KOPIMASKINER

Hei alle sammen 🌸

I løpet av helgen tror jeg at jeg har gitt opp daten min fra helgen før, så i går utvidet jeg aldersgrensen på Tinder i håp om å finne noen godt voksne menn. At jeg ikke kom på å gjøre det litt før. Til slutt gikk jeg tom for likes og i morges forsov jeg meg til melding fra flere av de jeg hadde matchet med. Dette kan man bare vente seg fra voksne menn, disse ungguttene tror jeg at hovedsaklig sitter og samler på matcher. På Tinder henger jeg meg veldig opp i at alle elektroteknikere har elektroteknikker som stillingstittel. Mon tro om de har kopiert hverandres stavemåte med dobbel k 🤔

Mammaen til Michelle (og William og Lucas) la som kjent ut bilde av seg selv i bar overkropp mens hun la nytt gulv i går. Jeg vet ikke hva som sjokkerer meg mest – at hun jobber i bar overkropp eller at hun orker å gå rundt hjemme i trang bukse. Her er det rett i kosebuksa innen et minutt etter jeg har kommet inn døra. Moromannen Ørjan Burøe fulgte raskt opp med et lignende bilde. Senere gjorde resten av bloggnorge det samme.

Apropos Burøe. Her om dagen overhørte jeg en interessant samtale mellom en mor og en sønn på matbutikken. Sønnen la merke til Se & Hør som hadde bilde av Marna og Ørjan på forsiden med teksten “Fikk skilsmissekontrakt”, og måtte spørre mammaen sin om de skulle skille seg. For det ville vært utrolig trist mente han. Det er bra jeg ikke har barn, for jeg hadde antagelig svart at det kanskje kunne ha noe å gjøre med at det går rykter om at Ørjan dypper den rundt hos andre damer enn Marna.

Fotballfrue har plutselig modernisert språket sitt:(Skjermdump carolinebergeriksen.no)

Ikke bare har hun begynt å skrive litta, hun omtaler også seg selv i tredjeperson som mor. Hvem har hun lært dette av mon tro?

Stina ville dele med oss her om dagen hvordan hun ble kvitt kvisene sine. Hun var tydeligvis redd for at leserne ikke skulle få med seg hva som var løsningen og sørget for å kopiere inn link til produktet nok ganger til at alle skulle få det med seg:(Skjermdump stina.blogg.no)

TV2 sin Valgnatt står på i bakgrunnen her og jeg kjenner jeg får ei litta tåre i øyekroken sjæl av alle de flotte talene. Fotballfrue lovte en leser i kommentarfeltet sitt i går at hun skulle oppfordre leserne til å bruke stemmeretten i dag, men det har jeg dessverre ikke sett noe til. Det er nok litt hektisk om dagen med ballonger og kaker og feiring av bursdag til både hunder og ettåring. Lett å glemme valget da si. Håper dere husket å stemme likevel 😘

❤️ Vicky

47 thoughts on “KOPIMASKINER

 1. Hei!
  Ei fra samme sted som meg har tidligere i sommer gått rundt å sagt til alle at hun har ligget med Ørjan Burøe og har bevis med bilder og greier. Dette har jeg seffølgelig ikke trodd på, men nå når dere også never dette kan man jo begynne å lure..

  1. Ja, vi har hørt det fra flere, så hvem vet, kanskje det er noe i det. Eller kanskje de har et åpent forhold 🤔 Håper uansett Marna har det bra ❤️

 2. Du burde tatt med konatil sitt geniale innlegg ang toppløs gulvteppelegging! Hun er helt super!
  Ellers takk for oppsamlingsbloggen her- helt genial😄

  1. Jo, det kan du kanskje si, men vi mente det holdt med én parodi😊 Personlig er jeg ikke veldig imponert over Konatil. Mammaen har fått mye pes for dette oppstillingsbildet, men når Konatil gjør det samme på gøy, da skal det plutselig hylles. Jeg vet det er en parodi men jeg tenker at det er like flaut om det nå er Anna eller Konatil, da begge gjør samme sak. Begge er også kjent for å arrangere bilder😊 Nå skal det også sies at Anna bør slutte med å dra mobbe-kortet hver gang noen parodierer henne. Hun burde ta det som et komplement😊
   Tusen takk for at du liker oss😘

 3. Frøken Sraad har et innlegg “en liten liste”. Under bilde står det… Ei litta liste … lurer på hvor hun har fått det fra!?

  Bra jobba dere og nyyyydelig blogg!

 4. God kveld Norge har lagt ut en video på facebook om denne saken.

  I kommentarfeltet på fb svarer Mamma til Michelle.

  Mamma Til Michelle “Veldig usmakelig å bruke klipp fra fødselen til denne videoen God kveld Norge, skal aldri mer stille på intervju eller gi dere tillatelse til mine private klipp igjen.”

 5. Har ikke mammaen kommentarer i kommentarfeltene sine? Eller har hun blokkert meg fordi jeg har vært kritisk til noe av det hun skriver? Har prøvd å kommentere noen ganger i det siste, men når jeg forsøker å poste står det at kommentarfeltet er stengt.
  Hun virker vanvittig krenkbar, så det skulle ikke forbause meg om hun blokkerer etter kritikk.

  1. Det er stengt på bloggen ja. Kommer du ikke gjennom andre steder er du nok blokka, dessverre! 😊
   Hun bruker slette/blokke knappen myyye!

