KOPIMASKINER

Hei alle sammen 🌸

I løpet av helgen tror jeg at jeg har gitt opp daten min fra helgen før, så i går utvidet jeg aldersgrensen på Tinder i håp om å finne noen godt voksne menn. At jeg ikke kom på å gjøre det litt før. Til slutt gikk jeg tom for likes og i morges forsov jeg meg til melding fra flere av de jeg hadde matchet med. Dette kan man bare vente seg fra voksne menn, disse ungguttene tror jeg at hovedsaklig sitter og samler på matcher. På Tinder henger jeg meg veldig opp i at alle elektroteknikere har elektroteknikker som stillingstittel. Mon tro om de har kopiert hverandres stavemåte med dobbel k 🤔

Mammaen til Michelle (og William og Lucas) la som kjent ut bilde av seg selv i bar overkropp mens hun la nytt gulv i går. Jeg vet ikke hva som sjokkerer meg mest – at hun jobber i bar overkropp eller at hun orker å gå rundt hjemme i trang bukse. Her er det rett i kosebuksa innen et minutt etter jeg har kommet inn døra. Moromannen Ørjan Burøe fulgte raskt opp med et lignende bilde. Senere gjorde resten av bloggnorge det samme.

Apropos Burøe. Her om dagen overhørte jeg en interessant samtale mellom en mor og en sønn på matbutikken. Sønnen la merke til Se & Hør som hadde bilde av Marna og Ørjan på forsiden med teksten “Fikk skilsmissekontrakt”, og måtte spørre mammaen sin om de skulle skille seg. For det ville vært utrolig trist mente han. Det er bra jeg ikke har barn, for jeg hadde antagelig svart at det kanskje kunne ha noe å gjøre med at det går rykter om at Ørjan dypper den rundt hos andre damer enn Marna.

Fotballfrue har plutselig modernisert språket sitt:(Skjermdump carolinebergeriksen.no)

Ikke bare har hun begynt å skrive litta, hun omtaler også seg selv i tredjeperson som mor. Hvem har hun lært dette av mon tro?

Stina ville dele med oss her om dagen hvordan hun ble kvitt kvisene sine. Hun var tydeligvis redd for at leserne ikke skulle få med seg hva som var løsningen og sørget for å kopiere inn link til produktet nok ganger til at alle skulle få det med seg:(Skjermdump stina.blogg.no)

TV2 sin Valgnatt står på i bakgrunnen her og jeg kjenner jeg får ei litta tåre i øyekroken sjæl av alle de flotte talene. Fotballfrue lovte en leser i kommentarfeltet sitt i går at hun skulle oppfordre leserne til å bruke stemmeretten i dag, men det har jeg dessverre ikke sett noe til. Det er nok litt hektisk om dagen med ballonger og kaker og feiring av bursdag til både hunder og ettåring. Lett å glemme valget da si. Håper dere husket å stemme likevel 😘

❤️ Vicky