SISTE UKES CLICKBAITS UKE 34

Hei alle sammen 🌸

Vi får vel begynne med mammaen til Michelle (og William og Lucas) som vanlig. Rådet fra Trine Grung gikk ikke inn, og clickbaitsene fortsetter. “SPØRSMÅL OM NY GRAVIDITET” var overskriften på et av innleggene i forrige uke. Jeg har lært såpass at jeg neppe trodde vi skulle få noe svar på dette spørsmålet. Mammaen ville bare si at hun tror vi kjenner henne såpass godt at dette ikke er noe hun vil svare på i et innlegg som ikke har noe med nyheten å gjøre. Hmm… Med den overskriften har vel innlegget i aller høyeste grad noe med nyheten å gjøre?

Senere kommer innlegget “DETTE HAR JEG GLEDET MEG TIL Å FORTELLE DERE”. Det spennende med å klikke seg inn på innleggene til mammaen er ikke lenger å få vite hva hun skal avsløre, det er mer hva hun bruker som forklaring på clickbaiten denne gangen. Det mammaen har gledet seg så til å fortelle oss er at hun nå har fått lage sin egen favorittside med sine 16 høstfavoritter hos nettbutikken Get Inspired. De selger hovedsaklig treningsklær, men jeg kan ikke huske å ha sett noen innlegg om at mammaen er en treningsentusiast? Og jada, dette er samme firmaet som sto bak reklamen til Fotballfrue på Instagram som jeg for litt siden påpekte at ikke var korrekt merket. De har også et samarbeid med Sophie Elise. Hun trener som kjent veldig ofte for å opprettholde den flotte rumpa si. Tips til Get Inspired: avslutt samarbeid med bloggere som nesten aldri trener og/eller ikke merker reklamen sin riktig. Helene Drage er tilbake på treningsvogna igjen fra i dag, hva med å kontakte henne?

Well well, så kommer vi til dagen i dag “STARTER DAGEN MED Å AVSLØRE NYE TING!”. Bloggerne begynner 18. september og mammaen er med i programmet. Dette var (ikke) helt nytt for oss…

Isabel Raad fortsetter i samme tralten med clickbaits. Ukens beste er “JEG VIL IKKE INNSE AT DET ER OVER”. Hva da? Med deg og Pierre? Har dere omsider bestemt at det er over, men så sliter du med å takle det? Forstår godt at det er vanskelig altså. Men neida, Isabel har bare problemer med å innse at sommeren er over og at høsten snart er her.

Anne Brith produserer ikke lenger like mange innlegg som før, men kunsten med å lokke til seg lesere med clickbaits har hun ikke glemt. “Jeg har en ny kjærlighet ❤️” hadde hun som overskrift i forrige uke. Det virker som hele det lange innlegget er skrevet til en mann, før det på slutten avsløres at det er leserne som gjør henne så lykkelig om dagen.

I dag kom jeg plutselig over et clickbait som side2.no har lagt ut på vegne av Ida Wulff:wp-image-1067458245.png(Skjermdump side2.no)

Jeg gikk strake veien inn på bloggen til Ida, men hun selv hadde visst valgt den mer nøytrale overskriften “I DET VIRKELIGE LIV” på innlegget sitt. Uansett, det kan virke som Ida har funnet kjærligheten. Flott innlegg, og vi gratulerer så mye ❤️

Apropos kjærlighet, gjett hvem som skal på date med en gammel flamme til helgen? Det er meg! Jeg tror daten min til og med har reservert bord ute allerede. Det lover jo bra. Har mer enn nok erfaring med fuckboys som bare vil komme hjem på besøk, si.

Håper dere har hatt en fin start på uka 😘

❤️ Vicky

18 thoughts on “SISTE UKES CLICKBAITS UKE 34

 1. Kjente jeg ble så glad inni meg når Ida Wulff skrev det innlegget! Måtte faktisk slenge inn min første kommentar på bloggen hennes (har vært fast leser siden hun startet nesten). Og nå skrev jeg min første kommentar her inne og, jeg er visst i slaget i kveld!

 2. Flott innlegg. Er så lei av alle disse villedende overskriftene. Til Anna. Tanta – hehe. Den var virkelig slående. Likte den

 3. Anne Brith ” Jeg har funnet en ny kjærlighet “………Tåpelig og selvsagt direkte løgn. Hun driter vel i leserene sine bare hun får klikk. Nei, den var ikke grei!!

 4. Ble sååå glad av innlegget til Ida! Tror hun er den eneste oppgåendes bloggeren igjen der ute, som ikke lokker med clickbaits, som er ekte og som skriver bra!

  Lykke til på date!

 5. Takk, kjør på med oppklaringer på clickbaits så jeg klarer å holde meg unna bloggene😄
  Og lykke til på date, Vicky😍

 6. Jeg er SÅ enig i det du skriver om Get Inspired. Jeg handlet der tidligere, og syntes det var en flott aktør med sterke kvinner og treningsglede i fokus. Nå føler jeg at de har mistet det helt!

  De kjører på med enhver blogger (mange helt uten troverdighet) som ser bra ut i treningstøy og dårlig merking av reklame i ymse kanaler. Jeg har mistet helt respekten for dem og ville ikke funnet på å handle derfra.

  1. Jeg syns også det var en flott nettbutikk og handlet mye der før. Elsket klistremerkene de satte på pakkene med beskjed til postmannen om å kjappe seg 🙂 Jeg går aldri inn på nettsiden deres lenger, det finnes så utrolig mange andre steder på nett hvor man kan kjøpe treningsklær nå 😍

Leave a Reply