RULL INN PUPPEN

I dag tenkte jeg skrive et innlegg om bloggnorge som tar helt av for tiden. Alle skal plutselig vise pupp. Men så fant jeg ut at det allerede hadde blitt nevnt vel mye i det siste, på de fleste bloggene faktisk, derfor bestemte jeg meg for å droppe det. Neida. Her skal det blottes, host… jeg mener blogges.

Anna gjorde dette stuntet uten så mye mål og mening, kun fordi hun ville. Jeg har prøvd å lese mellom linjene opp til flere ganger, slik mammaen oppfordret oss til å gjøre med alle hennes innlegg, men nei, jeg finner ingen mening bak stuntet. (Annet en å provosere for klikk).

Det blir ropt ut om kvinnekamp og likestilling, at vi kvinner kan gjøre akkurat som menn og gå i baris. Men må det virkelig være slik at vi kvinner skal/må gjøre absolutt alt det menn gjør, bare fordi vi kan? Og når det ropes om likestilling, hvorfor må alltid puppen ut? Det er latterlig, spør du meg.

Selvfølgelig kom det et sutrete innlegg fra mammaen der hun sa — “det hadde ikke blitt en like stor greie om det var en mann som hadde posert i baris med rumpa i sky.” Og det har hun jammen rett i, for bildet av Burøe, der han hermer etter mammaen, ble glemt etter to sekunder, og ikke ble jeg provosert heller.

Men hvorfor blir det ikke en like stor greie med menn i baris som med kvinner? Kan det være fordi menn ikke har pupper, og at pupper er seksualiserte? Menn og kvinner er forskjellige, enten man vil innse det eller ikke.

Anna og flere med henne sier videre at –“her hjemme har vi et naturlig forhold til kropp” og “naken kropp har aldri vært et tema hjemme hos oss.” Men sladde og holde for brystvorten, det gjør de. Da må jeg stille spørsmål om hvor naturlig kroppen egentlig er der hjemme?

Slik det høres ut kan det virker som om hippietiden er tilbake i hvert et bloggehjem om dagen, hvertfall vil enkelte at vi skal tro det. For kropp er bare kropp, pupp er bare pupp, mens brystvorte er… eh, ikke så naturlig allikevel.

For all del, vær naken eller toppløs når dere pusser opp, ser TV, spiser eller gå ut med søpla. Men gjør det hjemme hos dere selv, vær så snill! Jeg forstår virkelig ikke at det må være slik at vi må vise frem alt selv om vi kan. Har noen av bloggerne tenkt på at disse bildene garantert havner på forum og på diverse snuskete nettsider, enten bildet de la ut nå var ment som alvor eller parodi? Bare nevner det.

Og barna deres, de som er vokst opp med en mor og far som vandrer naken rundt i hjemmet i tide og utide, hva tenker de? Jeg tror jeg trygt kan påstå at unger i dag synes det er like ekkelt, flaut og kvalmt å se foreldrene naken, som det var i 1950.

Vel, jeg skal ikke skrive mer om dette.

Eller vent, jeg må ta med noe Anne Brith nettopp skrev, som igjen viser at mor sjøl sier en del svada:

Ok, så hvis hun lyttet til barna, da burde vel det halvnakne “prosjektet” hennes være slettet da?

Da hun postet dette halvnakne “prosjektet” sitt sa hun at barna visste om dette og de syntes det var greit. Men da var det ikke helt sånn allikevel da.

I fremtiden tror jeg vi må forberede oss på å se mere til mor sjøl:

(Skjermdumper annebrith. blogg.no)

Kred til Anne Brith for ikke å kastet seg på puppe-trenden. Men noe måtte vises frem der i huset også, så vi fikk titte på mor sjøl bakfra, i en kort kort nattkjole. Det er faktisk like før “lillemor” titter frem. Siden bildet er tatt i en vinkel som tilsier at fotografen sitter på kne eller er veldig liten, lurer jeg på om det er minsten som har knipset bildet av sin mamma.

Les hennes dobbeltmoralske syn på naken kropp HER

Ps. Sist jeg skrev om feminisme tok det helt av i kommentarfeltet, men det trenger det vel ikke denne gangen, vær så snill.

Adina xoxo