FÅTT MED DEG DISSE SNAKKISENE? 

Kristine Ullebø hadde nettopp en vlogg der hun svarte på spørsmål fra leserne. Må sies at hun kun svarte på fem ussle små spørsmål og kun de aller kjedeligste og mest ufarlige hun fant. Kjedelig.

Hun nevnte en dokumentar hun hadde sett, om plastbruken i samfunnet og hvor farlig det er for våre dyr. Elsker når bloggerne bruker sin plattform på riktig måte og velger seg en kampsak. Sophie Elise er en annen blogger som har mange fine kampsaker, der en av dem er miljøvern.

Krisssy har nå bestemt seg for å unngå unødvendig plast. Hun sa at hun nå hadde kuttet ut sugerør og plastlokk på kaffen sin.

Helt til dagen etter. Da var plastlokket på igjen.

Hun fikk tydeligvis med seg at hun ble en stor snakkis den dagen og at folk irriterte seg over henne. Så da knipsa hun et bilde av kaffen uten plastlokk igjen. (Har hun puttet lokket i lommen tro?)

Og for å svare henne, jeg har aldri irritert meg over hennes millioner av kaffesnaps. Ei heller filming av skoene på gåturer, dype sensuelle blikk i mobilen mens Elvis eller no’ Country spilles i bakgrunnen. Heller ikke hennes trutmunn som kysser til mobilen mens hun går får meg til å klikke. Niks, jeg irritert meg ikke. Ahhh Livet dere, livet!

Det skal sies at Kristine ønsket svare på kritikken:

Og hun lager virkelig kaffe hjemmefra, akkurat som Lenemor gjør.

Kristine har faktisk noe hjemme som jeg hørte nittitallet ville ha tilbake, nemlig den gode gamle kaffekannen. Har hun Moccamaster også tro?

Litt koselig er det da. Jeg kan se henne for meg der hun venter tålmodig på at Moccamasteren skal trakte seg ferdig slik at hun får fylt på kaffekannen sin. Så tar hun seg en kopp, eller fire, filosoferer over livet og de vakre følelsene som hun føler at hun føler på mer enn andre føler på de.

(Skjermdump krisssy.blogg.no)


Sophie Elise
har endelig snakket om ryktene rundt sin “nye” hake.

(Skjermdump sophieelise.blogg.no)

Nå har jeg friskt i minne at hun nektet for ny rumpe også. Den kom visstnok av vektøkning og trening den. Hun la i tillegg ut gamle bilder hvor hun sikkert etter tusen poseringer klarte få til ett bilde der rumpa så stor nok ut, som et bevis. Ingen trodde på henne og hun “innrømmet” at rumpa var fiksa på HER

Hun nevner også bare hakeimplantat, ingenting om fillers eller eget fett, som jeg vet er to andre alternativer til større og/eller markert hake HER og HER

Har Parikaen og Gekkoen gifta seg? De har tidligere sagt at at bryllupet skulle stå i august. De er nå på en etterlengtet ferie i Spania og august begynner nærme seg slutten. De hinter til hendelsen med å skrive “Fru Øverstad” og å takke for “gratulasjonene.”

(Skjermdump villapaprika.blogg.no)


Isabel Raad bytter ut venner like ofte som jeg drar frem popcornet. (Akkurat det skjer fort to ganger i uka, kanskje flere om det skjer noe spennende i bloggverdenen). Hun sier alltid at det er de andre som har sviktet, aldri henne selv. Jeg har tenkt at hun må være fryktelig nærtagende og har meget vanskelig for å tilgi folk. (Vet om en annen blogger som også har det sånn). Men så kom jeg kom jeg på at hun har tilgitt Pierre riktig så mange ganger.
Raija var BFF med frøkna. Hun var der for Isabel i tykt og tynt, spesielt etter bruddet med Pierre. Så ble hun plutselig borte. Frøkna postet et innlegg like etter der hun sa at hun hadde kuttet ut venner som utnyttet hennes status. Venner drakk på henne og prøve hardt å komme med på hennes Snapchat. Var det Raija hun mente?

Nå sist gjaldt det den berømmelige partyturen frøkna hadde til kjærlighetsøya Rhodos. Turen varte altså i to mnd. og er nå endelig avsluttet. Isabel måtte hjem for å ta vare på helsa, som hun sa. Hardt å leve på alkohol og lystgass i et par mnd. si

Nylig ville hun fortelle litt om ferien sin. Mange har lurt på hva som egentlig skjedde da hennes BBF Bettina plutselig forsvant.

Frøknas første versjon

Frøknas andre versjon


Frøknas siste oppdatering på saken: 

 

(Well Well, kan ikke det siste hun sier der passe på henne selv? Det sies så, dessverre).

Her er folkeversjonen:

Det sies at den personen Isabel egentlig er mest sur på er Martine Johansen, kjent fra siste sesong av PH. Martine og Pierre skal visstnok ha kost seg litt en natt på Rhodos, noe Isabel ble sjalu for. (Og der gikk det en ny IPhone i veggen, gitt). Bettina mente at dette var tull av Isabel, fordi Isabel og Pierre var over for godt. Isabel hadde dessuten en ny flørt der nede. Bettina var god venninne med Martine og ønsket fortsette med det. Isabel snudde på hælen og ville da plutselig ha Pierre tilbake, og hun avsluttet vennskapet med Bettina.

Det skal også sies at mange var ekstremt lei av Isabels utagerende oppførsel i fylla. De som har fulgt henne på snap vet at hun til tider høres ut som en bannende bryggesjauer. Det svir godt i ørene.

Så postet Isabel et bilde fra Rhodos for å virkelig vise oss hvem hun var sur på. Hun poserer med Bettina og har kloster over ansiktet hennes.

Etter innlegget fikk Bettina nok. Hun ønsket nå å fortelle sin side av saken. Da ble det altså popcorn i dag også   HER 

Etter at Mammaen hadde lagt ned kuleramma og var ferdig med å telle alle dagene de hadde bodd i Oslo fant hun ut at hun ville ta hele gjengen med tilbake til Søgne, og det akkurat i tide til skolestarten for lillestore Michelle. Hun vurderte også trekke seg fra Skal vi danse i samme slengen, men har nå bestemt seg for å pendle inn til Oslo for å delta i programmet.

Mammaen ønsket bare å ha hele gjengen med til Oslo slik at hun kunne være med dem hver eneste dag. Det hun ikke forutså var hvor mye trening og tid en deltagelse i Skal vi danse ville ta. Hun hadde alltid hatt en stor drøm om å få være med en gang, og få bli dullet med og ha på fine kjoler, som hun sa.

Sist jeg sjekket var Skal vi danse beinhard jobbing fra morgen til kveld, ingen dulling. Lurer på om hun kan ha blandet Skal vi danse med Hollywoodfruer? Dette kommer ikke til å bli en dans på roser.

Til sist venter vi spent på den neste snakkisen, fikk hun mensen eller ei? Er Flyfrua og flyvern gravide? Lykke (eller Severin) til!

Oppdatering: Dessverre gikk det ikke deres vei denne gangen heller. Jeg blir flyforbanna av å tenke på at noen som virkelig ønsker seg et barn så mye, må slite sånn. Håper de lykkes snart. Vi heier! 

Adina xoxo