BREAKING NEWS

Hei igjen

Vi kjører på med et hasteinnlegg da vi har noe stort å meddele. Vi har nemlig funnet ut hvem som er den nye kjæresten til Sophie Elise.

Dette er han som var avbildet på hennes snap fra Paris tidligere.

Han heter Kasper Kristoffersen, er 22/23 år og opprinnelig fra Harstad (samme by som Sophie Elise er fra). Har bor nå i København eller Tromsø.

(Skjermdump Kasper Kristoffersen/Facebook)

Foreldrene hans eier noen skobutikker i nord, derfor fikk Kasper tidlig jobberfaring. Da han var 19 år reiste han til Sydney for å studere ex.phil, engelsk og kulturforståelse.

Vi ønsker Sophie Elise og Kasper hell og lykke<3

Adina xoxo

26 thoughts on “BREAKING NEWS

 1. Det eneste problemet her er at Sophie skrev at hun besøkte typen i Tromsø på bloggen igår/forrigårs, og han her bor jo i køben.. keep looking!

 2. Jeg digger denne bloggen og elsker å lese om alt hykleriet og dramaet som kommer fra toppbloggerne.
  Sophie Elise har valgt å være offentlig med blogg, samtidig som hun har holdt forholdet privat. En ting er å spekulere i om hun dater andre offentlige personer, men dette er en privatperson som foreløpig ikke har valgt å være offentlig.
  Jeg synes det er ganske uetisk å legge ut om privatpersoner på denne måten. Det er jo ikke hans feil at jenta han liker har et enormt eksponeringsbehov.

  1. Tusen takk for at du liker oss, det setter vi pris på<3 Jeg ser ikke noe galt i at vi klarte avsløre personen hun dater. Hun har selv lagt opp til spekulasjoner og jakt. Det er ikke alltid man kan velge å bli en offentlig person, noen ganger blir man det bare pga. bekjentskap, kjærlighet, suksess osv.

   1. For å sette det i et perspektiv:
    Dere har valgt å være anonyme på denne bloggen. Dere har valgt å ikke dele informasjon om deres privatliv. Med Adinas svar, altså tankegangen, vil det si at siden dere har valgt å skrive på denne bloggen burde ikke de som graver opp privat informasjon om dere – og som publiserer det – tenke seg om. Det er bare å kjøre på?

    Jeg syns ikke det. Jeg syns en burde vise skjønn –
    til og med i bloggverdenen.

   2. Ser hva du vil frem til. Nå er det slik at “mannen i gata” ikke er så veldig interessant, dermed blir det heller ikke noen oppslag om han. Kjendiser derimot, de er hot stuff. Om noen graver om oss så er det en greie vi får ta når den tid kommer, men jeg tror ikke vi er så interessante.Hvis en av oss dater en kjendis, da blir det noe annet. Men enig med deg at man kan vise skjønn, noe jeg synes vi gjør. At vi av og til kan ligge i gråsonen synes ikke jeg er verre en hva media og andre blogger gjør. Nettavisen burde ta en ryddesjau hos sine overbetalte reklamebloggere. Just saying

   3. For å sette det på spissen; Ville dere publisert et inlegg om hvilken skole og barnehage f.eks “Plutten” og “Lillesnupp” til Pappahjerte og Konatil går i? Synes dere at det hadde vært ok om disse barna hadde blitt fulgt av paparazzier til å fra skolen, eller at de ikke skulle hatt rett på privatliv fordi foreldrene deres har valgt å være offentlige personer? Det er akkurat samme situasjonen, men med barn involvert i stedet.
    Per i dag er dere også offentlige personer, og jeg kan ikke tenke meg at hverken dere eller deres eventuelle partnere ville synes det var greit på noen måte om deres privatliv ble eksponert på nettet fordi dere har valgt å skrive blogg.
    Det er ikke sånn at alle rundt en offentlig person er fritt vilt for menigman.

   4. Hei😊 Skjønner hva du mener. Jeg synes ikke noe om å eksponere barn enten det er av foreldrene eller media/blogger. Nå mener jeg fremdeles at SE har lagt opp til denne “jakten” selv, og jeg føler heller ikke at vi sverter verken henne eller han😊

  2. Når du er sammen med SE og frivillig lar deg avbilde med henne så er det ikke snakk om at han ønsker å være privat. Hun har selv lagt opp til spekulasjonene og om ham absolutt ville vært privat så hadde han ikke latt seg avbilde med henne. Dessuten leser hun denne bloggen og har antagelig moret seg over spekulasjonene 🙂

