VEKTØKNING OG TRENING IGJEN? 

De siste dagene har det vært spekulert mye i om Sophie Elise har fått operert inn et hakeimplantat. Hakepartiet hennes har vokst betraktelig.

Jeg har nå studert bilder av henne fra i fjor, med lupe, og ser at forskjellen er stor. Noe har skjedd.

Forstørring av haken kan gjøres på flere måter. Hakeimplantat er én løsning som visstnok skal være en enkel operasjon. Det gjøres et snitt under haka eller i munnen og det hele er over på en time. Restitusjonstiden er kun på et par dager.

(Skjermdump plastikkirurgi.nu)

Restylane er et annet alternativ, men som vi vet så har ikke fillers et varig resultat, dermed blir dette fort dyrt. Til sist har man alternativet med å bruke sitt eget fett. Fett og Restylane er også anvendelig andre steder i ansiktet, som feks. kinnben. Hvilken metode hun har benyttet er vanskelig å si, men med implantat og fett vil det bli synlige arr.

Jeg kan hverfall si så mye som at den haka der, den kommer verken av vektøkning eller trening. Den “unnskyldningen” brukte hun opp da hun plutselig hadde en stor og fyldig bak.

Well well, over til en av overraskelsene Sophie Elise kom med i dag, nemlig ny musikk, som vi tidligere har gjettet. Ja, jeg skriver overraskelser i flertall fordi jeg tror det kommer flere, men jeg vet bare ikke når og hva. Hun har nå signert med Universal og skal satse på musikk.

(Skjermdump sophieelise Istagram)

(PS. Sangen finnes ikke bare på Spotify. Jeg bruker Appel Music og fant den der).

Jeg har nå hørt låta en del ganger og som den fødte anmelder og kritiker jeg er, mener jeg at jeg er rett person til å bedømme ny musikk. I hvert fall på min blogg (mest sannsynlig kun der).

Dommen: 

Dette er den beste låta hun har kommet med hittil. Den er meget fengene og surrer på høygir i hodet. Så vær klar over dette før dere hører den, den klistrer seg fast og det gjør vondt, skikkelig vondt! Dere husker kanskje de to andre låtene “Love like that” og “Lionheart”?Også vondt!

Jeg må få dessverre si at Sophie Elise ikke har en spesielt god stemme, og ikke har den et spesielt særpreg heller. Det må nevnes at dette ikke er et kriterie for å være artist i dag, da flere med enda dårligere stemme enn henne, også har gitt ut musikk. Jeg kan nevne i fleng: Linnie Meister, PH Iselin og Lene Aleksandra. Fordi stemmene ikke er spesielt gode, kjøres det på med autotune. Personlig får jeg da en følelse av å lytte til musikk med aluminiumfolie blafrende. Men hey, autotune gjør også at hvem som helst kan synge.

Jeg vil også påpeke at engelsken hennes kunne vært jobbet med, også i det partiet hvor hun snakker (om det er henne da)? Der hører man meget godt at hun er norsk. Samtidig skal det sies at hun har mye bedre engelskuttale enn hva våre politikere har. Jeg vil også påstå at Sophie Elise snakker bedre engelsk enn sørstat-engelsken til Mr.Well Well, og det er et komplement. For husk at han har øvd siden barndommen. Han øver fremdeles daglig, si.

Terningkast 4

(Oppdatering. I en sak i VG i dag kunne Sophie Elise avsløre at hun selv har skrevetlåten og at den handler om en tidligere kjærlighet HER Da levner hun heller ingen tvil om at det er selveste Henrik Thodesen hun sikter til. Stakkar Thodesen, hva var det han rotet seg borti? Først får han en sangog snart blir det bok.

(Tipper Kasper nå håper at forholdet deres varer livet ut).

Blir spennende å se om det er musikkanmelder Sandeep Singh som skal anmeldesangen for VG. Han er ikke akkurat kjent for å være forsiktig i sine uttalelser.


PS. Pass på alle vennene deres, folkens.

Adina xoxo

61 thoughts on “VEKTØKNING OG TRENING IGJEN? 

 1. Er sangen om Thodesen?? Ref stand up show😁
  Leste et sted at vedkommende låta handler om har fått høre den før den kom ut..
  Og enig……kan ikke folk bare lære seg engelsk før de gir ut musikk??🙄

   1. Men i 730.no-artikkelen står det at hun IKKE har skrevet låten selv (hvertfall ikke helt alene): “Singelen er skrevet av Björn Djupström, Nicklas Lif, Elias Näslin og Sophie Elise Isachsen. Elias Näslin har produsert.”

 2. Trodde låta var om Robin men stand-up-show… hmmm! Ganske fengende da, selv om teksten er grusom og engelskuttalelsen forferdelig dårlig.

