BRUDD MELLOM DR. JAN OG MAMMATILMICHELLE

Hei alle sammen!

(Av Linnéa)

Da var jeg plutselig tilbake igjen etter å ha tatt meg en “Ariel”nok en gang. Men, nå er jeg tilbake igjen med litt sladder til dere.

Først av alt vil jeg si noen få ord om de siste dagenes terrorangrep. Nok en gang har Europa blitt rammet av denne forferdelig ondskapsfulle terroren. Disse fryktelige handlingene viser oss bare hvor skjørt og uforutsigbart livet er. Vi vet aldri når tiden vår er omme, eller hva morgendagen bringer. Derfor må vi leve livet til det fulle hver eneste dag, ta vare på hverandre, og spre masse masse kjærlighet! Mine tanker går til ofrene og de pårørende.❤️

Over til noe mer hyggelig dere.

Eller, kanskje ikke så veldig koselig dette heller..

Mamma til Michelle ( & co) er kjent for sine dramatiske clickbaits så det er aldri godt å vite helt hvor man har denne dama, men her i går kom hun med overskriften “En pause fra forholdet og avlyst bryllup”. Jeg klikket meg inn og forventet egentlig at det hele bare var enda et clickbait, men denne gangen ser det ut til at overskriften faktisk hadde noe med saken å gjøre (for en gangs skyld!). Hun forteller deretter mer eller mindre at hun er en total kontroll-freak som har for mange prosjekter på gang, og for mye å gjøre. Dette har tatt så på henne at hun rett og slett trengte en time-out fra stakkars Dr. Jan. Han får visstnok støtt og stadig gjennomgå når hun ikke har det bra.

Som alltid sier mamma’n bare A og ikke B, og etterlater oss bare fulle av nysgjerrighet!

Typisk bloggere! De forlater oss alltid så nysgjerrige at vi ikke kan gjøre stort annet enn å klikke oss desperat inn på bloggen for å finne ut hva som egentlig skjer mellom hun og Dr. Jan.

Det er tross alt ikke første gang Dr. Jan må finne seg i Mamman’s behov for alenetid

Endelig kom det nok et innlegg fra Mamma’n, hvor hun nok en gang ser mer fornøyd ut enn på lenge, OG hun bekrefter at bryllupet er avlyst. Alt jeg klarer å tenke på er hvordan kan man gå ut til offentligheten å fortelle at bryllupet er avlyst og legge ved et bilde man ser strålende fornøyd ut på? Er hun så lykkelig nå liksom? Disse to innleggene gir oss så dårlige nyheter, og hun ser så fornøyd ut. Hva er det som egentlig foregår? Er det hele kanskje bare overdramatisk tull for å få klikk eller er det faktisk over mellom dem (for en stund) ? Det er jo knapt en måned siden de levde et “fantastisk” liv sammen, og pratet om å få enda et barn til sammen jo!

Jeg må si jeg aner ugler i mosen, hva tenker dere?

Skjermdumper Mammatilmichelle.blogg.no

Hun klager over negativ oppmerksomhet og spekulasjoner, men hvorfor poster hun da innlegg på bloggen hvor hun forteller oss noe om dette i det hele tatt da? For klikk? Hmm..

Uansett så har Mamma’n en hektisk høst forann seg med bok, TV program, all øvingen til “Skal vi danse”, blogging og da attpåtil kanskje som alenemor til tre barn i tilegg.. Kjenner jeg blir stresset selv bare av tanken!

Vi leserne hennes får bare smøre oss med tålmodighet og se hva som skjer med Mamma’n og Dr. Jan. Vi får også bare krysse fingrene og håpe de finner tilbake til hverandre igjen. Jeg kjenner at jeg er i alle fall veldig nysgjerrig på fortsettelsen!

I morgen kommer jeg tilbake til dere med “Ukas sett og hørt” så stay tuned!

Linnéa💋

59 thoughts on “BRUDD MELLOM DR. JAN OG MAMMATILMICHELLE

  1. Hei Emma!😊 Så koselig å høre at du likte innlegget! Det gleder meg å høre❤️ Takk for tips! Tips er noe vi alltid blir glad for🙏🏻 ha en strålende lørdag videre💋

 1. Garantert bare klickbaite! Det her er jo så typisk Anna..! MEN om det mot formodning ikke er tull så er det enda ett steg ned for frk Rasmussen. Hu setter bare seg selv og familien i enda dårligere situasjoner.
  Har ikke noe til overs for hennes utlevering av barna!

