PAPRIKANYTT

Hei alle sammen 🌸

I stedet for å komme med agurknytt har jeg litt (masse) paprikanytt til dere. Hadde egentlig planer om å skrive om noe helt annet, men nå skjer det så mye rundt Villa Paprika og Lord Gekko at jeg blir helt matt.

Dere husker kanskje at de hintet om at de hadde giftet seg på ferie i Spania for et par uker siden? Dette har hverken blitt bekreftet eller avkreftet, så jeg regner med at det ikke har vært noe bryllup. Paprikaen svarer heller ikke de som spør henne om dette på Instagram.

På fredag fylte minstejenta ett år og stefar Kim-Ronny (som de liker best å kalle pappa) kom med et gratulerer med dagen-innlegg på bloggen til Paprika. Har de lært av Janbanan etter at han gjorde det samme til Michelle tidligere i år tro? 🤔 Nok en gang får vi høre om at turtelduene traff hverandre for første gang da minstejenta var bare fire dager gammel. Jeg vet jeg har hengt meg opp i dette i et tidligere innlegg, men jeg er fortsatt sjokkert. Det er nesten så jeg vurderer å føde en gang bare for å finne ut hvordan man føler seg fire dager etterpå. Paprikaen drar på date, Fotballfrue tar bilder i sexy undertøy. Hva vil jeg finne på av sprell på dag fire? La oss håpe surrogati blir lovlig i Norge snart så jeg kan finne ut av dette.

Kim-Ronny har mye fint å si i bursdagsinnlegget sitt. Da han først traff minstejenta hadde hun de søteste små øynene han hadde sett, det var kjærlighet ved første blikk og hun smeltet hjertet hans. Det er nesten så jeg glemmer at han har sin egen biologiske datter midt oppi alle disse fine ordene. Dessverre klarer han ikke å skrive dette innlegget uten å pøse ut litt bitterhet til han som egentlig er barnefaren og familien hans:Siden minstejenta bare fylte ett år er det ennå noen år til hun kan lese og forstå dette innlegget. Sikkert hyggelig å se at “pappa” har lagt inn litt banning på slutten.

Well well.. Innimellom hender det at dette paret har fire barn boende hos seg samtidig. Minstejenta er der på fulltid, Kim-Ronny sin datter er der annenhver helg, og Paprikas to eldste er der halvparten av tiden. Skulle tro dette holdt, men Kim-Ronny tar visstnok stadig opp temaet om å få barn:Tror jeg ville beholdt den spiralen en god stund til. Etter ett års bekjentskap og så mange barn fra før skader det neppe å vente mens man konsentrerer seg om de man allerede har.

Aller siste nytt er at paret som ønsker seg flere barn skal selge hunden de nettopp skaffet seg. Takk til leseren som tipset oss om at noen på Kvinneguiden hadde lagt ut link til annonsen 😘 Såvidt jeg kan se dukket denne søte lille hunden først opp på Instagram 12. juni. Det ble ikke lange oppholdet si.

(Skjermdump/finn.no)

Hunden fortjener mer kjærlighet enn de kan gi. Men… Skrev jeg ikke nettopp at de tenkte på å få seg et felles barn? Syns det er interessant at det er firmaet til Kim-Ronny som selger hunden. Er den bokført som inventar som skal skrives av over flere år, eller hvordan blir denne hunden håndtert regnskapsmessig? Jeg legger også merke til at salget av hunden begrunnes med ny jobb. Veldig spent på hva slags jobb dette er, så underveis i skrivingen her måtte jeg ta en ny tur inn på bloggen til Paprikaen. Og gjett hva som skjer nå?

De skal selge rekkehuset! Der de nettopp ordnet til så fint uteområde med jacuzzi. Noe av grunnen er at de trenger mer plass, men også her klarer de å blande inn barnefaren til minstejenta:(skjermdumper villapaprikablogg.no)

Jasså. Så dere skal flytte til et helt annet sted? Og med dere på lasset skal dere ha med de to eldste til Paprika? Så de må bytte nærområde halvparten av tiden fordi dere ikke vil møte på det biologiske opphavet til minstejenta? Hmm. Jeg som trodde dere var så lykkelige og hadde det så fint sammen. Jeg tror ikke det er vanlig å være så opphengt i noen man er kommet over. I tillegg er jo faktisk barnefaren til minstejenta nå blitt stefar til Kim-Ronny sin datter, så det er vel ikke bare å flytte i en sånn situasjon. Forholde seg til hverandre må de uansett.

La oss avslutte med noe positivt: nå har ikke superparet eksponert barn på Snapchat og Instagram på to dager 👏

❤️ Vicky