Å VÆRE BLOGGER ER FOR JÆVLIG 

En del bloggere har hatt det helt jævlig den siste tiden. Flere av dem har hatt det så ille at de har ønsket å gi opp og/eller dø. Jeg og Vicky har også slitt med våre ting denne uka. Vicky solgte leiligheten sin til under takst og ønsket dermed gi opp. Jeg ville dø fordi jeg kjøpe to ulike gardiner når jeg skulle ha to like. Det er så jævlig å være blogger.

Isabel Raad hadde det helt for jævlig på søndag. Hun skulle reise hjem fra Stockholm hvor hun hadde deltatt på et event med Nelly. Fyllesyk som hun var greide hun å sjekke inn bagasjen, men hun misset flyet sitt. Marerittet var i gang.

Det høres faktisk ganske slitsomt ut med så mye motgang. Er hun i minus på karma-kontoen sin tro? (Les hva hun mener om karma HER)

Det som stresset henne mest var naturligvis bagasjen som hun ikke ante hvor befant seg.

Hele livet hennes faktisk, jøss. Har forståelse for at det er kjipt når bagasjen er på avveie, men den dukker stort sett alltid opp igjen, pent levert på døra hjemme. Om man har så mange dyrebare ting som man ikke kan puste uten, ja da pakker man dette i håndbagasjen.

Som vi vet har frøkna fått ekstremt mye hat i kommentarfeltet sitt etter dette “marerittet” hun opplevde. Eller hat og hat, jeg er enig i at noen av kommentarene er stygge. Og disse personene som ytrer slike hatefulle meningene og samtidig mener at det er greit siden vi har ytringsfrihet her til lands, de burde bli fratatt tilgang til internet for alltid. Man bør lære folkeskikk før man snakker om ytringsfrihet. Bare nevner det.

De aller fleste kommentarene kommer fra folk som kun ble irriterte på hennes overdrevne bruk av store dramatiske ord, som ikke henger sammen med innholdet. Dette greide hun altså ikke å se selv. Folk reagerte på er hennes selvopptatthet. Alt dreide seg visstnok om henne og at hun ble rammet av et “mareritt”, et “mareritt” hun selv stelte i stand. Hun evnet faktisk ikke å se at det var andre mennesker som ble berørt av at hun var så fyllesyk at hun ikke fant gaten sin. Når hun sjekker inn bagasjen, som så blir fraktet ut til flyet hun skal reise med, er det vanlig prosedyre, av sikkerhetsmessig årsaker, å fjerne bagasjen fra flyet igjen når hun ikke møter opp til avgang. Og hva skjer da, jo et helt fly blir meget forsinket og det rammer alle passasjerene som venter på å få reise.

(Skjermdump sraad.blogg.no)

Er det en ting jeg har lært når det gjelder frøkna, så er det at livet hennes enten er fantastisk eller for jævlig. Det finnes ikke noe midt i mellom.

Og “marerittet” tar visst aldri slutt heller. Hverfall ikke for oss som følger henne. Hun kjører på i SoMe og melker dette innlegget i stor stil. Nå er det onsdag og fremdeles klager hun. Orker ikke.


Kristina Andersen
har også hatt noen jævlige dager. Hun greier heldigvis se humor i dette og brukte ikke så voldsomme ord som frøkna. Kristina greide ved et uhell å tusje i sofaen til en venninne. Kristina sa at om de ikke greide å fjerne “tusj kunsten” fra sofaen, kunne hun garanterte ny sofa på venninnen. Ikke alle forstod hva hun mente med det:

Merker at jeg kunne tenk meg et bilde av “kunsten.”

Om du tror dette var alt Kristina dumpa borti denne helgen, tro om igjen. Fyllesyk og jævlig (og der har vi nok grunnen til at kriser og mareritt oppstår), dro hun til Gardermoen for å fly hjem til Kristiansand. Plutselig kom hun på at macbooken lå igjen hos en venninne. Nå var det skikkelig KRISE.

(Skjermdumper kristinaandersen.no) 

Så da ordna det seg greit for snille jenter med egen agent, si.


Helene Drage
har også hatt noen for jævlige dager, men på et helt annet nivå. Kred for å dele slike mørke tanker. Vi håper alt er bedre nå.

(Skjermdump helenedrage/Instagram)


Sophie Elise opplever også noen jævlige dager. Rett og slett stygge dager.

(Skjermdump sophieelise.blogg.no)

Livet som blogger er hardt, gitt.

Men heldigvis finnes det også noen bloggere som sjelden klager.

Kristine Ullebø er alltid glad. Hun nyter livet og det å snuse inn lukten av regn, lukte og smake på høsten fra setet på en bysykkel, snorter kaffelukt av koppen fra kaffebrenneriet UTEN lokk, samt smake på følelser. Livet dere, livet. Det er faktisk ikke så mye som skal til for å glede Krisssy før hun må ut å føle på livets følelser

(Artig den siste setningen der, ASS).

Noen ganger kan det rett og slett bli for mye positivitet. Nevnte jeg at denne jenta elsker mandager? Mandager, dere. Og hun tror faktisk at hun er den eneste som våkner kl.06, helt av seg selv. For det finnes så klart ingen i dette landet som begynner på jobb kl. 06 og 07, Neida.

(Skjermdumper krisssy.blogg.no)

For jævlig hilsen fra 

Adina xoxo