   1. Hei Lene!😊
    Ja, å utlevere små barn er bare ikke greit. Barn skal være barn, og slippe å vokse opp med hele livet sitt brettet ut på Norges største blogg! Jeg håper bare inderlig for barnas og Jan sin skyld at dette bare er noen tullete clickbaits istedet❤️ Jan virker som en snill fyr som virker kjempe flink med barna, så vi får håpe på det beste😊 Tusen takk for at du stadig klikker deg inn hitt. Vi elsker våre faste følgere❤️ Ha en strålende lørdag videre😘

   2. Linnèa , vært fast leser siden dag en 😍 Tull tror jeg det ikke er da Mediene i Norge omtaler saken . Mamman er ikke særlig smart desverre. Dette vet vi fra før. Det er synd på ungene . Å bli eksponert på en blogg /sosiale medier kan neppe være i barnas interesse. Jeg tror det har gått over styr nå for Mamman😩 trist at noen drar det så langt

  1. Hei Cathrine!
   Jeg må si meg enig med deg i at det er ugler i mosen her! Det kan ikke stemme.. I så fall er det jo litt rart iom at det ikke er lenge siden de pratet om å få barn!🤔 jeg er også imot å utlevere små barn slik altså..
   Takk for at du klikket deg inn på bloggen❤️

 2. Mamma til michelle irriterer meg så voldsomt at jeg måtte slutte å lese bloggen hennes for noen måneder siden. Snakk om å være egoistisk. Hun ønsker å flytte til Tyrkia- drar med seg alle ungene dit, river de bort fra kjente omgivelser, familie osv. MEN, tar bare 6 mnd så har hun ombestemt seg. Hun gidder ikke alikavel. Drar med seg alle unga hjem til Stavanger igjen. Finner ny mann, flytter til Søgne. Får muligheten til enda mer oppmerksomhet, drar med seg hele familien til Oslo. Angrer igjen etter noen dager, passet ikke henne. Fikk “dårlig samvittighet” ovenfor familien. Flytter tilbake til Søgne, men har samvittighet til å pendle til Oslo flere ganger i uka. Hun gjør meg direkte kvalm og jeg fatter ikke virkelig hva det er med henne som er så interessant at hun holder seg på topplista enda. Fysj

  1. Ja, det virker som om flere deler din mening der gitt!🤔 takk for at du klikket deg inn på bloggen vår. God natt❤️

 3. Jeg håper virkelig det ikke er sant. Skal hun røske barna opp enda en gang, og frata de nok en omsorgsperson? Nå er jeg lei hele dama. Skal hun være alenemor for tre små uten både Jan og moren? Tipper hun allerede er ute av skal vi danse og at de leter etter en erstatter. I stedenfor å trene i Oslo er hun opptatt med visninger og annet tull. Stakkars Jan, og stakkars barn.

  1. Jeg også håper for Jan og barnas skyld at dette bare er tull for å få oppmerksomhet.. jeg har så vondt av Jan og barna som må gjennomgå så mye.😓 vi får krysse fingrene for at Anna innser hva hun har før hun mister alt.
   Takk for at du klikket deg inn her og god natt😘

  1. Ja,Huffamei! La oss håpe at hun bare lurer oss for å få mer klikk🤔
   Vi får smøre oss med tålmodighet!
   Ha en god natt❤️

 4. Dette er nok bare et UTSATT bryllup og ingenting annet.. men uten drama duger visst ikke lønnen og “foretningen” til mammaen.. dette er jo selvfølgelig dr,JanBanan enig i og sikkert hans respept som er skrevet ut 😉 at hun orker holde på sånn her da.. var en stund jeg hadde sansen for henne.. men nå har hun dratt ting aaaaaltfor langt.. alt er en rar!!! Fasade og ikke særlig ekte lengre.. regner med hun kommer til å trekke seg fra skal vi danse etter noen runder.. mammaen takler jo ikke særlig godt å tape kan jeg se for meg… tipper hun blir med på 2-3 runder..

  Pierre og Isabel… hvor mye opp og ned skal det være i offentligheten da!? Først var det “jeg er ikke i noe forhold…” Men ville ikke si “jeg er singel…” men igår var hun visst det igjen…. neste uke er det vel noe annet igjen.. ai ai.. livstilblogger liiife ass..

