UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 35

UKAS GJERRIGKNARK: 

Anne Brith har igjen skrevet et innlegg som provoserer. (1950-tallet ringte og ville ha innlegget sitt tilbake).

Så hva feiler det egentlig norske menn? Jo det kan jeg fortelle, de dater feil dame, henne. Hun er en dame som ønsker å reise tilbake til tidlig 1900-tallet når det gjelder penger, men som ønsker å være i 2017 når det kommer til likestilling. Med dette hun sier setter hun likestillingen lang tilbake i tid.

Som en leser, «Maiken» så fint sa det: hvem betaler da når homofile dater? Kjenner jeg mor sjøl rett, så har hun nok et svar på dette også. Hun har tross alt har bodd i utlandet i 10 år. Visste dere dette?

Så sier hun videre:


(Faksimile annebrith.blogg.no) 

Line Victoria Husby aka Suporterfrue var raskt ute for å si sin (og min) mening:

(Faksimile suporterfrue.blogg.no)

I mitt stille sinn tenker jeg at innlegget til Anne Brith ble skrevet i den hensikt for en høy plassering. Synd det må provokasjon til for å få lesere.


UKAS VIRREPETRA: 

Denne uken skrev Ranvei Charlotte Heitmann et ærlig innlegg om at hun hadde utført en abort. (Den dama blir gravid bare man rister dyna, si).

Jeg kan forstå hvorfor hun utførte aborten, men jeg sliter med å skjønne hvordan hennes sterke meninger om temaet, der hun faktisk disset de som har måttet utføre en abort, plutselig var forduftet. Hun har flere ganger skrevet nettopp om dette.

At hun nå ønsket å fortelle «alle» om aborten, når hun tydelig sa at kun hennes nærmeste visste, blir også meget rart.

(Faksimile rannveigheimann.blogg.no) 

Klart det er lov å forandre meninger, opp til flere ganger også (som vi ser her). Mulig akkurat dette med endringer av meninger, eller dobbeltmoral som det også kalles, er et blogge syndrom? Ranvei har en kronglete fortid med mange graviditeter i ung alder. Dette skjedde med og uten prevensjon, prevensjon som ikke fungerte og ONS (one night stand). Hun er nå alenemor for tre barn.

I disse tider får man cred for å stå frem med vanskelige og såre temaer. Men er man blogger og tjener penger på denne, gir det også mistanker om provokasjon. (La oss kalle det å «ta en Anne Brith).UKAS BORTEBOER: 

Mammaen har flyttet hjem fra Oslo.

Flyttet altså. Har hun bodd der? Å være i Oslo i knappe 2 uker høres mer ut som en liten bytur eller ferie. Synes jeg hører henne og doktoren snakke om den gangen de «bodde» i Oslo.

Hun skal kanskje «flytte» tilbake til Oslo nå når det begynner nærmer seg boklansering.


UKAS FOREVER YOUNG: 

Mor sjøl er fryktelig opptatt av tall:

(Faksimile annebrith.blogg.no)


UKAS TEKST

Jeg har tidligere sagt at jeg ikke biter på clickbaits og at den tiden er forbi. Det siste innlegget til Anna Rasmussen kalt «Når man planlegger en ny graviditet», det gjorde meg overhode ikke nysgjerrig.

Jeg ville bare titte innom for å lese om den nye babyen som var planlagt.

Et år frem i tid? Ikke store babyen som skal til? Jeg fattet ikke hva hun skulle frem til og måtte lese videre:

Hæ? Planlegger man hvor fort et år skal gå også nå? Nå måtte jeg virkelig lese mer:

(Faksimile mammatilmichelle.blogg.no) 

Orker ikke…


Til sist vil jeg anbefale dere tre kontoer på Instagram som dere må følge. Lover en god latter eller to:


(Hentet inspirasjonen på KG) 

Adina xoxo

Advertisements

50 kommentarer om “UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 35

  1. Kjærligheten dere, kjærligheten😊 Koselig å høre❤️ Fikk med meg at hun har leid ut til en leser faktisk, så da er det nok ikke plass til Anders🙊

 1. Nå er jeg 42 og mener selv jeg ser ut som ei tidlig i førtiårene, men når noen sier A-B ser ut som 35, så går vel halve Norge rundt og tror jeg er 25 😅 Og finnes vel ikke ei dame over 40 som ikke har blitt sjekket opp av de under 30, da helst guttevalper på 22. Tror det er en ting bland guttevalpene at de vil prøve å få en ONS av ei gammel røy 😂 Fysj, nå var jeg ikke snill, men noen ganger må det bare ut😨

  1. Der skjer det lite, eller hun ble nesten ranet i Sthlm. Noen prøvde stjele mobilen hennes. Nesten ny mobil på frøkna, der altså😊 Men bra det gikk bra😊

 2. Apropos Isabelle og clickbaits, tror du ikke hun la ut på Instagram at hun svarte på spm ang hvem hun hadde sex med inne pp hotellet… svaret hennes er så fint som st Det vil hun ikke svare på og det burde man skjønne. Altså jeg gir opp.

