(HE)LENE OG GUTTA

Hei alle sammen 🌸

Jeg har sett at flere i kommentarfeltet har ønsket seg et innlegg om Lene Orvik. Jeg kan tenke meg at det er mange som lurer på hvem dette egentlig er, meg selv inkludert, så jeg har prøvd å lære litt om Lenemor (som hun selv liker å kalle seg) for deres skyld.

Lenemor er 30 år, har en Instagram med ganske mange følgere og har designet flere kolleksjoner for Bik Bok. I tillegg er hun altså blogger, men av en eller annen grunn finner jeg henne ikke på Blogglisten, så jeg er litt usikker på hvor godt lest hun er. Det ser ut som hun poster nytt innlegg annenhver dag, og hennes siste innlegg handler om at hun har kjøpt seg pappkopper og sugerør så hun kan drikke kaffe “on the go”…


Skjermdump leneorvik.no

Absolutt søte kopper, og under 100 kr for å lage seg 20 kaffekopper hjemme er vel ikke så verst pris. Eller? Når Lenemor går tom for pappkopper håper jeg hun vurderer en KeepCup. Denne koster rundt 100 kr og kan brukes igjen i det uendelige. Miljøvennlig er det også. Siden 2009 har KeepCup minsket forbruket av ca 2 MILLIARDER engangskopper. Det i sin tur har reddet 750 000 trær. Makes you think.

Utfra Lenemor sin Instagram ser jeg at hun er mye ute og reiser til varmere strøk. Hun er også glad i å vise frem den flotte kroppen sin som så mange andre bloggere. I beste fall kan jeg bruke henne som treningsinspirasjon fremover.

Fra sommeren 2013 og frem til sommeren i fjor var Lenemor sammen med Gard, en ganske kjekk fyr som er god på å svømme. Et knapt halvår før bruddet fikk de seg verdens søteste hund Levi 🐶 I mai i år, 14 måneder etter at de fikk Levi, la Lenemor ut et trist innlegg om at de måtte gi fra seg hunden fordi de ikke kan sende henne mellom seg hele tiden.

Well well, det gikk ikke lange tiden før Lenemor fant seg en ny kjæreste etter Gard. Husker dere Jørgen Festervoll, han litt overdrevent kjekke som var med i Ungkaren 20 vs. 40? Selv crusher jeg på Stig Kjos, han som var Ungkaren året før. Uansett, kjærligheten mellom Lenemor og Jørgen tok slutt allerede etter noen måneder, i slutten av januar.

Mens Jørgen har nytt sommeren i Cannes med sin nye kjæreste har Lenemor vært en tur på Gran Canaria hvor det gikk rykter om at hun hadde noe på gang med Kjell-Ola Kleiven. La oss snakke litt om Kjell-Ola. Først og fremst må jeg si han er slående lik Jørgen. Han har også sin egen blogg som i mars 2015 var innom førsteplassen på Blogglisten:


Skjermdump olakleiven/Instagram.

(Veldig interessant å se plasseringene til Fotballfrue og mammaen den gang kontra nå)

Det mest fascinerende med denne Kjell-Ola er antall selfies han har lagt ut på Instagram. Han skriver #kjellolakleiven under samtlige bilder. Jaja, greit å ha sin egen hashtagg si. Vi venter i spenning på å se om dette er Lenemor sin nye utkårede 😘

Er det forresten noen som vet om det er mulig å se den koselige serien “Helene og gutta” noe sted i disse dager?

❤ Vicky

45 thoughts on “(HE)LENE OG GUTTA

 1. Var det ikke Lene som for en stund siden solgte leiligheten sin til 10mill?? Eller tar jeg feil nå? Det er jo til og med mer råflott enn mammaen sitt hus

 2. Hun solgte leilighet fordi den var for stor for å kjøpe en kryp inn… som pusses opp … om det er en krypinn er en annen diskusjon. Ellers har bloggen vært dominert av kjedelige innlegg – hvor mye handler om: ohhhh fininger .. nå må jeg løpe…. en blogger er jo meget opptatt person( ikke klag- ikke dere lesere som betaler lønn!- hehe)

  1. Blir spennende å se den nye leiligheten da 😊 Haha, var det jeg også fikk inntrykk av at bloggen handlet mest om.

 3. Ingen som vet hva som skjedde med Jørgen da? Det gikk fra storm forelskelse til bare “ja jeg har gjort det slutt med Jørgen.”… punktum…
  hm hm hm..

