HVA LURER JEG PÅ?

Hei alle sammen 🌸

Jeg lurer veldig på om dette med marerittdøgn er et virus som går i bloggverden om dagen. Jeg fikk det i dag. Det begynte med at jeg oppdaget at det var tomt for vafler i kantina før jeg rakk å få tak i en. Jeg som hadde gledet meg hele uka. Tenkte jeg skulle trøste meg med en snus (dagens tips: ikke begynn med de greiene der) da jeg oppdaget at jeg hadde slengt feil snusboks i veska. Irritert tenkte jeg at jaja, da får jeg vel snike meg ut en tur og kjøpe en ny boks da. Så oppdaget jeg at jeg ikke hadde med meg bankkortet, for det lå igjen hjemme i jakka jeg brukte da jeg var ute og kjøpte is i går kveld. Er det mulig? Alt dette på toppen av at leiligheten min ble solgt altfor billig tidligere i uka.

Nå som vi har fått en god innføring i hvem Anne Brith mener at skal betale på date lurer jeg på hennes syn på hvem som skal sende melding først etter daten. Er det mannen det også, eller er vi kommet lenger i 2017? Jeg har såvidt skrevet med daten min etter helgen. I hele kveld har jeg følt en intens trang til å tekste litt med han. Tenkte kanskje han skulle gi lyd fra seg når ungene var i seng, men her sitter jeg fortsatt og lengter. Marerittdøgnet sitt det.

Villa Paprika var i går så snill å gi oss svar på det vi alle har lurt på:Vel, svaret kom ikke helt av egen fri vilje da. En av kjerringene på Kvinneguiden hadde kommet over en video med minstejenta på Instagram som var lagt ut av ei som er i slekt med den biologiske faren. Det tok selvfølgelig av på forumet og Paprikaen innså til slutt at hun var avslørt.

Det jeg lurer på er om Villa Paprika har de mest naive fansene av alle bloggerne? Altså. Så mye dritt hun har slengt om “DNA” som hun liker å kalle han… Så kommer fansen og hyller Paprika for at hun har fått i gang dette samværet:(Skjermdump villapaprikablogg/Instagram)

Gullstøv der altså. Det er ikke mer enn en drøy uke siden jeg skrev innlegget PAPRIKANYTT hvor det blant annet hadde kommet frem at paret ønsket å flytte fordi de ikke ville bo så tett på mennesker som ikke ønsket en relasjon til minstejenta. Det er heller ikke mange ukene siden jeg skrev om at Paprikaens kjære Kim-Ronny hadde antydet at den biologiske faren burde hatt friplass på Gaustad sykehus (HER). Well well.

Sophie Elise er overalt om dagen. Ikke bare fysisk ved at hun stadig flyr til nye land, men også i media. Senest i går skrev både VG og Dagbladet om hennes nye kjæreste. Nå har hun i tillegg havnet på vinduene i kollektivtrafikken i Oslo.

Klapp på skuldra for korrekt merking av reklame 👏 Jeg lurer på når Bloggomtoppbloggere får en sånn fin plakat på bussen? Tipper Sophie Elise har fått en slant med penger for dette. Vi hadde gjort det gratis. Lett.

Jeg venter (ikke) i spenning på at boka til mammaen til Michelle (og William og Lucas) skal komme ut. I min iver fant jeg ut at det allerede finnes en biografi som heter Naken:(Skjermdump ark.no)

Har mammaen hentet inspirasjon til boktittelen sin herfra? Jeg føler Julie Ege har truffet bra med coverbilde på boken. Denne skal jeg absolutt få lest.

Ha en god helg dere 😘

❤️ Vicky