DANS PÅ ROSER

Da kom bekreftelsen og svaret på hvorfor mammaen har flyttet hele familien Rasmussen til Tigerstaden. Hun skal delta i “Skal vi danse” og har en kommende boklansering på gang, noe som vi og flere andre har spådd tidligere. Og mulig det kommer flere “overraskelser” fra den kanten da hun stadig hinter til en graviditet.

Så hva synes vi om årets deltagere? Personlig stusser jeg over at det nå er så vanskelig å skaffe A-kjendiser til programmet. Står det virkelig så dårlig til at de må henter inn en PH deltaker? Tydeligvis. (På tide å avslutte kanskje). Vil samtidig presisere at jeg synes Grunde Myhrer (han fra PH) er en kul og ikke minst ekte type. Cengiz Al (Yousef) fra “Skam” er også deltager. Kjekkasen er danser fra før av og har vel da strengt tatt en fordel. Det eneste jeg kan se som mangler er en blond babe. Det kan virke som om alle babene var opptatt med noe annet, så da falt valget på mammaen. Hun har tross alt delt nakenbilder med oss så mammaen får bli baben i år.

I intervju med VGTV Rampelys, fortalte mammaen at hun hadde drevet med turn tidligere så var hun meget myk. Spagaten var visstnok null problem. Dette kommer sikkert godt med på dansegulvet. Venter spent.

Hun ble også spurt om hva hun tenker om å få en sexy mann som dansepartner. Til det svarer hun at Dr. Jan er fryktelig sjalu, så det blir nok heller til at Jan få kjørt seg når hun kommer hjem på kveldene, etter dansen med en het mann. Nå vet jo vi at de planlegger å få en jentebaby, så tipper Jan får kjørt seg uansett. Hun sier at hun også er sjalu, og at hun ikke hadde taklet det om Jan var deltager.

Det diskuteres heftig i forum og grupper om hvor egoistisk mammaen er som tar med hele familien og flytter til Oslo, spesielt nå når storelille Michelle snart skal begynne på skolen. Jeg ser også at noen truer med å kontakte barnevernet, noe jeg mener jeg er å dra det vel langt. Om dette hadde vært en sak for barnevernet så hadde nok barnevernet vært i bildet allerede. De leser nok blader og aviser de også.

Anna gjør nok sikkert det beste for sin store familie, eller?


(Skjermdump VG.no)

Kanskje Michelle skal gå på skole i Oslo eller kanskje de har utsatt skolestarten hennes og gir henne hjemmeundervisning. Kanskje har hun privatlærer. Jeg tipper dette er noe som er tatt hånd om. De flytter uansett hjem til jul. Jeg vet om flere som reiser med barna når de er små. Barna blir meget selvstendige og gode på å takle utfordringer, og ikke minst blir de noen bereiste personer.

Det er noe jeg har tenkt på når det gjelder boka og deltagelse i “Skal vi danse.” Hva om boka flopper og hun får kritikk? Og hva når hun får kritikk av dommerne i “Skal vi danse?” Vi vet jo alle hva som skjer om noen prøver å komme med konstruktiv kritikk til henne. De blir kasta på hode og rævva ut av hennes bloggrike, sletta og blokkert for alltid.

Apropos blokket, Bloggomtoppbloggere ble blokket fra hennes Instagram før vi i det hele tatt hadde tenkt på å følge henne. Makan.

Så hva vil skje om hun får kritikk i Oslo? Avbryter hun da og stikker sin vei? Nekter hun å møte pressen? Dette er ting hun tidligere har gjort når det ikke helt går hennes vei. Jeg håper Anna kan være voksen og ta til seg konstruktiv kritikk, og slutte sutre som en tenåring.

Da gjenstår det bare å se og kanskje heie(?) på mammaen mens hun svinger seg på parketten. Tro om Dr.Jan blir å ta en Flatland HER, og stemme for flere hundre tusener for at hans Anna skal vinne? (Det med Flatland plukket jeg opp på KG, skrevet av en kul person).

