HØRT AT…

*Isabel Raad roper ut at hun har mensen og om hvor mye hun hater den. Dette er heller ikke første gang hun forteller oss dette. Hvilken jente over pubertetsnivå liker egentlig å ha mensen tro? Tipper ingen.

Leser hun kanskje Pilotfrue og henter “inspirasjonen” derifra? Flyfrua skriver titt og ofte om sin mens, som det selvfølgelig er meget trist at hun får siden hun prøver bli gravid.

(Skjermdump sraad.blogg.no)

Siden frøkna hater mensen så er hun nå blitt feminist, selverklært feminist faktisk. Kjenner jeg gleder meg til et innlegg der frøkna forteller mer om hennes ideologiske retning.

Klaging blir det fra uke til uke. Forrige uke ble det for lite sex, denne uka er det den jævla mensen.

(Skjermdump sraad.blogg.no) 

Cred for at overskriften beskriver hva innlegget inneholder, nemlig 6 (sex) tanker på lørdagskvelden.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

*Tv2 hadde høstlansering i går. Da ble det bekreftet at det er Marna Haugen Burø som tar over mammaen sin plass i Skal vi danse.

Anna var selvsagt ikke å se på rød løper selv om hun er aktuell med et annet program, nemlig Bloggerne. Anna gjør som hun pleier å gjøre når verden går litt i mot. Hun stenger døra, vrir om nøkkelen og trekker for gardinene.

Er man en av Norges største bloggere og har annonsert at man skal svinge seg på parketten til høsten, for så å trekker seg før det hele begynner, da kan man jaggu stille opp å svare på noen spørsmål fra pressen. Når man i tillegg nekter å møte opp til lanseringen av det andre programmet man deltar i, da er man rimelig egoistisk spør du meg.

Det er som vanlig hun selv som steller i stand kaoset rundt seg selv. Om noen våger å stille henne et kritisk spørsmål, blir de slettet og blokkert for alltid.

(Skjermdump VG.no)

Hun begrunner det slik:

(Skjermdump mammatilmichelle.blogg.no)

Det blir spennende å se om hun møter opp, og faktisk blir på SIN EGEN premierefest denne gangen. HER

Popcorn er kjøpt

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

*I år skal jeg gå i fakkeltog mot pels. Som den dyreverneren jeg er blir jeg egentlig ganske rystet, fortvilet, sint og forbanna over at vi i 2017 fortsatt må kjempe for at disse stakkars dyra skal få et verdig liv. Les PELSUT og støtt NOAH sitt arbeid!

Plutselig dukket det opp andre interessante fakkeltog man kunne delta i:

(Skjermdump Facebook)

Mange mener at dette er mobbing. Jeg vil si som Sophie Elise sa etter kritikken hun fikk for den politiske videoen hun laget med venner:

 (Skjermdump sophieelise.blogg.no)

Videoen ser du HER

PS. Hørte forresten at det er mamma til Joakim Kleven, Tone E. Kleven, som filmet det hele. Sophie Elise og Joakim Kleven har gjort det klart at de ikke har noe parti i ryggen.

Well, well, ser ut som de faktisk har Arbeiderpartiet i ryggen, bare godt gjemt i ryggsekker:
(Skjermdump dinavis.no) 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

*Frua og hennes frue var selvsagt invitert til Elle festen som gikk av stabelen her om dagen. Jeg har hørt at om du ikke får invitasjon til “årets viktigste fest”, da er du ikke ordentlig kjendis. Så hvor var frøkna, mammaen og mor sjøl?

Heldigvis var bloggerne representert av andre. Da jeg kikket gjennom bildene for å se på alle disse vakre og suksessfulle menneskene, ble jeg satt ut av et bilde. Hvem i huleste er det Lars-kristian Eriksen har tatt med seg på Elle festen, tenkte jeg. Hvor er den ordentlige frua hans? Dette er virkelig ikke festen for å dra med seg en hemmelig date på. Her kryr det av paparazzier (om de ikke fremdeles lurer i buskene hos mammaen, vel og merke).

Det viser seg raskt at det faktisk er selveste Frua han har med på festen. Jøss. Er det bare meg eller er hun meget ugjenkjennelig?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

*Noen mener at sangfuglen Astri S prøvde å disse Anne Brith. Men siden mor sjøl ikke tok hintet og ble starstrucked og takket Astrid, måtte hun late som om det var ros og kjærlighet.

Anne Brith jublet høyt:


(Skjermdump/Instagram)

Flere mente at mor sjøl måtte være dum som ikke forstod at hun ble gjort narr av. Jeg personlig tror ikke dette var ment som noe mere enn det vi ser, nemlig en artig greie hvor Astri S prøver etterligne ei dame hun liker lese bloggen til. Astri S liker en spøk men hun er ikke slem.

