HVA LURER JEG PÅ?

Hei alle sammen 🌸

Jeg er i det filosofiske hjørnet i dag og kom plutselig til å lure på et par ting:

– Hvor høy er Pilotfrue? 

Ja, mens alle andre lurer på om Pilotfrue er gravid sitter jeg og lurer på hvor høy hun er. Hun fikk nettopp spørsmål om dette i en spørsmålsrunde og svarte at hun ikke visste:(Skjermdump pilotfrue.blogg.no)

Hmm, har ikke fulgt så godt med på denne bloggen, men er de aldri ute og reiser? Har hun ikke et pass med høyden sin i? Og når hun vet at Ulrik er 183 kan hun vel tippe sånn omtrent hvor høy hun selv er? 🤔

– Kommer Villa Paprika og Lord Gekko til å gifte seg som planlagt i august?

De to turtelduene har nettopp dratt til Spania med minstejenta. Der skal de være i ti dager. Jeg har fulgt med på snap og de legger ut så mye at jeg nesten føler jeg har vært en tur i Spania selv i dag. Hva med å se opp fra skjermen litt og bare nyte ferien? Eller, jeg ser jo nå at Villa Paprika skriver at de bare nyter og at hun allerede gruer seg til å dra hjem om ni dager…

Så var det dette bryllupet som de skal ha i august da. Jeg mener å ha lest at de skal gifte seg 26. august. Hvis så er tilfelle rekker de akkurat å lande på norsk jord først, så det virker kanskje litt tvilsomt. Kan det være at de har planlagt å gifte seg mens de er i Spania? Det virker også litt rart med tanke på at det eneste de har med nedover av familie er minstejenta som ikke kommer til å huske noe av turen uansett.

– Hva skjer med ansiktet til Fotballfrue?

Hvor har det blitt av søte glade Caroline? Hun er fortsatt veldig pen altså, men jeg syns det ser ut som hun er litt vel stiv i maska for tiden. Det smilet (?) der er ikke et ekte Caroline-smil slik vi kjenner henne fra tidligere på bloggen.

– Hvor mange eksemplarer av boken Forbilde har Sophie Elise solgt?

Nå lurer dere sikkert på om jeg har lest boken. Ja, det har jeg. Jeg lånte den på biblioteket rett etter at den kom ut. Dette var før jeg forsto at Sophie Elise hadde operert (og ikke trent) rumpa si, så jeg likte den svært godt. Den har nå kommet ut i pocket, og her om dagen oppdaget jeg at den er på tilbud til 99 kr i hardcover hos Ark. Sophie Elise har tidligere uttalt at hun syns pocketbøker er skummelt. Hun kan lese bøker i hardcover om hun blar forsiktig. Hvorfor har boken da blitt utgitt som pocket? Dette er ikke veldig praktisk om hun møter på fans som vil ha boken signert. Jeg lurer på om jeg skal slå til og kjøpe boken. I hardcover såklart. Nå lurer dere sikkert på hvorfor jeg skal kjøpe en bok jeg allerede har lest. Det er fordi jeg syns denne boken får frem veldig godt hva slags tid vi lever i med altfor mye fokus på utseende og kropp. Skal ta den frem igjen på gamlehjemmet 😊

– Lærte Ida Wulff bare 12 ting på studiet sitt?(Skjermdump idawulff.blogg.no)

Med 6-8 eksamener per semester skulle man tro hun hadde lært litt mer. Neida. Det begynner å bli sent og humoren begynner å bli litt tørr her. Jeg syns veteranbloggeren Ida har vært superflink som har fullført en bachelor med gode resultater ved siden av bloggingen. I tillegg har hun masse gode studietips, så akkurat dette innlegget vil jeg absolutt anbefale til alle studenter som begynner på et nytt semester i disse dager 😘

❤️ Vicky