PAPRIKANYTT

Hei alle sammen 🌸

I stedet for å komme med agurknytt har jeg litt (masse) paprikanytt til dere. Hadde egentlig planer om å skrive om noe helt annet, men nå skjer det så mye rundt Villa Paprika og Lord Gekko at jeg blir helt matt.

Dere husker kanskje at de hintet om at de hadde giftet seg på ferie i Spania for et par uker siden? Dette har hverken blitt bekreftet eller avkreftet, så jeg regner med at det ikke har vært noe bryllup. Paprikaen svarer heller ikke de som spør henne om dette på Instagram.

På fredag fylte minstejenta ett år og stefar Kim-Ronny (som de liker best å kalle pappa) kom med et gratulerer med dagen-innlegg på bloggen til Paprika. Har de lært av Janbanan etter at han gjorde det samme til Michelle tidligere i år tro? 🤔 Nok en gang får vi høre om at turtelduene traff hverandre for første gang da minstejenta var bare fire dager gammel. Jeg vet jeg har hengt meg opp i dette i et tidligere innlegg, men jeg er fortsatt sjokkert. Det er nesten så jeg vurderer å føde en gang bare for å finne ut hvordan man føler seg fire dager etterpå. Paprikaen drar på date, Fotballfrue tar bilder i sexy undertøy. Hva vil jeg finne på av sprell på dag fire? La oss håpe surrogati blir lovlig i Norge snart så jeg kan finne ut av dette.

Kim-Ronny har mye fint å si i bursdagsinnlegget sitt. Da han først traff minstejenta hadde hun de søteste små øynene han hadde sett, det var kjærlighet ved første blikk og hun smeltet hjertet hans. Det er nesten så jeg glemmer at han har sin egen biologiske datter midt oppi alle disse fine ordene. Dessverre klarer han ikke å skrive dette innlegget uten å pøse ut litt bitterhet til han som egentlig er barnefaren og familien hans:Siden minstejenta bare fylte ett år er det ennå noen år til hun kan lese og forstå dette innlegget. Sikkert hyggelig å se at “pappa” har lagt inn litt banning på slutten.

Well well.. Innimellom hender det at dette paret har fire barn boende hos seg samtidig. Minstejenta er der på fulltid, Kim-Ronny sin datter er der annenhver helg, og Paprikas to eldste er der halvparten av tiden. Skulle tro dette holdt, men Kim-Ronny tar visstnok stadig opp temaet om å få barn:Tror jeg ville beholdt den spiralen en god stund til. Etter ett års bekjentskap og så mange barn fra før skader det neppe å vente mens man konsentrerer seg om de man allerede har.

Aller siste nytt er at paret som ønsker seg flere barn skal selge hunden de nettopp skaffet seg. Takk til leseren som tipset oss om at noen på Kvinneguiden hadde lagt ut link til annonsen 😘 Såvidt jeg kan se dukket denne søte lille hunden først opp på Instagram 12. juni. Det ble ikke lange oppholdet si.

(Skjermdump/finn.no)

Hunden fortjener mer kjærlighet enn de kan gi. Men… Skrev jeg ikke nettopp at de tenkte på å få seg et felles barn? Syns det er interessant at det er firmaet til Kim-Ronny som selger hunden. Er den bokført som inventar som skal skrives av over flere år, eller hvordan blir denne hunden håndtert regnskapsmessig? Jeg legger også merke til at salget av hunden begrunnes med ny jobb. Veldig spent på hva slags jobb dette er, så underveis i skrivingen her måtte jeg ta en ny tur inn på bloggen til Paprikaen. Og gjett hva som skjer nå?

De skal selge rekkehuset! Der de nettopp ordnet til så fint uteområde med jacuzzi. Noe av grunnen er at de trenger mer plass, men også her klarer de å blande inn barnefaren til minstejenta:(skjermdumper villapaprikablogg.no)

Jasså. Så dere skal flytte til et helt annet sted? Og med dere på lasset skal dere ha med de to eldste til Paprika? Så de må bytte nærområde halvparten av tiden fordi dere ikke vil møte på det biologiske opphavet til minstejenta? Hmm. Jeg som trodde dere var så lykkelige og hadde det så fint sammen. Jeg tror ikke det er vanlig å være så opphengt i noen man er kommet over. I tillegg er jo faktisk barnefaren til minstejenta nå blitt stefar til Kim-Ronny sin datter, så det er vel ikke bare å flytte i en sånn situasjon. Forholde seg til hverandre må de uansett.

