RYKTEBØRSEN

Det er ingen hemmelighet at vi er fryktelig nysgjerrige av oss og at vi liker å få med oss alt som skjer i bloggeverden. Det som skjer i den virkelige verden får vi også med oss, bare ikke i like stor grad. Neida.

Mammaen:Hun har vist oss rundt i leiligheten de leier i Oslo. Den var fryktelig skitten og med delvis raserte møbler. Æsj. Det må være en stor overgang å flytte fra ren luksus til 6-7 mill. og inn i en skitten leilighet som sikkert prostituerte og andre tilreisende har benyttet.

Oppholdet i Oslo blir ikke å vare over lang tid. Ryktene sier at mammaen skal være med i programmet “Skal vi danse.” I tillegg vet vi at hun kommer med bok ca. 8. sept. og får dermed en travel tid med boklansering. Da er det greit å ha familien rundt seg. Skulle det oppstå en skade på parketten eller i en bokhandel så er det meget praktisk å ha med sin egen doktor på flyttelasset, som kan skrive ut en sykemelding om det trengs.

Samtidig som alt dette pågår, filmes det til “Bloggerne.”

Oppdatering: En snill leser tipset oss nettopp om hvor skrothaugen/skrotloftet som mammaen leier ligger. Legg merke til pris HER

Isabel S. Raad: Frøkna har endelig landet i Norge og er godt plassert i en stol for en etterlengtet vippetime. Etterpå er det rett hjem for å ta bilder til bloggen, samt bestille klær hos Nelly og Shein. Puh, slitsomt når hverdagen kommer så brått på, si.

Hun har nå festet og inntatt både alkohol og lystgass i to mnd. Hun fortalte at hun nå var fryktelig sliten av ferien og vurderte å ta en ferie etter ferien. Ferdig med alkohol var hun hvertfall… ikke! For i kveld bærer det i vei på middag og drinker med noen venninner.

Siden ryktene om gjenforening med Pierre begynte å svirre, har hun hintet meget til dette i sine clickbaits. Hun skriver titler som: “Det er over for godt”, “Jeg reiser ikke hjem alene” og “Ja, jeg er forelsket.” Ingen av disse innleggene sier noe som helst om Pierre. Hun vet meget godt at dette provoserer og gir henne flere klikk der og da. Personlig tror jeg ikke taktikken hennes er spesielt god i det lange løp. Men men.

Kompisen til Pierre, Haidar Juma, postet et bilde på snap der han tok farvel med Pierre, eller bror som han kaller han. Det var samme dag som frøkna skulle reise.

Så kom endelig beviset på at de virkelig reiste sammen. Her ser vi dem etter landing på Gardemoen:


(Foto privat)

Da gjenstår det å se når de ønsker å vise seg sammen i Oslo, bare sånn for at ryktene skal holdes varme. Fine clickbaits blir det også.

Sophie Elise: Nå er det bare to dager til hun skal røpe den store overraskelsen for oss. Rykter sier at hun kommer med ny musikk, noe jeg også tror det er og har skrevet om tidligere. Samtidig vet vi at hun har vært utenlands med bla. Leo Ajkic og filmet med NRK, så et TV-program blir det også. Hun har vært i Lofoten for å filme, mulig til en musikkvideo? Til sist har jeg hørt noen rykter om at hun vil lansere sitt eget sminkemerke, slik som Kardashians også har gjort. Vi vet jo at disse er hennes forbilder. Om to dager får vi vite.

Ariel Søyland: Rykter sier at hun har skrytt på seg å være A-kjendis i Norge, til eks. kjæresten og andre venner i London. Dessverre kunne de alfabetet og stoppet ved bokstaven E, og fant ut at det var sannheten.

Hun har nettopp vært på en reise til Amsterdam. Herlige dager med fyll, spetakkel og fanterier. En liten sup av vannpipa ble det også tid til. For røyke, det liker hun. Hun bodde på et stort fint og dyrt hotell, tilsynelatende alene. Noen betalte for henne.

Hun hadde nettopp en spørrerunde:

(Skjermdump arielsoylandos.blogg.no)

Sikre kilder sier at dette med at hun lever av bloggen er rent oppspinn. Hun tjener kun 2-3 tusen pr.mnd. Det høres heller ikke helt feil ut når man vet at hun kun har 2-3 tusen lesere daglig. Ikke blogger hun ofte og ikke reklamerer hun heller. (Det er i såfall meget sjelden). Så hvem kan leve for den lille summen med en slik livsstil som hun har? Joda, hun kan.

Når hun er i et forhold da jobber hun med negler eller i en bar for å tjene penger til livets opphold. Når hun er singel derimot, da har hun flust av penger til å reise og leve singellivet. Rykter sier at hun nå har en jobb, skaffet av en venninne i Oslo.

En liten oppfordring til slutt: Kjære Snapchat. Kan dere være så snill å fjerne kaninfilteret? Mor sjøl, Anne Brith har blitt hektet.

Adina xoxo