.. ÆSJ! Her skal damer dekke til puppene sine fordi folk syntes det er upassende, men de eldre mennene får strutte rundt med ølmagen, puppene og brystet fult av hår! Lekkert a gitt! Men igjen, det er jo ingen som blir tent av det, tvert imot!
  Så jeg får mer lyst til å be eldre menn dekke seg til en kvinner!
  (Når det kommer til kvinner og overvekt vet vi at det allerede er en pågående debatt om det også ala “overvektige på stranden”,”veier du over 50 burde du ikke være på stranden”..!
  Elsker bloggen!!

  1. Skal menn få lov å gå med bar overkropp kun hvis de er unge og ser bra ut??? Huff… Jeg er glad for at jeg ikke er like overfladisk som deg!

  2. Synes både menn og kvinner, unge og eldre, tykke eller tynne kan kle seg eller være naken når de er hjemme hos seg selv. Når man er ute blant folk burde man ta hensyn til dette og ha passe med klær på.
   Var det ikke eksen til SE, Robin, som sa det med 50 kg og bikini tro🤔Mest idiotiske jeg hadde hørt til da😊Hørt mye verre i ettertid. Takk for at du liker oss😘

 5. er det bare jeg som synest Jan og Anna virket i litt for “happy” humør ? nesten som om de hadde drukket eller noe sånt ??

 6. Dagens innlegg fra Mammaen må jeg bare si var bånn i bøtta. Skriker opp om mobbing og så dette. Hvor vil hun hen tro?

 7. Dør av at SE kritiserer Anna for å vise puppene/kroppen sin. Er vel ikke så lenge siden hun stod på en scene foran masse mennesker og flashet puppene sine, vel vitende om at det ble masse oppmerksomhet i de store nyhetssidene. “Ta en spade for en spade, og ikke lat som om man kjemper for noe større eller viktigere når man egentlig bare vil ha klikk og penger. ” Ja fint at hun endelig innrømmer at den eneste grunnen hun gjorde det var for penger og klikk, som alt annet hun skriver om.

  1. Tja, synes du beskriver det fint, jeg😊 Så tror jeg heller ikke SE er alene om å klekke ut nye ideer for å holde seg aktuell. Crewet hennes tenker smart.

 8. Elsker virkelig bloggen deres🙏🏼
  Tror disse nakengreiene til mammaen er et stort pr-stunt til hennes nye bok NAKEN. Men om hun skal fremme at nakenhet er så naturlig, hvorfor har hun et behov for å holde for nipplene sine, mens Jan åpenlyst viser sine frem?🤔
  Ja nakenhet er naturlig, og det er helt greit å være naken sammen med barna sine, men jeg tviler for at noen barn i skolealder hadde syntes det hadde vært særlig ok om mamma og pappa hadde lagt ut nakenbilder av seg selv i sosiale medier.

  Og skal vi snu på flisa? Vil mammaen synes det er helt ok og naturlig om hennes egne barn om et par år begynner å legge ut nakenbilder og videoer av seg selv på internett..?

  Synes også Jan kom veldig dårlig ut i hennes siste video. Han oppfordret henne til å gjøre noe som det virket som hun tvilte litt på underveis i videoen. Har lenge hatt på følelsen at han ikke er helt gode nyheter..

  Tror desverre mammaen kommer til å våkne opp en dag å angre på at hun gjorde så mye bare for litt oppmerksomhet😔

  1. Helt enig, viktig å holde seg aktuell nå frem mot boklanseringen😊
   Pupp var visst ikke så naturlig allikevel. Eller har hun forstått at alt ikke trenger vises frem🤔

 9. Endelig et fornuftig innlegg i denne helt latterlige debatten!!
  Skulle ønske alle sluttet å klikke seg inn på blogger i det hele tatt, i alle fall frem til bloggerne begynte å bruke hodet og fornuften!!

  Bare nevner det, dere er rå!!😍

 10. Måtte dere gå inn på denne debatten også? Denne bloggen blir mer og mer personlig uttrykk for egne meninger. dersom dette hadde vært fremstilt på den humoristiske måten dere analyserer og setter alt annet på spissen, hadde dette vært morsomt. Men nå er det “her er mitt syn på likestilling” – ala “her er partiet JEG liker” fra i går.

  Kjip utvikling. Som en skrev i går: er her for å lese bloggomtoppbloggere, ikke blogg om folk som blogger om toppbloggere.

  1. Jeg liker godt at de kommer med egne meninger, så lenge det ikke legges frem en hau med argumenter, statestikker osv.. for å skape debatt og endre andres synspunkt.

  2. Hei Anonym😊 Ja, jeg måtte innom debatten da jeg hadde en del meninger som måtte ut. Denne bloggen har alltid hatt mine personlige meninger med i innleggene. Les tilbake så vil du se.
   Jeg og Vicky blogger litt forskjellig, hun liker å skrive om personlige hendelser knyttet opp mot temaet, mens jeg velger være mere anonym. Men jeg deler meninger, og noen ganger kan meningene komme ekstra tydelig frem, som i dette innlegget, da vi snakker store temaer.
   Jeg kan ikke se noe galt i at jeg deler min mening. Jeg har heller aldri fått kritikk på dette før i går og i dag. Å være objektiv passer ikke denne bloggen og vil heller ikke gi de humoristiske innleggene jeg ønsker skrive. Om pressen skrev sine meninger, DA kunne vi snakke om å reagere. Vi er heldigvis bare en liten blogg.
   Vil takke for konstruktiv kritikk og skal ta dine ord med meg.
   Håper du vil henge med videre😘

 11. Jeg er såå enig, drittlei av at det skal klages over alt som klages kan.
  Viktig med likestilling, ja absolutt! Men dette blir for meg som å gå med caps i kirka. Joda alle har rett til å ha på seg det de vil, men er det så forferdelig å måtte ta av seg den capsen liksom.

