SISTE UKES CLICKBAITS

Hei alle sammen 🌸

Adina har nevnt at hun ikke lenger lar seg lure av clickbaits, så da tenkte jeg at jeg kunne ta en liten oppsummering på siste ukes clickbaits i dag.

Det er vel hovedsaklig mammaen til Michelle (og William og Lucas) og Isabel Raad som knapt klarer å skrive et eneste innlegg uten clickbaits. Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke har fulgt noen av disse bloggerskene fast, nettopp av den grunn at man blir lurt hver eneste gang de legger ut et nytt innlegg.

Mammaens største clickbait den siste uken er definitivt overskriften “JEG PRØVER Å FÅ BARN”. Her tenkte jeg med en gang at HVA, skal hun ha enda et barn? Har hun ikke nettopp født? Hvorfor sånn hast? Er de virkelig aktivt i gang med prøvingen allerede? …men så var det bare det at mammaen hadde begynt å spille Sims for å slappe av og prøvde å lage barn i spillet! Innlegget avsluttes med et avsnitt om at hun klarte å bli gravid, og at hun fikk en liten jente. Altså, hvis dette Sims-barnet allerede er født, så blir det vel uansett misvisende å skrive at hun PRØVER å få barn?

Så var det Isabel da, som har kommet med clickbaits på løpende bånd som vanlig. De fleste er laget for at vi skal tro det har skjedd noe nytt mellom henne og Pierre, slik at vi bare MÅ klikke oss inn.

“DET KOM SOM ET SJOKK” skrev Isabel tidlig i forrige uke. Ganske dramatisk overskrift spør du meg, men det eneste sjokket hun hadde opplevd var at det lå en strand hun aldri hadde hørt om noen meter unna der hun vanligvis pleier å dra.

Neste innlegg har overskriften “JEG HAR BESTEMT MEG”. Innlegget innledes med et bilde av Isabel bakfra i stringbikini. Så hva har hun bestemt seg for? Skal hun ta ut igjen det hun har fylt rumpa med siden det er den det er bilde av? Eller kan det være at hun har bestemt seg for å satse på Pierre igjen? Hun har altså bare bestemt seg for å dra hjem til Oslo og endelig booket flybillett.

Det går noen dager til, og endelig kommer overskriften vi så lenge har ventet på “JA, JEG ER FORELSKET”. Men nei, det handler ikke om Pierre denne gangen heller. Hun har visst klart å forelske seg i disse hårpillene hun får masse penger for å reklamere for…

Dagens innlegg fra clickbait-dronningen lyder “JEG REISER IKKE HJEM ALENE”. Ååå, drar hun hjem med sin kjære Pierre ❤, tenkte jeg med en gang. Kanskje hun endelig ville fortelle leserne dette etter avsløringene vi har kommet med på bloggen her de siste dagene? Jeg må bare beklage folkens, Isabel tar flyet hjem alene, men de andre på PH-øya reiser også hjem i disse dager. Så per definisjon reiser hun vel egentlig hjem alene da 🤔

Det som kom som et sjokk på meg (nå som jeg endelig har tittet innom bloggen til Isabel) er at det går an å ligge på topplista med en blogg som bare inneholder clickbaits, naken hud og masse rumpe. Er det man skriver egentlig så veldig interessant når man hele tiden må ty til clickbaits for å lokke leserne til å klikke seg inn?

Well well dere, i morgen er det 1. august. Det blir allerede tidligere mørkt ute og sommeren går mot slutten. I anledning at det er ny måned, nye muligheter i morgen er det kanskje på tide å hoppe inn i treningsklærne igjen og glemme ferdigpizzaen en liten stund? Jeg har vært så god på å spise ferdigpizza, smågodt og cheeze doodles i sommer at jeg endelig har fått like stor rumpe som Sophie Elise. Svaret er altså mat, ikke trening! Eventuelt operasjon da. Mitt eneste problem nå er at midjen har økt i takt med størrelsen på rumpa…

Ønsker dere alle en fin uke 😘

❤ Vicky

62 thoughts on “SISTE UKES CLICKBAITS

 1. Teori:
  Isabel har vært litt bakpå (meheheh) mtp clickbaits, men nå er det jo… asså. Jeg har ikke ord. Jævlig funny innlegg. Og jeg fikk faktisk (faktisk!) sjokk da jeg leste JEG HAR BESTEMT MEG. Visste at det var en rumpe og kom til å bli flere rumper, men… jeg hoppa faktisk litt i sofaen. Så. Mye. Ass, ass. Jeg bare what. (Funny innlegg som i dette. Men også Isabels, faktisk.)

