EN TRIST NYHET

Vi ønsker å fortelle dere at vår snille og søte Linnéa har bestemt seg for å forlate oss, altså bloggen. Vi synes det er fryktelig trist og vi vet at hun også synes det.

Vi vil takke Linnéa for alle de sprø samtalene vi har hatt, og alle de artige innleggene som hun produserte. Herlig positiv er denne frøkna.

Dette ble et fryktelig trist innlegg merker jeg, og jeg greier til og med få det til å høres ut som om Linnéa har forlatt denne verden for godt. Det har hun heldigvis ikke. Hun skal bare videre på livets vei.

Vi vet at Linnéa er og forblir vår største fan og som heier på oss. Vi lover å heie på henne tilbake.
Lykke til videre vennen vår❤️

Vicky & Adina xoxo

PS. Nytt innlegg i kveld

26 thoughts on “EN TRIST NYHET

 1. Det var kjedelig å høre.. Takk for flotte innlegg Linnea 🙂 Blir det dere to som styrer showet eller tar dere flere inn på laget?

 2. Dette var jo fryktelig kjedelig… Lykke til videre, Linnea! 🙂

  MEN! Siden dere sier dere kommer med nytt innlegg ikveld – kan vi være så snill å snakke om den enorme kontrasten på Sophie Elises overkropp og underkropp (er underkropp et ord?)? Se siste innlegg “Sjarmerende eller irriterende”. Jeg mener……. hva har skjedd? Hvorfor er bena og rumpa så brun(e) og armer og ansikt så blekt?

  1. Altså..lol? Leter man så finner man, og du leter tydeligvis. Ser ingen forskjell i brunfargen, og om det er det, hva fuckings så? Regner med hver minste kvadratcentimeter av kroppen din er on fleek?

   1. Wow.. hehe. Det var ikke noe vondt ment med det, så det er bare å puste med magen “j” 🙂

   2. Trodde ikke det var noe vondt ment med det, så det var ikke dét som var problemet. Synes bare ikke utseende er noe å kritisere andre mennesker for. Særlig jenter er utsatt for dette, og det er en uting.

   3. Syns ikke “tæn-en” til folk har så mye med utseendet å gjøre. Den kommer jo og går. Jeg syns det var mystisk at rumpe-lår-legger var en farge, og rygg-armer-ansikt var en annen. Beklager at jeg fornærmet deg.

  2. Underkropp er et ord, ja🙊 Enten er det lys/skygge eller selvbruning/spraytan på nedre del av kroppen. Det kan faktisk også hende at hun har løpt rundt i stor strikkegenser og truse i sommer, akkurat som hun gjorde i musikkvideoen sin. Just saying

 3. Hei!
  Takk for en veldig bra blogg:)
  Jeg kan ikke finne et eneste innlegg av Linnea…
  Har dere slettet det som hun har publisert?
  Keep up the good work❤️

  1. Tusen takk<3 Da Linnéa ikke lenger har tilgang til bloggen vil WordPress det slik at jeg står som forfatter av innleggene nå, dessverre! Jeg skal gå inn på hennes innlegg og skrive hennes navn, slik at det blir lettere å se😊 Hennes siste innlegget er "Sett og hørt" 😊

 4. Nei!! :’-( Utrolig sørgelig å høre. Hvorfor? Eg elska innlegga hennes. Ho var hysterisk morsom og talentfull. Denne bloggen vil ikkje bli den samme uten 🙁 Lykke til linnea <3

Leave a Reply