 5. Dette må være clickbait. Det er jo fullstendig ulogisk at hun når hun har det så travelt skal la stille seg slik at hun blir alene med 2,5 barn. For dersom de tar en pause, så greier hun ikke å gjennomføre SVD. Da blir det mindre travelt og hun får kontroll igjen = hun behøver ikke pause.
  Innleggene funket som bare det, opp til toppen på blogglista igjen. På kort sikt sikkert en god strategi, men hun fremstår jo veldig dårlig. Hvilke annonsører vil assosieres med dette?

  Og hvorfor vil hun på visninger på investeringsobjekter dersom hun har det travelt? Og hva gjør hun i Kristiansand når hun burde være i Oslo på danseøvelse?

 6. Bare en unnskyldning for å kunne trekke seg fra Skal vi danse uten å få altfor mye hat på seg. For særlig sannsynlig at MtM, som blir sliten av ingenting, orker 5-6 timer reisevei til og fra trening pluss like mange timer trening hver dag.

  Dr Jan er nok inne igjen som superfar og blivende ektefelle i god tid før jul. Frem til da skal han nok gjemme seg i uteleieleiligheten/hjemmekontoret-med-eget-kjøkken-bad-og-soverom i sokkelen i villaen i Søgne.

 7. Jeg stusset også veldig over det og har ventet på et innlegg om dere hadde noe juicy inside stories rundt dette bryllupet. Store smil på begge innlegg og KUN 6 dager før delte de den perfekte datoen for deres bryllup. Hvis det går så galt at de planlegger å avlyse hvorfor dele datoen akkurat da? Også her skrev hun noe om at hun ble stresset og at de hadde lite tid. Kan det være at de har tatt en “pause i forholdet” og “avlyst” bryllupet for å virke dramatiske når de egentlig bare har flere dager fra hverandre (der han er i Søgne og hun i Oslo) for å komme i mål med alt og har flyttet datoen for bryllupet nok en gang?
  Jeg vet ikke men teorien virker logisk for meg (og på en måte håper jeg det på vegne av dem, og hater det for dramatikken sin del)

 8. For å få sympatistemmer i SVD?? 🙄
  Eller kanskje hun bare trekker seg..
  Begynner å virke veldig psykisk ustabilt, vondt å se..

 9. Dama har 136000 følgere,jeg skjønner ikke hvordan hun har fått 130000 av dem. Hun er full av løgn,selvopptatt,dramaqueen og stormannsgal. Stakkars de barna sier jeg. Hun poster dramatiske innlegg og beklager seg og sutrer over den negative responsen i neste innlegg,vel vitende(må hun da vær!?) om at responsen kommer. Jeg har konsekvent sluttet å klikke inn på bloggen hennes,da den bare inneholder svada likevel og ikke noe som har med overskriften å gjøre,det jeg vil vite,får jeg vite av å lese kommentarene under,eller vente tilavisene skriver om det;)

  1. Nei, hun er ganske så dramatisk ja, og det er nok derfor hun har så mye følgere. Folk liker drama..bare synd at barna blir så himla eksponert!🙁 du får ha en god dag videre😘

 10. Marthe Borge holder på men en hemmelig mann.. kan det være den gamle flammen Daniel? Syns å skimte han på en snap

 11. Alt dette er nok isenesatt av både henne og Jan. Hun skal jo tross alt gi ut bok, og vil ha medt mulig oppmerksomhet rundt hennes person. Jan er nok med på alt dette. Hvorfor står hun ellers og smiler på bildene. Om dette er lurt av dem er en helt annen ting. Jeg syns synd på barna som har slike dramaqueens som foreldre. Jeg tror heller ikke hun kommer langt i SVD. Folk begynner å få nok av henne, og gidder ikke stemme. Om hun holder ut til det begynner da. Hun virker ganske ustabil som ikke ser denne galskapen selv….

 12. Lurer virkelig på hva som foregår her ! 13.08 røpte hun jo ny dato for bryllupet og knappe uka etter er det slutt og avlyst. Snakk om å være ubesluttsom.

 13. Jeg tipper det er et publicity stunt fra mammaen sin side…. Slik at folk skal begynne å bli nysgjerrig og gå inn å bloggen for å lese om dette, og såååå om 2 uker, så bekrefter hun at bryllupet er back on igjen. Bare venter spenning, foråsidetsånn 🤦🏼‍♀️😝

  1. Orker. Virkelig. Ikke. Kunne han ikke bare lagt ut en vanlig lesbar tekst?

   For øvrig har Jan banan om mulig enda mindre troverdighet hos meg enn mammaen selv. Antagelig fordi bloggen ble klikkhoreri-helvete over natta etter at han tok over for nederlenderen.

