FÅTT MED DEG DISSE SNAKKISENE? 

Kristine Ullebø hadde nettopp en vlogg der hun svarte på spørsmål fra leserne. Må sies at hun kun svarte på fem ussle små spørsmål og kun de aller kjedeligste og mest ufarlige hun fant. Kjedelig.

Hun nevnte en dokumentar hun hadde sett, om plastbruken i samfunnet og hvor farlig det er for våre dyr. Elsker når bloggerne bruker sin plattform på riktig måte og velger seg en kampsak. Sophie Elise er en annen blogger som har mange fine kampsaker, der en av dem er miljøvern.

Krisssy har nå bestemt seg for å unngå unødvendig plast. Hun sa at hun nå hadde kuttet ut sugerør og plastlokk på kaffen sin.

Helt til dagen etter. Da var plastlokket på igjen.

Hun fikk tydeligvis med seg at hun ble en stor snakkis den dagen og at folk irriterte seg over henne. Så da knipsa hun et bilde av kaffen uten plastlokk igjen. (Har hun puttet lokket i lommen tro?)

Og for å svare henne, jeg har aldri irritert meg over hennes millioner av kaffesnaps. Ei heller filming av skoene på gåturer, dype sensuelle blikk i mobilen mens Elvis eller no’ Country spilles i bakgrunnen. Heller ikke hennes trutmunn som kysser til mobilen mens hun går får meg til å klikke. Niks, jeg irritert meg ikke. Ahhh Livet dere, livet!

Det skal sies at Kristine ønsket svare på kritikken:

Og hun lager virkelig kaffe hjemmefra, akkurat som Lenemor gjør.

Kristine har faktisk noe hjemme som jeg hørte nittitallet ville ha tilbake, nemlig den gode gamle kaffekannen. Har hun Moccamaster også tro?

Litt koselig er det da. Jeg kan se henne for meg der hun venter tålmodig på at Moccamasteren skal trakte seg ferdig slik at hun får fylt på kaffekannen sin. Så tar hun seg en kopp, eller fire, filosoferer over livet og de vakre følelsene som hun føler at hun føler på mer enn andre føler på de.

(Skjermdump krisssy.blogg.no)


Sophie Elise
har endelig snakket om ryktene rundt sin “nye” hake.

(Skjermdump sophieelise.blogg.no)

Nå har jeg friskt i minne at hun nektet for ny rumpe også. Den kom visstnok av vektøkning og trening den. Hun la i tillegg ut gamle bilder hvor hun sikkert etter tusen poseringer klarte få til ett bilde der rumpa så stor nok ut, som et bevis. Ingen trodde på henne og hun “innrømmet” at rumpa var fiksa på HER

Hun nevner også bare hakeimplantat, ingenting om fillers eller eget fett, som jeg vet er to andre alternativer til større og/eller markert hake HER og HER

Har Parikaen og Gekkoen gifta seg? De har tidligere sagt at at bryllupet skulle stå i august. De er nå på en etterlengtet ferie i Spania og august begynner nærme seg slutten. De hinter til hendelsen med å skrive “Fru Øverstad” og å takke for “gratulasjonene.”

(Skjermdump villapaprika.blogg.no)


Isabel Raad bytter ut venner like ofte som jeg drar frem popcornet. (Akkurat det skjer fort to ganger i uka, kanskje flere om det skjer noe spennende i bloggverdenen). Hun sier alltid at det er de andre som har sviktet, aldri henne selv. Jeg har tenkt at hun må være fryktelig nærtagende og har meget vanskelig for å tilgi folk. (Vet om en annen blogger som også har det sånn). Men så kom jeg kom jeg på at hun har tilgitt Pierre riktig så mange ganger.
Raija var BFF med frøkna. Hun var der for Isabel i tykt og tynt, spesielt etter bruddet med Pierre. Så ble hun plutselig borte. Frøkna postet et innlegg like etter der hun sa at hun hadde kuttet ut venner som utnyttet hennes status. Venner drakk på henne og prøve hardt å komme med på hennes Snapchat. Var det Raija hun mente?

Nå sist gjaldt det den berømmelige partyturen frøkna hadde til kjærlighetsøya Rhodos. Turen varte altså i to mnd. og er nå endelig avsluttet. Isabel måtte hjem for å ta vare på helsa, som hun sa. Hardt å leve på alkohol og lystgass i et par mnd. si

Nylig ville hun fortelle litt om ferien sin. Mange har lurt på hva som egentlig skjedde da hennes BBF Bettina plutselig forsvant.

