Jakten på Sophie Elises nye flamme

Hei nok en gang!

(Av Linnéa)

Hvem er Sophie Elises nye flamme? Vi har tippet alt fra Henrik Thodesen, Cezinando, Jan, til begge guttene i bandet Lematrie. Dette må stoppe!

Vi har fått nyss i at flammen kan være en fyr fra hennes hjemsted, Harstad.

Skjermdump sophieelise/Facebook.

En utro mann sa en gang at han foretrakk det å ha en kvinne i hver havn, fordi da holdt han dem adskilt. Kanskje det er det Sophie Elise holder på med?! Kanskje det er derfor hun er så mye på reisefot? Haha Neida, hun er en travel dame, så jeg regner nok med det at det holder med én mann for henne.

Er det foresten noen som vet hvem denne fyren er?

Vi kan vel ikke gjøre stort annet enn å vente, og håpe at hun snart forteller oss hvem hennes utkårede er! Jeg er i allefall utrolig nysgjerrig og en smule utålmodig og må finne ut av dette!

Anyway, det har vært en lang dag så nå tar jeg å legger meg!

God natt og sov godt alle sammen😘

Linnéa💋

20 thoughts on “Jakten på Sophie Elises nye flamme

 1. Håper de holder sammen lenge <3
  Bare lurer på om du vet noe om roommaten til Kristine Ullebø? Og hva som har skjedd mellom hun og Erica Kvam?

 2. Jaa hva skjer mellom kristine og Erica?? På den nelly midsummer festen så var erica bare med anna og andrea. Også fikk andrea kritikk fordi hun nevnte de hun hadde vært med på bloggen sin, og da var det en leser som påsto at hun nevnte alle de norske bloggerne utenom kristine( noe som ikke var sant). Trist å se hvordan krisitne har blitt. Jeg DIGGET henne før, men så flytta hun til oslo og møtte tidenes fuckboy, Fabian. Det har også blitt snakket myye om at kristine er wannabe Annijor. Plutselig drikker hun vin og er poetisk. Plutselig har hun angst, osv.

  1. Si det du!
   Kristine har jo totalt endret seg, så det kan nok hende hun mister litt venner av den grunn.. men ikke godt å si du.🙄
   Det er synd hun har begynt å bli så selvdestruktiv.
   Vi får bare håpe at dette er en midlertidig fase, og at hun snart blir “seg selv” igjen. 😊
   Ha en fin dag videre, og tusen takk for at du klikker deg inn på bloggen❤️

 3. Står det ikke på snapen til Sophie Elise som dere har her Minner. Altså hun har lagt ut en snap fra kamerarullen og hvordan vet vi at dette er fra Paris da?
  Hmm 🤓

  1. Det står at den er fra da hun var i Paris😊 Du ser også på laaang avstand hvor forelskede de er, så jeg tipper dette er den nye flammen🤓
   Ha en strålende dag😘

 4. Han heter Kasper, og ja de ser ut til å være sammen. Sophie har en hemmelig profil på Instagram,0 hun godtok en venninne av meg med uhell, venninen min ble fjernet kort tid etter men rakk å se masse bilder av han blant annet. Har noen screenshots også. Det virker som om de er veldig forelsket og har tydeligvis holdt på i noen måneder nå.

  For å nevne andre ting som var der inne, så var den en del humor, “stygge” selfies, en del Thodesen, og info om jobb Sophie gjør for tiden (program med NRK, podcast som ikke komt ut, en låt)

  1. Hei du😃
   AWESOME!!!
   Kan jeg være så snill å få disse screenshot’ene?🤓
   Da kan jeg lage et innlegg om dette neste gang vettu!😘
   I så fall hvis du vil dele dette med meg så kan du gjerne sende det på min mail?
   Mail adressen min er:
   linnea_bloggomtoppbloggere@hotmail.com
   Tusen takk for tips❤️

  2. Ååååh, please send disse screenshotene til Linnéa eller en av de andre jentene her!! Er SÅ nysgjerrig på den kontoen, haha

 5. Bare hyggelig. Jeg synes dine innlegg spesielt er utrolig morsomme. Jeg ler så jeg dør av alle de morsomme poengene dine. Du skriver veldig bra. Jeg er veldig glad du har begynt å blogge igjen. x Mia

  1. Nå gjorde du meg bare sååå glad🙏🏻 Tusen takk for nok en koselig tilbakemelding❤️
   Du er god du!
   Jeg kommer snart med nytt innlegg så bare stay tuned😈
   Ha en riktig god natt!
   Mange klemmer fra meg❤️❤️❤️

Leave a Reply