HVA LURER JEG PÅ?

Hei alle sammen 🌸

Jeg er i det filosofiske hjørnet i dag og kom plutselig til å lure på et par ting:

– Hvor høy er Pilotfrue? 

Ja, mens alle andre lurer på om Pilotfrue er gravid sitter jeg og lurer på hvor høy hun er. Hun fikk nettopp spørsmål om dette i en spørsmålsrunde og svarte at hun ikke visste:(Skjermdump pilotfrue.blogg.no)

Hmm, har ikke fulgt så godt med på denne bloggen, men er de aldri ute og reiser? Har hun ikke et pass med høyden sin i? Og når hun vet at Ulrik er 183 kan hun vel tippe sånn omtrent hvor høy hun selv er? 🤔

– Kommer Villa Paprika og Lord Gekko til å gifte seg som planlagt i august?

De to turtelduene har nettopp dratt til Spania med minstejenta. Der skal de være i ti dager. Jeg har fulgt med på snap og de legger ut så mye at jeg nesten føler jeg har vært en tur i Spania selv i dag. Hva med å se opp fra skjermen litt og bare nyte ferien? Eller, jeg ser jo nå at Villa Paprika skriver at de bare nyter og at hun allerede gruer seg til å dra hjem om ni dager…

Så var det dette bryllupet som de skal ha i august da. Jeg mener å ha lest at de skal gifte seg 26. august. Hvis så er tilfelle rekker de akkurat å lande på norsk jord først, så det virker kanskje litt tvilsomt. Kan det være at de har planlagt å gifte seg mens de er i Spania? Det virker også litt rart med tanke på at det eneste de har med nedover av familie er minstejenta som ikke kommer til å huske noe av turen uansett.

– Hva skjer med ansiktet til Fotballfrue?

Hvor har det blitt av søte glade Caroline? Hun er fortsatt veldig pen altså, men jeg syns det ser ut som hun er litt vel stiv i maska for tiden. Det smilet (?) der er ikke et ekte Caroline-smil slik vi kjenner henne fra tidligere på bloggen.

– Hvor mange eksemplarer av boken Forbilde har Sophie Elise solgt?

Nå lurer dere sikkert på om jeg har lest boken. Ja, det har jeg. Jeg lånte den på biblioteket rett etter at den kom ut. Dette var før jeg forsto at Sophie Elise hadde operert (og ikke trent) rumpa si, så jeg likte den svært godt. Den har nå kommet ut i pocket, og her om dagen oppdaget jeg at den er på tilbud til 99 kr i hardcover hos Ark. Sophie Elise har tidligere uttalt at hun syns pocketbøker er skummelt. Hun kan lese bøker i hardcover om hun blar forsiktig. Hvorfor har boken da blitt utgitt som pocket? Dette er ikke veldig praktisk om hun møter på fans som vil ha boken signert. Jeg lurer på om jeg skal slå til og kjøpe boken. I hardcover såklart. Nå lurer dere sikkert på hvorfor jeg skal kjøpe en bok jeg allerede har lest. Det er fordi jeg syns denne boken får frem veldig godt hva slags tid vi lever i med altfor mye fokus på utseende og kropp. Skal ta den frem igjen på gamlehjemmet 😊

– Lærte Ida Wulff bare 12 ting på studiet sitt?(Skjermdump idawulff.blogg.no)

Med 6-8 eksamener per semester skulle man tro hun hadde lært litt mer. Neida. Det begynner å bli sent og humoren begynner å bli litt tørr her. Jeg syns veteranbloggeren Ida har vært superflink som har fullført en bachelor med gode resultater ved siden av bloggingen. I tillegg har hun masse gode studietips, så akkurat dette innlegget vil jeg absolutt anbefale til alle studenter som begynner på et nytt semester i disse dager 😘

❤️ Vicky

41 thoughts on “HVA LURER JEG PÅ?

 1. Ja det er virkelig mye og mangt man kan lure på om disse bloggerene..:) Jeg lurer på hvorfor fotballfrue flekker tenner, jeg mener, er hun sint for noe? Hm. Ikke bra:/ Og villapaprika og mr gekko er et kapittel for seg selv, det virker som hun glemmer hva hun skriver fra dag til dag. Ser frem til det bryllupet da. Og Helene drage som jeg ikke skjønner meg på..jeg mener, en dag er hun deppa og den andre er hun i beastmodus igjen…phu. Gjelder å holde tunga rett i munnen her altså. Keep up:))

  1. Det er det absolutt 🙂 Flekker tenner ja, der sa du noe. For hun viser jo faktisk tennene helt uten å smile. Gleder meg til å se brudekjolen til Paprika 😊 Det går mye opp og ned med Helene, men sånn tror jeg det er for mange, det er bare ikke alle som forteller om det på en blogg. Takk ❤️

