UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 30

Da er jeg tilbake etter noen få feriedager. Heldigvis gjorde Linnéa comeback akkurat da. Etter lang tids sykeleie var hun endelig klar til å produsere spennende innlegg til dere. Hun kjørte på med fire innlegg på rappen, makan til Duracell kanin, si.

Vi er så glade for endelig å ha henne tilbake, og av det jeg ser i kommentarfeltet er det kun glede og skryt der også.

Linnéa^


UKAS ORDENTLIGE FAMILIE: 

Endelig er mammaens familie blitt en «ordentlig familie», som hun kaller det. De har nå fått samme etternavn hele gjengen. Så da er man tydeligvis ikke en ordentlig familie før man har samme etternavn, så dere vet.

Dr. Jan har altså tatt mammaens etternavn, Rasmussen. Som Anna sa så var det litt tungt for Jan å gi slipp på sitt eget etternavn, Lossius. Men tenker jeg rett så tror jeg hele denne «ordentlige familien» også tar med Jans etternavn når Anna og Jan gifter seg.

Her er hele familien Rasmussen, som ønsker seg enda en Rasmussen:

(Faksimile mammatilmichelle.blogg.no)

Eh vent litt, skrev hun virkelig at Jan er nyeste medlem? Er dette en klubb og/eller sekt? Eller er dette en familie man kan bli medlem av? Merkelig, trodde Dr. Jan hadde vært en del av denne familien lenge nå. Well well, han er endelig innafor nå.


UKAS INNRØMMELSE: 

Etter Sophie Elise var så kul å linke til bloggen vår HER, så kom hun med et innlegg med tittelen «Her er sannheten.» Dette mener jeg er hennes innrømmelse på at hennes fyldige bak er operert (noe ingen ante fra før av, neida).

For meg holder denne innrømmelsen i massevis, og jeg er stolt av Sophie Elise som skriver dette. Tro om hun har lest alle innleggene som er skrevet om henne her? Da var det nok på sin plass med et svar, selv om det som kom var bittelitt kryptisk.

Jeg har lagt merke til at det finnes en konto på Instagram kalt «Hvorfor lyver du» som kun omhandler Sophie Elise. Jeg vil presisere at denne kontoen ikke har noe som helst med oss å gjøre, ei heller ikke profilen «Chuck Smith» som alltid kommenterer om rumpa hennes i kommentarfeltet på Facebook. Vi er bare oss og ingen andre.

At Sophie Elise virkelig koser seg med bloggen vår er jeg ikke i tvil om. Kunne ikke unngå å legge merke til at hun hadde «lånt» ord som vi ofte bruker, nemlig «well well.» Dette synes vi er gøy. Vi har selv hørt det av Mr. Raw, dere vet han Norske kjæresten til Kristine Ullebø, han som går rundt i Oslo å snakker engelsk som om han var fra sørstatene. Well well. (Faksimile sophieelise.blogg.no)

UKAS JERNKVINNE: 

Mor sjøl, Anne Brith, har alltid latt oss vite at hun er fryktelig stolt av sin eneste datter. Til tider kan det nesten virke som det er viktigste er at datteren oppnår det mor selv ikke fikk til i sine yngre dager. Som vi også har sett så teller det kun å være best der i gården. Familiens kamprop: — Hva er vi? Jo, vi er best! Denne familien gjør alt sammen, diskuterer alt og sparer til drømmehuset sammen.

Sparingen har vi hørt om en stund nå. Håper huset blir realisert før barna flytter ut, siden de selv er med å finansierer det.

Vi har sett utallige bilder og videoer fra datteren, Annika, sine trening og stevner. Hun driver med cheerleading. Hopp og sprett og tøying vises på daglige snapper fra Anne Brith, og vi skjønner at hun er fryktelig stolt av datteren. Det er forståelig for jenta står på og er utrolig flink. Om mor sjøl trenger å eksponere henne så mye som hun gjør, også de andre barna, det er en annen sak. Mer om dette senere (som mor sjøl og andre bloggere pleier å si).

Vel, som mor skrev så ønsket Annika å bli enda bedre og få være med på et elitelag. Anne Brith tok en prat med datteren for å forklare henne hvor mye slit, svette og tårer det kom til bli, samt fortelle henne alt hun måtte forsake. Datteren ønsket å satse og mor sjøl har sagt ja. En ener skal formes.

Ved siden av dette har hun privattimer.

Mange lesere er bekymret for at det blir for mye trening på en 12-åring:


Men mor sjøl har regnet på dette, for dama liker å ha kontroll og orden, og hun har funnet ut at dette skal gå helt fint. Kontroll med jernhånd har hun lært fra sine mange år i Amsterdam, så klart.

