(HE)LENE OG GUTTA

Hei alle sammen 🌸

Jeg har sett at flere i kommentarfeltet har ønsket seg et innlegg om Lene Orvik. Jeg kan tenke meg at det er mange som lurer på hvem dette egentlig er, meg selv inkludert, så jeg har prøvd å lære litt om Lenemor (som hun selv liker å kalle seg) for deres skyld.

Lenemor er 30 år, har en Instagram med ganske mange følgere og har designet flere kolleksjoner for Bik Bok. I tillegg er hun altså blogger, men av en eller annen grunn finner jeg henne ikke på Blogglisten, så jeg er litt usikker på hvor godt lest hun er. Det ser ut som hun poster nytt innlegg annenhver dag, og hennes siste innlegg handler om at hun har kjøpt seg pappkopper og sugerør så hun kan drikke kaffe “on the go”…


Skjermdump leneorvik.no

Absolutt søte kopper, og under 100 kr for å lage seg 20 kaffekopper hjemme er vel ikke så verst pris. Eller? Når Lenemor går tom for pappkopper håper jeg hun vurderer en KeepCup. Denne koster rundt 100 kr og kan brukes igjen i det uendelige. Miljøvennlig er det også. Siden 2009 har KeepCup minsket forbruket av ca 2 MILLIARDER engangskopper. Det i sin tur har reddet 750 000 trær. Makes you think.

Utfra Lenemor sin Instagram ser jeg at hun er mye ute og reiser til varmere strøk. Hun er også glad i å vise frem den flotte kroppen sin som så mange andre bloggere. I beste fall kan jeg bruke henne som treningsinspirasjon fremover.

Fra sommeren 2013 og frem til sommeren i fjor var Lenemor sammen med Gard, en ganske kjekk fyr som er god på å svømme. Et knapt halvår før bruddet fikk de seg verdens søteste hund Levi 🐶 I mai i år, 14 måneder etter at de fikk Levi, la Lenemor ut et trist innlegg om at de måtte gi fra seg hunden fordi de ikke kan sende henne mellom seg hele tiden.

Well well, det gikk ikke lange tiden før Lenemor fant seg en ny kjæreste etter Gard. Husker dere Jørgen Festervoll, han litt overdrevent kjekke som var med i Ungkaren 20 vs. 40? Selv crusher jeg på Stig Kjos, han som var Ungkaren året før. Uansett, kjærligheten mellom Lenemor og Jørgen tok slutt allerede etter noen måneder, i slutten av januar.

Mens Jørgen har nytt sommeren i Cannes med sin nye kjæreste har Lenemor vært en tur på Gran Canaria hvor det gikk rykter om at hun hadde noe på gang med Kjell-Ola Kleiven. La oss snakke litt om Kjell-Ola. Først og fremst må jeg si han er slående lik Jørgen. Han har også sin egen blogg som i mars 2015 var innom førsteplassen på Blogglisten:


Skjermdump olakleiven/Instagram.

(Veldig interessant å se plasseringene til Fotballfrue og mammaen den gang kontra nå)

Det mest fascinerende med denne Kjell-Ola er antall selfies han har lagt ut på Instagram. Han skriver #kjellolakleiven under samtlige bilder. Jaja, greit å ha sin egen hashtagg si. Vi venter i spenning på å se om dette er Lenemor sin nye utkårede 😘

Er det forresten noen som vet om det er mulig å se den koselige serien “Helene og gutta” noe sted i disse dager?

❤ Vicky