DANS PÅ ROSER

Da kom bekreftelsen og svaret på hvorfor mammaen har flyttet hele familien Rasmussen til Tigerstaden. Hun skal delta i “Skal vi danse” og har en kommende boklansering på gang, noe som vi og flere andre har spådd tidligere. Og mulig det kommer flere “overraskelser” fra den kanten da hun stadig hinter til en graviditet.

Så hva synes vi om årets deltagere? Personlig stusser jeg over at det nå er så vanskelig å skaffe A-kjendiser til programmet. Står det virkelig så dårlig til at de må henter inn en PH deltaker? Tydeligvis. (På tide å avslutte kanskje). Vil samtidig presisere at jeg synes Grunde Myhrer (han fra PH) er en kul og ikke minst ekte type. Cengiz Al (Yousef) fra “Skam” er også deltager. Kjekkasen er danser fra før av og har vel da strengt tatt en fordel. Det eneste jeg kan se som mangler er en blond babe. Det kan virke som om alle babene var opptatt med noe annet, så da falt valget på mammaen. Hun har tross alt delt nakenbilder med oss så mammaen får bli baben i år.

I intervju med VGTV Rampelys, fortalte mammaen at hun hadde drevet med turn tidligere så var hun meget myk. Spagaten var visstnok null problem. Dette kommer sikkert godt med på dansegulvet. Venter spent.

Hun ble også spurt om hva hun tenker om å få en sexy mann som dansepartner. Til det svarer hun at Dr. Jan er fryktelig sjalu, så det blir nok heller til at Jan få kjørt seg når hun kommer hjem på kveldene, etter dansen med en het mann. Nå vet jo vi at de planlegger å få en jentebaby, så tipper Jan får kjørt seg uansett. Hun sier at hun også er sjalu, og at hun ikke hadde taklet det om Jan var deltager.

Det diskuteres heftig i forum og grupper om hvor egoistisk mammaen er som tar med hele familien og flytter til Oslo, spesielt nå når storelille Michelle snart skal begynne på skolen. Jeg ser også at noen truer med å kontakte barnevernet, noe jeg mener jeg er å dra det vel langt. Om dette hadde vært en sak for barnevernet så hadde nok barnevernet vært i bildet allerede. De leser nok blader og aviser de også.

Anna gjør nok sikkert det beste for sin store familie, eller?


(Skjermdump VG.no)

Kanskje Michelle skal gå på skole i Oslo eller kanskje de har utsatt skolestarten hennes og gir henne hjemmeundervisning. Kanskje har hun privatlærer. Jeg tipper dette er noe som er tatt hånd om. De flytter uansett hjem til jul. Jeg vet om flere som reiser med barna når de er små. Barna blir meget selvstendige og gode på å takle utfordringer, og ikke minst blir de noen bereiste personer.

Det er noe jeg har tenkt på når det gjelder boka og deltagelse i “Skal vi danse.” Hva om boka flopper og hun får kritikk? Og hva når hun får kritikk av dommerne i “Skal vi danse?” Vi vet jo alle hva som skjer om noen prøver å komme med konstruktiv kritikk til henne. De blir kasta på hode og rævva ut av hennes bloggrike, sletta og blokkert for alltid.

Apropos blokket, Bloggomtoppbloggere ble blokket fra hennes Instagram før vi i det hele tatt hadde tenkt på å følge henne. Makan.

Så hva vil skje om hun får kritikk i Oslo? Avbryter hun da og stikker sin vei? Nekter hun å møte pressen? Dette er ting hun tidligere har gjort når det ikke helt går hennes vei. Jeg håper Anna kan være voksen og ta til seg konstruktiv kritikk, og slutte sutre som en tenåring.

Da gjenstår det bare å se og kanskje heie(?) på mammaen mens hun svinger seg på parketten. Tro om Dr.Jan blir å ta en Flatland HER, og stemme for flere hundre tusener for at hans Anna skal vinne? (Det med Flatland plukket jeg opp på KG, skrevet av en kul person).

Fortsett å tips oss (alle er selvfølgelig anonyme)

Bloggombloggere@outlook.com

Adina xoxo