Hva lurer jeg på? Del 2.☀️

Hei alle sammen!😃

(Av Linnéa)

Da er det på tide med del 2 av denne spalten hvor vi tar for oss hva vi går rundt å lurer på. Denne uken har jeg lurt på så mye at jeg rett og slett måtte dele opp innlegget i to. 😂 Man blir jo kronisk nysgjerrig av å lese disse bloggene, så nysgjerrig at man nesten manisk klikker seg inn, gang på gang! Vel, dette er noe av hva jeg lurer på i dag ⬇️

Ariel Søyland har nok en gang “tatt seg en Ariel” og stukket av. Men denne gangen har hun ikke forsvunnet fra bloggen, men derimot stukket av fra “sjokoladen” sin i London. (Dette er hva hun selv kaller sin kjæreste/eks.kjæreste altså).

Hun har denne sommeren oppholdt seg lenge her i Norge, med venner og familie. Det har vært meget tydelig at det har vært problemer mellom henne og kjæresten, men hun har ikke ønsket å gi oss ytterligere opplysninger om et evt. brudd. Men her om dagen kom blogginnlegget hvor hun forteller oss at det er slutt med kjæresten JD som hun har bodd i London med. Ariel forteller at hun skal på ferie til Amsterdam, og er klar for nye eventyr.

Det er ikke første gangen det er drama rundt denne dama, og det er nok heller ikke siste. Jeg må si jeg lurer på hva som har skjedd mellom dem, som faktisk har vært så ille at hun pakket sammen sakene sine og satte kursen mot Norge. Hun forlot ikke bare kjæresten, men også den lille valpen de to fikk sammen for kort tid tilbake.
Jeg lurer også veldig på hvorfor disse Paradise Hotel-deltagerne på liv og død skal skaffe seg hund sammen med kjærestene sine, når forholdet er så ustabilt?

Pierre og hans første Paradise Hotel- kjæreste, Martine Sjøhaug, skaffet seg som kjent også en hund sammen, og dette mens forholdet skrantet. Så jeg lurer på, hvorfor skaffer de seg en hund rett før de gjør det slutt? Tror de virkelig at en hund kan redder et forhold?

Spør du meg viser det bare total mangel på impulskontroll. Man skaffer seg jo ikke en hund sammen, for så å gjøre det slutt?

Pierre og hans andre Paradise Hotel-kjæreste, Isabel Raad, holdt også på å skaffe seg en pomeranien sammen før de gikk fra hverandre. Det er jammen ikke dårlig å nesten ha fått 2 hunder med to forskjellige Paradise Hotel-deltagere, godt jobba Pierre! Klapp på skulderen for at dere hadde impulskontroll nok til å avverge nok en skilsmisse hund!

Men nå som Pierre og Isabel nok en gang er sammen, skal vi ikke se bort fra at de faktisk skaffer seg en hund sammen. La oss bare håpe at verden ikke opplever nok en stakkar skilsmissehund.

Jeg lurer også på hvorfor Pierre legger ut bilde på Snapchat (til alle sine følgere) at han klår på rumpa til Isabel, om det skal være så hemmelig at de et sammen igjen?

Nok om Paradise gjengen for nå. La oss heller snakke om Sophie Elise, som nok en gang er stormende forelsket. Hun befinner seg for tiden i Paris, sammen med en kar som hun fremdeles ikke har ønsket å røpe identiteten til. Hvem er Sophie Elises nye flamme?

Først trodde vi hun hadde begynt å date Henrik Thodesen igjen, men dette stemmer visstnok ikke. Henrik Thodesen er nemlig i Norge. Men, vi har fått mange tips om at det mest sannsynlig er en som spiller i den norske elektronikaduoen, Lemaitre. Vi er derimot litt usikre på hvem i duoen som er Sophie Elises nye flamme. Dater Sophie Elise Ketil Jansen eller Ulrik Denizou Lund? Vi holder en knapp på Ketil da Sophie Elise har omtalt han som “venn.”

Sophie Elise traff Lemaitre guttene da hun var i Los Angeles tidligere i år. Begge gutta er for tiden bosatt der. Uansett om det er Henrik, Jan, Ulrik eller Ketil, så ønsker vi dem alt godt og lykke til! 😘

Mammaen skal flytte til Oslo, og jeg lurer derfor på hvorfor? Hva skal hun gjøre i Oslo? Skal hun kanskje være med på “Skal vi danse?” Anonyme kilder i Tv2 hinter om dette. Vi venter i spenning! 💃

Helt til slutt vil jeg gjerne få stille noen spørsmål når det kommer til Kristine Ullebø. Før Kristine møtte Mr. Raw var hun en oppegående, frisk og sunn jente. Hun poserte smilende og med et klart blikk. Men den siste tiden har hun tatt en helomvending, og jeg tror dessverre at det er noe hennes kjære har litt skyld i. Jeg lurer veldig på hvorfor hun ønsker å se enten kåt eller “ruset” ut på sine bilder? Gjør hun dette for å ligne mest mulig på sitt store idol, Kate Moss? Hun som konstant ruset seg og gikk under kategorien heroin chic? Tenk at det i det hele tatt var hot å være heroin chic! Hva er galt med denne verden? Og hvorfor i alle dager har det blitt en stor trend blandt bloggerne å posere med sigaretter hele tiden? Å “sigge” som de så fint kaller det.

Kate Moss røyket som en skorstein, kanskje det er derfor Kristine har begynt å “sigge kreftpinner”? Kult er det nå i alle fall ikke!

Misforstå meg rett jeg mener IKKE at Kristine ruser seg, men jeg lurer bare på hvorfor hun skal posere med disse “dopa-blikka”, eller se så utrolig “opphisset” ut.

Kristine er en utrolig vakker jente og jeg savner å se henne posere smilende slik hun gjorde tidligere!

Well, det var litt av hva jeg lurer på for denne gang folkens!💃

Ha en fantastisk helg videre, så sees vi plutselig!😘

Linnéa💋