 2. Hva skjer med puppene til Kristine? Hun var flat, men det har tydeligvis kommet mer på veldig kort tid?

  1. Godt spørsmål. Så hun hadde lagt ut noen gamle bilder fra da hun var flat på snapchat i dag. Veldig stor forskjell 🤔 Vet det har vært noe spekulasjoner om vampire breastlift.

 3. Har dere noen tanker om hva SE’s hemmelige prosjekt kan være? Får hun endelig drømmen sin oppfylt med en egen tv-serie om seg selv? :-O

 4. Herlig blogg dere har, og kjempe artig innlegg. En dag må korthuset falle for disse elite bloggerne, helt utrolig at så mange lar seg lure igjen og igjen..
  Fortsett dere gode opplysnings arbeid 🙂 folket trenger opplysning ikke bedrag.

 5. Årets PH deltakere er også ganske gode på clickbaits 🙄 Holder med å se overskriften på insta for meg, klikker meg konsekvent ikke videre 😂 rart ikke flere skjønner det? Mye bedre å lese her hos dere 🙏🏻
  Keep it up 👏🏻👏🏻👏🏻

  1. Kanskje de har lært av Isabel 🙄 Folk skjønner det vel etter at de ha blitt lurt nok ganger skulle man tro 🤔 Tusen takk for fin kommentar ❤

 6. Så nettopp Isabel og Pierre sammen på Gardermoen, var sammen på flyet fra Rhodos. Var selv på samme fly 🙂

 7. Noen som vet hva mammaen skal i Oslo? Er det Skal vi danse? Ser at ifjor ble det publisert i juni hvem som skulle være med..

  1. Hmm, nei, det tror jeg ikke vi har klart å finne ut av ennå 🤔 Kanskje det er Skal vi danse? Kombinert med boklansering?

   1. De har ennå ikke lansert danserne, men i dag lanserte de programlederne. Så det nærmer seg nok snart vil jeg tro..

 8. Kan dere ikke begynne å blogge litt om stina.blogg.no også? Er noe rart med den dama, kløften på alle bildene, duckfacen og rosa bamseører på en hårbøyle i en alder av 23..

  1. Ja der var det ikke mye annet enn nærbilder, duckface og kløft😱
   Og DETTE tjener hun masse penger på…🙈

   1. Enig, for ikke å snakke om helomvendingen hennes når det gjelder kosmetiske inngrep… Før var hun helt i mot det, men nå skal hun nevne så ofte som mulig at hun har tatt restylane

   2. Fascinerende å tenke på hvor mye de tjener bare fordi vi er så nysgjerrige på hva som skjer i livet til noen vi ikke egentlig kjenner 🙈

  2. Vi diskuterte faktisk senest i går om vi skulle sette oss inn i Stina sin blogg, så du skal ikke se bort fra at det kommer noe her snart 😊

   1. Stina har nå slettet tidligere innlegg hvor hun skrev om kosmetiske inngrep, for der har det vært en helomvending.

    En annen ting jeg reagerer på er innlegget hun skrev for litt siden at hun har sluttet å drikke alkohol. Drikker kun et halvt glass til maten av og til. Synes det er veldig positivt at hun ikke oppfordrer til alkoholkonsum med tanke på hennes yngre lesere. Dette innlegget fikk hun mye positiv oppmerksomhet for. Reagerte da på at hun la ut innlegget “jeg sjanglet ut” i går.. Dette var da fordi de hadde fått servert 6 glass vin hver til maten

 9. Supert innlegg!! 😅❤️
  Btw, vet dere om dette Anne brith snakker om med tanke på uttak til elite av datteren? Er det bare ett elitelag eller flere når det gjelder cheerleading? Får ikke svar fra hun når jeg spør om det bare.

 10. OG apropos clickbait! Martine Lunde har begynt med dette også…. trist egentlig, når hun hadde klart å få lesere uten å gjøre slikt! Jeg orker ikke å lese blogger som holder på slik jeg. Er så forferdelig irriterende. Og det er så tydelig å se når de bruker det og 😛

 11. Supre innlegg! Dere er så flinke 👍🏼

  Hva med innlegg om Ariel? Hva er greia med alt dramaet rundt henne, i allefall kan det virke slik til tider. At hun kommer på kant med venner og mister kontakten med enkelte.
  Var det ikke noe drama mellom Ariel og Siri, som også er en blogger ? Noe om at Siri sendte meldinger til Daniel Louis, Ariel sin eks, og Ariel følte hun svek henne.

