SISTE UKES CLICKBAITS UKE 33

Hei alle sammen 🌸

Det er vel ingen tvil om hvem som er clickbaitdronninga i bloggverden. Den siste uka har det vært så mye frem og tilbake med mammaen at jeg blir helt svimmel. Her om dagen hadde hun plutselig halvert antall lesere og var nede på 4. plass på Blogglisten. Jeg trodde helt alvorlig det skyldtes tekniske feil. Heldigvis kom hun seg fort på topp igjen med innlegget “En pause fra forholdet og et avlyst bryllup”. Etter at det ble kjent i går at hun har trukket seg fra Skal vi danse ble lesertallene doblet:(Skjermdump blogglisten.no)

Samtidig kom Janbanan ut med en video om det avlyste bryllupet hvor han syns det er kjipt at folk bryr seg og spekulerer i kommentarfeltene rundt om. Well well, om det er så forferdelig med spekulasjoner kunne de vel ventet med å fortelle dette? Det er i det hele tatt veldig merkelig å skrive noe sånt bare noen dager etter de har annonsert datoen de skal gifte seg.

Trine Grung la inn en støttende kommentar på Facebook hvor hun samtidig kom med et råd om at man ikke kan leve på clickbaits til evig tid:(Skjermdump kvinneguiden.no)

Kommentaren ble raskt slettet og Trine ble blokkert. Det er nesten underholdende å lese kommentarfeltet på Facebook hvor det flyter over med støtteerklæringer. På tråden om mammaen på Kvinneguiden sitt forum flyter det over med kritikk.

Trine har i dag skrevet et veldig godt innlegg rundt kommentaren som ble slettet. Det kan dere lese HER.

Nok om mammaen for denne gang. Jeg har nesten glemt Isabel Raad oppi alt dette dramaet. I et av innleggene hennes lyder overskriften “JEG HAR ET STORT PROBLEM”. Det handler om at hun ønsker seg et nytt kamera til 41.000 kroner… Jeg orker ikke… Videre til neste!

Villa Paprika og Lord Gekko har lagt ut et par innlegg på Instagram hvor det viser seg at de nå har giftet seg på ferie i Spania. Jeg lurer veldig på hvordan det foregikk, for ikke har vi sett noen bilder av det og ikke har hun skrevet noe om det på bloggen. Det genererte iallefall litt ekstra klikk, men nå er visst bloggen nede. Først mente hun det var noe feil med serveren, før det viste seg at den har blitt stengt på grunn av noe feil med betaling:

(Skjermdump villapaprikablogg på Instagram)

Jeg er litt usikker på om det har vært noe bryllup. Kim-Ronny Nilsen heter plutselig Kim Øvestad på sosiale medier. Etter bryllupet sto de fortsatt som forlovet på Facebook, men jeg ser nå at de har valgt å skjule sivilstatusen sin 🤔

Glade hjem har fått opp øynene for clickbaits og tatt helt av med det den siste uken. På onsdag postet hun innlegget “HAN GA MEG SITT JAAAAAA”. Det handlet om at hun hadde fått ja av mannen sin til å bestille et blandebatteri til kjøkkenet. På torsdag kom innlegget “HAN FORLATER BÅDE MEG OG BARNA”. Hmm, var han ikke så fornøyd med blandebatteriet likevel? Dette hørtes veldig trist ut, men så viser det seg at mannen måtte reise på jobb og skulle komme hjem igjen samme kveld noen timer etterpå. Noen timer der altså, det var ikke engang snakk om en jobbreise med overnatting. Så kommer fredag med “NÅ SOVER JEG ALENE IGJEN”. Hmm, kom han ikke tilbake fra jobb kvelden før? Forlot han de på ordentlig likevel? Neida, hun sover alene fordi han jobber 12 timers natt. Så da er alt ok da? Eller? På søndag skriver hun “FRA OG MED I GÅR BLE JEG ALENEMAMMA”. Det står ingenting om hvor eller hvorfor mannen har reist, men jeg tipper det er jobb denne gangen også.

Martine Halvorsen klarte å lure meg igjen denne uken med overskriften “Min første gang”. Kanskje litt rart å skrive om sin første gang på en blogg mange leser, men Martine liker å engasjere og hadde vel sikkert et bra poeng hun skulle frem til, tenkte jeg. Men neida, hun hadde vært og stemt for første gang. Det står dessverre ikke noe om hvem hun stemte på, men kanskje det er lov å håpe på at det avsløres i et senere innlegg?

Håper dere har hatt en fin start på uka 😊

❤️ Vicky

43 thoughts on “SISTE UKES CLICKBAITS UKE 33

 1. Jaa vi trenger er Pierre og Isabel sammendrag igjen.. hva er det hun gråter og gråter over? Jeg gidder sæøærrr ikke klikke meg inn. Haha. Og ja.. sammendrag.. for jeg… orker.. heller.. ikkeeeh. Haha

  1. Isabel har visst PMS og gråter for alt om dagen. Hun gråt fordi hun ble glad for en follow på Instagram. Mon tro om det var Pierre som begynte å følge henne igjen 🤔

 2. Heyy får vi se Pierre på paradise hotel allerede nå i september ? Omg håper Isabel har kjøpt inn ekstra telefoner..

  1. Hei Mari 🙂 Mener å ha lest et eller annet sted i dag at vi får se han på svenske PH fra 4.september. Haha, kanskje hun bør droppe å se på det 😊

 3. Hahahah, clickbaiten til «glade hjem» er det morsomste jeg har sett på lenge 😂😂😂 Takk for god underholding ❤️

 4. Jeg orker heller ikke.. lese noen av disse bloggene. Takk for at dere holder oss oppdatert. Mye bedre skriveferdigheter og mer underholdende 😊
  Sett Listhaugs sitt svar til SE video på FB? Lattis.

