SISTE UKES CLICKBAITS UKE 32

Hei alle sammen 🌸

Vi begynner med mammaen til Michelle (og William og Lucas) som i forrige uke hadde overskriften “OPPHOLDET ER OVER, FØR DET HAR BEGYNT!”. Dette høres jo riktig så dramatisk ut. Har mammaen skadet seg på treningen til Skal vi danse? Har hun innsett at det er best å bo i Søgne akkurat nå slik at Michelle får begynne på skolen sammen med vennene sine? Eller har hun bare blitt drittlei Oslo allerede etter at de fikk en kjip start med den skitne leiligheten (som helt sikkert ikke var et PR-stunt)? Neida, dette er en annonse for betakaroten, så antagelig mente hun å si at oppholdsværet er over før det har begynt.

Jeg går videre inn på bloggen til Isabel Raad hvor det fortsatt går i mye naken hud og flott langt hår. “DET DERE IKKE HAR FÅTT VITE ENDA” lyder en av overskriftene. Ohh, spennende, handler det om Pierre? Skal hun endelig fortelle at de har funnet tilbake til hverandre? Nei. Innlegget kunne heller hett “10 FUN FACTS OM MEG”, for det er nettopp det som er innholdet. Vi her på bloggen har nå blitt så lei av alle disse clickbaitsene som hinter om Pierre at vi ikke gidder å spekulere i forholdet deres lenger. Dette hadde vi da tilstrekkelig bevis for da de var på Rhodos, så den kua der er ferdig melka 🐮

Isabel har den siste uka hatt et nytt annonseinnlegg for barberhøvler med overskriften “JEG MÅ BARE TIPSE DERE OM DETTE!”. Kreds til frøkna for å klare å lage et annonseinnlegg uten clickbait 👏

Villa Paprika har også prøvd seg på en clickbait med overskriften “Ikke lenger kjærester…”. Uffda, har det omsider tatt slutt mellom henne og Lord Gekko? Det er alltid trist når noe tar slutt, men kanskje dette var for det beste? Neida. Det er ikke slutt. Villa Paprika ville bare formidle at folk er så vant til å se de sammen hele tiden at de får spørsmål om de ikke lenger er kjærester.

Det har vært mye snakk om Sophie Elise etter at hun slapp musikkvideoen sin og opplevde å få masse rasistiske kommentarer på YouTube. Martine Halvorsen mener mye om det meste og her om dagen kom jeg over hennes innlegg “Hva faen er det Sophie Elise prøver på?” på forsiden til side2.no. Jeg gikk rett på og trodde Martine hadde fått Sophie Elise i vrangstrupen, men neida. Hun støtter Sophie Elise og overskriften er den første kommentaren Martine så etter at singelen ble sluppet.

Flere av dere har etterlyst innlegg om Stina på bloggen vår, så jeg har omsider tatt en titt. På fredag hadde Stina innlegget “En liten hemmelighet” hvor hun skriver at hun skal avsløre noe for oss dagen etter. Spennende! Siden jeg ikke kjenner så godt til dama er det vanskelig å tippe hva dette dreier seg om. På lørdag kommer innlegget “Min lille hemmelighet” hvor hun kan avsløre at hun de siste 50 dagene har hatt et lite prosjekt hvor hun skulle blogge tre ganger hver dag. …dette var litt av en hemmelighet… Høres veldig tidkrevende ut å følge denne bloggeren med så mange innlegg per dag. Stina avslutter innlegget med å si at vi mennesker kan klare så mye mer enn vi tror hvis vi bare går skikkelig inn for det. Tror jeg skal skrive dette på en lapp og henge det på kjøleskapet for inspirasjon til resten av uka 😊

❤️ Vicky