  1. Det lurer jeg også skikkelig på! Var jo bare tur til Thailand og alt var fantastisk, store kjærligheten og de forsto hverandre på alle mulige måter, “the one”, også booom, slutt.

   1. Dette lurer jeg også på…. Har hørt at det skal ha skjedd noe. At han hadde gjort noe mot Lene, og dermed ville ikke hun mer.

   2. Hmm, jeg møtte også en gutt tidligere i år hvor alt var fantastisk og store kjærligheten, helt til han forvandlet seg til en psykopat over natta, så kan absolutt se at noe kan bli boom slutt 🙈

 4. Hei.

  Synes dere har en flott blogg som harselerer med de på toppen, arresterer dem der det trengs og setter fokus på motsigelser. Det er virkelig frisk lesning. Men gjør dere ikke slik at dem også får mer lesere. Det blir jo en liten motsigelse mot seg selv, å disse toppbloggerne. Men også gi dem ekstra lesere. Hva med å ha ett lite blikk på dem som gjerne burde få skinne litt mer ?
  De som skriver virkelig gode blogger, men blir overskygget av de store aktørenes iver etter å melke Paradise Hotel deltagere. Det tror jeg hadde gitt deres blogg ett lite ekstra momentum. Arrester toppbloggerne der det trengs, men la de som nesten er toppbloggere få skinne litt også.

  Da hadde meningen med bloggen deres fått en ekstra snert. Og virket begge veier. Det er virkelig synd at mange strålende bloggere aldri får den omtalen de fortjener. Slike som Juliafrika, Superpapsen, Tante er fortsatt gal og Jeg gikk bare i boden f.eks.

  Sistnevnte et fabelaktig alternativ til Pappahjerte. En foreldre/familie/pappablogg som oser av humor, selvironi og hverdagslige historier.
  Det er slike uavhengige bloggere som drukner i havet av pr kåte P.H. deltagere, som fester natta lang. Og skriver uinspirerte blogginnlegg om nattens erobringer, fadeser og annet tull og vas.
  Frem de som fortjener det og diss de som trenger disses. Eller hva?

  Mvh Pia

  1. før klikket jeg meg inn på isabell og anna sin blogg jevnlig, rett å slett bare for å se hvilke taplige ting de har skevet i det siste, jeg klarte ikke å la vær. Nå leser jeg denne bloggen og holder meg helt unna bloggene deres, derfor får de mindre klikk. Jeg vil tro at flere også gjør det samme? Håper det iallefall

  2. Hei😊 Helt enig med hva du sier, og det er en meget god ide som vi skal ta til oss😘 Jeg tror noen blir mer nysgjerrige etter å ha lest et innlegg her, og klikker seg inn hos bloggeren. Kanskje de også får seg en ny favoritt😁 Men jeg må si at jeg hører mest om lesere som faktisk slutter helt og lese enkelte blogger. De sier de får det de trenger her😁 Vi elsker våre lesere❤️ Vi vil samtidig presisere at vi ikke ønsker at noen bloggere skal få mindre lesere. Vi ønsker kun sette søkelys på det som blir sagt og delt. Vi ønsker å belyse hvordan er blogg drives, og oppfordre til ikke å sluke alt rått.

   1. Men jeg tenker kanskje at det kan bli litt kjedelig, om de skriver om ukjente? Er vell mer interessant å høre gossip om de faktisk de fleste vet om. De hun over nevnte har jeg ikke hørt om engang, og da blir det kanskje litt kjedelig igjen? Det tenker i hvert fall jeg men 🙂
    ❤️

   2. Tja, kan være greit å lære noen nye bloggere å kjenne også, for som det blir sagt, det finnes mange flinke der ute. Lurer også litt på hvor på blogglisten man skal sette en strek, altså hvem som er hot or not? Topp 50 er hot, tenker jeg. Hva med dere? Skal sies at vi selv ligger bra til😊

 5. Elsker bloggen deres😉👍 har fulgt denne bloggen fra dag 1, å må si jeg bare blir mer å mer hekta😂🙈 jeg er innom bloggen deres hvertfall 5 ganger om dagen i håp om det er kommet ut noe nytt😛🙈 Digger dere bare mer å mer😍 å at dere har fått med dere 1 til på lage dere er jo helt supert👋👋 gleder meg sååå til neste innlegg..😀
  Stor klem til dere alle😉

  1. Tusen tusen takk for fantastisk kommentar ❤ Veldig glad for å høre at du er hekta og innom bloggen vår flere ganger om dagen 😍 Stor klem tilbake 😘

