FRIPLASS PÅ GAUSTAD SYKEHUS

Hei alle sammen 🌸

Beklager den dramatiske overskriften, jeg er ikke innlagt på Gaustad sykehus om noen av dere ble bekymret for det. Jeg vet ikke så mye om Gaustad, men nå har jeg lært at det åpnet i 1855 som det første statlige sykehuset i Norge for behandling av mennesker med alvorlige psykiske lidelser. Så hvorfor er jeg så opptatt av dette sykehuset på en lørdagskveld? Kort oppsummert handler det om Villa Paprika og Lord Gekko. I går la Villa Paprika ut en link til et nytt blogginnlegg på sin offisielle Facebook-side med over 15.000 følgere. Innlegget handler om at minstedatteren Lila fyller ett år i helgen. Koselig det, men kommentarene under linken fikk meg nesten til å falle av stolen:

(Skjermdump Villa Paprika/Facebook)

For de som ikke er så kjent med dette paret anbefaler jeg mitt tidligere innlegg Partnerbytte hvor jeg har prøvd å tegne og forklare hvordan dette dramaet henger sammen.

Lila har altså en biologisk far som hun visstnok ikke har kontakt med. Kjæresten til Villa Paprika blir nå kalt for pappa. Den biologiske faren til Lila er sammen med eksdama til han som nå blir kalt pappa, altså Kim r Nilsen. Jeg blir like forvirra hver gang jeg skal forklare det her…

Villa Paprika har vært (og er?) veldig bitter etter at det ble slutt med den biologiske faren til Lila. Hun kaller han bare for DNA og har flere ganger brukt sosiale medier til å få ut sin frustrasjon over han. Offentlig skittentøyvask er jo bare helt supert. Tenker hun ikke over at Lila selv kan lese dette når hun blir eldre?

Well well, i kommentaren over sier selveste Lord Gekko at den biologiske faren til Lila burde få friplass på Gaustad sykehus. En liten tilleggsopplysning er at denne mannen han mener burde være på Gaustad fungerer som stefar til hans eget barn… Lord Gekko har nemlig også en datter som han har hos seg annenhver helg. Resten av tiden er datteren sammen med “DNA” som burde få friplass på Gaustad 🤔

Altså, hva er det med disse menneskene? Hvorfor i alle dager kommenterer Lord Gekko med dette på en offentlig profil? At Villa Paprika er sammen med en slik typen er meg uforstående. Attpåtil skal de gifte seg i august. Jeg vil bare si til Villa Paprika at det fortsatt er mulig å ombestemme seg. Hadde min (hypotetiske, ikke-eksisterende) kjæreste kommentert noe sånt på en link jeg la ut på en offentlig side tror jeg jaggu jeg hadde tatt en telefon til nettopp Gaustad.

Jeg forstår ikke all denne offentlige uthengingen. Jeg vil tro det hadde vært mye mer effektivt om Villa Paprika bare hadde ignorert “DNA”.

Apropos bitterhet, husker dere gutten jeg møtte forrige helg som Adina skulle hjelpe meg å forfatte en bra sms til? Jeg sendte sms’en i går og han har ennå ikke svart. Tror kanskje jeg må avslutte her og oppdatere Facebook med en skikkelig bitter status om han 😊

❤️ Vicky

35 thoughts on “FRIPLASS PÅ GAUSTAD SYKEHUS

 1. Som sagt tidligere, jeg var på en pinlig tinderdate med denne gekkoen!
  Og av frykt for å bli avslørt her, så er det bare en ting å si: jeg stakk faen så fort 😂 sprø fyr, tro meg.. det der gir jeg ikke lenger tid enn maks fram til jul 🙈

  1. Lurer sååå på denne daten din med gekkoen 😅 Blir spennende å se, men nå har de vel holdt sammen i snart ett år.

 2. Hun skrev mye stygt om ham da hun var gravid også. Endel var leserkommentarer som skrev veldig likt som henne og det gikk i sinnsykdom igjen, mye av det, og mye stygt og familien hans i tillegg til han og dama.

  Han var en kjempefin stepappa som stilte opp masse for ungene. Det var han som tok dem med ut og var med på fotballtrening og foreldremøter. Da han ikke orka mer så flytta han ut, og hun var knust.

  Ungene savna han masse, og ville gjerne treffe han mange måneder etter og omtrent da ble Camilla gravid. De møttes litt, ja, men var ikke sammen.

  Camilla gjør om på det hun forteller hele tida, men det er endel av oss og ikke minst i Fredrikstad som vet mye om henne og resten av den familien. Be om å få tips, så skal du se!

  1. Takk god oppklarende kommentar 😘 Jeg hadde ikke engang hørt om Villa Paprika før en tid etter Lila ble født, så fikk ikke med meg alt dramaet mens hun gikk gravid. Synd de skal bruke psykiske lidelser som “skjellsord”.

  1. Hei Ingeniørfrue! Masse kreds til KG som også snapper opp mye interessant om bloggerne 😘 Om jeg noen gang screenshotter bilder eller tekst direkte fra KG vil dere selvsagt bli kreditert på bloggen ❤

   1. Men så lenge dere ikke screenshotter tekst fra KG trenger dere ikke å kreditere innlegg eller? Det skjer ofte at dere kopierer innlegg fra Kvinneguiden rampelys nesten ordrett!

   2. Har du noen eksempler på hvor vi har kopiert innlegg fra Kvinneguiden? Som Adina skrev i SETT OG HØRT i går er det ikke til å unngå at det blir mye likt når vi følger de samme bloggene.

