TIGERSTRIPER

Hei alle sammen 🌸

Her om dagen la Kristine Ullebø ut et meget kort innlegg på typ tre linjer hvor hun jublet over at hun nettopp hadde oppdaget noen strekkmerker på stumpen sin.

Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne. Kanskje med å si gratulerer med strekkmerkene? Det er flott med tigerstriper, og det er flott å ikke skamme seg over de, men så er det noe med måten man velger å vise de frem på. Med stringen langt over hofta, lent tilbake i en sexy positur og med disse ribbeina som jeg ikke kan forstå annet enn at hun bevisst fremhever. For når “ass been growing” (som hun selv skriver i det korte innlegget) skulle man tro man må suge inn magen litt ekstra om man vil vise så mye ribbein. Hadde ikke overskriften på innlegget vært “stretch marks are cool” hadde jeg neppe lagt merke til de engang fordi det er så mye annet i fokus.

Sunn Fornuft-plakaten antar jeg at de fleste har hørt om. Kristine er ikke en av de som støtter den. Jeg liker spesielt punkt 8 som jeg syns hun bør vurdere å begynne å følge:

(Skjermdump sunnfornuft.unitedbloggers.no)

Jeg visste knapt hvem Kristine var før hun dukket opp på Bloggerne. Alt jeg hadde fått med meg var at noen av bildene hennes skal ha blitt brukt på pro ana-sider. Jeg måtte google litt. Det jeg lærte var at Kristine riktignok var en del tynnere tidligere, men den gang var hun i det minste påkledd på flesteparten av bildene.

Well well, så har vi hennes kjære Fabian da, som tidligere har gitt uttrykk for at han ikke syns noe om det å hedre og fremme strekkmerker:

(Skjermdump fabianraw.blogg.no)

Så nå er jeg spent. Kommer Kristine snart med et (sponset) innlegg om Bio Oil, den fantastiske oljen som skal fjerne strekkmerker? Eller må Fabian lære seg å leve med dette? 🤔

Nå kan Kristine riktignok ingenting for at bildene hennes blir brukt på pro ana-sider, men er det nødvendig å fyre oppunder det og legge ut slike bilder? Tenker hun ikke på signalene hun sender til de unge jentene som leser bloggen hennes? Joda, hun skriver at strekkmerker er kult, men samtidig viser hun at det er kult med mest mulig ribbein. Til og med jeg som sluttet å være ung jente for lenge siden måtte ta en tur i speilet og se etter mine egne strekkmerker. Jeg har levd med strekkmerkene mine siden jeg var 12 år og tenker ikke lenger over de. Takk for påminnelsen, bra jeg fikk sjekka at de fortsatt er der. Strekkmerker er tydeligvis det nye kule 🙂

Ha en fin helg dere 😘

❤️ Vicky