SISTE UKES CLICKBAITS UKE 33

Hei alle sammen 🌸

Det er vel ingen tvil om hvem som er clickbaitdronninga i bloggverden. Den siste uka har det vært så mye frem og tilbake med mammaen at jeg blir helt svimmel. Her om dagen hadde hun plutselig halvert antall lesere og var nede på 4. plass på Blogglisten. Jeg trodde helt alvorlig det skyldtes tekniske feil. Heldigvis kom hun seg fort på topp igjen med innlegget “En pause fra forholdet og et avlyst bryllup”. Etter at det ble kjent i går at hun har trukket seg fra Skal vi danse ble lesertallene doblet:(Skjermdump blogglisten.no)

Samtidig kom Janbanan ut med en video om det avlyste bryllupet hvor han syns det er kjipt at folk bryr seg og spekulerer i kommentarfeltene rundt om. Well well, om det er så forferdelig med spekulasjoner kunne de vel ventet med å fortelle dette? Det er i det hele tatt veldig merkelig å skrive noe sånt bare noen dager etter de har annonsert datoen de skal gifte seg.

Trine Grung la inn en støttende kommentar på Facebook hvor hun samtidig kom med et råd om at man ikke kan leve på clickbaits til evig tid:(Skjermdump kvinneguiden.no)

Kommentaren ble raskt slettet og Trine ble blokkert. Det er nesten underholdende å lese kommentarfeltet på Facebook hvor det flyter over med støtteerklæringer. På tråden om mammaen på Kvinneguiden sitt forum flyter det over med kritikk.

Trine har i dag skrevet et veldig godt innlegg rundt kommentaren som ble slettet. Det kan dere lese HER.

Nok om mammaen for denne gang. Jeg har nesten glemt Isabel Raad oppi alt dette dramaet. I et av innleggene hennes lyder overskriften “JEG HAR ET STORT PROBLEM”. Det handler om at hun ønsker seg et nytt kamera til 41.000 kroner… Jeg orker ikke… Videre til neste!

Villa Paprika og Lord Gekko har lagt ut et par innlegg på Instagram hvor det viser seg at de nå har giftet seg på ferie i Spania. Jeg lurer veldig på hvordan det foregikk, for ikke har vi sett noen bilder av det og ikke har hun skrevet noe om det på bloggen. Det genererte iallefall litt ekstra klikk, men nå er visst bloggen nede. Først mente hun det var noe feil med serveren, før det viste seg at den har blitt stengt på grunn av noe feil med betaling:

(Skjermdump villapaprikablogg på Instagram)

Jeg er litt usikker på om det har vært noe bryllup. Kim-Ronny Nilsen heter plutselig Kim Øvestad på sosiale medier. Etter bryllupet sto de fortsatt som forlovet på Facebook, men jeg ser nå at de har valgt å skjule sivilstatusen sin 🤔

Glade hjem har fått opp øynene for clickbaits og tatt helt av med det den siste uken. På onsdag postet hun innlegget “HAN GA MEG SITT JAAAAAA”. Det handlet om at hun hadde fått ja av mannen sin til å bestille et blandebatteri til kjøkkenet. På torsdag kom innlegget “HAN FORLATER BÅDE MEG OG BARNA”. Hmm, var han ikke så fornøyd med blandebatteriet likevel? Dette hørtes veldig trist ut, men så viser det seg at mannen måtte reise på jobb og skulle komme hjem igjen samme kveld noen timer etterpå. Noen timer der altså, det var ikke engang snakk om en jobbreise med overnatting. Så kommer fredag med “NÅ SOVER JEG ALENE IGJEN”. Hmm, kom han ikke tilbake fra jobb kvelden før? Forlot han de på ordentlig likevel? Neida, hun sover alene fordi han jobber 12 timers natt. Så da er alt ok da? Eller? På søndag skriver hun “FRA OG MED I GÅR BLE JEG ALENEMAMMA”. Det står ingenting om hvor eller hvorfor mannen har reist, men jeg tipper det er jobb denne gangen også.

Martine Halvorsen klarte å lure meg igjen denne uken med overskriften “Min første gang”. Kanskje litt rart å skrive om sin første gang på en blogg mange leser, men Martine liker å engasjere og hadde vel sikkert et bra poeng hun skulle frem til, tenkte jeg. Men neida, hun hadde vært og stemt for første gang. Det står dessverre ikke noe om hvem hun stemte på, men kanskje det er lov å håpe på at det avsløres i et senere innlegg?

Håper dere har hatt en fin start på uka 😊

❤️ Vicky