Hva lurer jeg på? Del 1.☀️

Hei alle sammen! 😃

(Av Linnéa)

Først og fremst vil jeg takke dere alle sammen for alle de fine kommentarene i går! Dere aner ikke hvor takknemlige vi er for alle disse fantastiske kommentarene. Jeg ble helt rørt i går av all den positive responsen🙏🏻😍

Jeg har denne ukas “jeg lurer på”, og jeg skal love dere det er ganske så mye jeg lurer på når det kommer til disse toppbloggerne altså😂

Var det noen av dere som så bildet Isabel la ut av seg selv her om dagen med de fine Quay solbrillene sine? Vel, solbrillene hennes var ikke bare fine, de visste oss også speilbildet av hennes kjekke eks, Pierre. Det var noen som gjorde Isabel oppmerksom på dette, og vipps så var bildet sporløst forsvunnet fra Instagram.

Isabel slettet bildet og la ut et nytt bilde av seg selv istedet, men jammen ser man Pierre sin orange badeshorts i det fjerne der også, om man zoomer inn på det😂 ⬇️

I går kom Isabel ut med et blogg innlegg hvor hun skriver at hun forlater øya hun og alle de andre deltagerne fra Paradise Hotel har invadert for sommeren. Hun er lei av fyll og festing, og hun vil hjem til Oslo. Hun vil bli seriøs og strukturert med bloggingen, og ønsker derfor å reise tilbake til Norge, hvor hun har sagt hun ikke trives og bare blir rastløs.

Det jeg først og fremst lurer på er, har hun med seg Pierre hjem til Norge?

Reiser hun tilbake til Norge for Pierre sin skyld?

Hvorfor ønsker hun egentlig å reise hjem?

Er Pierre tilgitt?

Hvorfor kan de ikke bare si de er sammen igjen?

Hvorfor si A, men ikke B?

Vi vet jo alle at de er sammen igjen nå!
De ha
to tidligere gått hardt ut mot hverandre i sosiale medier og sagt en rekke stygge ting om hverandre, så jeg regner med at det muligens er årsaken. De var jo sååå ferdig med hverandre, eller?! Pierre har laget et par videoer på YouTube om forholdet med Isabel. Først en video hvor han forteller at det er slutt mellom han og Isabel. Han forteller videre at det ikke var et dramatisk brudd, bare at hans følelser for Isabel hadde kjølnet og han var ikke lengere forelsket i henne.

Etter denne videoen tok også Pierre seg “en Ariel” og forsvant fra jordas overflate, eller rettere sagt, han forsvant en tur til Paradise Hotel i Mexico. (Denne sesongen blir sendt til høsten og har med bare tidligere deltagere).

Tiden gikk, og det vi ble fortalt var et vennskapelig brudd, visste seg å være alt annet enn det.

Isabel slapp bomben på bloggen sin og fortalte oss, sønderknust, at Pierre hadde forlatt henne til fordel for Paradise Hotel Sverige. Det var ikke måte på hvor såret og sint hun var over dette og fortalte oss gjentatte ganger hvor trist hun var og hva Pierre hadde gjort av feil. Hun innrømmet også at hun var gravid med han og hadde valgt abort, mot hans ønske.
Pierre reiste hjem fra Mexico og slipper en ny video hvor han forteller oss sin side av saken, og går hardt ut mot Isabel. Han forteller oss at han ikke klarte å forbli i det han kalte et “picture perfect” forhold og han følte at Isabel kun brydde seg om bloggen og fasaden. Han hadde derimot hele tiden elsket henne, men han følte seg ukomfortabel og måtte bare rett og slett gjøre det slutt for å holde ut. Han fortalte oss også at han hadde slitt med angst og depresjoner fordi han mistrivdes så sterkt i forholdet med Isabel. Han var rett og slett så utrolig ulykkelig i forholdet, og livet generelt, at han måtte reise bort. Bort ble Paradise Hotel, Sverige.

Så da lurer jeg på, elsket han Isabel eller ikke? Hans videoer sier to forskjellige ting. Det begynner bli litt vanskelig å følge med i svingene her!

Hvis han mistrivdes så sterkt i hva han kaller et “picture perfect-forhold”, hvorfor reiser han da ned til Rhodos hvor han vet at Isabel oppholder seg? Han har gjentatte ganger sagt at han ikke trives på Rhodos, og heller ikke i forhold med henne?