   1. Er helt enig. Han sitter også der og skryter av alle pengene de tjener og at de jobber max 3 timer pr dag på at vi “idioter” gidder å klikke oss inn på bloggen deres. Nei, kjenner at nok er nok. De får ikke klikk fra meg, og nei, jeg har ikke tenkt å kjøpe boken hennes. Hele videoen fra ham gjorde forøvrig hele situasjonen deres verre i mine øyne, og at han ikke er et hakk bedre enn henne…

   1. Der var en laaang video med dååårlig lyd som handlet om at “det var HAN som avlyste bryllupet” uten å utdype hvorfor, og at de var “normale folk med normale liv” – at mye av bloggingen var bare “underholdning” til de (dumme?) leserne som “likte å klikke seg inn og skape sin egen historie” til innleggene. Det verste var nok det som er nevnt ovenfor her – Dr. Jan understrekte at han og Anna bare jobbet TRE TIMER hver dag, og brukte resten av døgnet på barna, “hvor mange andre gjør det?”. Jeg kan muligens forstå hva han prøvde å få frem, at barna er i fokus etc, MEN det eneste jeg sitter igjen med er en følelse av at han pisser 99.9% av norges befolkning (med unntak av BloggNorge AS), oss dødelig som faktisk MÅ jobbe for å i det hele tatt kunne brødfø barna. Når han begynner å poengtere at “folk jobber gjerne 7.5 ganger 2 er lik 15 timer hver dag!” så blir jeg litt småkvalm. Han nevner også at leserne “henger seg opp i hvor lite/mye de jobber samt den høye lønnen de får for disse tre timene – hva enn de gjør så er det galt”.

    Beklager misbruken av kaninørene. Nå skal jeg fortsette på isboksen min i søndagstradisjon gro og håpe jeg slipper mer av Doktor Janna resten av kvelden.

 14. Sett videoen pierre lagt ut på You tube? Til å spyr av, begge 2 fortjener hverandre, en er skittenrere enn andre.

 15. Jan bekreftet akkurat på bloggen til Anna i en video at det Anna skriver er kun for underholdning og at det ikke er en sannhet. Tenk så dårlig gjort ovenfor hennes lesere.

  1. Jeg er ferdig med å følge bloggen hennes. Useriøs, ustabil, dramaqueen til de grader. Surr og rot fra ende til annen. Sletter og blokkerer over en lav sko. Synes synd på de rundt henne, bortskjemt til de grader.

  2. Hei!😊
   Ja, jeg vet! Den videoen var IKKE heldig😂
   Men bra noen sier sannheten da, hvem nå enn det er?!
   Takk for at du klikket deg inn på bloggen vår❤️

 16. Kun for å ha grunn god nok til å kunne trekke seg. Nytter ikke å ikke trene som hun vel ikke har gjort siden starten. Useriøs dame, leit for TV2 men de har nok lett etter erstatning etter første dansetrening tipper jeg. Hardt arbeid ligger nok ikke for anna!

 17. Mammaen har trekt seg fra skal vi danse og bryllupet er utsatt, tipper det er ny baby på vei og ikke noe mer dramatisk enn det..

  1. Hei Kristina😊
   Det kan nok faktisk godt hende! Vi får se om kanskje teorien stemmer eller ei da.
   Men, du får uansett ha en strålende dag videre❤️

 18. Dere bør følge med på Kvinneguiden nå. Greit å ha bildebevis av at mtm slettet en kommentar fra trine grung på et innlegg på facebook for så å blokkere henne…. 😉

  1. Hei😊takk for tips❤️ jeg må innrømme at jeg aldri har vært innom kvinneguiden altså, men da er det kanskje på tide😜

   1. Verdt å få med seg før moderatorene rydder 😉 og kommentaren på mtm sin instagram fra trine etter hun ble blokkert….

 19. Har sett på intervjuet med Jan banan, helt uforståelig å følge noen sammenhenger i det han sier, han mener at vi må bruke hodet og ikke tro på det mammaen skriver fordi det er jo kun til underholdning😄Jeg er voksen og har egne barn, men ville aldri hengt ut familien min med oppdiktet drama for å tjene penger😳Jan Banan skryter av at de jobber kun 3 timer pr dag og tjener rått, ja da ha de jo valgt å selge seg for penger og må tåle at media skriver om ryktene, de lager jo ryktene selv og publiserer for hele verden, syns Anna virker veldig ustabil mentalt😩

 20. Kan det hende at vår kjære mamma er gravid og at det derfor passet dårlig med bryllup rett etter termin 😉?

Leave a Reply