Vi digger også Astri S og håper også på en shoutout!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

*Sophie Elise har hatt besøk av kjæresten i helgen. Vet du ikke hvem han er, sier du. Makan. Finn det ut HER

De hadde tatt seg en tur på byen med noen venner og det så ut som de koste seg maks. Sophie Elise var heller ikke redd for å dele sussebassen med oss. Aww, søte.

PS. Håper hun fremdeles holder seg unna alkohol som hun har sagt. Må da holde å være rusa på kjærligheten, si 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

*Kristine Ullebø har, som oss, gitt kjæresten et nytt kjælenavn. Fabian kalles nå også for Vasen. For som Kristine så pent sier det: “det finnes ikke mer dyrebar vase enn kjærligheten.” Og siden kjærligheten hennes er Fabian “well well” Raw, så må det jo bli slik:

Dyrbar vase + kjærlighet =Mr. well well 
(Skjermdump krisssy.blogg.no) 

Dypt.


Adina xoxo

62 thoughts on “HØRT AT…

 1. Kan dere please finne ut hvor styleconnection er? Er sååå nyskjerrig! Må jo være et tvprogram som blir innspilt uten tilgang på sosiale medier

   1. Jeg tenkte på det samme, MEN det varer vel bare en uke? + Du har vel halvveis tilgang på nett eller noe, husker når anna var med, hun va jo ikke så lenge borte?

 2. Var det ikke sophie som annbefalte biooil til strekkmerke? Hun har jo enda strekkmerker på kroppen snakk om dårlig reklame. Itilegg vises arrene etter operasjonen hennas sykt på bilde nr av henne i bikini på bloggennå.

  1. Hvor ser du arrene?
   En annen ting, SE tar nesten alltid rumpebildene fra samme vinkel. Er det for å skjule R-tatoveringen (Robin)?

 3. Ja stemmer, hun gjorde det. Hun sa hennes var blitt mye mindre synlige, noe som årene også gjør med strekkmerker. Om hennes strekkmerker var verre før, det aner jeg ikke 🤔

 4. En stund siden jeg har kommentert. Men følger med, leser og ler 😀 Dere imponerer meg!👏🏼
  En ting jeg lurer på… Hvor har det blitt av Kong Halvor? Ikke vært aktiv på snap på evigheter og lite på insta/face og blogg. Kan virke som noen andre slenger ut noe på insta for han i ny og ne. Er han på samme sted som Gjeldsvik, Linni og lorden? Men nå er vel camp senkveld lansert i går? Og der må vel Linni ha vært med før? 🤔 Reality prinsessa si 😉 På snapen til den søte kjæresten til Halvor, Mila, er Halvor nesten ikke å se heller. Kun observert et par ganger i august. Sitter kongen inne kanskje…?🤔

  1. Du sier noe der. Som sagt, jeg aner virkelig ikke. Men at det er en konkurranse av noe slag kan vi vel fastslå?

 5. Hahaha. Uten tvil det beste innlegget på lenge! Du fikk med absolutt ALLE tingene jeg har selv reagerer på siste dagene❤️❤️ 😂 jeg spurte også Fotballfru på en hyggelig måte om hun hadde gjort noe behandling i ansiktet sitt, og denne kommentaren ble aldri godkjent 😛 typisk forballfrue stil. Så ja, da har hun gjort noe…

  1. Så herlig at du ble fornøyd❤️ Jeg klarer ikke helt å sette fingeren på hva det er som er annerledes. Jeg synes at hun burde svare på noe alle ser

 6. Elsker, elsker, elsker denne bloggen. Det er så herlig med litt ekte realitetsorientering. Fortsett. Denne bloggen trengs

 7. Er SE fortsatt sykemeldt eller? Ikke lov å reise på ferie når man mottar sykepenger 😂 Måtte bare påpeke det. Men hun er kanskje friskmeldt..

