KJÆRESTETID OG UTDRIKNINGSLAG

Hei alle sammen 🌸

Her hos meg går Sophie Elise sin “All your friends” på repeat, for tror dere ikke jeg allerede har skapt minner til denne sangen? I går ble jeg kjørt hjem (etter en meget fuktig kveld på byen) av den nydeligste gutten jeg har sett på lang tid, og da dukka sangen til Sophie Elise opp på radioen. Jeg reflekterte litt over hvordan det ville være å fucke alle vennene til denne gutten, men det tror jeg kanskje hadde blitt litt mye. For en gangs skyld tok jeg mot til meg og spurte om han ville sees igjen. Når Sophie Elise kan lansere en sang om gutten hun er betatt av skulle det bare mangle at jeg tør såpass tenkte jeg. Takk for inspirasjonen 😘 Adina har lovet å hjelpe meg med å mekke en bra sms, så dette går nok veien.

Vel, dette skulle ikke handle om min kjærestetid, men Villa Paprika sin. Hun trenger visst fri fra barna sine fordi de voksne i huset holder på å bli GALE:


(Skjermdump villapaprikablogg.no)

Dette finner jeg ganske interessant. Villa Paprika og hennes kjære Lord Gekko har lille Lila på ett år på fulltid. Ettersom jeg forstår er det henne de nå skal ha fri fra annenhver helg. Jeg krysser fingrene for at det er barnefar som skal ha henne i disse helgene. I tillegg har de Villa Paprika sine to store barn maks halvparten av tiden, og Lord Gekko sin lille datter er hos de annenhver helg.

Ja, så har Lila begynt i barnehagen på dagtid. Og såvidt jeg vet jobber både Paprikaen og Gekkoen hjemmefra i veldig fleksible jobber hvor de styrer tiden selv. Får de ikke nok kjærestetid da? Jeg blir forvirra. Det er også veldig spesielt at Villa Paprika som har to store barn fra før nå blir GAL av disse to små jentene hun beskriver som en håndfull.

Jeg venter i spenning på bryllupet til de to turtelduene. De skal etter planen gifte seg i løpet av august, men merkelig nok har det ikke vært et eneste innlegg fra den ellers så utleverende Paprikaen om planlegging av bryllup 🤔

Apropos bryllup så arrangerte Fotballfrue utdrikningslag for sin bestevenninne i helgen. Et hyggelig utdrikningslag hvor det meste var (surprise surprise) sponset. Dette syns Fotballfrue selv er helt topp, for da ble prisen lavere for de som deltok:


(Skjermdump carolinebergeriksen.no)

Jeg tviler absolutt ikke på at dette totalt sett hadde blitt altfor dyrt uten sponsorer. Fotballfrue har blant annet fått tak i noen flotte spesiallagde ballonger som er hårreisende dyre. Og ballongene er ikke bare hårreisende dyre, de er også fylt med helium. Ingen fest uten heliumballonger si.

Det triste her er at helium er en knapp naturressurs. Lege Aslak Bjarne Aslaksen har tidligere uttalt at helium bør brukes til å undersøke barn med kreft (les hele artikkelen HER). Dette ble Fotballfrue gjort oppmerksom på etter å ha pyntet med heliumballonger på 17.mai:


(Skjermdump carolinebergeriksen.no)

Altså… Jeg orker (nesten) ikke… Når du er informert om problematikken rundt helium må det da kunne gå an å stikke på butikken og kjøpe noen helt ordinære ballonger som man blåser opp selv?!?

Well well, tilbake til sponsingen. Fotballfrue kom i dag med et innlegg om hvordan hele utdrikningslaget forløp. Her har hun vært flink og merket med hvem innlegget inneholder spons fra øverst. Blant annet er hun sponset av Pretty Flower Box, et firma som tar 1.250 kr per pappboks med roser. Etter hva jeg kan se var det seks slike overprisede pappbokser i utdrikningslaget. Skjønner godt at dette hadde blitt altfor dyrt uten spons.

En ting jeg stusser på i dette innlegget er at fruen nevner at frokosten er fra Baker Hansen og viser oss bilde av et par produkter derfra med godt synlig logo. Merkelig nok er ikke Baker Hansen nevnt som sponsor. Jeg tenker som så at om du ikke er sponset holder det vel å skrive at du var innom et bakeri for å hente frokost?

Helene Drage har nå lagt ut et innlegg med tittelen “På tide å skjerpe seg” hvor hun sier at hun nå skal ta tak i kosthold og trening på en balansert måte i stedet for å gå hardt ut med store mål slik hun har gjort så mange ganger før. Jeg heier virkelig på Helene og håper vi får ta del i reisen. Etter at jeg møtte denne nydelige gutten i helgen tror jeg rett og slett at jeg må forberede meg på å stille i bodyfitness en eller annen gang, så i dag har det gått i salat med masse proteiner til både lunsj og middag her i huset 💪

Håper dere har hatt en fin start på uka 😘

❤ Vicky