  Men jeg klarer ikke å høre den autotunen du snakker om? Stemmen hennes er svak, ja, men det høres ikke så veldig autotunet ut.

 3. Kan det være en sjanse for at haka har kommet ut for hun jobber med å opperer+bruke regulering for å få ut underbittet til normalt? Da kan kanskje haka komme litt ut? Bare en enkel tanke uten å ha fundert på dette mer enn 2 sekunder 😉

  1. To sekunder kan være mere enn nok noen ganger 😊 Om jeg prøver meg på to sec så blir det slik: Prøv selv å skyve haka frem. Man merker fort at det ikke er mulig å skyve den så mye ut/frem, hvertfall ikke slik som vi ser på bildet. Noe er gjort. 😊

 4. Hun bruker å presse haka frem for å kompansere for overbittet. Det ser mer heldig ut på bilder når hun poserer, at hun presser haken /underkjeven frem. (Tror jeg hun mener selv i allefall).
  Om det er dette som gjør at det sees forskjell på bilder eller om det virkelig er implantat er ikke godt å si.

  Hun har skrevet sangen selv- sier hun i intervju. Hun forklarer at sangen handler om at hun likte en som ikke likte henne tilbake – og derfor “Im gonna fuck all youre friends” som i at man blir såret/ sint og tenker at jeg kunne gjort det – kunne fucket opp for deg, men det er tanker, ikke noe man ville gjort..

  Er ikke Thodesen den hun ville ha , men som det ikke funket med og hun var lenge ulykkelig pga det ? Derfor er der nærliggende å tro det er han sangen handler om..

  Jeg syns sangen va fengende, og forsåvidt ganske bra, dog litt mange repetisjoner med “fuck all youre friends”…. og ikke har hun den beste sang stemmen per say, men det funker bra i en slik låt som denne. Litt selena gomez vibber kanskje 😊 Sophie Elise er stor fan av Selena Gomez sin musikk så kanskje hun har blitt litt inspirert .

  Er spent på musikk videoen – håper den er bra og ikke klein .. 😅

  1. Som jeg nevnte tidligere så er det så og si nesten umulig å presse frem haken slik, og i tillegg se normal/pen ut, som hun jo ønsker på bilder. Prøv å smile mens du presser haken frem, eller vær alvorlig og press haken frem. Du merker fort at dette ikke er så enkelt, og gir heller ikke så mye større hake. Jeg ble fryktelig underbitt og følte meg som en steinbit, om du skjønner.. 🙄
   Sant det du sier om vibber til Gomez 😊
   Jeg har oppdatert innlegget da det kom frem nye opplysninger, bla. at hun har skrevet sangen, og Thodesen😊

   1. Ja du har nok rett angående haken , jeg syns bare det er så skremmende hvor mye hun har fikset på.. det er egentlig bare trist.

 5. Den “nye” haka var ikke mye fin heller.. Når skal jenta bli fornøyd egentlig? Trist at hun i en alder av 22 nesten ikke har noe naturlig igjen på kroppen 🙁

  1. Tror det har noe med at man driver business som handler om seg selv, tar hundrevis av bilder hver dag av seg selv og får god tid til å studere seg selv. Alt handler om deg selv. Det virker ikke akkurat sunt. Når man bruker mesteparten av tiden på sitt eget utseende, da vil man finne ting hele tiden, ting som man mener ikke er bra nok. Vi alle har vel komplekser for noe, men vi forlater speilet og går videre. Det mange holder på med nå er ikke bra, men som jeg har sagt tidligere, folk må få gjøre hva de vil med seg selv. Vær bare ærlig når man evt blir konfrontert med fornyelsen. Ikke skap et kroppspress av kropper som er urealistisk, og som kun fås ved operasjoner.

  1. Hehe😊 ups! Det P3 sier er slakt! Jeg gir henne en svak 4 som egentlig kunne vært 3. Føler jeg skylder henne det fordi hun var så kul å linke til bloggen😊 Vel, gjelda er betalt! 😁

 6. Jesus Christ, var ikke en gang klar over at man kunne ta hakeimplantat! Hvorfor i alle dager vil noen gjøre noe sånt? Ser ikke fint ut!

 7. Helt ærlig syntes jeg at haken ser lit photoshoppet ut. Kan det hende at hun rett og slett har photoshoppet den på akkurat dette bildet? Bare en tanke 🙂

  1. Akkurat det tenkte jeg også på da jeg så bildet. Men så fant jeg ut at man måtte være rimelig syk i hodet og fryktelig opptatt av sin egen person, om man skaper slike spekulasjoner selv. Hmmm… hva om det er sant? 🤔 Jeg lar tvilen komme henne tilgode🙊

 8. På akkurat dette bildet er jeg enig i at haka ser veldig annerledes ut enn før. Men på andre bilder hun postet nylig – for eksempel på profilbildet på Instagram syns jeg haka ser ut som før …?

