EI LITTA INFO

Hei

Mange av dere har vært så søte og snille og sagt at dere skulle ønske at vi kunne tjene litt penger på denne bloggen. Nå har det seg slik at vi har fått noen små tilbud om reklamer. Ser dere nøye etter på bloggen vil dere se noen reklamer her og der.

Håper selvfølgelig at dere synes det er greit med litt reklame hist og pist, og at dette ikke gjør det slik at dere tror vi blogger kun for penger. Å drifte denne bloggen er ikke gratis, noe sikkert mange tror. Vi betaler for å ha bloggen på denne plattformen og tenkte derfor at litt reklamen kunne gi oss noen kroner tilbake, slik at vi kanskje kan gå i null.

Vi ønsker å være ærlige med dere når det skjer ting rundt bloggen, for det er tross alt dere som gir oss motivasjon til å holde på. Det er selvfølgelig opp til dere om dere ønsker trykke på reklamen eller ei.

Innlegg kommer senere i dag

Adina xoxo

49 thoughts on “EI LITTA INFO

 1. Så lenge dere ikke reklamerer for betakaroten og skin repair så er det helt greit for meg 😂 håper dere går over null og får litt igjen for alt arbeidet deres 😊😊Digger bloggen deres, dere har begge to utrolig talent for skriving 😊👍🏼

  1. Tusen takk for en fantastisk kommentar❤️ Jeg lover på tro og ære at reklamering for betakaroten, tannbleking, skin Repair og alle andre repairs ikke blir å skje😁

 2. Helt enig med de andre, er det en blogg som fortjener inntekt er det dere ✌🏻
  Hvis andre bloggere tjener millioner på dobbeltmoral, overforbruk og ødelegging av unges selvbilde, skulle det bare mangle at ordentlig gravende journalistikk får litt 😁

 3. Digger denne (intelligente) bloggen og håper dere ikke går i fella på håpløse proukter. Men skjønner selvsagt at dere sier ja til reklame hvis muligheten byr seg. Det er tross alt mye jobb.

  1. Tusen takk❤️ Det er kun snakk om noen bannere rundt om på bloggen. Vi skal passe på at dette er produkter “vi kan gå god for.” 😊 Neida! 😁 Vi ønsker ikke fremstå som dobbeltmoralske😊

 4. Hei. Viss du/dere søker på sophiekasaei_ på Instagram og ser på siste filmen hun har lagt ut (den med haken) så vil jeg tro det er dette sophie Elise også har gjort!

 5. Erica Mohn Kvam hadde nylig svar på en spørsmålsrunde hvor hun svarte på spørsmål om boken hun og Kristine Ullebø skulle skrive sammen fortsatt skulle skje. Hun svarer ved å si at enkelte har ødelagt for prosjektet. Tyder på at det er dårlig stemning mellom henne og Kristine da de var “BFF” en kort periode, og null kontakt siden, til tross for at de har vært på samme eventer.

 6. TIPS!
  Lunde reklamerer for botox, men nekter for at det er reklame i kommentarfeltet. IKKE bra! Dere må sjekke ut !

  Så klart skal dere ha penger for dette!!😁😁

 7. Litt reklame rundt på bloggen er jo null stress, håper dere får inntekt! Er glad det ikke er reklameinnlegg, det er så irriterende, hehe! #mammashai
  Ellers vil jeg si at jeg eeelsker bloggen deres, er innom hver dag, og dere skriver SÅ BRA! Stå på folk! Koz og klemz

 8. Ble glad for at dere tar inn mitt reklame – fordi dere fortjener lønn for den gode jobben dere gjør – og jeg håper dere har denne bloggen lenge! Håper mange fler får øynene opp for bloggen deres- for den er bare knallgod! 👍🏼😊
  Stå på!

 9. Selvfølgelig! Skille bare mangle:) kanskje toppbloggerne kan lære hvordan man korrekt merker reklameinnlegg av dere! 😀

 10. Jeg vet ikke om jeg forstod det rett. Så hvis jeg trykker inn på bildene av nelly klærne som kommer opp, og kjøper det så får dere betalt?😅 For jeg hadde tenkt å kjøpe noen ting der, da kan jeg jo like godt gjøre det fra linken på bloggen deres😁 Eller har jeg helt misforstått nå? Hvis dette er riktig skal jeg faktisk shoppe med god samvittighet haha😂😇

  1. Ja, riktig. Om du kjøper noe fra reklameinnlegget på siden vår, tjener vi penger😊 Så utrolig snill du er, tusen takk❤️

 11. TIPS: Litt uvennskap mellom Kristine og Erica. Erica sitt svar på ukens spørsmål om bokprosjektet:
  Jeg er litt usikker for å være ærlig. Noen avgjørelser ble gjort av enkelte (!) som gikk ut over avtalen, og det har derfor vært mye frem og tilbake. Men ingenting er 100% bestemt enda, og jeg skal oppdatere dere med en gang jeg vet noe.. Jeg vet at dere har gledet dere like mye som meg, men akkurat her og nå er det veldig lite jeg kan gjøre dessverre.. Utrolig kjipt når andres valg går såppas utover andre! Jeg ønsker egentlig ikke å utdype SÅ mye mer før jeg har fått et endelig svar.. Så vi får krysse fingrene sammen.

  Den enkelte hun sikter til er Kristine som tydeligvis byttet samarbeidspartner etc og avbrøt avtalen. Ryktene jeg hører at hun ikke engang sa ifra til Erica om dette, noe Erica er ganske sur for. Forståelig

 12. Det er såklart velfortjent til de grader! 👏🏻😃 maarud burde steppe inn og sponse med popcorn her! 🙊 Prøv å send Mail til produsentene, smash, tine, you name it sponser jo bloggere i hytt og gever 😄 Og det er jo ingen av oss som hadde hoppet over ett sponsa innlegg her inne ❤️❤️ Stå på ❤️

 13. Helt greit at dere tjener litt penger på reklamer. Så lenge dere følger loven og merker reklamene godt 😊Det regner jeg med at dere gjør. Dere virker som en gjeng redelige og oppgående jenter 😊

  1. Awww tusen takk😘 Den reklamen som vi benytter ligger er merket og er ikke noe vi anbefaler. Igjen, takk for fine ord❤️

Leave a Reply