TIGERSTRIPER

Hei alle sammen 🌸

Her om dagen la Kristine Ullebø ut et meget kort innlegg på typ tre linjer hvor hun jublet over at hun nettopp hadde oppdaget noen strekkmerker på stumpen sin.

Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne. Kanskje med å si gratulerer med strekkmerkene? Det er flott med tigerstriper, og det er flott å ikke skamme seg over de, men så er det noe med måten man velger å vise de frem på. Med stringen langt over hofta, lent tilbake i en sexy positur og med disse ribbeina som jeg ikke kan forstå annet enn at hun bevisst fremhever. For når “ass been growing” (som hun selv skriver i det korte innlegget) skulle man tro man må suge inn magen litt ekstra om man vil vise så mye ribbein. Hadde ikke overskriften på innlegget vært “stretch marks are cool” hadde jeg neppe lagt merke til de engang fordi det er så mye annet i fokus.

Sunn Fornuft-plakaten antar jeg at de fleste har hørt om. Kristine er ikke en av de som støtter den. Jeg liker spesielt punkt 8 som jeg syns hun bør vurdere å begynne å følge:

(Skjermdump sunnfornuft.unitedbloggers.no)

Jeg visste knapt hvem Kristine var før hun dukket opp på Bloggerne. Alt jeg hadde fått med meg var at noen av bildene hennes skal ha blitt brukt på pro ana-sider. Jeg måtte google litt. Det jeg lærte var at Kristine riktignok var en del tynnere tidligere, men den gang var hun i det minste påkledd på flesteparten av bildene.

Well well, så har vi hennes kjære Fabian da, som tidligere har gitt uttrykk for at han ikke syns noe om det å hedre og fremme strekkmerker:

(Skjermdump fabianraw.blogg.no)

Så nå er jeg spent. Kommer Kristine snart med et (sponset) innlegg om Bio Oil, den fantastiske oljen som skal fjerne strekkmerker? Eller må Fabian lære seg å leve med dette? 🤔

Nå kan Kristine riktignok ingenting for at bildene hennes blir brukt på pro ana-sider, men er det nødvendig å fyre oppunder det og legge ut slike bilder? Tenker hun ikke på signalene hun sender til de unge jentene som leser bloggen hennes? Joda, hun skriver at strekkmerker er kult, men samtidig viser hun at det er kult med mest mulig ribbein. Til og med jeg som sluttet å være ung jente for lenge siden måtte ta en tur i speilet og se etter mine egne strekkmerker. Jeg har levd med strekkmerkene mine siden jeg var 12 år og tenker ikke lenger over de. Takk for påminnelsen, bra jeg fikk sjekka at de fortsatt er der. Strekkmerker er tydeligvis det nye kule 🙂

Ha en fin helg dere 😘

❤️ Vicky

53 thoughts on “TIGERSTRIPER

 1. Kan du ikke lage et eget innlegg om hvor vanvittig selvfiksert (hvis det er et ord?) Han Fabian Raw er? Han legger jo ut mer selfies og filmer av seg selv på snap enn alle mine venninner tilsammen. Fyren virket så enormt selvopptatt og overfladisk at det er til å spy av..Det smitter vel over på frøken Ullebø også..

  1. Ble litt usikker på om selvfiksert er et ord, uansett er jeg enig 😊 Det er sant som du sier, når det ikke går i snikfilming er det som regel selfies og filmer av han selv.

 2. Hun finner alltids noe å forsvare innlegget sitt med… fint at hun viser fram strekkmerkene, men var ribbeina nødvendig?

 3. Hvis du ser på snapen til Pierre hvor det er mye mat så kan du se at det er akkurat samme duk som på snappen til Isabell! Da vet vi hvem som er den hemmelige reisevennen

 4. Så bra at dere skriver om dette! Jeg blir så forbanna. Kristine virker som en veldig oppegående jente, men det voldsomme fokuset på tynnhet er livsfarlig! Hun har massevis av unge jenter som leser bloggen.

