Å VÆRE BLOGGER ER FOR JÆVLIG 

En del bloggere har hatt det helt jævlig den siste tiden. Flere av dem har hatt det så ille at de har ønsket å gi opp og/eller dø. Jeg og Vicky har også slitt med våre ting denne uka. Vicky solgte leiligheten sin til under takst og ønsket dermed gi opp. Jeg ville dø fordi jeg kjøpe to ulike gardiner når jeg skulle ha to like. Det er så jævlig å være blogger.

Isabel Raad hadde det helt for jævlig på søndag. Hun skulle reise hjem fra Stockholm hvor hun hadde deltatt på et event med Nelly. Fyllesyk som hun var greide hun å sjekke inn bagasjen, men hun misset flyet sitt. Marerittet var i gang.

Det høres faktisk ganske slitsomt ut med så mye motgang. Er hun i minus på karma-kontoen sin tro? (Les hva hun mener om karma HER)

Det som stresset henne mest var naturligvis bagasjen som hun ikke ante hvor befant seg.

Hele livet hennes faktisk, jøss. Har forståelse for at det er kjipt når bagasjen er på avveie, men den dukker stort sett alltid opp igjen, pent levert på døra hjemme. Om man har så mange dyrebare ting som man ikke kan puste uten, ja da pakker man dette i håndbagasjen.

Som vi vet har frøkna fått ekstremt mye hat i kommentarfeltet sitt etter dette “marerittet” hun opplevde. Eller hat og hat, jeg er enig i at noen av kommentarene er stygge. Og disse personene som ytrer slike hatefulle meningene og samtidig mener at det er greit siden vi har ytringsfrihet her til lands, de burde bli fratatt tilgang til internet for alltid. Man bør lære folkeskikk før man snakker om ytringsfrihet. Bare nevner det.

De aller fleste kommentarene kommer fra folk som kun ble irriterte på hennes overdrevne bruk av store dramatiske ord, som ikke henger sammen med innholdet. Dette greide hun altså ikke å se selv. Folk reagerte på er hennes selvopptatthet. Alt dreide seg visstnok om henne og at hun ble rammet av et “mareritt”, et “mareritt” hun selv stelte i stand. Hun evnet faktisk ikke å se at det var andre mennesker som ble berørt av at hun var så fyllesyk at hun ikke fant gaten sin. Når hun sjekker inn bagasjen, som så blir fraktet ut til flyet hun skal reise med, er det vanlig prosedyre, av sikkerhetsmessig årsaker, å fjerne bagasjen fra flyet igjen når hun ikke møter opp til avgang. Og hva skjer da, jo et helt fly blir meget forsinket og det rammer alle passasjerene som venter på å få reise.

(Skjermdump sraad.blogg.no)

Er det en ting jeg har lært når det gjelder frøkna, så er det at livet hennes enten er fantastisk eller for jævlig. Det finnes ikke noe midt i mellom.

Og “marerittet” tar visst aldri slutt heller. Hverfall ikke for oss som følger henne. Hun kjører på i SoMe og melker dette innlegget i stor stil. Nå er det onsdag og fremdeles klager hun. Orker ikke.


Kristina Andersen
har også hatt noen jævlige dager. Hun greier heldigvis se humor i dette og bruker ikke så voldsomme ord som frøkna. Kristina greide ved et uhell å tusje i sofaen til en venninne. Makan. Kristina sa at om de ikke greide fjerne “tusj kunsten” fra sofaen, kunne hun garanterte ny sofa på venninnen. Ikke alle forstod hva hun mente med det:

Ikke en veldig hyggelig Kristina der altså. Merker jeg kunne tenk meg et bilde av “kunsten.”

Om du tror dette var alt Kristina dumpa borti denne helgen, tro om igjen. Fyllesyk og jævlig (og der har vi nok grunnen til at kriser og mareritt oppstår) dro hun til Gardermoen for å fly hjem til Kristiansand. Plutselig kom hun på at macbooken lå igjen hos en venninne. Nå var det skikkelig KRISE.

(Skjermdumper kristinaandersen.no) 

Så da ordna det seg greit for snille jenter med egen agent, si.


Helene Drage
har også hatt noen for jævlige dager, men på et helt annet nivå. Kred for å dele slike mørke tanker. Vi håper alt er bedre nå.

(Skjermdump helenedrage/Instagram)


Sophie Elise opplever også noen jævlige dager. Rett og slett stygge dager.

(Skjermdump sophieelise.blogg.no)

Livet som blogger er hardt, gitt.

