VEKTØKNING OG TRENING IGJEN? 

De siste dagene har det vært spekulert mye i om Sophie Elise har fått operert inn et hakeimplantat. Hakepartiet hennes har vokst betraktelig.

Jeg har nå studert bilder av henne fra i fjor, med lupe, og ser at forskjellen er stor. Noe har skjedd.

Forstørring av haken kan gjøres på flere måter. Hakeimplantat er én løsning som visstnok skal være en enkel operasjon. Det gjøres et snitt under haka eller i munnen og det hele er over på en time. Restitusjonstiden er kun på et par dager.

(Skjermdump plastikkirurgi.nu)

Restylane er et annet alternativ, men som vi vet så har ikke fillers et varig resultat, dermed blir dette fort dyrt. Til sist har man alternativet med å bruke sitt eget fett. Fett og Restylane er også anvendelig andre steder i ansiktet, som feks. kinnben. Hvilken metode hun har benyttet er vanskelig å si, men med implantat og fett vil det bli synlige arr.

Jeg kan hverfall si så mye som at den haka der, den kommer verken av vektøkning eller trening. Den “unnskyldningen” brukte hun opp da hun plutselig hadde en stor og fyldig bak.

Well well, over til en av overraskelsene Sophie Elise kom med i dag, nemlig ny musikk, som vi tidligere har gjettet. Ja, jeg skriver overraskelser i flertall fordi jeg tror det kommer flere, men jeg vet bare ikke når og hva. Hun har nå signert med Universal og skal satse på musikk.

(Skjermdump sophieelise Istagram)

(PS. Sangen finnes ikke bare på Spotify. Jeg bruker Appel Music og fant den der).

Jeg har nå hørt låta en del ganger og som den fødte anmelder og kritiker jeg er, mener jeg at jeg er rett person til å bedømme ny musikk. I hvert fall på min blogg (mest sannsynlig kun der).

Dommen: 

Dette er den beste låta hun har kommet med hittil. Den er meget fengene og surrer på høygir i hodet. Så vær klar over dette før dere hører den, den klistrer seg fast og det gjør vondt, skikkelig vondt! Dere husker kanskje de to andre låtene “Love like that” og “Lionheart”?Også vondt!

Jeg må få dessverre si at Sophie Elise ikke har en spesielt god stemme, og ikke har den et spesielt særpreg heller. Det må nevnes at dette ikke er et kriterie for å være artist i dag, da flere med enda dårligere stemme enn henne, også har gitt ut musikk. Jeg kan nevne i fleng: Linnie Meister, PH Iselin og Lene Aleksandra. Fordi stemmene ikke er spesielt gode, kjøres det på med autotune. Personlig får jeg da en følelse av å lytte til musikk med aluminiumfolie blafrende. Men hey, autotune gjør også at hvem som helst kan synge.

Jeg vil også påpeke at engelsken hennes kunne vært jobbet med, også i det partiet hvor hun snakker (om det er henne da)? Der hører man meget godt at hun er norsk. Samtidig skal det sies at hun har mye bedre engelskuttale enn hva våre politikere har. Jeg vil også påstå at Sophie Elise snakker bedre engelsk enn sørstat-engelsken til Mr.Well Well, og det er et komplement. For husk at han har øvd siden barndommen. Han øver fremdeles daglig, si.

Terningkast 4

(Oppdatering. I en sak i VG i dag kunne Sophie Elise avsløre at hun selv har skrevetlåten og at den handler om en tidligere kjærlighet HER Da levner hun heller ingen tvil om at det er selveste Henrik Thodesen hun sikter til. Stakkar Thodesen, hva var det han rotet seg borti? Først får han en sangog snart blir det bok.

(Tipper Kasper nå håper at forholdet deres varer livet ut).

Blir spennende å se om det er musikkanmelder Sandeep Singh som skal anmeldesangen for VG. Han er ikke akkurat kjent for å være forsiktig i sine uttalelser.


PS. Pass på alle vennene deres, folkens.

Adina xoxo