HVEM ER STINA?

Hei alle sammen 🌸

Flere av dere har etterlyst mer om bloggeren Stina Bakken, så derfor har jeg undersøkt litt. Jeg hørte først om henne for noen måneder siden, men et raskt Google-søk kan fortelle meg at hun har blogget siden 2010. Hun er opprinnelig fra Hokksund og ble for tre år siden intervjuet av Drammens Tidende HER. Allerede da hadde hun bloggen som fulltidsjobb med 20.000 lesere. Stina legger også ut videoer på YouTube hvor hun har hele 55.000 følgere. Jeg forstår bare ikke at jeg har gått glipp av dette. Hennes mest sette video Ting vi jenter lyver om er sett av over 300.000. Anbefales!

Det første som slår meg når jeg leser bloggen er at dette er brunette-versjonen av Fotballfrue. That is, Fotballfrue før hun begynte med eksponering av barn og kun var en inspirerende jente som klarte å fortelle om hverdagslivet sitt uten at vi leserne følte at hun var ihjelsponsa (er ihjelsponsa forresten et ord? Årets nyord?). Stina har en del gode innlegg med gode tips, for eksempel har hun den siste tiden skrevet om hvorfor det er viktig å re opp sengen, hvordan man kan unngå stress og forhåndsregler ved mensen.

Nå ble det mye skryt her. Det skyldes (dessverre) ikke at jeg er nyforelska. Som med de fleste andre toppbloggere er det selvsagt mye å sette fingeren på hos Stina også. Hun har blant annet en vlog ute hvor hun tar botox og restylane.

Så da har altså hun også havna på fillers-kjøret, og det ser ikke ut som hun skal på avvenning med det første:Finnes det noen toppbloggere (unntatt oss som driver denne bloggen 🙄) som ikke har sprøytet noe inn i leppene? Jada, folk må få gjøre som de vil. Selv om jeg ser fler og fler jenter på gata som har sprøyta inn i overkant mye i leppene. Og jada, jeg forstår at de syns det er fint selv og at det er det viktigste. Men er det ingen som ser at dette skaper en ny “standard” i samfunnet? Spesielt når disse bloggerne som så mange unge jenter ser opp til fronter det.

Adina har tidligere såvidt nevnt at Stina er sammen med YouTube-kjendisen PelleK. Jeg har selvsagt lurt på hva han gjør på YouTube. Det kunne jo være at han kjørte samme stil som Pierre med å prate i en evighet om ingenting, men så viser det seg da, at PelleK synger og lager metal coverlåter. Jeg kom blant annet over DENNE videoen som er sett av 18 millioner hvor han synger på et for meg ukjent språk. Er det japansk tro? 🤔 Jeg er imponert, selv om det innimellom tar litt mye av med metal på disse låtene.

Uansett, Stina og PelleK bor sammen i Sandefjord, men selv samboere har visst intimgrenser:(Skjermdumper stina.blogg.no)

Dette finner jeg veldig spesielt. De er samboere, men kan ikke vaske klærne sine sammen? Er ikke klærne rene når maskina er ferdig da? Og hvordan var det da Stina vokste opp, kjørte de en vaskemaskin per familiemedlem? Well well…

Her om dagen postet Stina innlegget “Gutter vs jenter i dusjen”. Må si jeg lærte en del om det å dusje som jente. I følge henne har vi litt av en jobb å gjøre. Hun skriver om børsting av hår først, sjampo som tar tid å skylle ut, hårkur som må børstes godt inn, og ikke minst barbering av legger, lår, underliv, under armene og noen ganger på (?) armer. Mye barbering der altså. Ja, så er det å skylle ut hårkur og vri ut vannet av håret for å ta balsamen i håndkletørt hår. Og når balsamen skal ut igjen må dette gjøres i iskaldt vann for å få glansfullt hår. Puh, jeg blir sliten bare av å skrive dette. Her om dagen klarte jeg å både vaske langt hår og sminke meg på 15 minutter, det går det også om man har det travelt og legger godvilja til 😊

❤️ Vicky