RYKTEBØRSEN

Det er ingen hemmelighet at vi er fryktelig nysgjerrige av oss og at vi liker å få med oss alt som skjer i bloggeverden. Det som skjer i den virkelige verden får vi også med oss, bare ikke i like stor grad. Neida.

Mammaen:Hun har vist oss rundt i leiligheten de leier i Oslo. Den var fryktelig skitten og med delvis raserte møbler. Æsj. Det må være en stor overgang å flytte fra ren luksus til 6-7 mill. og inn i en skitten leilighet som sikkert prostituerte og andre tilreisende har benyttet.

Oppholdet i Oslo blir ikke å vare over lang tid. Ryktene sier at mammaen skal være med i programmet “Skal vi danse.” I tillegg vet vi at hun kommer med bok ca. 8. sept. og får dermed en travel tid med boklansering. Da er det greit å ha familien rundt seg. Skulle det oppstå en skade på parketten eller i en bokhandel så er det meget praktisk å ha med sin egen doktor på flyttelasset, som kan skrive ut en sykemelding om det trengs.

Samtidig som alt dette pågår, filmes det til “Bloggerne.”

Oppdatering: En snill leser tipset oss nettopp om hvor skrothaugen/skrotloftet som mammaen leier ligger. Legg merke til pris HER

Isabel S. Raad: Frøkna har endelig landet i Norge og er godt plassert i en stol for en etterlengtet vippetime. Etterpå er det rett hjem for å ta bilder til bloggen, samt bestille klær hos Nelly og Shein. Puh, slitsomt når hverdagen kommer så brått på, si.

Hun har nå festet og inntatt både alkohol og lystgass i to mnd. Hun fortalte at hun nå var fryktelig sliten av ferien og vurderte å ta en ferie etter ferien. Ferdig med alkohol var hun hvertfall… ikke! For i kveld bærer det i vei på middag og drinker med noen venninner.

Siden ryktene om gjenforening med Pierre begynte å svirre, har hun hintet meget til dette i sine clickbaits. Hun skriver titler som: “Det er over for godt”, “Jeg reiser ikke hjem alene” og “Ja, jeg er forelsket.” Ingen av disse innleggene sier noe som helst om Pierre. Hun vet meget godt at dette provoserer og gir henne flere klikk der og da. Personlig tror jeg ikke taktikken hennes er spesielt god i det lange løp. Men men.

Kompisen til Pierre, Haidar Juma, postet et bilde på snap der han tok farvel med Pierre, eller bror som han kaller han. Det var samme dag som frøkna skulle reise.

Så kom endelig beviset på at de virkelig reiste sammen. Her ser vi dem etter landing på Gardemoen:


(Foto privat)

Da gjenstår det å se når de ønsker å vise seg sammen i Oslo, bare sånn for at ryktene skal holdes varme. Fine clickbaits blir det også.

Sophie Elise: Nå er det bare to dager til hun skal røpe den store overraskelsen for oss. Rykter sier at hun kommer med ny musikk, noe jeg også tror det er og har skrevet om tidligere. Samtidig vet vi at hun har vært utenlands med bla. Leo Ajkic og filmet med NRK, så et TV-program blir det også. Hun har vært i Lofoten for å filme, mulig til en musikkvideo? Til sist har jeg hørt noen rykter om at hun vil lansere sitt eget sminkemerke, slik som Kardashians også har gjort. Vi vet jo at disse er hennes forbilder. Om to dager får vi vite.

Ariel Søyland: Rykter sier at hun har skrytt på seg å være A-kjendis i Norge, til eks. kjæresten og andre venner i London. Dessverre kunne de alfabetet og stoppet ved bokstaven E, og fant ut at det var sannheten.

Hun har nettopp vært på en reise til Amsterdam. Herlige dager med fyll, spetakkel og fanterier. En liten sup av vannpipa ble det også tid til. For røyke, det liker hun. Hun bodde på et stort fint og dyrt hotell, tilsynelatende alene. Noen betalte for henne.

Hun hadde nettopp en spørrerunde:

(Skjermdump arielsoylandos.blogg.no)

Sikre kilder sier at dette med at hun lever av bloggen er rent oppspinn. Hun tjener kun 2-3 tusen pr.mnd. Det høres heller ikke helt feil ut når man vet at hun kun har 2-3 tusen lesere daglig. Ikke blogger hun ofte og ikke reklamerer hun heller. (Det er i såfall meget sjelden). Så hvem kan leve for den lille summen med en slik livsstil som hun har? Joda, hun kan.

Når hun er i et forhold da jobber hun med negler eller i en bar for å tjene penger til livets opphold. Når hun er singel derimot, da har hun flust av penger til å reise og leve singellivet. Rykter sier at hun nå har en jobb, skaffet av en venninne i Oslo.

En liten oppfordring til slutt: Kjære Snapchat. Kan dere være så snill å fjerne kaninfilteret? Mor sjøl, Anne Brith har blitt hektet.

Adina xoxo

45 thoughts on “RYKTEBØRSEN

 1. Ok. Kanskje jek legger for mye i det. Men SE er besatt sv Kardashians. Hva har alle de ( Og tusenvis av kjendiser før). Sminke. De *** som hun la ut, er *** **** ******. Min egen sminke. Jeg er ganske sikker på det er det. Håper jeg er feil. Men.