  Og når Ariel flyttet til London var hun bestie med svenske Joanna , som flyttet til London sammen med henne. Men det skjedde nok noe drama der også for plutselig har ikke de kontakt lenger heller.

  Og var det noe drama da Ariel flyttet ut fra SE?

  Dette er kun rykter som jeg har hørt så aner ingenting om det er sannhet i det- så lurer vel egentlig om dere kan oppklare noe, haha.

  Men Ariel er i allefall ikke bruker av clickbates -så kred til henne for det 😊
  Synd hun blogger så lite, men men.

  Og hvordan kan hun leve av bloggen forresten, når hun ikke er på topp og blogger så sjeldent? syns ikke hun annonserer så mye heller…

 12. Nå la hun faktisk nettopp ut på instagram en selfie i speglet og underskriften
  “Jeg har brukt mye penger i det siste, men DETTE er faen meg den beste investeringen jeg har gjort hittil! *emoji hjerteøyne* *emoji pengepose*! Se på bloggen!

  Så skriver hu at hu har kjøpt en jævla flamingo “flytemadrass”…..

 13. Hei.

  Jeg kjenner godt broren til Pierre, Daniel.
  Dette er egentlig ikke noe stor hemmelighet, men heller ikke noe de fleste vet.
  Da Pierre flyttet til Norge var det for å komme seg borr fra beinhard festing som innebar mer enn alkohol, han innrømmer jo dette problemet selv også. Jeppe og de andre Svenske gutta er kjent for det samme… Forøvrig Carl Aksel òg. Litt heavy å skrive om dette på bloggen, men om dere følger med har dere kanskje skjønt det selv ☺ Digger bloggen deres. Stå på!

 14. Og nå har frøkna lagt ut et innlegg om at hun har sååå lyst til å reise til Bali, LA og andre spennende steder. Men dessverre har hun ikke noen å reise med, det skulle hun så veeeldig ønske atchun hadde, sukk.
  Og hun tror vi ikke skjønner at hun med dette forsøker å gjøre fallhøyden sin mindre – og spenningen litt større – når hun om en stund forteller oss at : Gjett hva! Pierre og jeg reiser sammen!

  1. Jeg kan gjerne med henne til Bali, LA og andre spennende steder, men Pierre har vel kanskje allerede sagt ja 😁

 15. Hahaha altså jeg KLARER IKKE mer av Isabell sitt opplegg nå 😂 Snakk om å spille på hele Pierre greia.. hun burde bare legge opp ass.. at hun i det hele tatt har lesere som faktisk ser opp til henne.. helt utrolig !

 16. Isabell sin blogg er jo bare et tomt skall med innlegg som gjør at man føler seg dum som leser dem. Jeg hadde henne på snap- men sletta henne og jeg går sjelden inn på bloggen hennes. Skulle ønske jeg kunne si aldri- men det er i allefall sjeldent.

  Altså- det er kun overskrifter som lurer lesere- og innholdet er bilder av henne, annonser og tekst som er overfladisk og fordummende.

  Håper en dag bloggen hennes forsvinner da jeg overhodet ikke syns hun gir noe med mening til det norske folk.

  Amen. Haha

 17. Angående SE.

  Leste innlegget deres om hvem mannen hun liker er, han som er fra Harstad, og da kom jeg på noe. Hun skrev nettopp på bloggen litt abstrakte tanker om livet bla “Det er så rart hvordan de helt små tingene får en enormt stor betydning når man tenker tilbake på dem, en dag i mai endret livet mitt seg og jeg ante det ikke da. Det er vakkert!”

  I mai var hun i Barcelona og fikk besøk fra en fra Harstad 😊 Kanskje det var da kjærligheten begynte….. 💕💕😄

 18. Jeg savner om pilotfrue og kristina Andersen. Pilotfrue er jo veldig hemmelighetsfull om dagen, mens KA plutselig lider av tannlegeskrekk og har gått så langt som til rotfylling. Det jeg stiller spørsmål ved er at hun da reklamerer for tannbleking som både kan skade emalje og skape hull!

  Ellers en herlig blogg! Denne skal jeg lese mer når jeg får tid <3 Elsker gossip!

  1. Tusen takk for at du liker bloggen vår ❤ Vi elsker også gossip 😊 Skal se om vi kan grave litt dypere i bloggen til Pilotfrue og Kristina Andersen.

Leave a Reply