Men heldigvis finnes det også noen bloggere som sjelden klager. Kristine Ullebø er alltid glad. Hun nyter livet og det å snuse inn lukten av regn, lukte og smake på høsten fra setet på en bysykkel, snorter kaffelukt av koppen fra kaffebrenneriet UTEN lokk, samt smake på følelser. Livet dere, livet. Det er faktisk ikke så mye som skal til for å glede Krisssy før hun må ut å føle på livets følelser

(Artig den siste setningen der, ASS).

Noen ganger kan det rett og slett bli for mye positivitet. Nevnte jeg at denne jenta elsker mandager? Mandager, dere. Og hun tror faktisk at hun er den eneste som våkner kl.06, helt av seg selv. For det finnes så klart ingen i dette landet som begynner på jobb kl. 06 og 07, Neida.

(Skjermdumper krisssy.blogg.no)

For jævlig hilsen fra 

Adina xoxo


36 thoughts on “Å VÆRE BLOGGER ER FOR JÆVLIG 

 1. SE reiser til Spania for EN dag sammen med kjæresten sin. Var det ikke noe om kjøttproduksjon og karbon og temperaturforandringer… Flaks at alle flyturene ikke slipper ut karbon 😃

 2. Jeg bare ELSKER dere altså😍
  Dagen min var som et mareritt før jeg klikket meg inn her, var nemlig tom for kaffe!! Holdt på å DØ faktisk!! 😱

  1. Hadde ikke du elsket oss hadde jeg nok gitt opp alt! Ville vært et mareritt uten like! Håper du har fått i deg noe kaffe nå😁❤️

 3. Elsker humoren din. Den har en fin “snert”. Ler hele veien. Ja, de bloggerne har det helt jævlig. At de orker – nei de orker ikke mer. Vi får se

  1. Awww, liker ordet snert😊 Trodde det kun var Vicky som hadde snert, men så har jeg det selv?! Tusen takk, nå ble jeg glad❤️

 4. Mista all respekt for Sraad etter det innlegget. Fikk rett og slett nok! Eneste hun bryr seg om er seg selv og bloggen handler kun om overfladiske ting og melker det for alt der er verdt på snapchat. Jeg TVILER på hun er noe godt menneske. Hvor mange venner har hun mista nå? Martine sjøhaug, betina, Ariel, Martine Johansen, Pierre??? ++++

  1. Jeg tenker at selv om man ikke har særlig selvinnsikt og lever et tilsynelatende overfladisk liv, så er man nok helt sikkert et godt menneske. Nå vet vi jo at frøkna har opplevd en del vonde ting i sin barndom, noe som igjen gjør at hun har få nære relasjoner. Alt henger sammen

   1. Flott at dere kritiserer bloggerene der det trengs, men ekstra flott at dere evner å se at de er mennesker, og at de har sine sårbarheter. Og at dere formidler dette når dere svarer i kommentarfeltet. Da viser dere at en kan være saklig kritisk, men fortsatt ha respekt for at ting henger sammen, som det gjør for oss alle. Håper du skjønner hva jeg mente her. Uansett: bra at dere formidler dette til deres egne lesere, sånn at vi kan være kritiske uten at det blir mobbtilstander. Fortsett med det!

   2. Supert svar, Adina! Liker at du parerer! Selv om jeg forsåvidt kan forstå frustrasjonen til M, synes jeg det er viktig å ikke stemple noen som dårlige mennesker. For hvis vi gjør det, synker vi etterhvert ned på bunn-nivået vi finner hos veldig mange bloggere og i deres kommentarfelt.
    Og da blir ikke denne bloggen heller så sjarmerende lenger.

 5. Hahah, elsker at dere etterligner skrivemåten til KU når dere skriver om henne! Blir gal av “Virkelig.” og som dere skriver, “Livet dere! Livet!” Dette går igjen i omtrent alle innleggene hennes. Har lagt igjen en tilbakemelding på at det ble vel mye repetisjon av “virkelig”, og hun svarte at hun var klar over det, og skulle forsøke å gjøre noe med det – men det har da ikke skjedd 🙂 hehe
  Takk for gode innlegg, besøker bloggen deres hver dag!

  1. Skulle ønske jeg også var så høy på livet som henne. Det virker sykt deilig😁 Tusen takk for at du liker oss❤️

 6. Jeg lurer på om noen av bloggerne er klar over at forsikringen ikke dekker det om mac/kamera blir borte i innsjekket bagasje. Men gudsjelov at det ikke skjedde med frøkna. Da hadde vi jo aldri hørt enden på den visa.

 7. Er nok spesielt én blogger som ikke vet dette🙄Eller to, siden jeg heller ikke visste det🙄 Men nå ville ikke jeg plassert mac og kamera i bagasjen da😊

 8. Noen lever bare i sin egen boble fylt med Selfies, sminke, plastikk,fillers og egoet er så stort at det er ikke plass til så mye mer. Skal vel ikke mer til for boblen sprekker og man vil DØ av en bagatell eller to. Stakkars jenter. Må være hardt å leve blogglivet.