 3. Hva med en oppdatering om Ariel? Hun er tilbake i London og blogger lite men poster en del på Snap og insta.
  Har hun fått ny type tro? Selv om hun lovte å ikke få seg kjæreste med en gang denne gangen – så hadde hun i allefall en kjekkas med seg i parken her om dagen og det virket som de hadde det riktig så hyggelig sammen 😊

  1. Hei😊 Ja, vi følger med på hva som skjer. Ariel er Ariel, hun lever livet. Vi vet en hel del, ikke bare om henne, men vi kan ikke skrive om dette pga. personvern.

   1. Jeg ser nå at jeg har trampet rett inn i den forhatte «si A og ikke B». Det var virkelig ikke med meningen. Jeg må følge loven. Ellers tenker jeg alltid at ting kommer for en dag😊

 4. Har lest stykket til AB. Hun må være temmelig høg på seg selv men så har hun jo bodd i utlandet i 10 år. Blir flau på hennes vegne

 5. Elsker bloggen 🙂
  Apropos mammaen, etter å ha hørt hvor mye de i svd trener og hvor flinke de var – tror jeg hun trakk seg fordi de andre ga mer enn hun var innstilt på. Og at hun forsto hun ikke hadde mye å stille opp med mot dem. Så heller trekke seg enn å gjøre en flau innsats. Marna trener mye til tross for små barn og mann på turne. Det er forskjell på folk 🙂

  1. Tusen takk😘 Det er mye trening ved en deltagelse i SVD. Mammaen sa hun gledet seg til å bli «dullet» med. Hun fant nok fort ut at det var litt mere enn det🙊 Hun sier det fremdeles er en drøm å få delta. Spørs om TV2 vil oppfylle den drømmen😊

 6. Til Rikke: kjedelig er vel langt ifra det riktige ordet å bruke? Jeg virkelig SAVNER mer innlegg, generelt fler oppdateringer. Men jeg skjønner så utrolig godt at det ikke er bare bare å skrive saker støtt og stadig med tanke på hvor mye tid dere legger i hvert innlegg. Det oser kunnskap og hjerne bak denne bloggen, og jeg er så glad for at noen endelig startet en blogg slik som denne.
  Heia dere! Hilsen fast leser & kommentator 😂❤️

  1. Det er nå en gang slik at man ikke kan gjøre alle til lags. Vi setter pris på å høre hva dere mener kan bli bedre. Blir så glad av å lese at du har forstått at det ligger en del jobb bak innleggene😊 Tusen takk for en herlig kommentar❤️

  1. Som jeg tidligere har sagt, vi er svært fornøyde med å produsere et innlegg om dagen😊 Vi skulle også ønsket at tiden strakk til slik at vi kunne skrive flere innlegg, det gjør den ikke dessverre! 😞

 7. Klart det ligger mye arbeid bak, det sier seg selv. Og dette er jo bare noe dere gjør på si. Jeg vil bare si tusen takk for at dere gidder!

 8. At Isabelle ikke rakk flyet selv om hun var der 2,5 timer før avgang sier litt om tilstanden. De hadde sjekket inn baggasje og når de ikke stiller opp må flyet ta ut deres baggasje før avgang ( tror jeg ), Det vil si at flyet mest sannsynlig ble forsinket. Dette irriterer meg. Sikkert over 100 passasjerer som fikk utsatt sin reise, men hun bare synes dette er et mareritt for seg selv enda det er hun som er årsaken.
  Stygt å si, men håper baggasjen hennes er «lost for ever»

  1. Det du sier der stemmer på en prikk. ❤️Men det nevnes ikke i hennes «Mareritt av et døgn.» Noen skjønner bare ikke…

 9. Dette er en virkelig smart blogg. Oppegående personer. Håper dere aldri forsvinner. Hvor blir det av reklameinnleggene deres slik at dere får noe betalt? Stå på- gleder meg som alltid til neste

  1. Tusen takk for en herlig kommentar som gjør oss fryktelig stolte❤️ Reklamen ligger over og under og rundt om🙊 Vi vil ikke skrive noen reklameinnlegg, det skal ikke fungere slik😊 Kun bannere rundt😊

 10. Klart det tar tid å blogge, har full forståelse for det. Og ikke minst så gode innlegg som dere leverer ❤
  Hehe formuleringen til mammaen altså.. jeg ler høyt 🤣

Legg inn en kommentar