La oss avslutte med noe positivt: nå har ikke superparet eksponert barn på Snapchat og Instagram på to dager 👏

❤️ Vicky

26 thoughts on “PAPRIKANYTT

 1. Åhhhh, av alt som blir nevnt blir jeg faktiskt mest matt av at de “gir opp” den stakkars valpen etter et par måneder. Ingenting frustrerer meg mer enn folk som ikke forstår at å oppdra en valp er akkurat som å oppdra et barn (bare disse kan man ikke ta på bleie på…), og man skulle jo tro Paprikaen hadde mer enn god nok erfaring på det området. Finn.no er fulle av fancy rasehunder som ikke bare blir innavlet og solgt for blodpris, men som også blir gitt bort etter kort tid grunnet dårlige grunner som “liten tid/plutselig allergi/ikke lov i leiligheten” etc. Ja, den får nok sannsynligvis et bedre sted å bo, men man bør tenke litt lengre enn sin egen nesetipp. ORKER. IKKE! Fy skamme deg Paprika! 🙁

  Hilsen altfor engasjert “second hand”-hundeeier 0=)

  Ps. Jeg sjekker bloggen oftere enn jeg sjekker VG. DERE ER AVHENGIGHETSDANNENDE! Jeg drikker bare brus, bloggomtoppbloggere.com er min rus ❤❤❤

  1. Helt enig med deg i at det at de “gir opp” hunden allerede er til å bli matt av. Etter hva jeg har fått med meg er det ikke første gang dette skjer heller. Nei, dyr skal man være helt sikker på at man kan ta seg av før man går til anskaffelse av det. Tusen takk for at du sjekker innom oss så ofte, det blir vi glad for å høre ❤️ Også oftere enn VG da 😁 Fint dikt med brus og rus, bedre å være avhengig av bloggen vår enn mye annet si 😘

 2. FOR en gjeng de der PaprikaGekkoene er, hjelpe og trøste😱😱 Stakkars barn, stakkars hund, og stakkars de som hele tiden henges ut i den bloggen uten å kunne forsvare seg..!

  Men DERE derimot, er fantastiske!!😍

  1. 🙈 Får håpe hunden får et godt nytt hjem i det minste 😊 Tusen takk for at du syns vi er fantastiske ❤️

 3. Dette er jo bare tragisk.. Kjenner jeg mister troen på mennesket når jeg ser så mange idiot-tilfeller av noen bloggere.. Og hvor selvmotsigende er det ikke at miljøvennlige Sophie Elise skal på enda en tur i høst, helt til Sri Lanka. Hvor lang er den flyturen? Så opptatt av miljøet da vettu :P:P

 4. Hunden er jo den som har trukket vinnerloddet her, om en skal se stort på det. Den kommer seg i det minste vekk.
  Resten av greia er bare trist. Men det overrasker meg ikke det minste at det har gått slik.

 5. De selger bikkja
  De selger huset
  De selger bilen

  Mja jeg syntes det er noe rart her. Følger med på KG. Fra i går kveld til idag var det 100+ innlegg om paprikagekko. Villt

  1. Jeg finner ingen tråder på KG om henne nå, er det blitt fjernet tror du? Kanskje inne til moderering. Leste den jo her om dagen.. Hmm

   1. Den har vært skjult for moderering noen timer, men kom nettopp tilbake. Helt vilt hvordan det tok av der inne fra i går kveld og frem til den ble moderert i ettermiddag 🙈

 6. Rett på kornet som vanlig. 🙂 Ikke overrasket over at de nå skal selge bikkja, bilen og “huset” som hun kaller 4-roms leil. Ikke overrasket over de valgene i det hele tatt. Det eneste som overrasker litt er at bikkja ble der såpass lenge. Jeg tippet 1 mnd. Flott for hunden at den kommer seg derfra.

  Regner med at de ender opp med et slitent oppussingsobjekt i Indre Enfold om de skal ha hus med 5 soverom. Tiden vil vise. De skal tross alt ha kjærlighetsbarnet sammen! 🙂

  Hele suppa er surrealistisk. Man kan nesten ikke tro at de eksisterer IRL. De slår enhver såpeopera. Stakkars stakkars stakkars barn midt oppi det hele.

 7. Hei!
  Ny leser, dere har en fantastisk morsom blogg!

  Villapaprika er en blogg jeg aldri har lest, har dere mulighet til å skrive ett “sammendrag”innlegg om henne? Først kom barnet med den mannen, så ble det slutt osv… for å sette seg inn i og forstå situasjonen bedre! 🙂

 8. Syntes dette kommentarfeltet ligner mer og mer på KG forum hvor det er mye antagelser og drittslenging…

  1. Syns du det? Det vel mer fakta enn antagelser såvidt jeg kan se. Det er klart folk lurer når man plutselig skal selge både hus, bil og hund på samme dag 🙈 Syns det er relativt lite drittslenging her, det meste er velbegrunnet, og om noen skriver noe som er over streken passer vi på å slette det asap 😊

 9. Det er ikke lenge det der går, sann mine ord 🙄 Barnevernet er vel allerede greit inni bildet der etter hva man kan lese av KG iallefall.. huff, det er tragisk.
  Man tror nesten ikke det er sant, som noen skrev over her.. dette er som hentet ut av en dårlig såpeopera 🙈

  1. Jepp, Paprika skrev selv et blogginnlegg om at de hadde blitt kontaktet av barnevernet fordi de ikke hadde møtt opp til tannlegetime. Jeg syns det er trist at Hotel Cæsar ble tatt av skjermen, så på en måte er det jo greit med en erstatning for det 😂

 10. Wait, what?!
  Jeg har aldri satt meg inn i Familiesagaen Paprika/Gekko, men at den biologiske pappaen til minstejenta nå er stepappa til Gekkoens barn? Jeg vet ikke om jeg skal le eller grine. Så… filmaktig! Og ikke på glamour-måten…

Leave a Reply