HVEM ER STINA?

Hei alle sammen 🌸

Flere av dere har etterlyst mer om bloggeren Stina Bakken, så derfor har jeg undersøkt litt. Jeg hørte først om henne for noen måneder siden, men et raskt Google-søk kan fortelle meg at hun har blogget siden 2010. Hun er opprinnelig fra Hokksund og ble for tre år siden intervjuet av Drammens Tidende HER. Allerede da hadde hun bloggen som fulltidsjobb med 20.000 lesere. Stina legger også ut videoer på YouTube hvor hun har hele 55.000 følgere. Jeg forstår bare ikke at jeg har gått glipp av dette. Hennes mest sette video Ting vi jenter lyver om er sett av over 300.000. Anbefales!

Det første som slår meg når jeg leser bloggen er at dette er brunette-versjonen av Fotballfrue. That is, Fotballfrue før hun begynte med eksponering av barn og kun var en inspirerende jente som klarte å fortelle om hverdagslivet sitt uten at vi leserne følte at hun var ihjelsponsa (er ihjelsponsa forresten et ord? Årets nyord?). Stina har en del gode innlegg med gode tips, for eksempel har hun den siste tiden skrevet om hvorfor det er viktig å re opp sengen, hvordan man kan unngå stress og forhåndsregler ved mensen.

Nå ble det mye skryt her. Det skyldes (dessverre) ikke at jeg er nyforelska. Som med de fleste andre toppbloggere er det selvsagt mye å sette fingeren på hos Stina også. Hun har blant annet en vlog ute hvor hun tar botox og restylane.

Så da har altså hun også havna på fillers-kjøret, og det ser ikke ut som hun skal på avvenning med det første:Finnes det noen toppbloggere (unntatt oss som driver denne bloggen 🙄) som ikke har sprøytet noe inn i leppene? Jada, folk må få gjøre som de vil. Selv om jeg ser fler og fler jenter på gata som har sprøyta inn i overkant mye i leppene. Og jada, jeg forstår at de syns det er fint selv og at det er det viktigste. Men er det ingen som ser at dette skaper en ny “standard” i samfunnet? Spesielt når disse bloggerne som så mange unge jenter ser opp til fronter det.

Adina har tidligere såvidt nevnt at Stina er sammen med YouTube-kjendisen PelleK. Jeg har selvsagt lurt på hva han gjør på YouTube. Det kunne jo være at han kjørte samme stil som Pierre med å prate i en evighet om ingenting, men så viser det seg da, at PelleK synger og lager metal coverlåter. Jeg kom blant annet over DENNE videoen som er sett av 18 millioner hvor han synger på et for meg ukjent språk. Er det japansk tro? 🤔 Jeg er imponert, selv om det innimellom tar litt mye av med metal på disse låtene.

Uansett, Stina og PelleK bor sammen i Sandefjord, men selv samboere har visst intimgrenser:(Skjermdumper stina.blogg.no)

Dette finner jeg veldig spesielt. De er samboere, men kan ikke vaske klærne sine sammen? Er ikke klærne rene når maskina er ferdig da? Og hvordan var det da Stina vokste opp, kjørte de en vaskemaskin per familiemedlem? Well well…

Her om dagen postet Stina innlegget “Gutter vs jenter i dusjen”. Må si jeg lærte en del om det å dusje som jente. I følge henne har vi litt av en jobb å gjøre. Hun skriver om børsting av hår først, sjampo som tar tid å skylle ut, hårkur som må børstes godt inn, og ikke minst barbering av legger, lår, underliv, under armene og noen ganger på (?) armer. Mye barbering der altså. Ja, så er det å skylle ut hårkur og vri ut vannet av håret for å ta balsamen i håndkletørt hår. Og når balsamen skal ut igjen må dette gjøres i iskaldt vann for å få glansfullt hår. Puh, jeg blir sliten bare av å skrive dette. Her om dagen klarte jeg å både vaske langt hår og sminke meg på 15 minutter, det går det også om man har det travelt og legger godvilja til 😊

❤️ Vicky

35 thoughts on “HVEM ER STINA?