 5. Ass have not been growing..
  De strekkmerkene der er gamle! I følge google så står dette på ung.no “For det første så vil de fleste strekkmerker blekne betydelig med tiden, i begynnelsen er de ofte blårøde men de vil etter hvert nærme seg hudfarget. ” Dermed har nok frøkna hatt de tre stripene på ræva lenge…

  Det er synd at ikke flere bloggere følger Sunn-Fornuft plakaten og fremstår som gode sunne rollemodeller for spesielt unge jenter. Jeg tipper at SE en gang satt på pikerommet og kikket på nettet på det som hun anså som flotte kvinner og rollemodeller. Jeg vedder på at hun tenkte at “de brystene skulle jeg hatt, eller den nesa var pen. Sånn rumpe vil jeg ha” osv. Med nok penger kunne hun få akkurat det!

  1. Ofte, står det i sitatet fra ung.no. Det er individuelt hvordan strekkmerkene ser ut. Jeg får også strekkmerker som ligner Kristines – bleke og vanskelig å se, og har aldri fått strekkmerker som er blårøde. Det finnes enkelte ting med bloggingen til Kristine som er kritikkverdig, men det er unødvendig å prøve å “ta” henne på absolutt alt hun skriver.

  2. Ja, det er utrolig synd at ikke flere bloggere følger den. Skulle tro de ikke ser selv at de er rollemodeller og antagelig har mange yngre lesere som vil være som dem.

 6. Men hold opp da Kristine.. strekkmerker kan man få i puberteten, uten at det betyr noe som helst. Genetikk, manglende elastisitet i huden. So What? Hvorfor fokusere på noe og fremheve det som at “dette er jeg stolt av” når det er sånne filleting ingen ..tenker på?!?! 😂 Oppfatter at det er lite og skrive om fra denne bloggernes side. Syntes også denne tynn-og-sykelig-looken er ganske teit, gjerne med en sigggggg…… bloggere driter jo loddrett i om de er forbilder for små usikre jenter, de tenker kun på seg selv – som alle andre?

 7. Hei og takk for superunderholdende blogg! 😂 Ser at Maria Høili igjen er ute med generelt pisspreik, i dag om forhold og relasjoner. Hun uttaler seg som ekspert, og viser nok en gang til at hun er utdannet NLP (nevrolingvistisk) – coach. Høres jo flott ut, men jeg antar at det ikke er snakk om mange studiepoengene siden hun uttrykker seg og har logikk som en ungdomsskoleelev. Jeg har spurt henne om hvor stor utdanningen var, og om hva som kreves for å komme inn på den annet enn penger, men hun publiserer ikke spørsmålet og slipper således å svare. Noen som vet?

  1. Tusen takk for at du liker bloggen vår ❤️ Har såvidt vært innom bloggen til Maria Høili før, men tror jeg må ta en ny titt og se hva hun har å si om forhold 😊

 8. SPOT ON! fy fasan som jeg ELSKER denne bloggen og dere!

  Dere gjør en helt sykt bra jobb med å belyse innlegg som dette her. De sniker inn kropp og nakenhet hele tiden. Jeg er oppriktig bekymret for dagens barn som vokser opp med dette her. HVOR trist er det ikke at vi ikke kan være fornøyd med slik vi er? Og bloggere som mener det er foreldre sitt ansvar å gi dem gode verdier? Altså, WFT! I rette alderen er det faktisk slike “forbilder” som påvirker mest! Og at foreldre synes barna er helt perfekt som de er, tror jeg ofte kan bli sakt til lukkede ører.

  TAKK for at dere er så sykt konge! ALDRI slutt å belyse hvor i gråsonen (og ofte langt inni svartsonen) disse bloggerne kan være. I love you all!

  Ok.bye ❤️

  1. Tusen millioner takk for herlig kommentar 😘❤️ Dette med at det er foreldre sitt ansvar å gi barna gode verdier er jo bare tull, helt enig med deg!

