TRENINGSPRAT

Hei alle sammen 🌸

Jeg har lagt merke til at nettavisene har litt ekstra mange artikler om trening og vektnedgang i disse dager, så da er det vel den tiden på året igjen hvor treningssenterene blir overfylt i et par uker. Helene Drage er også med på “bølgen” og kjører i gang en ny runde med sitt egenlagde trenings- og matprogram Beastmode V.3.0 fra mandag av.

Eller… Altså, Helene skal ikke delta selv såvidt jeg vet, men de som kjøper programmet har fellesoppstart på mandag. Jeg finner dette en smule merkelig. Helene har nå laget tre versjoner av Beastmode, men aldri har jeg lest om at hun selv følger programmet. Ville ikke det ført til større troverdighet og at fler kjøpte det tro? Tro det eller ei, jeg har også ei litta PT-utdannelse på cv’en, så på en side kan jeg forstå at hun ikke bruker programmet på seg selv. Jeg er en racer på å sette opp både matplaner og treningsplaner, men har ikke sjans til å følge mine egne. På en annen side tenker jeg at om jeg skulle laget et program jeg solgte til masse mennesker ville jeg prøvd det selv først for å være sikker på at det fungerte.

Nå har jeg ikke satt mine ben på et treningssenter på fire (!) måneder. Jeg vet jeg har sagt ny måned, nye muligheter her på bloggen et par ganger, men jeg har visst like vanskelig for det som Helene. Mine tre mest kjøpte produkter i Æ-appen er calzone, is og smågodt 😋 Det er ikke pent å tigge om spons, men jeg drømmer om å få sponset et slikt Beastmode-program. Tenk for en flott reklame det ville vært for Helene. Formbilder underveis kommer selvsagt, tipper dere er nysgjerrige på denne Sophie Elise-rumpa jeg stadig gnåler om at jeg har spist på meg.

Apropos tigge om spons… Neida, jeg mener selvsagt apropos trening. Fotballfrue er i gang med å trene seg opp til Oslo Maraton som er i midten av september. I den forbindelse har hun inngått et samarbeid med en leverandør av vann på flaske. Dagens tips fra meg er at det er gratis vann i springen. Om du i tillegg fyller opp noen tomme flasker med vann og setter i kjøleskapet har du alltid deilig iskaldt vann tilgjengelig.

Det er forunderlig hvordan blogging fungerer innimellom. Mens vi andre må betale veldig mange hundrelapper for å få løpe maraton får Fotballfrue godt betalt for løpingen så lenge hun reklamerer for flaskevann samtidig.

Og apropos reklame. Og merking av reklame. Forbrukerombudet sier følgende om merking av reklame på Instagram:


(Skjermdump forbrukerombudet.no)

…så har vi Fotballfrue sitt siste reklamebilde på Instagram da:


(Skjermdump carolinebergeriksenno/Instagram)

Hvor vanskelig kan det være? Det er selvsagt veldig smart å ha #reklame til slutt i teksten, for da ser ikke folk det før de aktivt trykker på å få lese alt. Men dette er altså ikke godt nok. Før i tiden kjøpte jeg masse treningsklær fra denne bedriften, men med all feilmerkingen til Fotballfrue som virkelig burde vite bedre tar jeg avstand fra alt hun reklamerer for. Finnes så mange andre gode alternativer, si.

God helg 😘

❤️ Vicky

20 thoughts on “TRENINGSPRAT

 1. Isabel raad har også plutselig fått flere tusen likes mer enn vanlig på bildene sine, går man inn så ser man at det er disse typiske fake kontoene når man kjøper likes. Byttet shoppingbeite? Jeg bemerket det på en kommentar til henne som “overraskende” nok ikke ble godkjent 😉

  1. Hu godkjenner aldri mine heller, begynner å bli skikkelig frusterende. Prøver å få en kommentar på bildene som har kommet men hu godtar ikke noen av de engang. Prøvde igjen nå! 🎉

 2. Drittlei hele frua, bare løgn og bedrag for egen vinning 😳
  Støtter dere jeg, som bruker så mye tid for at vi kan ha noe å le av hver dag!
  Tusen takk 🙏🏻🙏🏻
  Dere burde sitte med million-inntektene..søren ikke de rosa-blogg-luftslott-perfekt-osv-osv-bloggerne, som får alt mulig tredd nedover ørene gratis itillegg!
  Fysj 😡

  1. Tusen takk for støtten ❤️ Vi får krysse fingrene for at dette gir oss så god karma at vi vinner i Lotto 😊

   1. Tja, ser nesten ut som det ikke er det. Tror det kommer et innlegg fra Linnéa om dette i løpet av kvelden 😊

 3. Hei,
  Vet noen hvor og hvem man kan melde ifra til angående personer som ikke merker produktene sine med reklame/ spons?

 4. Treningsprogrammene til Helene drage er nesten identiske med programmene til Silje Mariela. Hvor dragen er tidligere kunde… 😉

 5. Jaja. CBE har i det minste begynt å bruke #reklame. Opp til helt nylig brukte hun konsekvent #ad og kanskje, på en ekstra god dag, #spons. Alltid helt til slutt i tekster og #-rekker på IG, og omtrent aldri på snap. Spørs om hun har fått nok en smekk på lanken av Forbrukerombudet. Er nok glemt om en ukes tid igjen, og tilbake til det veldig unorske og svært lite synlige #ad.

Leave a Reply