Det er som Isabel selv sier, det er en eneste stor berg og dalbane dette!
Pierre og Isabel har faktisk vært på “ferie” på Rhodos to ganger tidligere. Første gangen var etter Paradise Hotel og i begynnelsen av forholdet deres. Andre turen de hadde dit forlot faktisk Pierre “kjærlighetsøya” fordi han hatet å være der.

Er det hele bare PR?
Det er ikke lett å holde følge med disse to altså😂

Jeg er også bombesikker på at det ikke er siste gangen frøken Raad knuser en iPhone! Dette blir kostbart dere.

Jeg er også sikker på at Isabel sine råd om hvordan komme over eksen IKKE fungere. Hun har selv gått i mot alle sine punkter.

Da får vi bare vente i spenning på å høre hva som skjer, og se om Pierre blir med tilbake til Norge.

Hva tror dere?

Jeg lurer rett og slett på så mye at jeg komme med del 2 av “hva jeg lurer på” i morgen. Så stay tuned😈

Ha en strålende dag folkens og nyt sommeren nå i mens vi har den!☀️
Snakkes i
dere!😘

Linnéa💋

42 thoughts on “Hva lurer jeg på? Del 1.☀️

  1. Hei du😊
   Det er jammen ikke godt å vite du. Jeg tror nok det at Pierre kanskje trengte en pause og var eventyrlysten,men at han angret seg når han kom hjem igjen fra Paradise og da kom krypende. Nå derimot tror jeg nok bare de skjuler det fordi hun skammer seg fordi hun gikk så hardt ut mot han på bloggen.. men hvem vet? 😅
   Ha en strålende dag😘

   1. Tusen takk Lilja🙏🏻 Akkurat tidsnok til mitt nye innlegg som kommer ut nå snart😘
    Ha en strålende dag!

 1. Hun vet nok at de fleste har fått med seg at de henger sammen igjen. Jeg tror at hun venter til det blir mer seriøst og at hun er 100% sikker på at det kommer til å bli noe før hun forteller det til hele Norge. Det hadde blitt mye værre hvis hun hadde åpnet seg om det nye “forholdet” deres på bloggen, for å så finne ut at det ikke fungerer og måtte fortelle atter en gang at det er slutt.

  1. Hei Line😊
   Takk for at du titter innom! Det du sier er nok veldig sannsynlig ja. Tror nok de fleste hadde gjort det sånn. Ha en fin dag videre😊

 2. Jeg får eksem av de to, men spesielt Isabel 😩😂
  Det er nesten tragisk å se hvordan hun har blitt….forvridd personlighet, operert seg stygg og oppførselen til et dass.
  Isabel, eller Shirog som “vi” kjenner henne som var jo bare søt og uskyldig…..

  1. Hei!
   Takk for at du leser bloggen vår, det setter vi stor pris på! MEN dette er ikke en mobbe blogg så hvordan du synes Isabel ser ut, om hun er pen eller stygg er ikke noe jeg ønsker å ta del i. Jeg synes ikke man skal kalle noen stygge uansett om de er operert eller ei! Men jeg kan si meg enig i at hun hadde aldri trengt å operere seg fordi hun var vakker nøyaktig slik hun var i utgangspunktet.
   Ha en fin dag videre! 😊

 3. Ingenting med dette innlegget å gjøre, men tror ikke det er Henrik Thodesen som er den nye flammen til Sophie Elise. Siden Tinashe Williamson la ut bilde av han på instagram story.

  1. Hei!😊
   Tusen takk for tips!
   Vi har fått med oss dette, og vi tror vi nå sånn ca. vet hvem det er hun dater. 😘

 4. Fant bloggen deres her om dagen, og har bare slukt den helt! Ga meg nettopp da jeg hadde nådd innlegg fra januar 😂
  Dere gjør en kjempejobb, og påpeker mye dobbelmoral, hykleri og løgn fra bloggerne jeg har følt meg alene om å irritere meg over. Vi trenger flere med slikt kritisk og humoristisk blikk! 😄

  1. Hei Ina! 😃
   Tusen takk du!
   Vi er så glad du liker bloggen vår! ❤️
   Jeg er helt enig med deg når det kommer til at det er provoserende hvor mye dobbeltmoral, hykleri og løgn det er vi skal få fra disse bloggerne! 😌 Vi kan i alle fall love deg at det er ting du ikke finner her på bloggen i alle fall. 😅
   Du får ha en riktig fin lørdag! 😘

 5. Hei.

  I videoen Pierre la ut- den eviglange videoen om hvorfor han var blitt borte fra sosial medier osv- sa han jo at han ikke har vært på Paradise mens han var borte slik Isabell har påstått i bloggen sin.

  Hva er sant …??