 9. Hei, jeg bare lurte på om dere ville skrive litt om komikerfrue også.
  Også lurte jeg på om dere har sett den nye headern til fotballfrue.. hun ser helt dopa ut med halvlukkede øyne ;P hun er jo egentlig veldig vakker, så jeg forstår ikke hvorfor ho valgte dette bildet

  1. Synes egentlig fotballfrue ser veldig sliten ut på mange bilder? Sånn i øya liksom.. De er alltid halvåpne, vet ikke om hun kanskje prøver seg på en litt seduktiv look 😛 haha!

  2. Hei. Vi skal prøve å følge med på Komikerfrue 🙂 Oi, sjekka den nå. Har sett bildet på Instagram før mener jeg, men å bruke det som header var litt spesielt. Hvor ble det den søte rosabloggeren?

  1. Så hyggelig å høre at du føler deg som hjemme her 😘 Takk for at du elsker bloggen ❤️ Ikke studert den så nøye, jeg får sette hakeespert Adina på saken 🙂

 10. Har lyst å snakke om det faktum at både Ørjan og Komikerfrue reklamerer for noe som ser skremmende likt ut som ekte pels. Har ikke komikerfrue fått pes for sånt tidligere? eller tar jeg feil? synes hvertfall at mennesker i deres posisjon burde holde seg for god for sånt, og jeg mister alt av respekt.

   1. de reklamerer til stadighet for “cintamani” både på instagram og snapchat, hvor de også poserer i pels. cintamani_norge la ut et bilde på instagram av de begge to med jakker på.. #fuskepels ble brukt, men det ser overhodet ikke ut som fuskepels, og etter å ha bladd igjennom alle jakkemodellene på hjemmesiden deres med pels på hetten, så er de utelukkende laget av vaskebjørn.. :/

   2. Vil tilføye at på akkurat dette bildet av komikerfrue og ørjan er muligheten for å kommentere vekke. De skriver også på de fleste bilder hvilken jakke og modell som er avbildet, noe de ikke gjør på bildet av komikerfrue og ørjan. synes hele greien virker merkelig.

 11. Ser at Linni og Styleconnection skal være med på noen hemmelige greier og skal være borte fra bloggene sine… 71 grader nord?? Men der har jo Linni vært med før! Noen som vet?

  1. Godt spørsmål 🤔 Både Linni og Styleconnection. Høres jo rart ut at det skal være 71 grader nord med tanke på at Linni har vært med før. Vi får følge med 😊

 12. Har dere sett at Isabel Raad og Pierre er på hotelltur sammen i Sverige? De legger ut snapchat hver for seg med det samme hotellrommet, samme restaurant osv.

  1. Old news 😂 Neida, vi har fått det med oss, men vi avdekket jo at de var sammen på Rhodos og Isabel elsker at alle spekulerer i dette. Hva er vel bloggen hennes uten spekulasjoner rundt henne og Pierre?

 13. Altfor mager spør du meg. Har aldri sett bloggerne og har heller ikke lest dama’s blogg, men det er vel ikke det hun skriver som trekker lesere vil jeg tro så da er det vel ikke så mye å lese.

 14. Hands down! 🙌🏻 Veldig bra og ikke minst viktig innlegg. Det er så viktig at noen tar opp dette, for dette er noe man faktisk må ta seriøst. Og det virker som om hun gjør det for å provosere også og det er enda verre. Men jeg er redd for at det er mister Fabian som oppmuntrer hun på et vis…. Og please skriv mer om han. Om det er noen som har litt for god selvtillit og er kvalmende på en og samme tid, så er det han… Og det virker nesten som han driter i alt og alle og hva de mener om han. Wæææ

  1. Tusen takk for fin kommentar ❤️ Jeg er så enig med deg, dette bør man ta seriøst. Det er mye å ta av når det gjelder Fabian, men han elsker jo oppmerksomhet, så han kan ikke få for mange innlegg 🙈 Mener jeg har skrevet to om han allerede

Leave a Reply