  Også rumpa hennes da.. halloooo hun vil dere skal skrive nytt innlegg med spekulasjoner.
  Hun får meg til å tenke på den reklamen… “operert operert operert..” tenk alle disse klikkene hun får har hun kjøpt seg et helt nytt utseende! Wow

  1. Hun var sykemeldt 17.8 men jeg vil tippe at hun er friskmeldt nå. Hun virker frisk og rask😊
   Føler vi er ferdig med rumpa til SE nå. Hun har innrømmet det på sin helt spesielle måte😊 Vi er fornøyd😁

  2. Selvsagt er det lov å reise på ferie selv om man er sykemeldt. Man må bare si fra til Nav hvis man får utbetalt sykepenger. Så her har du misforstått litt…

 8. Oh lord, dette er seriøst den absolutt beste bloggen jeg har lest! 😂 Hele bloggtoppen høres jo ut som den barnehagen de er 😂 Det er jo dere som skulle tjent på dette, kanskje på tide å få inn litt spons? Spons av snop, chips å brus produsenter burde vært mitt i blinken for dere, så kan vi alle spise litt smash mens toppblogg-gjengen koser seg i barnehagen ❤️

 9. Lurer på hvilken klinikk Frua bruker… Og bare dét at hun betaler det av egen lomme og ikke er sponset! Dét sier seg vel selv at hun vil holde akkurat dét hemmelig 😉
  (Eh…eller vent litt, det er jo ikke lov å reklamere for botox og fillers, men sånne lover har de ikke brydd seg om tidligere feks som den “dumme alkoholloven” og andre ting..) Det ligger vel i at hun liksom IKKE har gjort noenting med ansiktet sitt, det skal ikke snakkes eller skrives om, 🙄 Men det er jo åpenbart for det blotte øye, og det kan nok Fruen til Frua diskutere seg blå på! I hans øyne så har jo ikke Frus forandret seg kroppslig hverken i cm rundt armer, midje eller lår (!!) og dét etter 2 barnefødsler! (Han må jo stå med målebånd og vekt for å få tatt notater og sammenligne med målene han tok av henne når de kom sammen… ) Han er skremmende bastant i sine debatter i ulike forum. Og måten noen av de kvinnelige leserne støtter Frua i all hennes gjøren og laden ligner fryktelig på skrivemåten til PT-Åge skjult bak jentenavn! Jeg er overbevist om ar de fortsatt bedriver kommentarjuks og andre jukserier!!

  1. Bruker Silje Austnes i Oslo, hvis man ser på insta-bildene til frua.. så liker nettopp Silje de fleste bildene hennes 👌🏻 åpenbart med sosiale medier gitt 🙊😂

 10. Stemmer, ikke lov å reklamere for alkohol, noe frua er kjent for, og tatt for. Sophie Elise anbefalte vel botox for noen år tilbake, og ble tatt.
  Vi er alle på vakt om noen fra den leiren lurer rundt i kommentarfelt🤔

   1. VEL, om hun er best i Norge kan diskuteres! Kan ikke si at Frua ser NOE bedre ut etter å ha vært hos henne, tvert i mot dessverre.
    Hun ser jo ikke ut som seg selv i ansiktet lengre. Bare trist å se. Man ser det til og med på bilder som ikke er tatt av Lasse bassen.

 11. Hva har skjedd med voe egentlig?? Slettet bloggen, insta osv.. Ser hun nettopp har solgt sin gamle leilighet og den nye hun bodde i lag med typen.. Noen som har peiling på hva hun driver med for tiden?

 12. Frøkna hevder hun jobber 24/7 (se innlegg). Mens idag har hun skrevet 1 usselt innlegg hvor hun skriver at hun har tatt seg en powerwalk, vært på posten, ryddet leligheten, fikser vippene og skal tilbringe resten av kvelden på sofaen i koseklær med kakao og serie. Where do I sign up?!?!? Jeg vil også kunne kalle det å se på serier og fikse vippene mine jobb!

  1. Haha😂 Om hun jobber 24/7 så er hun meget attraktivt for de aller fleste jobbene. Hvilken sjef sier nei takk til et arbeidsjern som står på alltid!

 13. TAKK for at dere har laget denne bloggen. Dere skriver AKKURAT det vi alle sitter og tenker på når vi leser disse bloggene. Jeg bøyer meg i støvet og tar av hatten for dere🎩 – venter i spenning hver dag for nye updates. Stå på videre!! ❤️

 14. Heei, for en blogg! Måtte lese igjennom en del av innleggene deres den siste tiden, men når det begynte å nerme seg den 10.august og det dukket opp enda et innlegg om mamman, føltes det litt ut som om hode mitt skulle sprenges. Vet ikke om dere har skrevet om suporterfrue, men les noen av innleggene hennes, ler meg skakk av hun. Ellers var dette sinnsykt god underholding!

  1. Hei😊 Tusen takk for at du liker oss😘Kan bli litt mye av enkelte, ja. Kjenner lite til Suporterfrua men skal lese meg opp. Takk for tips😘

 15. Hei! Elsker bloggen deres! Er glad dere orker å holde på, for det kan tenkes det kreves sitt tidsmessig. Men herregud for en underholdning! 🙂 Kjempegode å skrive begge to! Og morsomme ikke minst! 🙂

Leave a Reply