Fortsett å tips oss (alle er selvfølgelig anonyme)

Bloggombloggere@outlook.com

Adina xoxo

29 thoughts on “DANS PÅ ROSER

 1. “Jeg vet om flere som reiser med barna når de er små. Barna blir meget selvstendige og gode på å takle utfordringer, og ikke minst blir de noen bereiste personer.”
  Dette stemmer ikke helt. Det er gjort forskning på denne problematikken der resultatene viser at barn som flytter mye etter fylte to år, har en forhøyet risiko for å kunne utvikle problemer senere i livet.

  1. Det kan være sant det du sier, men det jeg snakker om her et tre familier jeg har kjennskap til. Jeg skal selvfølgelig lese meg opp på temaet men det forandrer ikke på min egen erfaring. Nå tror jeg dessuten at personlighet har noe å si. Takk for innspill😊

  2. det er ikke nødvendigvis så enkelt eller så problematisk- det er mange ulike faktorer som beskytter mot risiko – trur ikke risikoen er der. Man skal ikke belegge seg blindt på en forskning- finnes mange ulike forskningsrapporter og:)hilsen bvped

   1. Mine påstander baserer seg blant på annet risiko og beskyttelsesfaktorer. Dette skriver Øyvind Kvello noe om i boka “barn i risko”, der å flytte regnes som en risikofaktor. Du har rett i at problematikken ikke er så enkel. Det er for eksempel viktig å ta høyde for beskyttelsesfaktorer, og hvor resillient barnet er.

  3. Hva mener du med problemer? Har du mulighet til å legge ut link til forskningen, syns det hadde vært spennende å lese.

  4. Ville bare svare på denne jeg.

   Du finner forskning på så og si alt du trenger, så dette finner man sikkert andre veien og.
   Jeg tror det er veldig individuelt fra barn til barn, og tenker det spørs litt på foreldrene også. Ifht forberedelse av barnet mm.

   Jeg tenker også naturlig nok at et barn som flytter mye kan bli rotløs osv, men tror ikke det er tilfellet her 🙂

 2. Haha, herlig! Jeg er også spent på hvordan hun takler kritikk, og om Jan «tar en Flatland». Det tar vel av med clickbait-overskrifter på bloggen hennes når hun deltar.

 3. Dere burde skrive litt om hatet SE har fått for musikk videoen. Det at hun valgte å bruke en mørkhudet mann vekte samtlige nett troll på YouTube, og endte med at de selv måtte sperre kommentarfeltet på akkurat den videoen! Syk, syk verden vi lever i! :p

  1. Det var ikke de selv som sperret, noe jeg synes de burde gjort. De lot det stå åpent til youtube sperret..

 4. Det jeg lurer på er hva folk på forumer har imot Jan? Har sikkert gått glipp av noe, men har alltid synes han virker veldig snill, flink og omsorgsfull mot henne og alle barna. Og at hun er heldig som har han i livet sitt. Tror det ville vært mye mer ustabilt uten han, og han har taklet en stor familie på en glimrende måte. Ikke enhver “ny” ville vært like oppofrende, spesielt i så ung alder. Har fått med meg at begge er sjalu og at clickbaiten antagelig kom med han, irriterende nok med de overskriftene, men ellers har jeg et godt inntrykk av han. Så noe har jeg gått glipp av 🙂
  Ellers blir det spennende utover høsten, gleder meg til hvordan dette vil gå med henne og også alle de andre. Kanskje hun vokser på denne erfaringen?

  1. Tusen takk for fine ord<3 Det er humor og ikke så alvorlig ment😊 Skulle jeg selv valgt ut hvem som er babe, ville jeg sagt Jorun Stiansen😁

 5. Min største skuffelse med det tvprogrammet er at Geir Skau stiller opp på slik jippo. Mamman vinner sikkert. Det med den aktive aktive bruken av slett kommentar er det flere som bruker å da. Jeg har kastet bort nokså mye tid på slik ” være hyggelig ” mot en av de i satt alder på blogglista bare for å se om det er slik frk. Adina sier. Må bøye nakken i udmykhet og be pent om undskyld for at jeg betvilte ditt ord. Din vel første leser er tilbake nokså slukøret.

Leave a Reply