   3. Til Anonym 12:03
    Håper du leser innlegget “Ukas sett og hørt” der jeg prøver forklare litt, om du ønsker høre.
    Hentes noe fra KG blir personen som har gjort arbeidet kreditert. Om du mener dette er glemt i noen tilfeller, tips meg gjerne, slik at vi får ordnet opp.
    Men kom ikke her å dra plagiat-kortet! Det må da være lov å la seg inspirere av andre, så lenge kilden blir kreditert.
    Så lurer jeg på, er KG en egen gjeng som holder sammen i tykt og tynt? Som møtes for en kaffe og noe å bite i? Det høres nesten sånn ut.
    Håper du fikk svar på det du lurte på😊

 3. Herregud sier jeg 😂 er det mulig at det finnes 15000 så korttenkte her i landet. Det er slik at jeg har mest lyst til å stenge bloggen min på rosa’n for godt, men jeg har backupbloggn på Nouw å det er ikke så mye bedre der. Vil de ha drama kan de lese her http:// suttung.blogg.no
  så kan de 15000 få se hvordan det er å leve i en hverdag preget av kaos og kjærlighet. Det kan bli nyttig for dem for ca. 200 av dem kommer til å få demens i en eller annen form og ca. 2000 kommer til å ende som omsorgspersjoner akkurat som meg. Helt utrolig at inntriger og slitt neglelakk kan gi slik oppmerksomhet. Fy Fa………..vil nå jeg si.

  1. Jeg er så enig med deg, det virkelige dramaet finnes hos dem som opplever at noen nære blir syke. All ære til deg som tar deg tid til å skive om demens og hvordan det påvirker familien rundt ❤️

 4. Noen som har lagt merke til at følger antallet til Isabel sin Instagram har sunket? Jeg ser det er mindre og mindre for hver uke 😂 Hurrayyyy

 5. Er ikke nettopp det å henge ut og utlevere folk, og å ikke klare å ha stabile relasjoner noe som går igjen hos mange norske toppbloggere? Samt svart-hvitt- tenkning – (enten er du med meg og jeg eeeelsker alt ved deg, eller du er mot meg og jeg haaaater deg), impulsivitet, uro, et ekstremt fokus på seg selv og sitt eget ytre (noen er sågar forelsket i HÅRET sitt – toppen av narcissisme, spør du meg), eller på hvordan ungene presterer eller hvordan harry-interiøret ser ut. Skreller man bort alle lagene med brunkrem, alle extensionsene, cup cakesene, brettene med duftlys og bokstavene som henger på veggene, finner vi nok noen usikre, ganske tomme jenter som iscenesetter livene sine slik at de har noe å vise frem og på dem måten bli sett. Det er i bunn og grunn nitrist, og særlig med tanke på at noen av disse personlighetsforstyrra bloggerne har barn.
  Men jeg er ikke bedre enn at jeg synes at de lager tipp topp underholdning. Og etter at dere tre kom på banen med denne bloggen, er alt blitt enda bedre 😂. Ha en fortreffelig søndag, alle.

 6. Kan informere om at Linni Meister, Lord Audun og Kristin Gjelsvik har begge annonsert at de reiser bort på TV innspilling ca samtidig. Hva kan det være de skal være med på mon tro??

 7. Så kjæresten til Paprikaen er eksen til kjæresten til eksen til Paprikaen?? *klørmegihuet* 😂

  For en gjeng!! Og like dumt å bruke sånt som skjellsord som alle andre psykiske lidelser, lavmål rett og slett!
  Well well, har vel ikke særlig bra ordforråd da, si 😜

  1. Den setningen der hang jeg ikke med på, så da var det helt sikkert riktig 😂 Kanskje begrenset ordforråd er forklaringen på alt snakket om psykiske lidelser og Gaustad.

 8. Og hva er det forresten NÅ som er over for Frk Raad?? Enda en ferie?? Det gode forholdet til betakaroten?? Et restaurantbesøk?? 🙄

  1. Haha, jeg kan hvertfall fortelle hva hun garantert ikke skriver at er over – den nye romansen med Pierre 🙄

 9. Uff, det hele er jo trist at noen legger ut slike private ting i all offentlighet. En ting er å være personlig, men privat og utleverende er noe annet og ikke helt greit. Jeg er for gammel til å lese og følge med slike blogger, og kjenner ikke til de dere omtaler. Samtidig sier det noe om leserne som frotser i andres “elendighet”. Men som jeg skrev på en tidligere kommentar her, så digger jeg bloggkonseptet deres, og er således ikke det spøtt bedre enn andre lesere.
  Beste hilsen Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

  1. Jeg er helt enig med deg i at det er trist. Spesielt med tanke på at alt man legger ut på nett blir der, så dette kan barna lese senere. Ja, det er nok flere bloggere som har høye lesertall kun fordi de snakker om alt dramaet rundt seg og leserne bare MÅ følge med på kaoset. Takk for at du titter innom oss ❤️

 10. Dere er bare såååå bra. Klikker meg inn på siden flere ganger for dagen for å se om det er noen nye innlegg. Beste bloggen ever!!

 11. He he. Morsomme de to klovnene i Sirkus Gekko/Paprika. Jeg syns forresten at Camilla absolutt burde gifte seg med Kim. De passer som hånd i handske, er som to alen av samme stykke og fortjener absolutt hverandre! Gleder meg til fortsettelsen. 🙂

Leave a Reply