 2. Skremmende bilde av CBE 😳 Såå mye botox og fillers er det lenge siden jeg har sett! Og jeg har sett mye av det for å si det sånn.
  Men i LKE sine øyne gjennom kameralinsen er hun ikke “flott nok”, så ALLE bilder må gjennom Photoshop i tillegg. For noe tragisk, triste greier!
  Liker at det er stille rundt AB! Så får ungene fred fra SoMe i det minste. Eller? Er det fortsatt snapping av flikk flakk og spagat? Creepy at en MANN ved navn hadde skrytt av dattera….! Jeg hadde blokkert han og aldri lagt ut snapper av mine barn. Hva skal til før hun lærer? Lærte hun ingenting av “Dark Room” aksjonen?? Hun legger ut adressen til datterens Instakonto på bloggen sin. 😳 Dét må jeg si er “Årets mor”. Not!
  ALLE barn har rett på trygghet og privatliv, men det bryr ikke gamlemor seg om! Når hun nå ligger og vaker på rundt plass 50 på blogglisten.no så sier det litt… Og med det forbruket hun har hatt med å gi penger for høyr karakterer, dyre merkeklær og sko, botox, filler, vipper osv, lommepenger til barns for husarbeid de gjør pluss vaskehjelp så er det LAAAANGT fram mot det berømte huset de skal kjøpe eller bygge…
  Hun har forvillet seg i bloggretningen sin, kjeftet på lesere og jagd fra seg mange, meg inkludert. Alt jeg “trenger” å vite om AB leser jeg på KG.

  Tusen ❤️takk for DENNE bloggen!! Det kan ikke sies ofte nok. Har fulgt dere siden Adins startet opp på blogg.no
  Trist at dere ikke tjener penger på bloggen. Dét hadde dere fortjent !! 👌🏼😘

  1. Ja, det er noe rart med bildene som bli publisert av henne for tiden. Hmm, jeg følger ikke AB på snap, bare titter engang innimellom, men ble så lei av å bare se flikk flakk og trampoline 🙈 Jeg syns også det var mer creepy enn koselig med han mannen. Gleder meg til å se det huset en vakker dag 😊 Tusen takk for at du liker bloggen vår og legger igjen kommentar, det setter vi pris på 😘❤️

 3. Hvis man ser på gamle bilder av CBE, så blir man ganske sjokkert.. greit at man forandrer seg over tid, men frua er jo totalt forandret 😳 Kan snakke om hakeimplantater og SE men.. frua er i samme gate.
  Jeg synes hun ser gammel ut til å være 30 år 🙈😘

  1. Ja, jeg vet, googlet bilder av henne selv etter jeg kom over dette bildet, og hun ser veldig annerledes ut. Klarer ikke helt sette fingeren på hva det er for noe da, men tror ikke hun har operert. Kan det være frua til frua som er litt for ivrig med Photoshop? 🤔

  1. Leppene har hun nok fylt i en del ja, men enig i at hun ikke har gjort noe med haka. Gud så pen hun var på det store bildet fra 2009 😍

  1. Haha, takk for tips. Satt de første fem minuttene og var redd puppen skulle dette ut av toppen 🙈 Så kom pocketen frem, og det var da voldsomt som hun bladde i den. Kanskje hun hadde en god dag hvor angsten ikke var så sterk 😂

 4. Jeg så CBE på Gardemoen her om dagen, hun så ganske dratt ut i ansikt..ikke noe pent. Men stakkar hun hadde ett barn på hoftet, ett i hånda og hun trillet en koffert…mens mannen trillet en vogn med misnt 6 kofferter på laaaangt foran. Var ikke helt picture perfekt det der, men igjen småbarnsliv og reising er ikke alltid lett :). Takk for en fin blogg, slipper å klikke meg inn hos Sraad nå.

 5. Ser da ut som om den boken SE skrev om i siste blogg innlegg, er en pocket. Kanskje hun er kommet over fobien sin 😛

 6. Jeg lurer på hvorfor Kristine Ullerbø er fjernet som modell hos idol looks? HUn var jo så forferdelig stolt over å skulle være representert av de…

  1. Det var et godt spørsmål som jeg dessverre ikke vet svaret på. Ser hun skrev i slutten av mars at hun skulle bli representert av de, så det varte ikke lenge 🤔

   1. Tror det er fordi hun ikke har gått opp i vekt som hun fikk beskjed om å gjøre, idollooks bruker ikke syltynnne modeller. Agenten hennes Amar er kjent for å fremme vakre, sunne damer…

