Hva lurer jeg på? Del 1.☀️

Hei alle sammen! 😃

(Av Linnéa)

Først og fremst vil jeg takke dere alle sammen for alle de fine kommentarene i går! Dere aner ikke hvor takknemlige vi er for alle disse fantastiske kommentarene. Jeg ble helt rørt i går av all den positive responsen🙏🏻😍

Jeg har denne ukas “jeg lurer på”, og jeg skal love dere det er ganske så mye jeg lurer på når det kommer til disse toppbloggerne altså😂

Var det noen av dere som så bildet Isabel la ut av seg selv her om dagen med de fine Quay solbrillene sine? Vel, solbrillene hennes var ikke bare fine, de visste oss også speilbildet av hennes kjekke eks, Pierre. Det var noen som gjorde Isabel oppmerksom på dette, og vipps så var bildet sporløst forsvunnet fra Instagram.

Isabel slettet bildet og la ut et nytt bilde av seg selv istedet, men jammen ser man Pierre sin orange badeshorts i det fjerne der også, om man zoomer inn på det😂 ⬇️

I går kom Isabel ut med et blogg innlegg hvor hun skriver at hun forlater øya hun og alle de andre deltagerne fra Paradise Hotel har invadert for sommeren. Hun er lei av fyll og festing, og hun vil hjem til Oslo. Hun vil bli seriøs og strukturert med bloggingen, og ønsker derfor å reise tilbake til Norge, hvor hun har sagt hun ikke trives og bare blir rastløs.

Det jeg først og fremst lurer på er, har hun med seg Pierre hjem til Norge?

Reiser hun tilbake til Norge for Pierre sin skyld?

Hvorfor ønsker hun egentlig å reise hjem?

Er Pierre tilgitt?

Hvorfor kan de ikke bare si de er sammen igjen?

Hvorfor si A, men ikke B?

Vi vet jo alle at de er sammen igjen nå!
De ha
to tidligere gått hardt ut mot hverandre i sosiale medier og sagt en rekke stygge ting om hverandre, så jeg regner med at det muligens er årsaken. De var jo sååå ferdig med hverandre, eller?! Pierre har laget et par videoer på YouTube om forholdet med Isabel. Først en video hvor han forteller at det er slutt mellom han og Isabel. Han forteller videre at det ikke var et dramatisk brudd, bare at hans følelser for Isabel hadde kjølnet og han var ikke lengere forelsket i henne.

Etter denne videoen tok også Pierre seg “en Ariel” og forsvant fra jordas overflate, eller rettere sagt, han forsvant en tur til Paradise Hotel i Mexico. (Denne sesongen blir sendt til høsten og har med bare tidligere deltagere).

Tiden gikk, og det vi ble fortalt var et vennskapelig brudd, visste seg å være alt annet enn det.

Isabel slapp bomben på bloggen sin og fortalte oss, sønderknust, at Pierre hadde forlatt henne til fordel for Paradise Hotel Sverige. Det var ikke måte på hvor såret og sint hun var over dette og fortalte oss gjentatte ganger hvor trist hun var og hva Pierre hadde gjort av feil. Hun innrømmet også at hun var gravid med han og hadde valgt abort, mot hans ønske.
Pierre reiste hjem fra Mexico og slipper en ny video hvor han forteller oss sin side av saken, og går hardt ut mot Isabel. Han forteller oss at han ikke klarte å forbli i det han kalte et “picture perfect” forhold og han følte at Isabel kun brydde seg om bloggen og fasaden. Han hadde derimot hele tiden elsket henne, men han følte seg ukomfortabel og måtte bare rett og slett gjøre det slutt for å holde ut. Han fortalte oss også at han hadde slitt med angst og depresjoner fordi han mistrivdes så sterkt i forholdet med Isabel. Han var rett og slett så utrolig ulykkelig i forholdet, og livet generelt, at han måtte reise bort. Bort ble Paradise Hotel, Sverige.

Så da lurer jeg på, elsket han Isabel eller ikke? Hans videoer sier to forskjellige ting. Det begynner bli litt vanskelig å følge med i svingene her!

Hvis han mistrivdes så sterkt i hva han kaller et “picture perfect-forhold”, hvorfor reiser han da ned til Rhodos hvor han vet at Isabel oppholder seg? Han har gjentatte ganger sagt at han ikke trives på Rhodos, og heller ikke i forhold med henne?

Det er som Isabel selv sier, det er en eneste stor berg og dalbane dette!
Pierre og Isabel har faktisk vært på “ferie” på Rhodos to ganger tidligere. Første gangen var etter Paradise Hotel og i begynnelsen av forholdet deres. Andre turen de hadde dit forlot faktisk Pierre “kjærlighetsøya” fordi han hatet å være der.

Er det hele bare PR?
Det er ikke lett å holde følge med disse to altså😂

Jeg er også bombesikker på at det ikke er siste gangen frøken Raad knuser en iPhone! Dette blir kostbart dere.

Jeg er også sikker på at Isabel sine råd om hvordan komme over eksen IKKE fungere. Hun har selv gått i mot alle sine punkter.

Da får vi bare vente i spenning på å høre hva som skjer, og se om Pierre blir med tilbake til Norge.

Hva tror dere?

Jeg lurer rett og slett på så mye at jeg komme med del 2 av “hva jeg lurer på” i morgen. Så stay tuned😈

Ha en strålende dag folkens og nyt sommeren nå i mens vi har den!☀️
Snakkes i
dere!😘

Linnéa💋