FRIPLASS PÅ GAUSTAD SYKEHUS

Hei alle sammen 🌸

Beklager den dramatiske overskriften, jeg er ikke innlagt på Gaustad sykehus om noen av dere ble bekymret for det. Jeg vet ikke så mye om Gaustad, men nå har jeg lært at det åpnet i 1855 som det første statlige sykehuset i Norge for behandling av mennesker med alvorlige psykiske lidelser. Så hvorfor er jeg så opptatt av dette sykehuset på en lørdagskveld? Kort oppsummert handler det om Villa Paprika og Lord Gekko. I går la Villa Paprika ut en link til et nytt blogginnlegg på sin offisielle Facebook-side med over 15.000 følgere. Innlegget handler om at minstedatteren Lila fyller ett år i helgen. Koselig det, men kommentarene under linken fikk meg nesten til å falle av stolen:

(Skjermdump Villa Paprika/Facebook)

For de som ikke er så kjent med dette paret anbefaler jeg mitt tidligere innlegg Partnerbytte hvor jeg har prøvd å tegne og forklare hvordan dette dramaet henger sammen.

Lila har altså en biologisk far som hun visstnok ikke har kontakt med. Kjæresten til Villa Paprika blir nå kalt for pappa. Den biologiske faren til Lila er sammen med eksdama til han som nå blir kalt pappa, altså Kim r Nilsen. Jeg blir like forvirra hver gang jeg skal forklare det her…

Villa Paprika har vært (og er?) veldig bitter etter at det ble slutt med den biologiske faren til Lila. Hun kaller han bare for DNA og har flere ganger brukt sosiale medier til å få ut sin frustrasjon over han. Offentlig skittentøyvask er jo bare helt supert. Tenker hun ikke over at Lila selv kan lese dette når hun blir eldre?

Well well, i kommentaren over sier selveste Lord Gekko at den biologiske faren til Lila burde få friplass på Gaustad sykehus. En liten tilleggsopplysning er at denne mannen han mener burde være på Gaustad fungerer som stefar til hans eget barn… Lord Gekko har nemlig også en datter som han har hos seg annenhver helg. Resten av tiden er datteren sammen med “DNA” som burde få friplass på Gaustad 🤔

Altså, hva er det med disse menneskene? Hvorfor i alle dager kommenterer Lord Gekko med dette på en offentlig profil? At Villa Paprika er sammen med en slik typen er meg uforstående. Attpåtil skal de gifte seg i august. Jeg vil bare si til Villa Paprika at det fortsatt er mulig å ombestemme seg. Hadde min (hypotetiske, ikke-eksisterende) kjæreste kommentert noe sånt på en link jeg la ut på en offentlig side tror jeg jaggu jeg hadde tatt en telefon til nettopp Gaustad.

Jeg forstår ikke all denne offentlige uthengingen. Jeg vil tro det hadde vært mye mer effektivt om Villa Paprika bare hadde ignorert “DNA”.

Apropos bitterhet, husker dere gutten jeg møtte forrige helg som Adina skulle hjelpe meg å forfatte en bra sms til? Jeg sendte sms’en i går og han har ennå ikke svart. Tror kanskje jeg må avslutte her og oppdatere Facebook med en skikkelig bitter status om han 😊

❤️ Vicky