Jeg spurte min venn Google om hva som er vanlig å trene for et barn. Dette svarte Landslagssjefen i langrenn, Vidar Løfshus:

(Faksimile vg.no)

Mitt regnestykke

Annika trener totalt 20 timer i uka. Det blir 80 timer pr. mnd og 960 timer i året. Da kan man bare ta en titt på hva Landslagssjefen anbefaler. Men pytt pytt, Anne Brith selv jobber jo 60 timers uke. Det henger igjen fra alle årene i utlandet, si

(Inspirert av noen på KG som jeg ikke fant navnet på. Tips meg gjerne)


UKAS (NESTEN) SMINKELØSE: 

Sophie Elise liker å vise oss forskjellige sider av seg selv. Vi har sett forsiden, profilen og baksiden, a lot!

Nå ønsker hun å vise oss hvordan hun ser ut sminkeløs. Hun har tidligere vært covergirl og gjesteredaktør i «Det nye.» Der ble hun avbildet helt uten sminke. Og hun er vakker både med og uten sminke.

(Faksimile klikk.no)

Nå ønsket hun igjen å dele et bilde fra senga, smikeløs så klart. Eller…

(Faksimile Sophieelise.blogg.no)

Null sminke, hah? Når man har vippeekstension, leppetatovering, Restylane, farget bryna og botox, da vil jeg påstå at man ikke kan kalle seg sminkefri. Makan.


UKAS CLICKBAIT: 

Det er ingen som greier å lure meg med clickbait lenger.


UKAS HYGGELIGE MØTE: 

Frøken Raad er så lei av at «alle» snikfilmer og tar bilder av henne hvor enn hun går. Hun har litt forståelse for at folk kan bli starstrucked når de ser henne, men hun mener heller at folk kan komme bort for å snakke med henne, og be om et bilde. Det settes pris på, sier hun.

Noen har prøvd på dette uten at det ble en suksess: (Faksimile sraad.blogg.no)

Vent nå litt, snikfilming altså? Kan det være en viss herremann med bart? Er Fabian Raw på Rhodos for å filme «rariteter»som han kaller dem? Vi får følge med på hans snap.

Takk for meg.

Adina xoxo

Advertisements

45 kommentarer om “UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 30

 1. Denne bloggen er genial!
  Slipper å trykke meg inn på alle bloggene kunn fordi jeg er nysgjerrig, perfekt! Får alt servert her på sølvfat med humor til, elsker det!

 2. Awsome:) men hva heter Fabian på Snap? Jeg haf fått med meg, fra flere kilder, at han snik filmer, og dette vil jeg ikke gå glipp av!

 3. Jeg ler meg i hjel av denne bloggen, elsker den!!
  Go you, gurls (eller gurks, om autocorrect får viljen sin)❤️

 4. Dette er den beste bloggen jeg noen gang har vært borti!!😃 Sååå morsomt, elsker hvert eneste innlegg😃👏🏼

 5. Jeg blir helt matt av «mor sjøl», og har sluttet å følge henne på Snap. Begynner å bli lei av å se på datteren hennes trene. Dessuten prøver hun litt for hardt. Når man er over 40 og må benytte seg av klikkhoring (sånn for å snakke godt norsk), er det på tide å ta et kurs i bruk av sosiale medier og strategier. Troverdigheten forsvinner raskt.

 6. For en fantastisk blogg! Dere skriver på en så utrolig bra og humoristisk måte. Ler meg ihjel av Dr. Jan, well well, «frøkna» & co 😂 At dere kommer på det! Fantastisk 👏👏

 7. Tjener dere penger på å blogge om andre bloggere??? Verden er blitt forskrudd…
  Ganske opphengt i Isabell og SE, får ikke håpe dere som står bak all hat meldinger. Lett å nekte på det når dere skjule dere bak falske profiler..

 8. De er du/dere som står bak profilen Chuck!! Får så opphengt i baken til SE finnes de ingen andre! Og deretter typen, hva er de neste. Bare nekt for de, men ingen troverdighet med falske namn..

 9. Var innom Hu mor sjøl her om dagen og mener eg leste at hun skrev noe om dere, ja sånn bla bla, men nå er den bloggen heldigvis slettet!(Dere altså!?)