  1. Tusen takk for gode ord ❤️ Haha, nei, det har jeg ikke fått med meg. Forte meg å se det før jeg har en date med Jon Blund 😊

 5. Etter å ha blitt fast leser av denne bloggen så er jeg blitt introdusert for meg nye bloggere som mamma til michelle, villa paprika osv. Og jeg kjenner at jeg blir rett og slett FLAU når jeg leser hvilke overskrifter de har på innleggene sine. Det er jo så dumt. De må da se selv at de dummer seg loddrett ut?? Det samsvarer jo ikke i det hele tatt mellom overskrift og tekst. Dette er nok til at jeg ikke orker å gå inn på bloggene deres, det er jo ikke akkurat noe salgstriks i lengden.

  1. Helt enig, folk går vel til slutt lei disse bloggerne når de ser at de blir lurt av overskrifter gang på gang 🙈

  1. Jeg tenkte på at det var derfor hun skulle være med i Skal vi danse, men nå er det så mye merkelig som skjer samtidig at jeg ikke har blitt noe mer interessert i å lese boka…

 6. Jeg orket bare ikke se videoen til Pierre –
  Prøvde men slo av etter 2 min…. orker ikke… haha . Men gjerne kom med et innlegg om hva han skulle frem til i videoen og hva som skjer mellom han og Isabel. Orker nemlig ikke klikke innom hennes blogg heller 😅

 7. Pierre har lagt ut bilde på instagram at det nå er “offisielt” at han er med i årets svenske Paradise 😂😂

 8. HAHA akkurat når Pierre legger på mystory at han er i Oslo så skryter Isabel på bloggen av at a får besøk denne uken og da må kokkelere litt.. litt av en kokk ho der 😂

  1. Ja, syns jeg så noe om at hun hadde lagt ut et innlegg om hva hun har i kjøleskapet. Koselig å lage mat sammen si 😍

 9. Godt skrevet av Trine Grung. Hun er jo tross alt ekspert på å drite seg ut på bloggen, hun fikk til og med sparken pga at hun dreit ut en kollega på bloggen sin. Og mange andre. Tringe Grung er shady….

 10. Jeg er seriøst OVERBEVIST om at mammaen er gravid. Hun vil garantert ikke gifte seg med babymage, og hverken produksjonsteamet eller hun selv og doktoren vil ha en gravid Anna snurrende på dansegulvet!
  Pluss alt babysnakket, altså det må jo seriøst være det eneste logiske :O

  1. Ja, da blir det vel en god periode med clickbaits før hun endelig avslører det 🙈 Enig i at det virker logisk 😊

 11. Kan dere lage et innlegg om siste nytt om bloggerparene? Er det slutt mellom Texas og Førde?(raw og krissy) hva med frøken raad og herr paradise? Har gekko(?) giftet seg med bloggerdamen? Og dr.banan og Anna? Jeg trenger serr en update

  1. Texas og Førde 😂 Men takk for tips, kanskje det kommer et innlegg om bloggerparene. Det er bare det at vi ikke vet så mye siden de elsker å legge opp til spekulasjoner 🙈

  1. Jan blir kalt for Dr. Jan fordi han sykmeldte mammaen tidligere i år 🙂 Lord Gekko har funnet på navnet sitt helt selv, det er det han kaller bedriften sin som selger mopeder eller hva det er 😊

 12. Hahaha. Anna blokket tydeligvis feil denne gangen! Da jeg så kommentaren til Trine Grung, tenkte jeg “Vups, der bør det ikke slettes og blokkes”

  Feil på serveren til Villapaprika. Haha. Ja, det var god. Faktisk trodde jeg forklaringen ville bli at hun var hacket. Dama er nemlig kreativ når det gjelder løgner. Haha. Giftet seg uten noen dokumentasjon av Lila i brudepikekjole. ALDRI VERDEN!

  Hanne: Dr. Jan er gynekologen til Anna. Lord-Gekko er øgla til Villapaprika.

  1. Hacking kunne vært en god forklaring ja. Det har jeg faktisk ikke tenkt over, at hun aldri ville giftet seg uten å dokumentere minstejenta i brudepikekjole 🤔 Godt poeng 👏

 13. Altså…..bildet SE delte på fb i dag… Har ikke hun signert Sunn fornuft plakaten hun eller?? Hun snakker så mye om kroppspress osv, og så legger hun ut sånt..!!🙄

  1. Oida. Mye rumpe 🙈 Og jada, hun står fortsatt på lista over de som støtter Sunn Fornuft-plakaten. At ikke de som administrerer denne plakaten har fjernet henne derfra for lenge siden er meg en gåte… Ha en fin kveld Lilja 😘

  1. Hun fikk en liten oppsving på bloggen av å skrive om mammaen, men ser nå at hun er langt nede på blogglisten igjen 🤔

 14. Når det gjelder godeste Isabel Raad så lurer jeg veldig på hva hun skal med et så dyrt kamera for å ta bilder av seg selv etter Instagrambildene. Forresten litt merkelig at så mange tror at det er kameraet som finner motivet 😂 rare greier 😂 Sjøl så har ikke jeg i nærheten av så dyrt utstyr, ta en titt på Instagram @atlelundhaug så får du et eksempel på hvor dårlig det blir med billig utstyr og helt uten redigeringsprogram. Kun et Nikon D5300SLR og en litt rar måte å stille inn kameraet på 😂 Dette var snikreklame og det kan slettes 👍

  1. Syns bildene dine var fine, så lar snikreklamen stå 😘 Ja, man kan jo lure på hva man skal med et så dyrt kamera for å ta bilder av seg selv. Mener jeg leste at hun allerede har to kamera som sikkert er mer enn gode nok 🙈

Leave a Reply