 3. Jeg tenkte først da dere skrev om søstera til sraads fars bortgang på et usmakelig vis at fyf… jeg vil slutte å lese denne bloggen. Men så trykker jeg meg inn hele tida, da. For det ER gøy å lese om andre, spesielt når andre avslører andre, ikke sant. Føler dog på en dårlig samvittighet for at jeg, med mine klikk, bidrar til at dere skal grave i søpla til disse rosatuppene våre. Men det er nettopp det, dere er bare en forlengelse av de dere «avslører». Det er ikke så vanskelig å finne ut av hvem SE dater om en bare vil finne ut av det, men hun ville ikke si det. Ja, hun er et kjent fjes, men i alt dette tenker jeg bare på solidaritet mellom oss kvinns og (et forsøk på) respekt, men jeg tenker også på noe viktigere:
  1. DERE ER IKKE SIKRE PÅ OM THIS IS YOUR GUY; («mest sannsynlig»)
  2. ALTSÅ: DERE PUBLISERER ET INNLEGG OM ET MENNESKE SOM POTENSIELT SETT IKKE DATER SE.
  3. OG ENDA VIKTIGERE: DERE PUBLISERER ET INNLEGG OM ET MENNESKE SOM IKKE HAR SAMTYKKET I Å BLI SKREVET OM.
  Måtte bare skrive det stort. For det er jo ikke innafor, er det? Et helt oppriktig spørsmål, for vedkommende kan vel anmelde dere for ryktespredning, eller verre? Jeg er ingen jurist, da, men tror Adina har skrevet et ganske bra innlegg om hjemmel, bilder osv, så tenker dere har vurdert dette innlegget også?

  Hilsen ei som kommer til å fortsette å lese, men som innerst inne ikke vil (men helt innerst vil FORDI JEG BARE VIL ÅÅÅÅÅÅ) ps sorry for at det ble mye knot, men håper på svar!

  1. Hei. Takk for en lang og saklig kommentar😊 Synes du innlegget om søsteren til Isabel var så usmakelig. På hvilken måte? Jeg skrev om henne da hun selv blogger/har blogget. Jeg kunne skrevet om moren og faren, altså faren til Isabel, men det gjør jeg ikke fordi jeg vet at Isabel har hatt en trøblete barndom og har bodd i fosterhjem. Jeg viser hensyn. Når det kommer til SE så er det ikke så enkelt som at siden hun ikke vil fortelle om typen sin, så må vi bare vente. Hun legger opp til spekulasjoner og hint i hvert innlegg, slik at vi skal lure og lete. Skulle SE eller Kasper mene at dette ikke er greit, vel da er det bare å ta kontakt.😊 Når det gjelder Kasper så er jeg så sikker som jeg kan bli uten at SE bekrefter. Nå er det også slik at SE er en offentlig person og dermed må regne med at folk er nysgjerrig på hennes kjærester. Nå er det heller ikke sånn at jeg må innhente samtykke for å publisere en sak om offentlige personer. Ja, Kasper har en relasjon til en offentlig person, derfor. Når det gjelder ryktespredning så er ikke dette noe annet enn et innlegg som sier at han er den nye kjæresten til SE, som hun selv har vist frem på sin egen snap. Dette er ikke en æreskrenkelse. Når det kommer til bildebruk så handler saken om at vi har “funnet” han, dermed bevis med bilde. Håper du greier se min side av saken😊 Takk for at du er like nysgjerrig som oss<3

   1. Tusen takk for svar, jeg setter pris på det. Og jeg ser den, at f.eks. SE legger opp til leiting og sånt. Jeg ser den. Jeg bare… får litt vondt i magen av å bidra (for jeg bidrar jo også) til å velge for folk, om de vil bli utlevert, liksom.

    Og når det kom til ‘søstera til Isabel’-innlegget så syns jeg bare den var så ufattelig privat og sørgelig at, ja.. syns det var usmakelig av dere å skrive et blogginnlegg om det som hendte. At den “skjønnen” som ble utvist der var nokså usynlig, og argumentene tynne (at hun hadde vært toppblogger osv.) – det handla om at noen hadde mista faren sin, og at de burde (fortsatt) få lov til å sørge i fred.

    (Nå blir det mye ris. Jeg har masse ros også. Jeg er jo helt hekta, og syns det er gøy med de fleste innleggene (som “Hvordan bli toppblogger”, hver gang det refereres til Dr. Jan (ler meg i hjel)). Det jeg liker mest er også det at dere tar leserne deres på alvor.

   2. Jeg skjønner absolutt hva du ønsker få frem. Hvis SE og kjæresten vil ha noe fjernet så skal de bare ta kontakt.
    Når det gjelder søsteren til Isabel, så skal jeg ta meg tid til å se på den saken en gang til. Men saken dreide seg ikke om farens bortgang, den dreide seg om at hun hadde begynt å bruke hijab, noe jeg stusset over siden vi aldri hadde sett noe til dette før. Jeg fikk i ettertid forklart at dette var vanlig skikk når noen gikk bort.
    Jeg er takknemlig for at noen/du utfordrer oss litt, det trenger vi. Jeg forventer heller ikke alltid at alle er enig i det vi skriver. Fantastisk å høre at du har glede av de fleste innleggene<3

  2. Hjelpes 🙂 SE har da lagt opp til alt dette selv og fått mye klikk. Hun elsker å være omdiskutert, det er vel ganske innlysende?

Leave a Reply