SISTE UKES CLICKBAITS UKE 35

Hei alle sammen 🌸

Jeg begynner å bli litt lei av clickbaits, men for deres skyld får jeg vel ta ei litta gjennomgang 😘

“DETTE STEMMER JEG VED VALGET!” skrev mammaen til Michelle (og William og Lucas). Spennende, tenkte jeg. Samtidig som jeg stusset litt ved at hun som er så ubesluttsom hadde bestemt seg for dette hele 12 dager før valget. Dessverre røper hun ikke mer enn at hun stemmer blått. Det hadde vært interessant om hun kunne spesifisere hvilket parti og hvorfor. Jeg spår minst en clickbait til om valget fra hennes side.

“ENDA EN BLEIE-GUTT I HUS” heter neste innlegg. Her vil hun selvsagt at vi skal tro at hun avslører at hun er gravid med en liten gutt, så spenningen ligger mest i hva hun bortforklarer overskriften med. Vel, innlegget handler om at den største utfordringen hun tenkte på da hun ble gravid med Lucas så kort tid etter William var at det ble dobbelt opp med bleieskift med enda en bleie-gutt i hus. Jeg orker ikke…

“JEG VET HUN GRUER SEG TIL BOKEN KOMMER UT”. Her skulle man tro mammaen har skrevet om mammaen sin, men neida. Lurt igjen. Den som gruer seg til boken er mammaens stesøster som hun nå er bestevenn med. Tipper alt som står om henne er godkjent på forhånd siden hun fortsatt omtales som hennes aller beste venninne.

Jeg kommer vel ikke unna å ta med en clickbait fra Isabel Raad. Min favoritt fra forrige uke var “HAN FORSØKTE Å RANE MEG”. Dette hørtes svært alvorlig ut. Min første tanke var at nå har den stakkars frøkna blitt overfalt av en raner. Men så viser det seg at det var en mann på McDonalds som prøvde å distrahere henne med et ark samtidig som han forsøkte å stjele iPhonen hennes. Her har jeg et veldig godt tips: ikke legg fra deg mobilen ute på restaurant (spesielt ikke på McDonalds og lignende steder). Enten har du den i hånda eller så vil jeg anbefale veska eller ei lomme som oppholdssted. Så skulle man kanskje ikke tro at dette var så veldig dramatisk for frøkna som knuser iPhonene sine oftere enn jeg skifter på senga.

Gladehjem hadde et clickbaitmaraton fire dager på rad hvor det virket som mannen hadde gått fra henne i hver overskrift. Nå har hun slått til igjen med innlegget “DET ER SLUTT NÅ”. Jeg er litt usikker på hva som er slutt, for her nevner hun både at sommeren offisielt er over og at hun sammen med mannen har kommet frem til at de ikke ønsker å utlevere barna så mye mer. Nå skal de bare dele små hverdagslige ting innimellom. Samtidig skriver Villa Paprika at de også bare skal dele “små hverdagsglimt fra hverdagen” fremover. Vi følger spent med og gleder oss til masse interiørtips 😊

Det kan se ut som Kristine Ullebø er like lei av clickbaits som meg. I dag har hun med følgende punkt i innlegget “TOPP 8 IRRITERENDE TING”:(Skjermdump krisssy.blogg.no)

På min topp åtte irriterende ting-liste finner vi blant annet engelsken til hennes bedre/verre (stryk det som ikke passer) halvdel Fabian Raw. Jeg tuller litt jeg også, for nå har jeg glemt å sjekke snappen hans en hel uke. Men forholdet deres forbauser meg noe voldsomt og vi bryr oss nok minst like mye om det som vi gjøre om dramaet mellom de såkalte kjedelige Paradise-bloggerne. Apropos bloggerne, bare to uker til Bloggerne er tilbake på tv-skjermen. Kanskje vi endelig får en dypere forståelse av dette forbausende forholdet. Vi gleder oss!

❤️ Vicky

37 thoughts on “SISTE UKES CLICKBAITS UKE 35

   1. Jeg tenker alltid på atle antonsen og flirer inni meg når jeg leser det, plz dont stop <3 hahaha. Elsker det. "Ei litta lefse" *fnis*

  1. Skjerp deg. Du kan jo lage en egen blogg der du ikke bruker ordet litta da vettu😉 Så kan denne fantastiske bloggen skrive hva de vil. ❤️

 1. Veldig interessant det med Anna og “bestevenninna” som også var stesøsteren. Der er det nok mye løgn i både innlegget og kommende bok, ettersom jeg faktisk var bestevenninne med stesøstera gjennom videregående og fikk høre om alt det teite som Anna gjorde mot, og sa til henne. De hadde sjeldent og veldig sporadisk kontakt (flere bursdagsfeiringer som Anna gikk glipp av bla.), fordi Anna var så ubesluttsom om hun synes hun var grei eller ikke.
  Vi vet jo alle hva som skjer viss Anna får kritikk! Slettes og blokkeres (fra livet) fortere enn du kan si clickbait 😋
  Nei, gjenstår å se!