 9. Elsket det❤️ spot on!
  Hva om å snakke litt om Helene Drage? Vet det at det er mange som irriterer seg over hun, pga uærligheten hennes. Også Kristine Ullebø, hva er egentlig planen hennes angående trening? Hun skal opp i vekt, men spiser omtrent bare lettprodukter og trener kondisjon flere ganger for dagen? Er seriøst forvirret.. 🤔

  1. Tusen takk snille <3 Det kommer mere om Drage. Vicky er eksperten der😊 Krisssy ja, jeg er også litt forvirret. Synes hun er fin som hun er nå. Tynn ja, men hun satser jo litt som modell.

 10. Hvis dere ser på bilde hun har blitt tagget i nylig på Instagram. Med Astrid s. Så ser man dette med haken veldig godt..

  Snart kommer det vel en sang eller bok om alt dette.. “det var en sykdom…”. Bla bla 😀

 11. Kan du skrive om at Sophie lyver om at folk har kalt henne hore på forumer fordi hun sier “fuck” i sangen sin? (Hun skrev det i sitt nyeste blogginnlegg) Et enkelt søk på Google viser at ingen har gjort det.. Se her: https://m.imgur.com/a/y4VzP (credit Rosalie på Kvinneguiden)

  1. Kan stemme det😊 Men så tenkte jeg på at det finnes mange lukkede grupper også, kanskje hun mente noen av dem? At hun kalte gruppene for forum. Jeg har trålet nettet og kan heller ikke finne det noe sted. Det Hore-kortet er vel oppbrukt nå😴

   1. Jeg tror hun bare tenker på den p3-anmeldelsen egentlig, men later som det er på “forum” hun har lest det, fordi hun kan jo ikke innrømme at det er en med kred som kommer med kritikken. Synes den “hore”-kritikken (eventuell “umoden” og vulgær, som det ser ut som p3-anmelderen mener) egentlig er litt teit. Mye annet som man heller kan kritisere låten for.

 12. Fantastisk blogg, jeg storkoser meg med hvert eneste innlegg! <3 Jeg følte også at sangen var om Thodesen, og det ser nå ut til å være bekreftet med et instagrambilde han nå la ut hvor han skrev "Me and all my friends" – der Sophie Elise kommenterte "hahah"! Hmm!

 13. Så plutselig SE sin nye sang på spotify i stad uten å ha fått med meg at den var sluppet.. kan ikke akkurat si at den var bra – fengende, ja, men hun har hverken en sterk sangstemme eller gode engelskferdigheter :/ sangteksten er det verste jeg har sett på lenge… men hun skal ha for at hun prøver seg på mange felt! Hvis det med hakeimplantatet stemmer blir jeg veldig skuffet, trodde virkelig på henne da hun lagde vlog som svar til styleconnection, hvor hun oppriktig virket som hun skulle ta avstand fra plastiske operasjoner. Men, så er det rumpa og haka som snakker for seg selv, da.

 14. Det som er så skuffende er at Sophie Elise sier at hun tar avstand fra operasjonene og at hun har blitt frisk osv men så OPERERER seg igjen.

  Det er det verste – at hun ikke står for det hun sier, ikke operasjonen i seg selv ..

 15. Hun har operert haka. Jeg trodde det bare var meg som så det. Jeg kjenner til henne fra Harstad, og husker hvordan hun så ut før, og det var nesten ikke noe hake der. Så ingen tvil hos meg, den er fiksa på! Enten folk liker det eller ikke 🙂

 16. Ingenting me SE å gjøre, men hørte et rykte om at pierre hadde hat seg med martine johansen på kjærlighetsøya. Og dette var grunnen til en del drama der nede med isabell og andre mennesker. Blandt annet noe med rebecka som er god venn av både martine og sraad. Vet dere noe om dette?

 17. Hei!! Ang haken så tror jeg det er pga reguleringen.. hun har jo vært sykt overbitt og bruker regulering pga det, og da er det naturlig at haken kommer frem!!! Så det er nok naturlig forklaring på haken hennes..

  Hilsen en som Har hatt reggis selv

 18. Hun nevnte jo på bloggen at hun skal ta kjeveoperasjon pga over/underbittet sitt, så kanskje det er det hun har gjort nå og at haka ble “større” av den grunn?

  1. Tror nok ikke den operasjonen er gjort enda. Først en god stund med med regulering, så operasjon. Da blir også kjeven låst for ca. to mnd. og hun må mates med sugerør. Folk som har fått utført en slik operasjon sier at de i begynnelsen ikke greier åpne munnen normalt, det må trenes. Det tar ca 1 år

 19. Reagerte allerede på det da jeg så bilde der Dajana og ei annen sminker henne (i tillegg til at nese og pupper ser helt spisse ut 🤔😂)

Leave a Reply