SISTE UKES CLICKBAITS

Hei alle sammen 🌸

Adina har nevnt at hun ikke lenger lar seg lure av clickbaits, så da tenkte jeg at jeg kunne ta en liten oppsummering på siste ukes clickbaits i dag.

Det er vel hovedsaklig mammaen til Michelle (og William og Lucas) og Isabel Raad som knapt klarer å skrive et eneste innlegg uten clickbaits. Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke har fulgt noen av disse bloggerskene fast, nettopp av den grunn at man blir lurt hver eneste gang de legger ut et nytt innlegg.

Mammaens største clickbait den siste uken er definitivt overskriften “JEG PRØVER Å FÅ BARN”. Her tenkte jeg med en gang at HVA, skal hun ha enda et barn? Har hun ikke nettopp født? Hvorfor sånn hast? Er de virkelig aktivt i gang med prøvingen allerede? …men så var det bare det at mammaen hadde begynt å spille Sims for å slappe av og prøvde å lage barn i spillet! Innlegget avsluttes med et avsnitt om at hun klarte å bli gravid, og at hun fikk en liten jente. Altså, hvis dette Sims-barnet allerede er født, så blir det vel uansett misvisende å skrive at hun PRØVER å få barn?

Så var det Isabel da, som har kommet med clickbaits på løpende bånd som vanlig. De fleste er laget for at vi skal tro det har skjedd noe nytt mellom henne og Pierre, slik at vi bare MÅ klikke oss inn.

“DET KOM SOM ET SJOKK” skrev Isabel tidlig i forrige uke. Ganske dramatisk overskrift spør du meg, men det eneste sjokket hun hadde opplevd var at det lå en strand hun aldri hadde hørt om noen meter unna der hun vanligvis pleier å dra.

Neste innlegg har overskriften “JEG HAR BESTEMT MEG”. Innlegget innledes med et bilde av Isabel bakfra i stringbikini. Så hva har hun bestemt seg for? Skal hun ta ut igjen det hun har fylt rumpa med siden det er den det er bilde av? Eller kan det være at hun har bestemt seg for å satse på Pierre igjen? Hun har altså bare bestemt seg for å dra hjem til Oslo og endelig booket flybillett.

Det går noen dager til, og endelig kommer overskriften vi så lenge har ventet på “JA, JEG ER FORELSKET”. Men nei, det handler ikke om Pierre denne gangen heller. Hun har visst klart å forelske seg i disse hårpillene hun får masse penger for å reklamere for…

Dagens innlegg fra clickbait-dronningen lyder “JEG REISER IKKE HJEM ALENE”. Ååå, drar hun hjem med sin kjære Pierre ❤, tenkte jeg med en gang. Kanskje hun endelig ville fortelle leserne dette etter avsløringene vi har kommet med på bloggen her de siste dagene? Jeg må bare beklage folkens, Isabel tar flyet hjem alene, men de andre på PH-øya reiser også hjem i disse dager. Så per definisjon reiser hun vel egentlig hjem alene da 🤔

Det som kom som et sjokk på meg (nå som jeg endelig har tittet innom bloggen til Isabel) er at det går an å ligge på topplista med en blogg som bare inneholder clickbaits, naken hud og masse rumpe. Er det man skriver egentlig så veldig interessant når man hele tiden må ty til clickbaits for å lokke leserne til å klikke seg inn?

Well well dere, i morgen er det 1. august. Det blir allerede tidligere mørkt ute og sommeren går mot slutten. I anledning at det er ny måned, nye muligheter i morgen er det kanskje på tide å hoppe inn i treningsklærne igjen og glemme ferdigpizzaen en liten stund? Jeg har vært så god på å spise ferdigpizza, smågodt og cheeze doodles i sommer at jeg endelig har fått like stor rumpe som Sophie Elise. Svaret er altså mat, ikke trening! Eventuelt operasjon da. Mitt eneste problem nå er at midjen har økt i takt med størrelsen på rumpa…

Ønsker dere alle en fin uke 😘

❤ Vicky