  Gleder meg til flere innlegg, denne bloggen er det eneste som får meg gjennom de andre bloggene!!❤️

 2. Starter med – digger denne bloggen!
  Har dere forresten sett de nye episodene av svenske paradise der Pierre er med? Jeg så de to første episodene nå, og allerede i sesong en er P på nye eventyr med ny tjeeej. Mange spørsmål rundt dette, lurer på om frøkna kommer til å skrive noe om det? 🤔
  Karma is a bitch er i hvertfall helt sikkert!

   1. Jeg har kun norsk Viaplay…
    Hvordan får man den svenske versjonen der man får se PH Sverige???? 😀

 3. Har sett boken til SE i bokhandlere og den er så tynn og liten at det kunne bare ikke falle meg inn å betale 350,- for noe slikt. Går ut fra at mammaen sin bok er av samme størrelse. At noen gidder å kjøpe – de er jo ikke akkurat forfattere noen av de, bare litt høg på seg selv. Hvem er interressert i å lese om livet deres liksom.
  Ellers super blogg – bare fortsett med ” litta “. Hehe

  1. Det er vel det de fleste bøkene i hardcover koster i disse tider, ganske mye penger 🙄 Derfor låner jeg heller på biblioteket 😁 Tusen takk for at du liker bloggen vår ❤️

 4. Fått med dere bloggen til Petter Syvertsen- smil med meg? 🙊 Så mye positivitet at det nesten bikker over til manisk 😂 Men for all del, det er jo godt med positivitet i denne bloggverdenen også dere 😜

  1. Sjekket ut det siste innlegget nå, men merker at jeg ikke er i humør til så mye positivitet i dag 🙈 Prøver igjen en dag jeg er i bedre humør. Takk for tips 😘

 5. Jeg gadd ikke å lese det her, fordi jeg hater clickbaits og jeg klikker meg heller aldri inn selv. MEN, jeg fikk tidenes kill-clickbaits 4ever idé, hvis en av dere feks er student og har mobilen tilgjengelig 24/7(nesten)

  1) Lag en relevant snapchatbruker med kult navn som forhåpentligvis får mange følgerne.
  2) Følg alle lureklikkdamene slik at dere får varsling når nytt innlegg blir lagt ut.
  3) screenshot et evt. clickbait-innlegg
  4) legg det ut på mystory.
  5) clickbaits gir ikke klikk, og dør ut. :):)

  Det er jo SYKT mange på feks jodel som bare “kan noen ta bildet av innlegget..” “er det clickbait?” og det resulterer jo bare i at enda flere klikker seg inn, og clickbaits vinner.

  For ordens skyld, jeg er ingen hater som ønsker å “fjerne” enkelte bloggere, jeg synes bare det er irriterende og trist at folk blir lurt inn.

  Peace out.

  1. Haha, morsom idé. Nå oppsummerer jo vi hva de største clickbaitsene handler om her da, bare at det blir noen dager på etterskudd 😊

 6. aarg, jeg blir så irritert på bloggere som lyver.

  Nå har altså Kristina Andersen skrevet om en Chloe – parfyme som visstnok skal være “favoritten gjennom flere år”. Såklart med annonselenke til.

  Altså..
  1. Den kom ut for knapt et år siden, Juli 2016. Hvordan kan den være en favoritt gjennom flere år?
  2. Hun har de siste årene alltid hevdet at hun sverger til Clean – parfymene. Senest i fjor sommer svarte hun en leser at Clean – fresh laundry var hennes absolutte favoritt.

  Kan de ikke bare si at de får betalt for å skrive om den, og at de liker lukten eller noe? Ferdig snakka.

  1. Ja vet du. Det er sååå typisk henne. Det er alltid over the top bra det hun reklamerer for, men har man lest bloggen en stund er hun alt for lett å gjennomskue. Husker en periode hun hadde sykt mange pillesammarbeid. Tok hun alle de hun reklamerte for ble det rundt 15 piller hver dag 😅🙈

  2. Hei!
   Liten replikk på dette med Cholé parfymen. Jeg har brukt den i minst to år, så må ha vært en annen versjon som kom ut juli 2016. Flere år kan jeg ikke si sikkert, men kanskje den kom ut i juli 2015?

   Men å si at den har vært hennes favoritt i alle (….) år, blir kanskje å dra på litt!
   Vet at bestisen hennes, Ida, snakket om den på sin blogg for et par år siden.

   Hun har derimot rett i en ting – den lukter HIMMELSK, og flere spør ofte hvilken parfyme jeg bruker 🙂

  3. Er enig i at noen har lite troverdighet når de reklamerer for ting de plutselig elsker, men leste et sted at den parfymen Kristina reklamerer for er en ny versjon av Chloe Eau de parfum fra 2008. Så her får kanskje tvilen komme henne til gode 🙂

 7. Hei! vet dere hva greia er med pilotfrue og mannen? hun sa noe i siste spørsmålsrunde om at mange av leserne hadde misforstått “den beryktede byturen i Trondheim”?

  1. Hei😊 Negative kommentarer om utseende til bloggerne blir slettet. Husker ikke nøyaktig hva du skrev men noe må det ha vært siden den ble fjernet, dessverre! 😊

  1. Hei😊 Hun tjener noen få tusen på bloggen. Det hender hun reklamerer for noen produkter og det betyr selvsagt ekstra i kassen. Hun skulle vel jobbe i en bar i London.

Leave a Reply