  Sophie Elise kan spare seg for å rope høyt om at hun gråter for planeten vår fordi hun føler det så sterkt – når hun samtidig har samvittighet til å fly Spania tur retur for 1 DAG! Hallo? Hvor er logikken?
  Sraad kan bare bli på den sofaen og se serier for min del- orker ikke.. hun dama der tenker kun på seg selv og lite annet.

  Elsker denne bloggen da- som setter litt perspektiv på ting 😉

 9. Haha, se hva Annais skriver på sin blogg om Haircare -tablettene som disse pengestyrte bloggerne hyler sånn etter:

  “Og vil dere vite noe gøy? Jeg gikk på haircare-tablettene i sikkert… 3 år? 2 år? Og betalte hver eneste pakke selv. Jeg var jo ganske så desperat i starten og tenkte å gi det en sjangse. Fungerte det? Nei”

  Takk for at det finnes noen ekte bloggere ut der som ikke er operert til helvette og som ikke er kjøpt å betalt.

 10. Bare en tanke.. Er Vicky og Victoria hos 730, som skriver spalten best og verst i blogg-Norge, samme person? Synes de skriver litt likt! 🤣

 11. Jeg kjenner bare jeg har så utrolig lyst til å si to ord til alle disse ekstremt overfladiske bloggerne: SNU DET! SNU på den normen om det jævla kroppspresset! SNU på det at man skal føle at alt som ikke er sminket, rettet og krøllet i timesvis ikke er bra nok! SNU på at det eneste som teller her i livet, er deg selv! Hvis de bare brukte 10% av den tiden de bruker på seg selv, på noen andre, så kunne de gjort en positiv forskjell for SÅ mange, fremfor å få SÅ mange til å føle seg dårlig.. Haff..

 12. Isabel har akkurat lagt ut ukens spørsmål hvor hun svarer på hva hun synes om at en viss blogger gir henne stikk hele tiden. I tillegg presterer Isabel med å svare tilbake at hun vet at det fortsatt er artikler der ute om at denne bloggeren var i rettssak “for å slå ihjel ei jente på et solarium”, og at basically bloggeren må passe seg for hva hun skriver.
  1. Isabel vet tydeligvis ikke at “å slå ihjel” betyr å faktisk drepe noen, da dette klart ikke stemmer. Dette endret hun da til “banket opp” etter det ble påpekt.
  2. Hvem er denne visse bloggeren som gir henne stikk hele tiden, og som faktisk har vært i rettsak for vold mot et annet menneske?
  3. En kommentar låt følgende (ish) under innlegget:” trodde kun folk fra Kristiansand visste om dette” (rettssaken). Og de eneste bloggerne fra det området jeg kommer på er Marthe Borge og Mammaen, men fant ingenting på nett.

  Vet dere noe om dette??? Hahah

  1. Ja, fikk dette med meg😊 Godt hun forandret på ordvalg, ellers hørte det ut som et drap. At frøkna bruker dramatiske ord vet vi😊
   Om du googler hendelsen finner du ut at dette var rundt Kristiansand. Finnes vel bare en stor blogger der, tror jeg😊

  1. Tusen takk❤️ Må ærlig innrømme at jeg aldri hadde hørt om Tegnehanne før Vicky nevnte henne for et par dager siden. Så nå mener Vicky at jeg må lese meg opp😊

 13. Dere må skrive om feiden mellom sraad og Kristina Andersen Hahah! Faktisk må jeg for en gang skyld si meg enig med sraad. Det er rart at Kristina gidder å slenge så med leppa mot sraad, tror ikke sraad har gjort henne noe. Og det er faktisk en velkjent sak på Sørlandet at Kristina banket opp en jente. Det er ikke det eneste ondskapsfulle hun har gjort for å si det sånn☠️

 14. På nettet kan man bli hvem man vil, men vi som lever i realiteten vet hvem Kristina Andersen er. Men for all del, hun får
  Bare fortsette og smile til osten sin i kjøleskapet😂 Fasaden sprekker alltid til slutt, noe som Sraad faktisk har fått frem i lyset litt. Ikke et smart trekk av KA, frøken fasade.

  1. Frøkna og frøken fasade faktisk😁 Er vel greit med litt popcorn mens jeg venter på en reaksjon fra Sørlandet🍿

 15. I går kveld var det to artikler om denne solarium saken på nettet, idag er alt borte. Det virker som at det bevisst har blitt slettet.

Leave a Reply