HØRT AT…

*Isabel Raad roper ut at hun har mensen og om hvor mye hun hater den. Dette er heller ikke første gang hun forteller oss dette. Hvilken jente over pubertetsnivå liker egentlig å ha mensen tro? Tipper ingen.

Leser hun kanskje Pilotfrue og henter “inspirasjonen” derifra? Flyfrua skriver titt og ofte om sin mens, som det selvfølgelig er meget trist at hun får siden hun prøver bli gravid.

(Skjermdump sraad.blogg.no)

Siden frøkna hater mensen så er hun nå blitt feminist, selverklært feminist faktisk. Kjenner jeg gleder meg til et innlegg der frøkna forteller mer om hennes ideologiske retning.

Klaging blir det fra uke til uke. Forrige uke ble det for lite sex, denne uka er det den jævla mensen.

(Skjermdump sraad.blogg.no) 

Cred for at overskriften beskriver hva innlegget inneholder, nemlig 6 (sex) tanker på lørdagskvelden.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

*Tv2 hadde høstlansering i går. Da ble det bekreftet at det er Marna Haugen Burø som tar over mammaen sin plass i Skal vi danse.

Anna var selvsagt ikke å se på rød løper selv om hun er aktuell med et annet program, nemlig Bloggerne. Anna gjør som hun pleier å gjøre når verden går litt i mot. Hun stenger døra, vrir om nøkkelen og trekker for gardinene.

Er man en av Norges største bloggere og har annonsert at man skal svinge seg på parketten til høsten, for så å trekker seg før det hele begynner, da kan man jaggu stille opp å svare på noen spørsmål fra pressen. Når man i tillegg nekter å møte opp til lanseringen av det andre programmet man deltar i, da er man rimelig egoistisk spør du meg.

Det er som vanlig hun selv som steller i stand kaoset rundt seg selv. Om noen våger å stille henne et kritisk spørsmål, blir de slettet og blokkert for alltid.

(Skjermdump VG.no)

Hun begrunner det slik:

(Skjermdump mammatilmichelle.blogg.no)

Det blir spennende å se om hun møter opp, og faktisk blir på SIN EGEN premierefest denne gangen. HER

Popcorn er kjøpt

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

*I år skal jeg gå i fakkeltog mot pels. Som den dyreverneren jeg er blir jeg egentlig ganske rystet, fortvilet, sint og forbanna over at vi i 2017 fortsatt må kjempe for at disse stakkars dyra skal få et verdig liv. Les PELSUT og støtt NOAH sitt arbeid!

Plutselig dukket det opp andre interessante fakkeltog man kunne delta i:

(Skjermdump Facebook)

Mange mener at dette er mobbing. Jeg vil si som Sophie Elise sa etter kritikken hun fikk for den politiske videoen hun laget med venner:

 (Skjermdump sophieelise.blogg.no)

Videoen ser du HER

PS. Hørte forresten at det er mamma til Joakim Kleven, Tone E. Kleven, som filmet det hele. Sophie Elise og Joakim Kleven har gjort det klart at de ikke har noe parti i ryggen.

Well, well, ser ut som de faktisk har Arbeiderpartiet i ryggen, bare godt gjemt i ryggsekker:
(Skjermdump dinavis.no) 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

*Frua og hennes frue var selvsagt invitert til Elle festen som gikk av stabelen her om dagen. Jeg har hørt at om du ikke får invitasjon til “årets viktigste fest”, da er du ikke ordentlig kjendis. Så hvor var frøkna, mammaen og mor sjøl?

Heldigvis var bloggerne representert av andre. Da jeg kikket gjennom bildene for å se på alle disse vakre og suksessfulle menneskene, ble jeg satt ut av et bilde. Hvem i huleste er det Lars-kristian Eriksen har tatt med seg på Elle festen, tenkte jeg. Hvor er den ordentlige frua hans? Dette er virkelig ikke festen for å dra med seg en hemmelig date på. Her kryr det av paparazzier (om de ikke fremdeles lurer i buskene hos mammaen, vel og merke).

Det viser seg raskt at det faktisk er selveste Frua han har med på festen. Jøss. Er det bare meg eller er hun meget ugjenkjennelig?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

*Noen mener at sangfuglen Astri S prøvde å disse Anne Brith. Men siden mor sjøl ikke tok hintet og ble starstrucked og takket Astrid, måtte hun late som om det var ros og kjærlighet.

Anne Brith jublet høyt:


(Skjermdump/Instagram)

Flere mente at mor sjøl måtte være dum som ikke forstod at hun ble gjort narr av. Jeg personlig tror ikke dette var ment som noe mere enn det vi ser, nemlig en artig greie hvor Astri S prøver etterligne ei dame hun liker lese bloggen til. Astri S liker en spøk men hun er ikke slem.

Vi digger også Astri S og håper også på en shoutout!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

*Sophie Elise har hatt besøk av kjæresten i helgen. Vet du ikke hvem han er, sier du. Makan. Finn det ut HER

De hadde tatt seg en tur på byen med noen venner og det så ut som de koste seg maks. Sophie Elise var heller ikke redd for å dele sussebassen med oss. Aww, søte.

PS. Håper hun fremdeles holder seg unna alkohol som hun har sagt. Må da holde å være rusa på kjærligheten, si 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

*Kristine Ullebø har, som oss, gitt kjæresten et nytt kjælenavn. Fabian kalles nå også for Vasen. For som Kristine så pent sier det: “det finnes ikke mer dyrebar vase enn kjærligheten.” Og siden kjærligheten hennes er Fabian “well well” Raw, så må det jo bli slik:

Dyrbar vase + kjærlighet =Mr. well well 
(Skjermdump krisssy.blogg.no) 

Dypt.


Adina xoxo