Frøknas første versjon

Frøknas andre versjon


Frøknas siste oppdatering på saken: 

 

(Well Well, kan ikke det siste hun sier der passe på henne selv? Det sies så, dessverre).

Her er folkeversjonen:

Det sies at den personen Isabel egentlig er mest sur på er Martine Johansen, kjent fra siste sesong av PH. Martine og Pierre skal visstnok ha kost seg litt en natt på Rhodos, noe Isabel ble sjalu for. (Og der gikk det en ny IPhone i veggen, gitt). Bettina mente at dette var tull av Isabel, fordi Isabel og Pierre var over for godt. Isabel hadde dessuten en ny flørt der nede. Bettina var god venninne med Martine og ønsket fortsette med det. Isabel snudde på hælen og ville da plutselig ha Pierre tilbake, og hun avsluttet vennskapet med Bettina.

Det skal også sies at mange var ekstremt lei av Isabels utagerende oppførsel i fylla. De som har fulgt henne på snap vet at hun til tider høres ut som en bannende bryggesjauer. Det svir godt i ørene.

Så postet Isabel et bilde fra Rhodos for å virkelig vise oss hvem hun var sur på. Hun poserer med Bettina og har kloster over ansiktet hennes.

Etter innlegget fikk Bettina nok. Hun ønsket nå å fortelle sin side av saken. Da ble det altså popcorn i dag også   HER 

Etter at Mammaen hadde lagt ned kuleramma og var ferdig med å telle alle dagene de hadde bodd i Oslo fant hun ut at hun ville ta hele gjengen med tilbake til Søgne, og det akkurat i tide til skolestarten for lillestore Michelle. Hun vurderte også trekke seg fra Skal vi danse i samme slengen, men har nå bestemt seg for å pendle inn til Oslo for å delta i programmet.

Mammaen ønsket bare å ha hele gjengen med til Oslo slik at hun kunne være med dem hver eneste dag. Det hun ikke forutså var hvor mye trening og tid en deltagelse i Skal vi danse ville ta. Hun hadde alltid hatt en stor drøm om å få være med en gang, og få bli dullet med og ha på fine kjoler, som hun sa.

Sist jeg sjekket var Skal vi danse beinhard jobbing fra morgen til kveld, ingen dulling. Lurer på om hun kan ha blandet Skal vi danse med Hollywoodfruer? Dette kommer ikke til å bli en dans på roser.

Til sist venter vi spent på den neste snakkisen, fikk hun mensen eller ei? Er Flyfrua og flyvern gravide? Lykke (eller Severin) til!

Oppdatering: Dessverre gikk det ikke deres vei denne gangen heller. Jeg blir flyforbanna av å tenke på at noen som virkelig ønsker seg et barn så mye, må slite sånn. Håper de lykkes snart. Vi heier! 

Adina xoxo

60 thoughts on “FÅTT MED DEG DISSE SNAKKISENE? 

 1. Hahaha, jeg ler godt og gleder meg til hvert eneste innlegg på denne geniale bloggen 🙌🏻🙌🏻
  Har fulgt deg/dere fra starten og det skal jeg fortsette med, gøy å se at det begynner å bli mange følgere hos dere nå, hurra 😊👏🏻👏🏻

 2. Etter bruddet med Pierre skrev Isabel støtt og stadig om alle vennene som hadde støttet ho osv, men nevnte aldri Raija, selvom ho var en av de som stilte opp mest. På store turer som Raija var med på nevnte ikke Isabel at ho var med en eneste gang, og viste ingen bilder av ho(sikkert rett for at folk skulle synes ho var “penere” enn ho har jeg en følelse av haha) og etterhvert kutta raija ho da ho bare var bra nok når Isabel trengte noe av ho..

 3. Hahaha, elsker denne bloggen.

  “Tar seg en kopp eller fire, filosoferer over livet og de vakre følelsene som hun føler at hun føler på mer enn andre føler på de.” Haha, denne lo jeg godt av.

 4. Hahaha, alt i dette innlegget (og resten av bloggen forøvrig) er fantastisk skrevet, men denne linjen var priceless: “Etter at Mammaen hadde lagt ned kuleramma og telt ferdig alle dagene i Oslo” 😂
  Stå på, dere er fantastiske! 😄👍🏻 Er innom denne bloggen flere ganger om dagen 😄

 5. Frøken raad har de siste ukene gått mye ned i følgerne på Instagram.. plutselig på en dag gikk hun opp til 97,1 k følgere??? Dette var da veldig spesielt.. hun vingler også veldig mellom 1000 likes og opptil 4000.. og får sjeldent mer enn 3-400 likes på et døgn,, men plutselig etter noen dager er det steget veldig…
  hmmmmmm…..

