HVA LURER JEG PÅ?

Hei alle sammen 🌸

Jeg lurer veldig på om dette med marerittdøgn er et virus som går i bloggverden om dagen. Jeg fikk det i dag. Det begynte med at jeg oppdaget at det var tomt for vafler i kantina før jeg rakk å få tak i en. Jeg som hadde gledet meg hele uka. Tenkte jeg skulle trøste meg med en snus (dagens tips: ikke begynn med de greiene der) da jeg oppdaget at jeg hadde slengt feil snusboks i veska. Irritert tenkte jeg at jaja, da får jeg vel snike meg ut en tur og kjøpe en ny boks da. Så oppdaget jeg at jeg ikke hadde med meg bankkortet, for det lå igjen hjemme i jakka jeg brukte da jeg var ute og kjøpte is i går kveld. Er det mulig? Alt dette på toppen av at leiligheten min ble solgt altfor billig tidligere i uka.

Nå som vi har fått en god innføring i hvem Anne Brith mener at skal betale på date lurer jeg på hennes syn på hvem som skal sende melding først etter daten. Er det mannen det også, eller er vi kommet lenger i 2017? Jeg har såvidt skrevet med daten min etter helgen. I hele kveld har jeg følt en intens trang til å tekste litt med han. Tenkte kanskje han skulle gi lyd fra seg når ungene var i seng, men her sitter jeg fortsatt og lengter. Marerittdøgnet sitt det.

Villa Paprika var i går så snill å gi oss svar på det vi alle har lurt på:Vel, svaret kom ikke helt av egen fri vilje da. En av kjerringene på Kvinneguiden hadde kommet over en video med minstejenta på Instagram som var lagt ut av ei som er i slekt med den biologiske faren. Det tok selvfølgelig av på forumet og Paprikaen innså til slutt at hun var avslørt.

Det jeg lurer på er om Villa Paprika har de mest naive fansene av alle bloggerne? Altså. Så mye dritt hun har slengt om “DNA” som hun liker å kalle han… Så kommer fansen og hyller Paprika for at hun har fått i gang dette samværet:(Skjermdump villapaprikablogg/Instagram)

Gullstøv der altså. Det er ikke mer enn en drøy uke siden jeg skrev innlegget PAPRIKANYTT hvor det blant annet hadde kommet frem at paret ønsket å flytte fordi de ikke ville bo så tett på mennesker som ikke ønsket en relasjon til minstejenta. Det er heller ikke mange ukene siden jeg skrev om at Paprikaens kjære Kim-Ronny hadde antydet at den biologiske faren burde hatt friplass på Gaustad sykehus (HER). Well well.

Sophie Elise er overalt om dagen. Ikke bare fysisk ved at hun stadig flyr til nye land, men også i media. Senest i går skrev både VG og Dagbladet om hennes nye kjæreste. Nå har hun i tillegg havnet på vinduene i kollektivtrafikken i Oslo.

Klapp på skuldra for korrekt merking av reklame 👏 Jeg lurer på når Bloggomtoppbloggere får en sånn fin plakat på bussen? Tipper Sophie Elise har fått en slant med penger for dette. Vi hadde gjort det gratis. Lett.

Jeg venter (ikke) i spenning på at boka til mammaen til Michelle (og William og Lucas) skal komme ut. I min iver fant jeg ut at det allerede finnes en biografi som heter Naken:(Skjermdump ark.no)

Har mammaen hentet inspirasjon til boktittelen sin herfra? Jeg føler Julie Ege har truffet bra med coverbilde på boken. Denne skal jeg absolutt få lest.

Ha en god helg dere 😘

❤️ Vicky

29 thoughts on “HVA LURER JEG PÅ?

 1. Må innrømme jeg blir smådeppa av at mine trikkebilletter sponser SE med fremtidig operasjoner.. blir det nye pupper? Mer rumpe? Ny fettsuging eller mer hakeimplantat igjen? Jeg holder en finger på at det blir skallfasetter på tennene når hun er ferdig med reguleringen..