 1. Apropo Pierre og vlog. Er det egebtlig noen som har sett ferdig de videoene??? De er jo til å sovne aldeles av….

 2. Elskar bloggen! Den er magisk og eg er så glad eg oppdaga den for litt sidan ❤️

  Appropo innlegget til denne Stina, om å re opp senga kvar dag…. Siste dagane på Facebook har denne talen gått vitalt “igjen” og ho har nok sett den før ho skreiv det innlegget ja.

  https://m.youtube.com/watch?v=G11vVf9nSbc

  1. Tusen takk for gode ord Thea, vi elsker slike tilbakemeldinger ❤️ Ja, tror faktisk Stina har skrevet nederst i innlegget nå at hun var inspirert av den videoen der. Kanskje jeg må begynne å re opp sengen hver morgen 🤔

   1. Dette var ikke skrevet i innlegget da hun publiserte det. Jeg sendte inn 3 kommentarer som aldri ble publisert om at hun birde nevne admiral mcraven, 1-2 dager etter var det skrevet 🙂

 3. Fulgte mye med på Stina før, og jeg mener å huske at hun var helt imot alt av fillers, silikon osv? Virkelig sterkt imot det?

  1. Ja, det stemmer. Hun skrev at hun ALDRI skulle gjøre noe med sitt eget utseende, men hun endret mening og kunne fortelle at større lepper er noe hun hadde tenkt på i flere år (noe som virker litt rart mtp hva hun skrev tidligere på bloggen). Og nå virker det som hun liker å nevne botox/fillers i så mange innlegg som mulig. Synd hun også hev seg på trenden, likte da hun var en av få på topplisten som var naturlig 🙂

   1. Ser hun skriver at hun “kun tar botox i sinnarynken mellom øyebrynene og for å bli kvitt spenningshodepine”. Dette er det DUMMESTE JEG HAR LEST/HØRT !!! Jeg sliter ekstremt med migrene, og da mener jeg flere anfall i uka som varer i mange, mange timer selv om jeg tar migrenemedisiner. Jeg tar botox for å dempe den verste migrenen, og den settes IKKE i sinnarynken for å si det sånn! Jeg får sprøyter av en meget dyktig svensk lege som har mange års erfaring med botox mot migrene. Sprøytene settes i hele nakken, i bakhodet, rundt ørene, i kjevene (for jeg går og biter tennene så hardt sammen), og uti hårfestet ved tinningene og ellers oppå hodet. Så at hun tar botox for spenningshodepine mellom bryna er bare bullshit! Om hun skal bli kvitt spenningshodepine så må hun få satt botox på samme måte som jeg har gjort de siste 8 årene jeg har gjort. Av en lege. Nytter ikke å gå til en “beauty spesialist” for å sette det… Just saying.
    PelleK er en fantastisk rå artist! Alt han kan og gjør har han lært seg helt selv og han er meget populær i hele verden egentlig. Han har eget studio i huset(leiligheten?) de bor i. Jeg følger Pelle på snap. De gangene jeg har sett Stina på snappene så har hun ligget på sofaen…

 4. Hun har også skrevet om ” ting hun gjør uten at noen ser på ” f.eks som å gå i pysj hjemme, siden hun ikke ville at kjæresten skulle se hun så ” ustelt “. Ikke raper hun heller med venner/kjæreste til stedet. Hahah, virker veldig spesielt det forholdet spør du meg 😂 Hun er veeldig opptatt av utseendet, og mange av youtube videoene hennes er super kleine pga måten hun snakker og beveger seg på.

  1. Jasså, kjæresten får ikke se henne i pysj fordi da er hun “ustelt”? 🤔 Interessante opplysninger du kommer med 😘

 5. Jeg føler at Stina ser på mange youtube videoer med faktating og sammenligninger og forskjeller av gutter og jenter. (Jenna Marbles, Boldly, 5 minutes craft) Absolutt alt av “tips og triks” videoer, tekster der hun tipser oss, og sammenligninger osv… er ren kopi av disse videoene! Jeg prøvde for noen mnd siden å lese bloggen til Stina og endte opp med å bare sitte å klø meg i hodet. Helt greit at man kan hente LITT inspirasjon av hverandre, men ren kopi? Hele tiden!!??!?