  1. Flere av hennes likes er mest sannsynlig kjøpt, det samme med følgerne…

   Lett å sjekke opp… Hvis dere går inn på et bilde av henne på insta og ser hvem som har likt bildet, for så å gå inn på flere av disse profilene igjen, så vil dere se at svært mange av profilene er falske…..!!!

  2. Hørt om dette ja. Så bra at mange følger med😊 Det skal være rimelig enkelt å se om hun har falske følgere. Skal følge litt med 😊

   1. Skjønner ikke hvor og hvordan disse bloggerne kjøper seg følgere 😳 Noen som vet?
    Jeg selv har privatkonto, folk ser kun profilbilde, navn og må spør om å få følge meg.

 6. Jeg må le, for kommentaren min på bloggen til Frøken Raad blir ikke godkjent når jeg skrev at Bettina kom med en helt annen versjon en henne ang hva som skjedde mellom de…

 7. Kjære vene så mye moro jeg har hatt (og popcorn jeg har spist 😂 ) etter at jeg fant denne FANTASTISKE bloggen

  Takk for underholdningen, måtte dere fortsette!

  1. Awww, for en fantastisk kommentar du legger igjen❤️ Du har havnet på popcornkjøret du også hører jeg😂

 8. Mannen til pilotfrue la ut snap der det stod noe sånn som “vi må bare gå videre.. ny start fra nå” med et bilde av han og frua selv. Så det virker som innsettet ikke gikk veien nå heller.

 9. Pilotfrue la ut på insta. Testen var positiv, men så begynte ho å blø. leger og blodprøver viser at HCG verdiene er halvvert og det tyder på spontanabort, trenger ikke være det, men jeg regner med det, da du skal ha et ganske høyt nivå av dette, siden det er graviditetshormonet

 10. Dere må få mer av Anne Brith! For en type altså. Snakk om å ALLTID klar å få seg selv i god lys i hvert eneste innlegg. Alltid lure inn i teksten hvor bra og ikke minst smart hun er 😛 Hører ikke Anne Brith ikke selv hvor selvgod hun høres ut? I siste blogginnlegg så mimrer hun tilbake til skolebenken” Det var bare ÈN som var bedre og det var meg, og det
  Var Åse” Altså, du skal alltid få frem hvor utroooolig smart hun er, så flink hun er osv osv. Blir så utrolig dumt å høre på, når du ALLTID skal få frem hvor smart,god, og bedre enn alle andre hun er…
  Rart at hun ikke ser det selv! Wæ 🙉😝

  1. Ja, du sier noe. AB er ikke kjent for å være ydmyk, i allefall ikke i sine innlegg. Det vil komme flere innlegg om henne😊

 11. Isabel raad kjøper følgere, man går ikke “plutselig” fra 1000 likes til 4000 likes. Den operasjonen hun ikke vil prate om er også rumpa hennes. Hun opererte den to ganger. En fra Oslo området og bekjente av hennes krets fortalte det 😉

 12. Skjønner jeg riktig av bettinas innlegg? Isabel har jobbet på Rhodos og vært hjemme i Norge en tur? 🤔 My sweeden not so good, yes? 🤣

  1. Hun har ikke jobbet sånn på ordentlig, bare prøvd seg litt i baren for kjente😊 Hun var hjemom en liten tur før hun dro tilbake, helt i begynnelsen. Var hun ikke? 🤔

 13. Ser ut som Pierre gjør samme greie på Instagram. Haha altså det er det mest tragiske 🙂 . De to passer faktisk sammen altså.. ikke har de noe særlig nære og gode venner heller såvidt jeg har fått med meg!? Kanskje derfor de trekker så tilbake til hverandre.. trist.. husker hun skrev for en stund siden at hun var sååå lei SoMe og likes osv.. jaja det fikset jo lønnen hennes det 😀 Hehe!!

 14. Jeg har ikke snapchat, men hører Astrid S gjorde narr av Anne Brith aka Tinderella. Håper dere skriver litt om det 🙂

 15. Aaaah, elsker denne bloggen så mye! Liker at dere skriver om toppbloggerene på en grei måte slik at det ikke blir uthenging, men konstruktiv kritikk! (Og fantstisk ordspill/kallenavn, la oss ikke glemme det)
  Gleder meg til flere innlegg ❤️

 16. Har Fru Paprika silikon eller? Det var litt av et brystparti! Aldri sett henne før jeg, Bare lest litt sporadisk på KG.

Leave a Reply