BRUDD MELLOM DR. JAN OG MAMMATILMICHELLE

Hei alle sammen!

(Av Linnéa)

Da var jeg plutselig tilbake igjen etter å ha tatt meg en “Ariel”nok en gang. Men, nå er jeg tilbake igjen med litt sladder til dere.

Først av alt vil jeg si noen få ord om de siste dagenes terrorangrep. Nok en gang har Europa blitt rammet av denne forferdelig ondskapsfulle terroren. Disse fryktelige handlingene viser oss bare hvor skjørt og uforutsigbart livet er. Vi vet aldri når tiden vår er omme, eller hva morgendagen bringer. Derfor må vi leve livet til det fulle hver eneste dag, ta vare på hverandre, og spre masse masse kjærlighet! Mine tanker går til ofrene og de pårørende.❤️

Over til noe mer hyggelig dere.

Eller, kanskje ikke så veldig koselig dette heller..

Mamma til Michelle ( & co) er kjent for sine dramatiske clickbaits så det er aldri godt å vite helt hvor man har denne dama, men her i går kom hun med overskriften “En pause fra forholdet og avlyst bryllup”. Jeg klikket meg inn og forventet egentlig at det hele bare var enda et clickbait, men denne gangen ser det ut til at overskriften faktisk hadde noe med saken å gjøre (for en gangs skyld!). Hun forteller deretter mer eller mindre at hun er en total kontroll-freak som har for mange prosjekter på gang, og for mye å gjøre. Dette har tatt så på henne at hun rett og slett trengte en time-out fra stakkars Dr. Jan. Han får visstnok støtt og stadig gjennomgå når hun ikke har det bra.

Som alltid sier mamma’n bare A og ikke B, og etterlater oss bare fulle av nysgjerrighet!

Typisk bloggere! De forlater oss alltid så nysgjerrige at vi ikke kan gjøre stort annet enn å klikke oss desperat inn på bloggen for å finne ut hva som egentlig skjer mellom hun og Dr. Jan.

Det er tross alt ikke første gang Dr. Jan må finne seg i Mamman’s behov for alenetid

Endelig kom det nok et innlegg fra Mamma’n, hvor hun nok en gang ser mer fornøyd ut enn på lenge, OG hun bekrefter at bryllupet er avlyst. Alt jeg klarer å tenke på er hvordan kan man gå ut til offentligheten å fortelle at bryllupet er avlyst og legge ved et bilde man ser strålende fornøyd ut på? Er hun så lykkelig nå liksom? Disse to innleggene gir oss så dårlige nyheter, og hun ser så fornøyd ut. Hva er det som egentlig foregår? Er det hele kanskje bare overdramatisk tull for å få klikk eller er det faktisk over mellom dem (for en stund) ? Det er jo knapt en måned siden de levde et “fantastisk” liv sammen, og pratet om å få enda et barn til sammen jo!

Jeg må si jeg aner ugler i mosen, hva tenker dere?

Skjermdumper Mammatilmichelle.blogg.no

Hun klager over negativ oppmerksomhet og spekulasjoner, men hvorfor poster hun da innlegg på bloggen hvor hun forteller oss noe om dette i det hele tatt da? For klikk? Hmm..

Uansett så har Mamma’n en hektisk høst forann seg med bok, TV program, all øvingen til “Skal vi danse”, blogging og da attpåtil kanskje som alenemor til tre barn i tilegg.. Kjenner jeg blir stresset selv bare av tanken!

Vi leserne hennes får bare smøre oss med tålmodighet og se hva som skjer med Mamma’n og Dr. Jan. Vi får også bare krysse fingrene og håpe de finner tilbake til hverandre igjen. Jeg kjenner at jeg er i alle fall veldig nysgjerrig på fortsettelsen!

I morgen kommer jeg tilbake til dere med “Ukas sett og hørt” så stay tuned!

Linnéa💋