  1. Du sier noe der. Samtidig presterte hun jo nettopp å poste tre innlegg per dag i 50 dager på rad. Det skal godt gjøres uten å hente masse inspirasjon fra andre 🙈

  1. Hahaha! Omg, jeg måtte inn å sjekke tipset ditt for husker at jeg har lest noe tidligere om denne Gladehjem og Villapaprika. Men altså, jeg vet ikke om jeg skal bli freaka ut eller bare sykt imponert – how does she do it?! Hun må jo da rett og slett bare gå rett inn på andre blogger, bestille absolutt ALT hun ser i et innlegg, og så kjøre på som det er hennes eget. Nei, jeg tror jeg er imponert – i alle fall fasinert! Haha 🙂

  2. Takk for tips, det blir vi alltid glad for 😘 Spennende at frua har gitt henne beskjed om å endre innlegget, håper vi får en oppdatering på hvordan det går 😊

 6. Jeg fulgte Stina før, men fikk rett og slett nok av alle de “orginale” tipsene og listene hun kommer med. Hun har også en hel del andre tanker om intimgrenser. Samboerparet deler ikke bad. Hun har skrevet om at da de kjøpte hus så var det et must å ha to bad. For det hadde jo vært krise om de måtte gjøre nummer 2 på samme sted… De deler forøvrig ikke klesskap heller. Per Fredrik (som er metal vokalist :P) har klærne sine i trengingsrommet… i andre enden av huset.
  For ikke å nevne hvordan de behandler papillonen når de reiser bort. Med så stort hus nesten uten dekort skulle man tro at hun fikk løpe rundt når de ikke er hjemme. Neida. Hunden sitter i bur, (uten vann) i mange timer mens de er borte. Ref “A day in my life – vlog”. De kjører altså til Oslo, spiser middag og går på kino, før de kjører hjem igjen. Stina sier selv i denne videoen at hunden har ligget i buret mens de har vært borte.

  1. Jeg tenker at dette er en blogg som er inspirerende i en periode, men så tipper jeg alt går litt på repeat så man går lei. Vi får se hvor lenge jeg holder ut 😊 Veldig spesielt dette med intimgrenser. Ut fra dette med å vaske klær og hver sin do skulle man nesten tro de hadde hvert sitt soverom også? 🤔 Stakkar voffsen, med et hus med to bad burde vel hunden i det minste få sitt eget rom som den kan springe rundt på mens de er borte 🐶

 7. Stina jobber hardt med bloggen sin, det er ingen tvil om det. MEN de fleste inleggene virker som de er resirkulerte fra kvinnemagasiner, typ tips og triks eller lister? Mye skriveleif og orddelingsfeil.

  1. Ja, det må vel automatisk bli en del resirkulering når man skal poste opptil tre innlegg per dag tenker jeg…

  1. Vi liker at dere tipser oss om bloggere vi kan skrive om 😊 Er det noe spesielt med Marthe Borge? Jeg fulgte henne en periode i fjor høst, men følte etter en stund at alt gikk på repeat. Hun har masse flotte bilder og oppskrifter da 😍

 8. Mye skriveleif på alle bloggere. På toppen der er vel Stina, Isabel Raad og Marta Alise. Mange på Nouw.com som aldri blir omtalt her. Men de har en egen liste! Masse gøy å ta av der. Blant annet uendelige med skrytebilder og botox! Merker sier og shoppping. Virker ikke som de lever av noe annet enn å shoppe! Shoppeproblem? Finnes det rehab for slikt?

 9. Hørt fra en venninne at hennes venninne tidligere jobbet i Anne Britt sitt cupcake-cafe/buisniss. Så gikk den konk, og de ansatte gikk over et år uten å få betalt ut lønn. Det ble visst en veldig stor greie, med advokater osv i bildet. Pengene er nå betalt

  1. Det er dessverre vanlig når et firma går konk. Da er det kemneren som kommer inn i bildet og skal sørge for at de ansatte får det de skulle fått utbetalt igjennom nav.

 10. Det å re opp sengen hver morgen er jo ikke noe bra, med tanke på evt nattesvette og fukt i madrass, puter og dyner. Jeg bretter heller opp senga så alt får stå og lufte seg til kvelden. Hvis man reier opp sengs hver morgen, pluss “pakker inn” det hele med et lekkert sengeteppe så vil midden i senga stooorkose seg i litt fukt, mørke, døde hudceller og formere seg under der ila dagen. Så løft og luft dynene og sengene folkens! 😜😅👍🏼

Leave a Reply