 12. Jeg syntes denne bloggen var et underholdende friskt pust, helt til nå. Bryst er bryst. Jeg ser heller ikke poenget med å eksponerer seg sjøl toppløs hele tiden, men jeg mener at det ikke er forskjell på menn og kvinner. At det er forskjell på kvinner og menn sine bryst er sjøl klart men det betyr ikke at det ene er mer innafor en det andre. Blei litt lei meg når jeg så slike gammeldagse holdninger her og jeg kommer ikke til å lese bloggen like ofte lenger. Jeg fikk en skikkelig vond smak i munnen. Kvinner og menn trenger ikke gjøre alt likt, men det må være rom for det.

  1. Hei😊Synd du ikke liker mitt syn på saken og kaller det gammeldags. Kvinner og menn skal ha samme rettigheter men vi er forskjellige, det vil vi aldri komme bort fra. Du sier faktisk det samme som meg, “hvorfor eksponere seg toppløs bare fordi vi kan.” Og det er vel det som er sakens kjerne, at alle slenger med puppen. Hvorfor er alltid puppen ute når vi snakker kvinnekamp?
   Synes det er trist at du ikke ønsker lese bloggen bare fordi vi ikke ser alt helt likt. Men jeg er takknemlig for at du likte oss en stund😘

   1. Jeg er så enig i det du sier her,Adina. Blir en helt feil tolkning på likestilling, spør du meg. Og det får nesten motsatt effekt ved å “provosere” på denne måten. Det er da mange flere måter å fremme en likestilingsak som er MYE bedre enn et puppestønt liksom. Syns de har misforstått når de velger å gjøre det på denne måten…. Og nei, jeg ikke imot likestilling, men akkuratt dette de holder på med, syns jeg bare gjør saken mindre troverdig og ikke gir mening i det hele tatt….

 13. Hva skjer egentlig med den “pausen” mellom mammaen og Jan? Avlyst bryllup osv., har hun spilt mer på den? Skjønner ikke helt om hun KUN finner på ting eller om det er noe sannhet i noe? Har gått for fristelsen og trykket innpå, ser jo tydelig en forlovelsesring på fingeren, og hun er jo like mye kjæreste, samboer og forlovede med Jan?

 14. Synes det var et fint innlegg jeg og voksent gjort å sensurere bort det om utseendet. Bloggen har ingenting med hvordan bloggern ser ut 😂 se bare på meg. 64 år gammel gubbe. Kanskje jeg skulle prøve frese opp bloggen min litt med bar overkropp også ettersom jeg ikke har fått kulmage enda hahahs

  1. Tusen takk😘 Blir glad for å høre det av noe som har fulgt bloggen fra dag en, så og si.
   Si i fra hvis du blir å frese opp bloggen i baris, sånn at vi får tatt en titt😊 Må få med oss alle i baris, og det er jammen ikke få i disse baris tidene😁

 15. Helt annen sak, men er det bare meg eller skriver henot.blogg.no mye piss på bloggen sin for å få lesere?😂 Etter å ha lest flere av innleggene hennes blir jeg litt sånn paff.. Virker som om mye er bare oppspinn 😅

  1. Vært innom Henriettes blogg i ny og ne. Det går vel litt i samme tralten som de andre PH folka😊Fine og sexy bilder, dra seg litt i håret når bildet tas og litt diss av andre PH bloggere. Alle vil ha lesere så da blir det et stunt av og til😊

 16. Dere har en flott blogg og gode skriveferdigheter. Ikke la andre diktere hvordan dere skal formulere dere. Hvis de ikke liker det, la de finne seg annen underholdning 😉

  Jeg så siste video fra Anna og legen. Det er det flaueste jeg har sett i år. Nei, i løpet av de siste tiår. Herrefred og fader..

 17. Da jeg var liten pleide altid pappa å ta seg et bad i badekaret på fredager. Etter han var ferdig løp han alltid opp trappen og inn på rommet sitt naken. Jeg tuller ikke når jeg sier at det er forstyrrende og IKKE gøy å se foreldre naken. Jeg er voksen nå, men husker det som om det var igår. Takk gud for at det bare er et minne, og ikke et bilde som vil være tilgjengelig for alltid.

  1. Akkurat dette jeg mener, barn tar absolutt ikke skade av nakenheten til foreldrene, men de synes det er ekkelt og kvalmt. Tusen takk til deg😘

 18. Kan en av grunnene til at Anna startet dette styret vært for å reklamere for boka hennes “Naken”? Hun har jo klart å engasjere hele bloggnorge, hun har nok tjent noen slanter både på boka si og selve bloggen sin nå.

Leave a Reply