  1. Hei,
   Jeg vet det, men det er kun fordi at deltagerne ikke har lov til å røpe at de skal delta på PH før det vises på TV. Det skriver de under på på en kontrakt, så det er nok derfor😘

 6. Hvis du ser på snappen til Sophie Elise, har hun lagt ut filmer hun har lagret på minner på Snapchat. Den ene filmen er fra i går. Hun er jo i Paris med en flamme. Jeg kjente igjen den gutten og det er Ketil fra lemaitre music.

  Er ganske sikker på det da vi er bekjente for hverandre. (Oppvokst i samme miljø). I tilleg har det gått rykter om at det er Ulrik fra lemaitre.

  Jeg sjekket insta. Sophie følger ikke Ulrik på insta, men hun følger Ketil. Han følger også henne. Så tror det er han alle lurer på hvem er.

  1. Hei!
   Tusen hjertelig takk for tips, det blir vi alltid glad for! 😘
   Håper du får en fin fin dag❤️

 7. Hvorfor står ikke dere frem med fult navn? Gøyme seg bak falsk profiler, nok creepy…sånn som profilen hvorfor lyver du..Er du/dere hun?

  1. Hei du!
   Det dreier seg ikke om å gjemme oss, men vi har en blogg om toppbloggerne. Altså, navnet på bloggen i seg selv sier jo at vi ikke blogger om oss selv, men om bloggerne- og derfor er det ikke relevant hvem vi er. Hva sikter du til når du sier vi lyver? Vi er seriøse og hadde aldri diktet opp ting, men vi blogger om hva bloggerne allerede har lagt ut på nettet selv.
   Ha en fin dag!

  2. Er vel ikke noe creeepy med denne bloggen her, bare noen som endelig sier B når kjendisbloggerne kun sier A😉
   Greie og hyggelige virker disse tre også, det holder for meg😍

 8. Adina skulle gå ut med fullt navn, men oss som var faste leser på den tiden ville ikke det. Synes det er greit å vite at de ikke gjør dette for å selv bli kjendiser

  1. Hei Ane,
   Tusen takk!
   Takk for at du forstår, og du har helt rett -vi gjør virkelig IKKE dette for å bli kjendiser, men fordi vi liker å lese blogger og det å selv skrive. 😊
   Ha en strålende dag!😘

 9. Jeg er så drit luta lei hele Isabel at jeg kan ikke fatte hvorfor jeg i det hele tatt gidder å la meg selv bli lurt gang på gang med de clickbait overskriftene hennes.
  Hun trenger ikke annet enn hjelp, det er noe galt med hele kjerringa spør du meg. Skremmer meg at det er et lite fåtall som klarer å beskrive hun som et “forbilde”. Hele forholdet dens går ut på PR, og thats it. De er avhengige av hverandres drama og en vakker dag kommer en av dem til å knuse telefonen sin i trynet på den andre.
  Det er ikke noe å skryte av, men denne bloggen GOSSER meg så langt inn i ryggmargen at jeg skjemmes.
  Stå på videre – dette er underholding det er verdt å klikke seg inn på flere ganger daglig.
  Hilsen fast leser 💩

  1. Hey Rebecca!
   Åhh, så koselig å høre at du følger bloggen vår!🙏🏻😃 Vi er så takknemlige for at denne fine kommentaren og at du følger oss!🙏🏻
   Nå er vi 3 stykker så det vil bli masse blogging her!🤓
   Pierre og Isabel har absolutt et rimelig stort behov for oppmerksomhet! Skjønner heller ikke hvordan det er mulig å starte å være sammen igjen etter de begge har fortalt oss hvor “grusomme” de begge er til oss lesere og hverandre altså.. Pierre laget en evigvarende laaaaang video om hvor ulykkelig han var i forholdet, så jeg forstår bare ikke hvorfor han da nok en gang reiser til Rhodos og blir sammen igjen😂 nei, det er ikke lett å forstå seg på disse altså🙃
   Vel, dette kommer til å bli kostbart for Isabel mtp på at hun knuser mobil på mobil i sinne om hun og Pierre skal være kjærester😂
   God natt og sov godt😘

 10. Jeg tror seriøst Isabel er schizofren ellernoe, for hun endrer meninger og går imot seg selv hele tiden. Hun ser ikke helt frisk ut for tiden. Det er noe i øynene hennes, hun ser deprimert ut/sliten ut

  1. Jeg er desverre redd det ikke akkurat er det sunneste for henne å gå tilbake til han nei. Hun virker bare mer ulykkelig😞

Leave a Reply