DATENIGHT

Hei alle sammen 🌸

Slapp av, jeg skal ikke skrive et helt innlegg om daten min i helga, men jeg er helt nødt til å skrive noen ord om Anne Brith og hennes syn på dating.

Jeg regner med at de fleste har fått med seg mor sjøl sine moderne holdninger om hvem som skal betale på date. Dette temaet har vært så hett at hun har vært på topp fem på Blogglisten tre dager på rad. Gratulerer med det, veldig (lite) fortjent 👏 Ikke bare har mor sjøl havna på bloggtoppen, i tillegg har en stor mengde norske menn gått bananas i kommentarfeltet hennes:Ja, jøye meg, dette var overraskende si. Hvem hadde trodd at dette innlegget skulle provosere så voldsomt? Well well, kommentarfeltet på innleggene om dette temaet er så underholdende at jeg antagelig har lagt på meg to kilo av popcornet jeg har inntatt mens jeg har lest gjennom alt. Mest underholdende finner jeg hennes egne svar:Hmm 🤔 En ting er at ei dame på 40+ avslutter nesten alle svar med en passiv-aggressiv “:p”, en annen ting er innholdet i svarene. At en fyr på gata kommer bort og sier at noen ser ut som de er 35? Dette kan jeg ikke se for meg at er noe som faktisk skjer. Og OM det har skjedd må dette ha vært en mann som har lest et eller annet sted at mange tror hun er eldre slik at hans motivasjon var å gi henne ei litta trøst. Jeg har den siste måneden fått høre at det ser ut som jeg er både under 18, under 27 og 38 år. Ikke på gata da. Om daten til mor sjøl ikke går bra må hun gjerne sende han fyren videre til meg så han kan tippe alderen min.

Ok da, så skal dere få høre litt om daten min. Mange spør, som bloggerne pleier å skrive. Jeg lærte meg å bruke Uber på vei til daten. Måtte jo det så høye sko jeg hadde kjøpt meg. Så lærte jeg at Uber er lov å kjøpe, men forbudt å selge. Motsatt av prostitusjon altså, hvor det er lov å selge, men forbudt å kjøpe… Lærte også en hel del om fordelen med Uber vs. taxi, men dette tenker jeg er et typisk tema for Martine Halvorsen som er så samfunnsengasjert.

Uansett så betalte daten for sjuretters på den fancy restauranten vi var på. Det fikk han kun lov til fordi vi kjenner hverandre fra før og fordi jeg for tiden bare jobber litt, studerer litt og er stuck med to dyre leiligheter. Om vi fortsatt hadde vært kollegaer slik vi en gang var hadde jeg insistert på å dele regninga selv om han tjente mer enn meg. Hadde dette vært en random fyr fra Tinder hadde jeg for det første ikke blitt med på noen fancy restaurant. Jeg hadde vel helst prøvd å unngå middag, det kan bli veldig kleint på Tinder-date. Jada, jeg har prøvd flere ganger. Så er det HELT naturlig å dele regningen når man er ute på en Tinder-date. Selv om jeg har vært gretten flere ganger over å kaste bort masse penger på egen vin på en dørgende kjedelig date. Spesielt den gangen jeg var på Tinder-date med en fjott som bare skrøt av pengene sine og at han hadde over 15 Lamborghinier stående i en garasje ble jeg rimelig irritert over å ha betalt selv.

Så kommer vi til neste punkt, for mor sjøl har visst opptil flere ganger blitt kalt prostituert i kommentarfeltet sitt. Jeg valgte å knipe igjen i helga bare så det er sagt. Men jeg var snill og betalte Uber hjem til meg så han skulle få slippe å betale en formue for å komme seg hjem på landet midt på natta. Frokost hadde jeg også kjøpt på forhånd. Og joda, jeg må innrømme at jeg er en sånn type jente som noen ganger ender opp naken i senga. På et tidspunkt tenkte jeg helt ærlig at jeg kanskje bare burde la han få lov til å dyppe den litt siden han hadde vært så snill og betalt for mat og drikke. Hvor syk er ikke den tanken? Det er fort gjort å føle at man skylder mannen noe om han betaler alt. Bare nevner det. Jeg tok meg heldigvis i det, tenkte såvidt på Ranvei som nettopp har tatt abort, og bestemte meg for å fortsette å knipe igjen. Og jeg knep og jeg knep. Helt til han forsvant ut døra morgenen etter. Nå venter jeg i spenning på å se hvor mange dager han venter med å sende melding og ikke minst hva han skriver. Livet dere, livet.

Kommentarfeltet til mor sjøl har gitt meg en idé om hva vi kan finne på på neste date (som jeg ikke bare skal insistere på å betale, men også SKAL betale):(Skjermdumper annebrith.blogg.no)

…aldri la en mulighet til å skryte over egen IQ gå til spille 🙂

Siste ukes clickbaits kommer i morgen 😘

❤️ Vicky