EI LITTA INFO

Hei

Mange av dere har vært så søte og snille og sagt at dere skulle ønske at vi kunne tjene litt penger på denne bloggen. Nå har det seg slik at vi har fått noen små tilbud om reklamer. Ser dere nøye etter på bloggen vil dere se noen reklamer her og der.

Håper selvfølgelig at dere synes det er greit med litt reklame hist og pist, og at dette ikke gjør det slik at dere tror vi blogger kun for penger. Å drifte denne bloggen er ikke gratis, noe sikkert mange tror. Vi betaler for å ha bloggen på denne plattformen og tenkte derfor at litt reklamen kunne gi oss noen kroner tilbake, slik at vi kanskje kan gå i null.

Vi ønsker å være ærlige med dere når det skjer ting rundt bloggen, for det er tross alt dere som gir oss motivasjon til å holde på. Det er selvfølgelig opp til dere om dere ønsker trykke på reklamen eller ei.

Innlegg kommer senere i dag

Adina xoxo