 7. Fotballfrue er rett og slett bare en nydelig dame!
  Hun har ikke operert noe sant? Hun er vel en av de få som bare er velsignet med en omtrent perfekt utseende? Flott dame..Mannen når henne ikke til knærene en gang 😀

  1. Hun har ikke operert noe, men leppene er fylt med et eller annet. Utover det er hun vel også litt velsignet av sminke og en mann som bruker Photoshop 😊

   1. Ikke fin i det hele tatt, alle kan bli fine bak en linse til x-antall tusen og photoshop.
    Aldri skjønt hva som er så spesielt med frua jeg altså.. 😂

  1. Men i alle dager. Et helt innlegg om at hun vurderer å kjøpe et kamera til 41.000? Den dama er ikke sann 🙄

 8. Hva er egentlig greia med å omtale seg selv i 3. person? Feks si “denne frøkna” eller “Bella” om seg selv? Prøver man å virke søtere, viktigere eller noe?

 9. Hahahah! Elsker den videoen av sophie Elise og pocket boken 😂😂 Er det muuuulig!
  Og veldig bra at dere trekker frem Ida litt. Syns hun er en av bloggene som virkelig han beina plantet på jorden og som virker som en ordenlig god jente med gode verdier ❤️
  Stå på jenter, dere er dagens høydepunkt ☺️

 10. Kan ikke skjønne annet enn at det er slutt mellom Ullebø og mr wellwell? Har ikke sett noe til han på feks. snap i det siste. Og hun postet et bilde på insta med en tekst som antydet det, men den ble slettet.

 11. Jeg lurer på hvorfor fruen aldri blir fotografert fra noe annet enn fra venstre side. Finner ikke ett bilde fra høyre (de man finner er speilvendte)… hva har hun på høyre side av ansiktet?!

 12. Jeg kan høre med min mor angående fotballfrue. De var på samme strand og flyplass nå i sommer. Hvis hun da ikke har gjort en haug etter det. Jeg syns det ser ut som et snev av resting bitch face, med tenner og masse Photoshop. Komikerfrue og Ørjan spiste forøvrig på burger king Oslo s for en ukes tid siden. Jeg skulle rekke et tog som går 00:48 så det var nok kveldsmat.

 13. Styleconnection, hva er hun med på?? Supernyskjerrig, noen som vet? Har blitt foreslått farmen kjendis eller camp senkveld

 14. Skremmende bilde av CBE 😳 Såå mye botox og fillers er det lenge siden jeg har sett! Og jeg har sett mye av det for å si det sånn.
  Men i LKE sine øyne gjennom kameralinsen er hun ikke “flott nok”, så ALLE bilder må gjennom Photoshop i tillegg. For noe tragisk, triste greier!

  Liker at det er stille rundt AB! Så får ungene fred fra SoMe i det minste. Eller? Er det fortsatt snapping av flikk flakk og spagat? Creepy at en MANN ved navn hadde skrytt av dattera….! Jeg hadde blokkert han og aldri lagt ut snapper av mine barn igjen!! Hva skal til før hun lærer? Lærte hun ingenting av “Dark Room” aksjonen?? Hun legger ut adressen til datterens Instakonto på bloggen sin. 😳 Dét må jeg si er “Årets mor”. Not!
  ALLE barn har rett på trygghet og privatliv, men det bryr ikke gamlemor seg om! Når hun nå ligger og vaker på rundt plass 50 på blogglisten.no så sier det litt… Og med det forbruket hun har hatt med å gi penger for høye karakterer, dyre merkeklær og sko til seg selv og ungene (hun som før var Stolt Ambassadør for KappAhl før hun fikk sparken botox, fillers, vipper osv, lommepenger til barns for husarbeid de gjør pluss vaskehjelp så er det LAAAANGT fram mot det berømte huset de skal kjøpe eller bygge… For ikke å snakke om den spinnville dyre sporten til datteren 😳
  Hun snakker og babler om prioteringer… Hva med huset som alle jobber så hardt for?! Det må være demotiverende for ungene at det ikke blir i år heller…
  Hun har forvillet seg i bloggretningen sin, kjeftet på lesere og jagd fra seg mange, meg inkludert. Alt jeg “trenger” å vite om AB leser jeg på KG. Sletta henne på Snap for snart 1 år siden. Vanskelig å ta en voksen 4-barnsmor med filter, kaninstemme og andre snapfiltre og stemmeforvrenger alvorlig !!

  Tusen ❤️takk for DENNE bloggen!! Det kan ikke sies ofte nok. Har fulgt dere siden Adins startet opp på blogg.no
  Trist at dere ikke tjener penger på bloggen. Dét hadde dere fortjent !! 👌🏼😘

Leave a Reply