 2. Har faktisk ikke lest disse hintene til SE.. men ventet i flere mnd på egen sminke nå..visste det ville skje.. linnie meister skal jo også ha egen sminke kolleksjon.. nå blir det vel enda mer kylie jenner faktor på snap’en hennes.. hoff..
  Samme med denne “2 days…” hun må prøve å kjøre sin egen greie snart..ikke bare kopiere alle andre.
  Det ryktes at hun har fikset rumpa, la på seg mer for å få den større, så tok hun fettsuging av mage.. kardashian style.. hahaha

 3. Sraad har delt det hun kaller en fun fact i dag: hun har lyst til å flytte til Stockholm en gang. Fact ja, men funny?

 4. Når skal vi snakke om ansiktet til vår kjære sweetheart Eirin Kristiansen? Hu fylte jo nettopp 23 år så var vel på høy tid å slenge seg på fillers-bølgen.

  1. Hei. Tja, kjenner ikke så veldig til Eirin. Husker hun var med på “Bloggerne”, that’s all. Ser hun har fått fillers i leppene. Ellers ligger hun vel ikke på Blogglisten?

 5. Ser man på eldre bilder kan det tyde på både hakeimplantat og at hun har fillers/transplantert fett til kinnbeina også.. hun har alltid hatt markerte trekk i ansiktet.. men ja.. man kan se det.. lurer på hva summen for dette utseende hennes har kostet altså… hun virker hvertfall fornøyd og kan vel gå under hele “sex og utseende selger” kategorien som hun er så veldig imot nå som hun har betalt en slant med penger og er fornøyd selv…. huff for et….
  Forbilde….

   1. Men husk at hun har hatt regulering en stund nå fordi hun hadde veldig kraftig overbitt. Slik jeg har skjønt det så er poenget at underkjeven skal lenger frem. Kan dette kanskje være hvorfor haken hennes ser anerledes ut nå? Enig at hun ser anerledes ut, men dersom hun hadde fiksa på haka med implat ihf så ville vi ha merket det med tanke på at vi har sett bilder av henne hver dag omtrent. En operasjon med implat hadde gjort at hun ikke kunne visst seg offentlig på en stund…

   2. Regulering i noen få mnd gir ikke et slikt resultat. Om det er implantat så er restitusjonstiden kun et par dager😊

 6. Forsøkte å legge igjen en kommentar på bloggen til frøken Sraad, uten hell, den ble nemlig aldri godkjent.. jeg lurte jo bare på hvorfor hun lagde et helt innlegg om at hun skulle dra hjem fra Rhodos alene, når hun tydeligvis dro hjem med Pierre😂 Og hvorfor hun absolutt må lyve om det..
  Syns også det er rart at Pierre dro hjem allerede nå🤔 Han kan da ikke ha jobbet der så fryktelig lenge, jeg syns han akkurat dro..

  1. Nå løy hun vet strengt tatt ikke. Hun har bare aldri kommentert noe om forholdet til Pierre, og hun reiste ikke alene😊 Overskriften hennes stemte da🙊

   1. Hun lyver vel når hun skriver i innlegget sitt “jeg reiser hjem alene akkurat nå”? Jeg vil kalle det en løgn hvertfall

 7. Ariel søyland skriver på bloggen at hun har åpent kommentarfelt – men flere av leserne har påpekt at det kommer opp godkjenning av kommentarer og da er det vel strengt talt ikke åpent ? Joda svarer Ariel- hun godkjenner alle kommentarer men hun tror ikke det er mulig å slå av den godkjenningen.

  Jeg kan i allefall bekrefte at det er ikke alle kommentarer hun godkjenner for jeg stilte – høflig – et par spørsmål om rykter som har svirret angående henne , og den kommentaren har ikke blir godkjent.. så ja. Ikke alt som bloggere skriver som stemmer med andre ord.

  1. Takk for tips<3 Så at hun svarte en leser dette med godkjenning. Sprøyt! Og at hun ikke godkjente din kommentar viser jo bare at det ikke er åpent, som hun sier det er

 8. Nå er vel Ariel greit kjent som en liten lystløgner 🙊 Iallefall hvis man kan kalle seg A-kjendis fra Norge, lurer på hva de tror om seg selv.. vært med på paradis, åpnet blogg.. A-kjendis 😂👌🏻

 9. Jeg har kommentert lange innlegg på frøken Raad sin blogg, hvor mange ganger nå… De blir ALDRI godkjent. Og for å være grådig ærlig, så er det ikke annet enn konstruktiv kritikk. Jeg sløser rett og slett bort livet mitt, og som sagt; angrer like mye hver gang.
  Men det jeg bare må lufte denne gangen, er; hvorfor godkjenner hun da kommentarer som faktisk er ganske nedlatende med tanke på at de skriver om hennes fantastiske hoppeslott av en ræv. Jeg søker ingen svar, har lenge skjønt at hun sykt self destructive.

  Denne bloggen er som terapi nesten, jeg føler meg ytterst ekkel ved å skrive det offentlig. Men jeg elsker dere ❤️ Keep up the famous work!

  1. Det er et klassisk toppblogger-trekk. Slette alle konstruktive kommentarer/kritiske kommentarer som faktisk stiller vanskelige og ekte spørsmål, og godta alle simple hatkommentarer. På den måten kan de avfeie all negativitet som hetsing og unngå å svare på legit kritikk….

  2. Tusen takk<3 Håper vi kan være der for alle som ikke kommer igjennom hos toppbloggerne. Sammen kan vi diskutere det de fleste lurer på❤️

 10. De som har Isabell på snap, vet nok at hun er i Gøteborg! Og på siste bilde ho la ut idag der kan man se selveste P i speilet 😎👌🏼

Leave a Reply