 6. Mammaen tåler ikke mye. Hun føler hun blir hetset med like mye som Sylvi Listhau. Haha. Den var god. Når man legger ut et slikt idiotisk bilde av golvlegging så må man tåle at folk ler litt. Ser ikke på det som hetsing. Å legge ut et slikt bilde var nok godt gjennomtenkt fra mammaen sin side før det ble lagt ut

 7. Fabian la ut ein video av ein uteligger… der det står at han ikkje vil finansiere dopligaen elns.. wtf null respekt for menneske

 8. Eiendelene som var borte gladehjem mente var alle pengene hun hadde brukt på klær. Hun har også blitt kasta ut av bloggerfruene på snap fordi de fikk nyss om kopieringen, men gladehjem sjæl mener hun ikke er med fordi hun ikke ville eksponere ungene sånn som de gjør og har for litt siden lagt ut advarsel på Instagram om at alle må slette bloggerfruene på snap fordi måten de deler ungene på ikke er riktig. 😂 Det bildet er sletta igjen nå selvfølgelig, hun fikk masse pes for det.

  1. Penger er eiendeler ja 🤔 Well well. Syns det er utrolig at hun var med i Bloggerfruene såpass lenge før de fikk høre om kopieringen. Bra hun plutselig er imot å eksponere ungene da 😊

 9. Man er bra desperat etter å melke penger når man blogger om noe så meningsløst som å pusse opp med puppene ute. Jaja. Hun gjør det fordi hun vet det funker og fikk garantert akkurat så mye oppmerksomhet som hun hadde håpet på. Men helt ærlig tror jeg denne kortsiktige måten å tenke på vil skade hennes firma og navn i det lange løp. Det blir bare for teit rett og slett.

  1. Helt enig med deg. I det lange løp er ikke dette særlig smart, med mindre hun skal følge opp med å legge ut slike lettkledde bilder ofte da 🙄 …men da håper jeg hun endrer navn på bloggen for å si det sånn.

 10. Noen vet hvem som trakasserer Anne Brith? Personen har visdt skrevet fullt navn på Facebook og AB kjenner visst personen????

 11. Har dere sett frøkna sitt seneste innlegg om hennes innkjøp? Jeg har lest bloggen hennes lenge og synes hun blogger dårlig og lite for tiden. Ikke mange ukene siden hun skrev at hun stakkars jobber 24/7 og at det er tøft å være blogger. Jeg har mange ganger lagt igjen kommentar på hva hun definerer som jobb, spesielt de dagene hun har skrevet 1 blogginnlegg. Men får aldri svar… Det er visst jobb å legge negler, sitte i frisørstolen og shoppe på Nelly. Men nå, nå er frøkna sliten etter å ha tatt bilder av noen av klærne hun har kjøpt! Stakkars frøkna, overarbeidet.
  “PJUH! Dere kan tro det tok lang tid å ta alle disse bildene. Haha! For et slit, men hva gjør jeg vel ikke for dere. 😚”.

  Jeg er egentlig fan av frøkna, bare for å ha sagt det! Men å kalle det et slit… orker ikke 😝

  1. Holder på å diskutere med Adina as we speak om vi ikke skal få leid inn en fotograf og ta noen nakenbilder sammen til bloggen 😁

 12. Isabell raad snakket om noen som har gitt henne stikk hele tiden (altså en blogger) og denne personen har vert i rettsak for å ha banket opp noen. Kan dere skrive mer om dette?🙈

 13. Dere må også hive dere på debatten som fortsatte etter Anna. Konatil postet et bilde, som gubben stolt roste opp i skyene. Nå blir hun betraktet som en stor mobber – noe jeg i og for seg er enig pga at hun er en mor passert 35 år. Men det komiske er jo hva Sofie og Andrea fra PH begynte med. De trekker likhetstegn mellom flashing av nipler og likestilling. Say what? Og de jentene er ikke sanne. Alt er helt usensurert. Håper dere kommer opp med litt om dette nå 🙂

 14. Boka til mamma’n skal hete naken… saynomore!!!! Er nok planlagte stunts dette. Takk for fin blogg med mye bra humor 😊

  1. Håper ikke hele boka handler om situasjoner hvor hun er naken 😂 Neida. Hun skaper jo mye oppmerksomhet nå, men den boka får jeg bare mindre lyst til å lese. Tusen takk for at du liker oss ❤️

 15. Dere er morsomme!
  Når det gjelder mammaen så skjønner jeg ikke hvorfor alle bryr seg så utrolig mye, greit nok at det er litt (veldig) spesielt å legge ut, men det er jo akkurat denne responsen hun ønsker. Selv om hun kanskje ikke er den skarpeste kniven i skuffen, tror jeg ikke hun er dirkete dum og hun viser jo gang på gang at hun ønsker å provosere, få klikk og oppmerksomhet. Det er hun jo faktisk helt åpen om? Og det er jo nettopp det hun får til :p I tillegg er det ofte mer innafor og folk skjønner mer om et PR-byrå gjør slike “stunt”, men hva er egentlig forskjellen? Hun promoterer jo bare seg selv og boka “Naken”, på en litt vel spesiell og overdreven måte. 😉 Men enig at hun burde tåle at komikere som Ørjan parodierer henne, det er jo bare morsomt.

Leave a Reply