HØRT AT…

*Isabel Raad har mensen og hater den. Det er ikke første gang hun forteller om det. Hvilken jente over pubertetsnivå liker egentlig å ha mensen? Tipper ingen.

Leser hun kanskje Pilotfrue og henter “inspirasjonen” derifra? Flyfrua skriver titt og ofte om mensen sin, som det selvfølgelig er meget trist at hun får siden hun prøver bli gravid.

(Skjermdump sraad.blogg.no)

Siden Frøkna hater mensen så er hun nå blitt feminist, selverklært feminist faktisk. Kjenner jeg gleder meg til et innlegg der hun forteller mer om feminisme.

Klaging blir det fra uke til uke. Forrige uke ble det for lite sex, denne uka er det den jævla mensen.

(Skjermdump sraad.blogg.no) 

Cred for at overskriften beskriver hva innlegget handler om: 6 (sex) tanker på lørdagskvelden.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

*Tv2 hadde høstlansering i går. Da ble det bekreftet at det er Marna Haugen Burøe som tar over mammaen sin plass i “Skal vi danse.”

Anna var selvsagt ikke å se på rød løper selv om hun er aktuell i et annet program, “Bloggerne.” Anna gjør som hun pleier å gjøre når verden går litt imot, hun stenger døra, vrir om nøkkelen og trekker for gardinene.

Er man en av Norges største bloggere og har annonsert at man skal svinge seg på parketten til høsten, for så å trekker seg før det hele begynner, da kan man i det minste stille opp å svare på spørsmål fra pressen. Når man i tillegg nekter å møte opp til lanseringen av det andre programmet man deltar i, da er man rimelig egoistisk spør du meg. Og litt feig.

(Skjermdump VG.no)

Som vanlig er det hun selv som steller i stand kaoset rundt seg og om noen våger å stille henne et kritisk spørsmål, blir de slettet og blokkert for alltid.

Hun begrunner det slik:

(Skjermdump mammatilmichelle.blogg.no)

Det blir spennende å se om hun møter opp og blir på sin (helt) egen premierefest denne gangen. HER

Popcorn er kjøpt

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

*I år skal jeg gå i fakkeltog mot pels. Jeg er rystet, fortvilet, sint og forbanna over at vi i 2017 fortsatt må kjempe for at disse stakkars dyra skal få et verdig liv. Les PELSUT og støtt NOAH sitt arbeid!

Det dukker stadig opp nye og viktige(?) fakkeltog man kan delta i:

(Skjermdump Facebook)

Mange mener at dette er mobbing. Jeg vil si som Sophie Elise sa etter kritikken hun fikk for den politiske videoen hun laget med venner:

 (Skjermdump sophieelise.blogg.no)

Videoen ser du HER

PS. Hørte forresten at det er mamma til Joakim Kleven, Tone E. Kleven, som filmet det hele. Sophie Elise og Joakim Kleven har gjort det klart at de ikke har noe parti i ryggen.

Well, well, ser ut som de faktisk har Arbeiderpartiet i ryggen, bare godt gjemt i ryggsekker:
(Skjermdump dinavis.no) 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

*Noen mente at sangfuglen Astri S prøvde å disse Anne Brith med å herme etter henne, men at Mor sjøl ikke tok hintet og heller ble starstruck. Så da måtte Astrid S late som om det hele var ment som ros.

Anne Brith jublet høyt:


(Skjermdump/Instagram)

Flere mente at Mor sjøl måtte være dum som ikke forstod at hun ble gjort narr av. Jeg personlig tror ikke dette var ment som noe mere enn det vi så, nemlig en artig greie hvor Astri S prøver etterligne ei dame hun liker å lese bloggen til. Astri S liker en god spøk, men hun er ikke slem.

Vi digger også Astri S og håper på en shoutout!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

*Kristine Ullebø har gitt kjæresten et nytt kjælenavn. Fabian kalles nå også for VasenFor som Kristine så pent sier det: “det finnes ikke mer dyrebar vase enn kjærligheten.” Og siden kjærligheten hennes er Fabian “well well” Raw, så må det jo bli slik:

Dyrbar vase + kjærlighet =Mr. well well 
(Skjermdump krisssy.blogg.no) 

Dypt.


Adina xoxo