  SÅÅÅ GLAD eg ble når dere dukker opp på «veggen» min i dag! JuHuuu
  Glitrende innlegg og det sparer meg for mange Unødvendig klikk i løpet av uka 🙂

  Vibbedille 🙂

  1. Hei. Ja leste faktisk den kommentaren jeg også😊 Hun sa at hun hadde fått med seg at vi var sletta av blogg.no for å ha brutt norsk lov. Og at hun aldri skulle lese denne bloggen😊 Ikke så kul som SE altså. Vel, vi ble sletta for ulovlig bildebruk og noe tekst. Jeg rettet opp i dette og fikk tilbud om å komme tilbake hos dem. Jeg bestemte meg for å heller bli her. Når det gjelder brudd på norsk lov så har nettavisen og side 2 en stor jobb å gjøre. Deres bloggere bryter stadig loven.
   Tusen takk for at du liker oss, det setter vi pris på<3

 10. Et lite tips 😊
  Man trenger ikke å følge alle disse bloggerne inkl kjærestene. Når du er på ‘startsiden’ på snapchat(der man tar bilde), så er det jo et felt som heter «søk» øverst, bare skriv inn snapchatnavnet så kommer det en liten runding opp ved siden av navnet, da kan man se hele snapstorien uten å følge dem 🙌🏻🙌🏻

 11. Altså, jeg ler sånn av innleggene deres! Helt fantastisk😂 Ukens clickbait for meg er definitivt mammaens «jeg prøver å få barn»…….og på slutten av innlegget, tadaaa: på the sims🙄🙄🙄

 12. Dere er best <3 Men nesten litt skuffa over at mammaens clickbait "from hell" ikke fikk ukens førsteplass. "Jeg prøver å få barn", også var det at hun prøvde å få barn i et dataspill (The Sims). Det tar faktisk kaka på tidenes mest irrelevante jåss-overskrift, etter min mening 😀 Man kunne laget en "guess what"-lek med overskrifter og deretter "hva tror du dette er". "DET KOM SOM ET SJOKK"….. hva kom som et sjokk? At det var en annen bra strand rett ved stranda hun vanligvis bruker, som Isabel aldri hadde prøvd før. Peace and love <3

 13. Jeg trodde jeg var alene her i verden om å irritere meg grønn, samt spekulere meg ihjel over disse bloggerne, også dukker dere opp <3 Dette er uten tvil noe av det morsomste, mest gjennomførte jeg har lest på lenge, hatten av for dere!
  Mr. Raw og well well, gotta love it, haha!

 14. Er det ikke mye papirarbeid med underskrift fra begge foreldre om barn skal skifte etternavn? Tipper det er derfor det ble jan som måtte bytte etternavn. Hadde nok blitt mye styr og jobb hvis ikke !

  1. Tror at man må ha godkjennelse fra barnefedrene for å bytte navn på barn. Jeg tror hans navn, som er spesielt, kommer på plass igjen når bryllupet står😊

 15. Hvorfor tjener ikke dere penger på denne bloggen? Jeg syns heller en blogg som denne fortjener hvert et øre den måtte tjene fremfor bloggere som kun profitterer seg på utseende, operasjoner, clickbate og så videre…

  Dere må fortsette med denne bloggen – akkurat som den er ❤ den er morsom og genial ☺️

  1. Hei. Penger blir det ikke av denne bloggen. Hadde vi vært hos blogg.no kunne vi tjent på å ligge høyt på lista i snitt. Tror man tjener fra 20. plass og opp. Men i sitt altså. Hadde vi fått kontrakt med nettavisen side 2 ville vi tjent men måtte da reklamert for betakaroten og andre blogge-piller. Fysj! Vi har det fint uten😊 Tusen takk for fine ord❤️

 16. Hei! Elsker denne bloggen, føler meg ikke så alene med å bli grønn i ansiktet av frustrasjon over enkelte blogger, haha:))))
  Men, jeg blir sånn utrulig irritert over Isabell, og hennes oppførsel, og hennes clickbait. Skulle ikke hun bli gammle Bella? Var ikke hu så stolt og lykkelig igjen? Hvorfor sier hun ingenting, hvis hun har endret mening? Og hvorfor i Guds navn skriver hun overskrifter som «Ja, jeg er forelsket!» og så handler det om hårvitaminer når hun VET at alle lurer om Pierre????? Aaaarg blir så oppgitt

  1. Hei😊 Takk for at du liker oss<3 Ang. disse clickbaita så tror jeg Vicky har et innlegg på lur😊 jeg tenker som så, må du ty til clickbaits for å få nok lesere så er du lite interessant. Sorry.

 17. Gaaaaaah, se Frk Raads nye clickbait..!! «Jeg reiser ikke hjem alene»
  Jeg nekter å klikke inn men gi meg styrke til å klare det!😂
  Vi skal vel tro det handler om Pierre men hun har sikkert bare tatt med et par kule sko eller en eske ekstra betakaroten eller noe!!🙄

  1. Hehe😊 Kan fortelle at det handlet om at flere party-ppl reiser hjem nå, altså ikke bare henne. Hennes bestisser er allerede reist. Hun melker ryktene om henne og Pierre så det spruter🙈🙊

 18. Ganske sikker på at SE har mer enn fargede bryn, browrehab la ut bilde at hu fikk de microbladet i januar uten at det ble kommentert noen gang 🤔

Legg inn en kommentar