SISTE UKES CLICKBAITS UKE 35

Hei alle sammen 🌸

Jeg begynner å bli litt lei av clickbaits, men for deres skyld får jeg vel ta ei litta gjennomgang 😘

“DETTE STEMMER JEG VED VALGET!” skrev mammaen til Michelle (og William og Lucas). Spennende, tenkte jeg. Samtidig som jeg stusset litt ved at hun som er så ubesluttsom hadde bestemt seg for dette hele 12 dager før valget. Dessverre røper hun ikke mer enn at hun stemmer blått. Det hadde vært interessant om hun kunne spesifisere hvilket parti og hvorfor. Jeg spår minst en clickbait til om valget fra hennes side.

“ENDA EN BLEIE-GUTT I HUS” heter neste innlegg. Her vil hun selvsagt at vi skal tro at hun avslører at hun er gravid med en liten gutt, så spenningen ligger mest i hva hun bortforklarer overskriften med. Vel, innlegget handler om at den største utfordringen hun tenkte på da hun ble gravid med Lucas så kort tid etter William var at det ble dobbelt opp med bleieskift med enda en bleie-gutt i hus. Jeg orker ikke…

“JEG VET HUN GRUER SEG TIL BOKEN KOMMER UT”. Her skulle man tro mammaen har skrevet om mammaen sin, men neida. Lurt igjen. Den som gruer seg til boken er mammaens stesøster som hun nå er bestevenn med. Tipper alt som står om henne er godkjent på forhånd siden hun fortsatt omtales som hennes aller beste venninne.

Jeg kommer vel ikke unna å ta med en clickbait fra Isabel Raad. Min favoritt fra forrige uke var “HAN FORSØKTE Å RANE MEG”. Dette hørtes svært alvorlig ut. Min første tanke var at nå har den stakkars frøkna blitt overfalt av en raner. Men så viser det seg at det var en mann på McDonalds som prøvde å distrahere henne med et ark samtidig som han forsøkte å stjele iPhonen hennes. Her har jeg et veldig godt tips: ikke legg fra deg mobilen ute på restaurant (spesielt ikke på McDonalds og lignende steder). Enten har du den i hånda eller så vil jeg anbefale veska eller ei lomme som oppholdssted. Så skulle man kanskje ikke tro at dette var så veldig dramatisk for frøkna som knuser iPhonene sine oftere enn jeg skifter på senga.

Gladehjem hadde et clickbaitmaraton fire dager på rad hvor det virket som mannen hadde gått fra henne i hver overskrift. Nå har hun slått til igjen med innlegget “DET ER SLUTT NÅ”. Jeg er litt usikker på hva som er slutt, for her nevner hun både at sommeren offisielt er over og at hun sammen med mannen har kommet frem til at de ikke ønsker å utlevere barna så mye mer. Nå skal de bare dele små hverdagslige ting innimellom. Samtidig skriver Villa Paprika at de også bare skal dele “små hverdagsglimt fra hverdagen” fremover. Vi følger spent med og gleder oss til masse interiørtips 😊

Det kan se ut som Kristine Ullebø er like lei av clickbaits som meg. I dag har hun med følgende punkt i innlegget “TOPP 8 IRRITERENDE TING”:(Skjermdump krisssy.blogg.no)

På min topp åtte irriterende ting-liste finner vi blant annet engelsken til hennes bedre/verre (stryk det som ikke passer) halvdel Fabian Raw. Jeg tuller litt jeg også, for nå har jeg glemt å sjekke snappen hans en hel uke. Men forholdet deres forbauser meg noe voldsomt og vi bryr oss nok minst like mye om det som vi gjøre om dramaet mellom de såkalte kjedelige Paradise-bloggerne. Apropos bloggerne, bare to uker til Bloggerne er tilbake på tv-skjermen. Kanskje vi endelig får en dypere forståelse av dette forbausende forholdet. Vi gleder oss!

❤️ Vicky