 6. Har dere vurdert å ta en prat med Robin, SE’s eks? Han var sammen med henne før hun oppererte rumpa, og mens hun gjor det om jeg ikke tar helt feil. Skulle ønske han var Norsk blogger for det skjer mye drama å spennende ting rundt han. Han har fått ny dame som er verdens søteste, håper han behandler henne bra da…

  1. Han er absolutt interessant å følge med på, men vet ikke om jeg ville sett på han som en troverdig kilde 🤔 Tenker du på Julia? Er ikke det slutt? Mener å huske hun la ut en video om at det var slutt pga at de krangla så mye. Hun er veldig søt da 😘

 7. Ja jeg skulle gjerne hatt et innlegg om Robin- selv om han kanskje ikke passer under kategorien topp-blogger da …

  1. Har faktisk tenkt på å skrive om han, så kanskje det blir et lite innlegg en dag snart nå som han er etterlyst her i kommentarfeltet også 😊

   1. Nei takk til Robin. Mer klyse skal du lete lenger etter. Han fortjener ikke mer oppmerksomhet.

 8. Tror ikke de får flere klikk selv om de blir omtalt her. Synes mange av de var ganske så kjedelig, og etter at denne bloggen kom er de bare blitt enda kjedeligere. Begriper ikke hvorfor Isabelle ligger så høgt oppe på blogglisten. Finnes jo ikke innhold overhodet. Negler, vipper, rumpe, pupper – kjedelig. Stå på jenter. Gleder meg allerede til neste innlegg

  1. Vet du, jeg kan heller ikke fatte og begripe hvorfor hun ligger så høyt oppe 🙈 Tusen takk snille du ❤

 9. Fint å få med at Lene Orvik ikke godkjenner kritiske kommentarer. Jeg har flere ganger forsøkt å kommentere MAC og testing på dyr, men nej. Blir aldri godkjent.

  1. La merke til at det kun var positive kommentarer på innleggene hennes, så mistenkte dette litt, uten at jeg har prøvd å kommentere noe der selv 😊

 10. Leser ikke de bloggene lengre. Denne bloggen er helt super, for jeg får lest om alt “dramet” (les; clickbates) uten å måtte gå inn på de tragiske bloggene. Hipp hurra for denne bloggen.

 11. Denne bloggen er så bra! Det er sikkert noen som vil kritisere og bruke ordet mobbing, men det håper jeg aldri vil føre til at dere tviler på dere selv angående denne bloggen. Dette er en blogg som blir som en slags motvekt til alle toppblogger , som mange sluker ukritisk og som påvirker mange lesere hver dag. Denne bloggen kan være med på å endre tankegangen til folk- og få opp øynene til lesere når det kommer til annonsering, clickbates, kroppsfokus og urelastisk fremstilling av livet!
  Denne bloggen trengs!!

  Det er så mange ting folk ikke tenker over når det kommer til bloggere som tjener penger på piller og klær osv – og denne bloggen gir oss humor, rykter – men også seriøsitet i form av sannhet om det økonomiske aspektet av blogging – og rollen som selger bloggere faktisk har i dag.

  For ikke å snakke om at mange bloggere har et usunt syn på kropp, operasjoner, og hva som er en normal livsstil for en 20 åring i dag. Mange prioriter jobb, studier og jobber beinhardt for å få endene til å gå møtes, mens noen bloggere fremstiller livet som en eneste stor fest.

  Jeg syns overhodet ikke “synd” i bloggerne for at denne bloggen kanskje utfordrer dem, og tar dem i løgner og kommer med avklaringer på rykter osv.
  Det er på tide – og jeg håper dere får mange mange lesere i lang tid fremover!

  😊

  1. Tusen millioner takk for en fantastisk herlig kommentar med mange gode argumenter ❤ Det settes stooor pris på 😘

 12. Jeg elsker bloggen deres! Måå kikke innom hver dag.

  Kan dere skrive om Julia Nyland? Syns det er veldig merkelig at hun har lesere nok til å kunne leve av bloggen, men kun får 0-2 kommentarer på hvert innlegg. Facepalmer også av hvor hardt hun bryter sunn fornuft-plakaten, og syns noen burde ta henne på dette. Syns rett og slett hun virker veldig lite gjennomtenkt, naiv og overfladisk når det kommer til kropp og utseende, og sitt eget ansvar.

Leave a Reply