Hva lurer jeg på?

Hei alle sammen!

(Av Linnéa)

Da var jeg plutselig tilbake på bloggen igjen. Forrige uke var jeg den Duracell kaninen og kom med mange innlegg, men denne uken derimot har jeg hatt total skrivesperre. Heldigvis er vi tre bloggere, og mine medbloggere har alltid noe spennende og morsomt å komme med.❤️
Til tross for akutt skrivesperre er det alikevel en del jeg lurer på denne uken også.

Sent i går kveld var jeg innom bloggen til Isabel for å se om det var noe nytt der. Jammen hadde det kommet en video! Selve navnet på videoen var “Sannheten om alt”. Til min store glede trodde jeg at vi ENDELIG skulle få historien om hvordan hun og Pierre ble sammen igjen, men neida.
Jeg satt der nok en gang å følte meg snytt for den tiden jeg hadde kastet bort på å la meg lure av disse forbaskede clickbaitsa hennes.., igjen! ”
Når du bruker tittelen “Sannheten om alt”, ja da må man jo skrive sannheten om alt da, og ikke bare gå rundt grøten..
Jeg lurer på hvorfor kalle en video “Sannheten om alt” når det knapt er en eneste sannhet om noe som helst?
Hvorfor kan hun ikke bare si det som det er, istedet for å love oss “sannheten om alt”?
Jeg blir så irritert over disse clickbaitsene!
Forstår hun ikke at leserne etterhvert vil gå lei av hvordan hun holder på?

Ariel kom for noen dager siden hjem etter en ferie i Amsterdam. Amsterdam som er hovedstaden i Nederland er en populær destinasjon for folk som er glad i ost, prostituerte, tulipaner og hasj/marijuana blandt annet. Nederland er gode på blomster for å si det sånn, og det er jo perfekt for Ariel som har grønne fingrer (sikter til hennes grønne negler).

Ariel skal være i Norge frem til i slutten av august. Da reiser hun tilbake til London. Det er som dere kanskje vet slutt mellom Ariel og samboeren hennes for andre, tredje eller fjerde gang, og derfor lurer jeg på: Kommer Ariel og JD til å finne tilbake til hverandre igjen?

Ariel har aldri hatt noe egent bosted i London. Hun rakk knapt å ankomme London før hun fikk seg en kjæreste som hun attpåtil flyttet sammen med etter å kun ha vært i London noen få dager. Så hvor skal hun bo nå som hun plutselig er single igjen? Ariel har en tendens til å invadere leilighetene til både kjærester og venner i hytt og pine istedenfor å få seg en egen leilighet. Kommer hun til å få seg en ny kjæreste å bo hos? Eller kommer hun til å for en gangs skyld få seg sin egen leilighet?
Kommer hun til å slutte å blogge igjen når hun kommer tilbake til London?
Ikke godt å vite med denne frøkna!
Hm… Vi får bare smøre oss med tålmodighet og vente i spenning på hva som skjer når Queen A. kommer seg “hjem” igjen.

Kristine Ullebø skrev i dag et innlegg på bloggen sin hvor hun forteller oss at hun nå har sluttet å innta kunstige søtningsstoffer. Kunstige søtningsstoffer er stoffer med søtsmak som brukes som sukkererstatning. Det blir blandt annet brukt i sukkerfri brus, saft, godteri etc. Det er ingen hemmelighet at kunstige søtningsstoffer er usunt for kroppen, og hun har derfor tatt et godt valg. Hun har for lengst havnet på vannvogna, men nå drikker hun neimen ikke lettbrus lengere heller. Kristine drikker nå knapt alkohol og spiser kun sunn kost. Med tanke på det sunne regimet av et kostholdet denne jenta følger burde hun jo sett sprudlende frisk og sunn ut, men hun ser bare sliten og ulykkelig ut.
Er det savnet etter kunstige søtningsstoffer som får henne til å se så trist og lei ut?
Eller er det forholdet til Mr. Well well som gjør hun ulykkelig?

Så til slutt, la oss snakke litt mer om vår kjære Sophie Elise.
I forgårs hadde hun et nytt annonse innlegg. Denne gangen reklamerte hun for noen bukser som visstnok skal forme, løfte opp og gjøre rumpen større. Ironisk nok skal hun gå god for denne buksen og vise oss hvor fin, fast og flott sprettrumpe hun har fått takket være denne buksen (og BBL).

Jeg lurer fremdeles på hvorfor alle kjendiser har begynt å posere i hytt og pine “siggende” på sine kreftpinner.. Denne gangen er det også Sophie Elise som “sigger” i vei.. hvorfor?!
Det virker desverre som om røyking igjen har blitt trendy, og det er noe som virkelig irriterer meg! De er trist at disse bloggerne som er forbilder for tusenvis av unge desverre er alt annet enn gode forbilder!

Vel, dette var litt av det jeg lurte på for denne gangen. Nå er klokka 03:00 så nå tenkte jeg å legge meg. Jeg håper dere har hatt en fantastisk lørdag, og jeg håper dere alle får en god natt.

Mange klemmer fra Linnéa❤️