  1. Du tenker vell ikke over at rørleggeren din bruker pengene sine på dop, så den er litt svak synes jeg. Og reklame funker jo slik at de skal tjene mer på reklamen enn det de betaler, så jeg vil si det er verdt det.

   Er heller fornøyd med att hun reklamerer noe slikt fremfor tabletter som skal gi tykkere hår, som påvirker unge til å bruke penger på noe totalt unødvendig.

   Jeg tror at veien til å få “bedre” toppbloggere bør flere av oss gjøre som de på denne bloggen, selvfølgelig ta de på deres løgner, påpeke hvordan deres handlinger påvirker andre.. osv.. men også gi ros når de reklamerer om noe bra, slik at de har lyst til å fortsette med det! Fremfor å rakke ned uansett handling.

   Super blogg, fortsett slik dere gjør!

   1. Det første ble litt rart skrevet, for hadde du visst han brukte pengene på bot ville du vell ikke ansatt han.. haha

    men mente at du spør ikke folk du betaler hva de bruker pengene sine på var poenget!

   2. Takk for skryt Ane 😘 Sant at dette er bedre å reklamere for enn tabletter for alt mulig rart, men så lurer jeg litt på hvordan Ruter tjener mer penger på dette 🤔

  2. SE har neppe fått en krone for dette, Ruter har kjørt denne kampanjen flere ganger med mer eller mindre fiktive navn. Kjenner jeg bransjen rett (har selv jobbet med reklame), er det deres form for humor og et nikk til at SE flere ganger har nevnt at hun har tatt trikken

 2. Paprika må være et spennende kasus for en forsker. Nå har hun gnålt 1 år om hvilken reise det har vært med dette barnet hun er alene med, men som hun skaffet en ny pappa fire dager etter fødselen. Men så var det ikke sånn Allikevel….. bloggere er freaks

 3. Vil bare si at følgerantallet til Raad har minsket betraktelig den siste tiden 😂 Fra nesten 97k følgere, nå ligger hun på 96,1k. Artig å følge med på, for det bare gjenspeiler hva slags “karriere” hun utgjør. Den siste tiden har nok vært en skikkelig nedtur, og det er ganske tydelig. Denne bloggeren er bare på vei ned.
  Det er faktisk ikke meningen å være et skikkelig dritt menneske som bitcher nedlatende om et annet menneske, men dette er så selvfortjent at jeg jubler.

 4. Okei, seriøst..
  For det første- elsker denne bloggen. Dere er helt rå!
  For det andre- (og sikkert verdens dummeste spørsmål) hvor leser dere “siste nytt” om bloggere på KG? Jeg ser kommentarer og samtaler overalt om bloggere og alle refererer til KG. Og jeg søker og søker på Google og Kvinneguiden men jeg finner liksom ingen information 😂😳😳 Så, kan noen plis sende meg en link?? 😂👌🏼

  1. Tuuusen takk for at du elsker oss, herlig å våkne opp til en sånn kommentar ❤️ Ser en annen snill leser allerede har lagt inn linken til Kvinneguiden, så da har du vel nok å gjøre i dag 😁

 5. Har dere sett hvordan mammaen legger vegg-til-vegg teppe? Fantastisk kropp, ingen tvil om det! Men er dette kanskje et desperat forsøk på å komme seg til topps?

  1. Så bildet på Instagram nå 🙈 Haha, jaaa, tenkte på det da jeg så at Gunnar Stavrum lå på førsteplass i går, at nå kommer det snart noe sensasjonelt fra mammaen 😂

 6. Siste innlegget til Mammaen “det er ikke en ting damer ikke kan” – illustrasjonsbilde av mammaen som ikke klarer å ta på seg klær engang 😑 takk og lov for at doktor Jan er på plass, slik at han får frisket litt opp i anatomikunnskapene sine!

Leave a Reply